MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş gözyaşlarına boğuldu

Eşi Reza Zarrab'ın yolsuzluk ve rüşvet suçundan tutuklanmasıyla çok zor günler geçiren Ebru Gündeş bu konu hakkında ilk kez canlı yayında konuştu.

Star TV ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması bu akşam ilk kez canlı olarak yayınlanıyor. Eşi Reza Zarrab'ın rüşvet ve yolsuzluk suçundan tutuklanmasından sonra hiç bir şekilde konuşmayan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ilk kez canlı yayında konuştu. Sözlerine çok şaşkın ve çok üzgün olduğunu belirterek başlayan Gündeş, "Biz birbirimizi çok severek evlendik ve orada bir söz verdik. İyi günde kötü günde beraber olmaya. Şimdi kötü gün ve ne olursa olsun onun yanında olacağım. Biliyorum kötü günler çabuk geçer. Ben evlenmeden öncede bu işi yapıyordum, evlendikten sonra da bu işi yapıyorum. Ama gerçekten inanıyorum ki bu kötü günlerin elbet aydınlağa çıkacağı günde yakın" dedi ve konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ebru Gündeş'in açıklamalarının ardından ünlü isimler Twitter'dan destek mesajları attı;

Yılmaz Morgül: Yanındayım Ebru Gündeş sabret doğacak güneş

Asuman Krause: Ebru Gündeş Canım Arkadaşım İyi -kötü Günde tabiki yanındayız!! Seni tanımayanların ön yargılarını tiye bile alma

Metin Arolat: Ebru ya sarilip,sen ağlama demek geldi icimden...

Özlem Yıldız: Ebru Gundes sen soylerdın bana aglamak yok hayatta hep guclu olmalısın dıye anne sanatcı ve es olarak mukemmelsın senı cok sevıyorum

Ece Erken: Kim ne halt ederse etsin valla tabiiki çalanlar cezalandırılsın sonuna kadar ama ailesi zarar görmesin,onların suçu dğl ki..

Demet Akalin Kurt: Ebru Gundes sen azraile selam cakmisin seviyyyoruz seniii

Gizem Hatipoglu: Ebru Gündeş hayatının en zor yayınında. Bir sanatçı olarak içi kan ağlasa da yapmasını gerekeni yaptı ve sahneye çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler