MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Justin Bieber'in eski sevgilisi Şeyma Subaşı'nın ikizi gibi

Dünyaca ünlü Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber'in eski aşkı model Hailey Baldwin ile Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nın benzerliği görenleri şaşırtacak derecede. Balwin ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Subaşı'nın 'kardeşi bulundu' yorumları oldukça fazla...

'Her insan çift yaratılmıştır' diye bir tabiri sık sık günümüzde kullanırız. Ancak benzetmenin dışında bir de kardeş kadar benzerlik gösteren ikilinin fotoğrafı takipçilerini şaşırtmaya yeter de artar. Şeyma Subaşı ve Hailey Baldwin'den bahsediyoruz... Baldwin'i belki Justin Bieber'in eski sevgilisi dersek hatırlatmakta yardımcı oluruz.

Stiliyle kendisini her defasında hayran bıraktıran Şeyma Subaşı paylaşımlarına Instagram hesabından aktif bir şekilde devam ediyor. Subaşı'nın Hailey Baldwin'le birlikte olan benzerliği takipçilerin ağzını bırakacak derecede.

Baldwin'i tanıyacak olursak; kendisi 19 yaşında yıldızı parlayan bir model ve moda dünyasının yükselen isimlerinden. Özel hayatı hakkında tek fikir sahibi olduğumuz konu ise Justin Bieber'in eski aşkı olması.

İkilinin aslında benzerliğinin yanı sıra fiziksel özelliklerinde de şaşırtıcı bir yakınlık var. Stillerinin de birbirine yakın olan Şeyma ve Hailey'i 'kardeş' göstermeye de yetiyor gibi.İkisi de vücut hatlarını belirginleştiren elbiselere, crop toplara, mini şortlara ve botlara sokak stilinde sık sık yer veriyor.

Sosyal dünyayı aktif bir şekilde kullanan bu ikilinin favori saç modeli ise örgü. Geçtiğimiz yaz fotoğraf paylaşan ünlü isimler günlük hayatlarında da neredeyse hiç makyaj yapmıyor denecek kadar az. Tabi bu popüler isimlerin 'no makeup' selfielerine de Instagram'da sık sık rastlayabilirsiniz.

Şeyma Subaşı ve Hailey Baldwin'i az da olsa tanıdığımız göre gelelim sonuca. Biz bu ikiliyi birbirine benzete duralım, ikili de yan yana gelip bu söylentileri güçlendirsin. Çok değil bundan 5 ay önce New York'a seyahat eden Subaşı, Hailey ile bir araya gelip fotoğraf çektirmeyi düşünmüş ve takipçileriyle paylaşmış.

İkilinin stilleri, saç örgüleri, fizikleriyle birbirine benzeyen Şeyma ve Hailey'i artık sosyal medya kardeş kadar yakın tanıyor. Tabii son olarak bu ikilinin çok güzel olduğunu söyleyenleri de unutmayalım. Peki siz bu popüler kişilikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler