MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel kızıyla Bodrum tatilinde

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel önceki gün kızı Yade ile Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Demirel'in sarı ve kırmızı tonlarında bikini tercih etmesi ise dikkat çekti.

Volkan Demirel şu anda Bolu Topuk Yaylası'nda kampta hazırlık yaparken eşi Zeynep Demirel ve kızı Yade de Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. Sarı-kırmızı tonlarında bikiniyle görülen Demirel'e bazı sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Teknelerini Türkbükü'nde demirleyen anne-kız gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı. Yade ile birlikte tüm gün suda oyunlar oynayan Zeynep Demirel'e bazı taraftarlarda 'Bikini altı kırmızı değil, fuşya rengi' yorumunda bulundu.

Volkan Demirel geçtiğimiz ay ligin sezona girmesiyle birlikte eşi ve kızıyla Bodrum'a tatile çıkmış ve Turgutreis'te beğendiği deniz manzaralı villayı satın almıştı.


Demirel hiçbir masraftan kaçınmadığı yazlık villası için tam 3 milyon 600 bin TL ödemişti. Kapısına ise Fenerbahçe bayrağını astırmayı ihmal etmedi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler