KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2016 Ağustos aylık burç yorumları

    Ağustos 2016 aylık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Koçlar, 2 Ağustos'ta Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Bu Yeniay, görünümleriyle birlikte olumlu gözüküyor. Yeniay'ı öncelikle aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz ve yaşamın tüm güzelliklerini fark etmek konusunda duyguların bir birleşim yapmasını işaret ediyor. Bir şeyler yapmak ve adım atmak istiyorsunuz. Bu Yeniay bunları miktar olarak size sunuyor. Yeni bir aşk, bir doğum ya da aşkta liderlik gücünüzü gösterme açısından da önem taşıyor. Kendinizi her konuda göstermek açısından önemli. Aynı gün Mars, Yay burcunda seyrine başlıyor. Yenilikler konusunda fazlasıyla istekli olacaksınız ama dikkatli hareket etmekte yarar var. Ne istediğinizi, neyin önemli olduğunu bulmada kıskaç altında kalsanız bile gerçekçi hareket edebileceksiniz.

    5 Ağustos'ta Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Sağlık, çalışma ortamı gibi konularda işleri sıkı tutuyorsunuz. Gerekli ve gereksiz her şeyi bu dönemde ayıklamaya başlayacaksınız. Anlayışlı ama bilinçli bir şekilde kendinizi ve çevrenizi gözden geçirin.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşuyor. Birçok şeyin farkına varıp ileriye dönük hedeflerinizi inceleyeceksiniz. Hem kariyer hayatınız, hem günlük temponuz, hem içsel olarak kendinizi gözden geçirme durumlarında bu Dolunay oldukça etkili.

    22 Ağustos'ta Güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Kendinizi ve çevrenizi düzenleme konusunda egonuzu dengeli bir şekilde kullanma imkanına sahip olacaksınız.

    30 Ağustos tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. İkili ilişkilerinizde ciddi ilişkilerin dengeli ve ahenkli bir ortama koyulması mümkün olacak. Verimli iş ortaklıkları gözden geçirilebilir. Aynı gün Merkür'ün Eylül'ün sonuna kadar devam edecek olan geri hareketi başlıyor. Geçmişe dikkatli bakarak bugünü de elden kaçırmadan iyi analizler yapmanıza fırsat sağlayacak. Aşk hayatınızdan tutun dış dünyaya kadar her konuda engellerin kıymetini bilin. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI
    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Koçlar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, mutluluk ve keyif veren gelişmelerin işaretçisidir. Eğer bazı noktalara dikkat edilirse, kendinizi gayet iyi hissetmenizi sağlayan aktiviteler, aşk, çocuklar, yaşamın güzel yanlarını, önceliklerinizi belirlemenizde destekleyicidir. Kendinizle ve dünya ile barışma vaktidir. Işık ışık parladığınızı, kendinizi güvende hissettiğinizi, sizi sınırlayan her ne varsa onları geride bırakmanızı sağlayıcıdır. Yeniayın oluştuğu bugünkü gökyüzü, Ay-Mars görünümüyle başlıyor. Bu sizin aileniz, iç dünyanız, finansal yatırım ve güvencenizle alakalı konuları çözerek, arzu ettiğiniz şekilde yönlendirebilme kuvvetidir. Hırslısınız ve ne istediğinizi biliyorsunuz. Yeniayın oluşacağı bugün Mars, Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu da gösteriyor ki, bu Yeniay gayet parlak doğacak. Kendinizi yolculuklar, eğitim, ticari veya yaşam şeklinize göre, arzu ettiğiniz alanda özgürce ifade edebilirsiniz. Hedefinizi gerçekleştirmek için başkaları üzerinde baskı kurmanıza gerek yok. Siz, tecrübenizi, yeteneklerinizi, bilginizi daha fazla geliştirmek adına harekete geçin. Bilinçli ve azimli olun. Ay-Satürn görünümü bu Yeniayın yeni bir aşka adım atmanızda, çocuklarla alakalı konularda karar almanızda, hakikaten hoşunuza gidecek gelişmelerle karşılaşmanızda ve bunları düzgün, ciddi ve akılcı şekilde değerlendirmenizde yardımcıdır. Mevcut ilişkinizde problemlere çözüm bulunur. Yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar anlamında bu Yeniayı heyecan verici ve olumlu buluyorum. Yeter ki, kararlarınızın arkasında durmayı bilin ve abartıya kaçmadan değişimlerde bulunun.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda seyrini sürdürecek yöneticiniz Mars, yurt dışıyla alakalı işleriniz, eğitim, ticaret konularında yeni kararlar anlamına geliyor. Aşk hayatıyla ilgili konularda şans veriyor. Ancak özgürlüğümüz de bir o kadar kıymetleniyor. Girişimde bulunma arzumuz yükselecek. Yenilenmek, hayatı keşfetmek, deneyimler yaşamak hoşumuza gidebilir. Bu süreç, hem kendiniz hem de ilişkinizle alakalı konular üzerinde, isteklerinizi elde etmek ve gerçekleştirmek adına oldukça etkili. Özellikle sizin gibi aktif kişilerin hedefleriniz doğrultusunda inançla ilerlemek ve yenilenmek, hayatı keşfetmek üzere harekete geçmek kolaylaşıyor. Bu dönemde iyimserlik bir hayli yükselir. İşlerin kendiliğinden yola gireceğini, zorlukların bir şekilde üstesinden gelineceğini düşünürüz. Ancak Satürn Yay burcunda ilerliyor. Fazla iyimserliğin, abartının önüne geçerek sizi ilk başta sıraladığım konularda gerçekçi olmaya, yolunuza ne kadar inandığınızı belirlemeye çağırıyor. Özellikle 24 Ağustos tarihi bu anlamda önemlidir.

    5 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişte, birlikte çalıştığımız kişilerle olan ilişkimiz, bir iş amacıyla karşı karşıya geldiğimiz insanlarla olan temasımız, günlük hayatımızın bizi tatmin edici olup olmadığı, işimizden kazandığımız paranın bizim üzerimizdeki tesiri ve partnerimizle aramızdaki sevgi alışverişinin özü gibi konular önem taşıyacak. Bunlar üzerinde detaylı bir analizde bulunacağız. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçemizi gözden geçirmek gereklidir. Yapılacak işe göre, hakkımız olan bedeli almak isteyeceğiz.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Farklı bir şehir veya ülkeye gidiş-gelişler, orada eğitim-iş veya ilişki nedenli yerleşmek, yaşamak, bağlantıda bulunmak yoluyla hayatınızı yapılandırma süreci. Bu bazı hallerde hukuk, yasa, din, inandığınız bir dava, ideal uğrunda verilen mücadele, olgunlaşma süreci anlamı da taşır. Bu süreçte dış etkenler, birçok kereler üzerinizde baskı kurarak, engeller çıkartarak, zorlayarak, dersler vererek sizi, bu konularda testten geçirir. Bu testlerin amacı hem hayatın anlamını kavramak hem de kariyer hayatınızda yükseliş için gerekli tecrübeyi edinmektir. Eğer insanın bir ideali varsa bunu yapmaktan kaçınmaz. Bundan kuşkumuz yok. Satürn bilge öğretmendir. Onun ödülü kalıcıdır. İşte bu süreçte sizler de yukarıdaki alanlarda kendiniz için yaşamsal bir hedef belirleyecek, mücadele edecek, çabalayacak, tecrübe sahibi olacak, karşınıza çıkabilecek zorlukların aslında sizi geliştirici olduğunu anlayacaksınız.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Koçlar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, hayatın sadece kendi etrafımızda dönmediğini, biraz da toplumla iç içe olmanın önemini vurguluyor. Yeteneklerinizi bir grubun içinde, bir ortamda göstermekte yarar var. Başkalarıyla iletişimi güçlü tutarak, ürün, çalışma, proje ve yenilikleri diğer kişilere sunabilirsiniz. Ancak bencillik yok. Ortam ve şartlara göre hareket edip, bir de olumlu yaklaşım gösterirseniz, dikkat çekebilirsiniz. Özgüven ne kadar önemliyse, birlik ve beraberlik, ortaklaşa çalışabilme de aynı şekilde önemlidir. Bu Dolunay zorlayıcı değildir. Sadece bencil insanlarda sorun yaratır. Ekip çalışmalarına açık olan, kendi isteklerini, başkalarının beklentilerini de göz önüne alarak yapabilen kişiler başarılı olurlar. Tam tersi bir durumda insanların sizi dışlamaları mümkündür. Dolunayın Uranüs ile olumlu görünüm yapması, ekip çalışmalarında koçluk, bir işin kabulü, yeni yöntemlerle çalışma, başkalarına sunum yapma, birlikten kuvvet doğar cümlesinin özüne uygun gelişmelerin, ideolojik anlamda sizinle aynı yolun yolcusu olan kişilerle bir araya gelmenizde yarar sağlar. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Gün içinde olan bitenleri şimdi kendi içinizde ele alabilir, bu Dolunayın size getirileri, hissettikleri üzerine düşünebilirsiniz.

    22-31 Ağustos arası:

    22 Ağustos- 22 Eylül arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç her yıl olduğu gibi, iş hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Birçok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır. Kendiniz için gerekli veya gereksiz olanların tespiti yönünde önemlidir. Bu süreçte iş veya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız veya yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir.

    30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Hedeflerinizi, projelerinizi detaylı bir şekilde tekrar gözden geçirme dönemindeyiz. Merkürün geri hareket dönemi, normal zamanlarda göremediğiniz, fark edemediğiniz eksikleri net olarak saptamak adına son derece faydalıdır. Ayrıca daha önce hiç düşünmeden girişimde bulunmaya karar verdiğiniz her iş hakkında şimdi durup geriye dönerek o konuları tekrar ele almak gayet faydalı olabilir. Önünüze çıkabilecek fırsatları, Merkür geri hareketi esnasında kabul etmek yerine araştırmak ve size uygun olup olmayacağını tespit etmek gerekir. Bu nedenle sabırlı davranmak gerekecektir. Bu dönemde yeni bir teklife yanıtı vermeden önce şartlara iyice bakınız. Belki de geri hareketin bitiminde çok daha iyi bir iş teklifi alma olasılığınız yüksektir. Yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. İşinizi ilgilendiren her bilgiyi bu süreçte zarar görmemesi için yedeklemeniz ve bilgisayarınızı da güçlü bir programla koruma altına almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeyiniz. Bir de tavsiyem her şeyi sürekli kontrol edeceğim diye kendinize de fazla yüklenmeyiniz. Detaylara dikkat edin yeterlidir. Dinlenmeyi de ihmal etmeyin.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. İlişkiler anlamında önemli bir geçiştir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-12-13-17-21-22-25-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-14-15-27-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-30
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24
    Yeniay : 20-21-22-23
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 6-7-8-9
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    DİĞER BURÇLAR İÇİN ALTTAN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYINIZ...


    BOĞA

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Boğalar, 2 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Kendinizle ve ailenizle ilgili her türlü konuda kendinizi ifade etme konusunda fırsatlar sağlayacak bir Yeniay. Hem maddi hem de manevi anlamda yeniliklerin yerli yerine oturabilmesi için bir ifade fırsatı olacak. Aynı gün Mars, Yay burcunda seyrine başlıyor. Uzun zamandır Satürn'ün sizi belli bir blok altında tutmasıyla oluşan durumla artık restore ediliyor. Bu Yeniay hem mali hem de ailevi konularda oldukça önemli ve gerçekçi bir bakışın gerekliliğini ortaya koyuyor.

    5 Ağustos'ta Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda ve ailevi ilişkilerinizde detaycı olmayı işaret ediyor. Her şeyi artı ve eksileriyle incelemek gerekiyor.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay oluşuyor. Yenilik isteğiniz artıyor. Şu anki durumunuzda sizi kısıtlayan bir şey varsa bunları görmenizi sağlayacak. Bir değişimin işaretçisi de olabilir, ancak beklemeniz gerek. Eksik bilgilerinizi tamamlama konusunda oldukça etkili.

    22 Ağustos'ta Güneş Başak burcunda olacak. Bütünüyle enerji noktanız aşk, çocuklarınız ve hayatın hareketi olacak. Kendinizi bu konularda sorgulayacak ve cevaplar vereceksiniz. Doğru tespit edebilecek öngörülere sahip olacaksınız.

    30 Ağustos tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. Her şeye dikkatlice yaklaşıp dengeyi arzuladığınız bir dönem olacak. Kendinize her anlamda dikkat edeceksiniz. Merkür aynı gün gerilemeye başlıyor. BU gerileme, Aşk hayatınızdaki konularda doğru kararları verirken etkinliğiniz artacak. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Boğalar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, ailenizle ilgili meseleler üzerinde etkin olma arzunuzun işaretçisidir. Orada hem takdir edilmek hem de ailenizi dış etkenler karşısında korumak, sahiplenmek ve hayatınızı anlamlı hale getirmek istersiniz. Bu Yeniay finansal, yuvanız, ilişkiniz ve ailenizle ilgili konularda her ne olursa olsun kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak konularda baskın kişi olmanız yönünde istek kazandırıyor. Tabii ki ayarını bilerek hareket etmek, doğru, düzgün, ciddi şekilde duruma bakmak lazım... Yeniayın ilk görünümü, Ay-Mars arasında oluşacak. Bu yakın çevrenizle ve partnerinizle ilgili konularda güven duygusunun bir hayli önemli olduğunu işaret eder. Eğer bu iki alanda sorunlar varsa, bunlara mutlaka çözüm bulmak istersiniz. İletişim, karşılıklı konuşmak, mevcut duruma bakmak iyi olacaktır. Böylece ortaklaşa bir karar verebilirsiniz. Bu sadece partner değil, kimlerle yaşıyorsanız aynı şekilde etkilidir. Önemli olan size ait olan kıymetleri korumak, güvence altına almaktır. Yeniayın oluştuğu bugün Mars-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki, Yeniay ortaklaşa bir yaşam, iş veya farklı bir nedenle bağınız olan kişilerle alakalı konularda çok iyi odaklanmalı, sorunlara çare bulmaya çalışmalısınız. Huzursuzluk, bir öyle bir böyle hareketler, fazla yayılmak, gereğinden çok dağılmak yanlış olur. Finansal konularda da dikkatlice düşünmelisiniz. Enerjiniz çok yüksek. Ancak sakin olmazsanız, hem gereksiz borçlar altına girersiniz veyahut aceleyle yanlış kararlar alırsınız. Bu sizi hem ilişkinizde hem de mali konularda zor durumda bırakır. Ay-Satürn görünümü, bu Yeniayın aile hayatınız, eviniz, finansal ilişkileriniz yönündeki ciddiyete çağıran sesidir. Siz mutlaka ölçülü, dengeli, uyumlu, herkesin yararına olacak şekilde ve kendinizi güvende hissetmek adına duygularınızı kontrol etmelisiniz. Akılcı düşünmek gerekiyor. Böylece güçlü bir çözüm yolu bulur, her alanda yenileşir, tazelenirsiniz. Sakin olunuz. Riskli kararlardan kaçınınız.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars geçişiyle, krediler, yatırımlar, miras, hukuki borç ve alacaklar, ortaklaşa paylaşımlar gündem maddenizde önemli hale geliyor. Piyasanın durumuna dikkat edilmeli, ilişkilerimize bir bakmalı, birilerine güvenerek yola çıkılmamalıdır. Mars-Yay burcu geçişinde, hukuki konular, alacaklarınız, bankalarla alakalı işlerimiz, başkalarıyla olan maddi ilişkimiz dikkatli bir şekilde ele alınmalıdır. Zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Eğer borcumuz varsa, alacaklar sıkıştırabilir. Alacağımız varsa tahsili için biz harekete geçebiliriz. Ancak belirsizlikler de yaşanabilir. Tam olarak netleşmeyen, ne olacağı belli olmayan durumlara karşın, bizim dikkatli olmamızda, sabır göstermemizde yarar var. Ayrıca para konusunda bazen iyimser kimi zamansa kuruntulu şekilde hareket etmeniz mümkündür. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz de mümkündür. Fakat bunların kullanımında, değerlendirilmesinde ölçüyü kaçırmamak, ilerisini düşünmek yararlı olur. Satürn de bu alanda etkili olduğu için, bütün bu konularda risklerin farkında olmanız gerekiyor. Abartmayacağız, fazla iyimser düşünmeyeceğiz, gerçekçi olacağız. Özellikle 24 Ağustos tarihi bu anlamda dikkate değerdir.
    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda titiz bir incelemede bulunacağız. Pürüzleri tespit edeceğiz. Karşımıza birisi çıktığında onun hakkında karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Aşkta detaylar, fikirsel anlaşmalar ve paylaşımlar ele alınır. Bir yandan ilişki yaşamak isteriz ancak diğer taraftan bir hayli düşünürüz. Oldukça seçici davranırız. Kolay kolay da aşık olmayız. Çünkü kriterlerimizin yüksekliği ister istemez karşı cinsle aramızdaki mesafeyi çoğaltabilir. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz.

    8-14 Ağustos arası:

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında, Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönemin genel ifadesi, sizin ortaklık ilişkisi içinde olduğunuz, kaynaklarınızı paylaştığınız veya bir nedenle mali anlamda bir bölüşüm içinde olduğunuz kişilerle alakalı yapılanma sürecidir. Satürn test eder, olgunlaştırır, form haline sokar ve etkili olduğu zaman diliminde sizi eğitir. Ancak bunun ödülü hakikaten kıymetli olup, bir gün geri dönüp baktığınızda iyi ki onları yaşamışım dersiniz. Bu dönemde hukuk çerçevesinde ve kurallara uygun şekilde ortaklıklarınızı düzenlemeniz gerekiyor. Her maddenin gelecekte bir sorun çıkarmaması, risk içermemesi için ciddi anlamda ele alınması lazım. Kurulacak ortaklığın veya bir ilişkinin birbirinizi destekleyici ve aynı yolda ilerlerken yararları nasıl gözetiliyorsa, zorlukları da aynı olumlu niyet çerçevesinde olması gerekir. Evlenmek de aynı şekilde bir ortaklıktır. Eşin mali durumunu bilmeden hareket etmek, bir zaman sonra onun sorunlarını sizin de üstlenmeniz anlamına gelir. Bu süreçte Satürn önceden yapılan yanlış ortaklıkların sonuçlarıyla bizi karşılaştırabilir. Mali yönden ödemek zorunda kalınan borçların temizlenmesi gerekir. Onun için size şimdiden her türlü paylaşımın akıllıca, hakkaniyetli, adil, yasalara uygun, ahlaki anlamda ele alınması gerektiğini söylemeliyim. Bu dönemde bu türden dikkatlerin dışında olumlu gelişmeler de yaşanır. Satürn diğer gezegenlerle faydalı görünümler yaptığında büyük ortaklıklar, yararlı para ilişkileri, borçlardan kurtulma, yeniden düzenleme yönünde destek verecektir.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Boğalar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, ailemiz, yuvamızla alakalı konulardan biraz uzaklaşıp, işimize gücümüze bakma vaktimizi hatırlatıyor. Çalışmalarınızı, projelerinizi, epeydir hazırlık yaptığınız işlerinizi şimdi işveren veya diğer kişilere sunabilirsiniz. Nasıl tepki alacağınız sizin bir hayli önemli olabilir. Heyecan duymanız doğaldır. Kendinizi güveniniz, yaptığınız işten emin olunuz. Bu sizi rahatlatır. Tam tersine içinize gömülürseniz, sizi birilerinin fark etmesi mümkün olmaz. Beğenilir veya beğenilmez. Burada önemli olan, sorumluluk bilinci içinde, elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstermenizdir. Eğer nicedir iş arıyorsanız. Şimdi size haber gelir görüşmeye çağrılırsınız. Size verebilecekleri miktarı söylerler. Hemen tepki göstermeyelim. Ekip çalışmalarına açık olalım. Takıldığınız bir şeyler olursa bunları soralım, öğrenelim. Size başkaları, sizin istediğiniz gibi davranmayabilir. Bunları ego sorunu yapmayın. Dolunayın tek görünümü Uranüs ile. İş hayatınızı ilgilendiren konularda piyasa şartlarını göz önüne almanın yararlı olacağını söylüyor. Belki işinize gelmeyen durumlar olabilir. Beklemeniz gerekebilir. Burada önemli olan esnek düşünebilmek. Çünkü o kadar rahatsız edici durum yok. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Sessiz, sakin ortamları, sanatla alakalı konuları, ılımlı insanlarla olmayı tercih edeceğiz. Sevdiklerimize ve sevdiğimiz şeylere düşkün olacağız.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, aşkta susursuz olanı istememiz, mükemmeli arzu etmemiz anlamı taşır. Bu geçişin özünde titiz bir inceleme hali vardır. Çünkü elle tutulur, gözle görülür olanı arzularız. Endişelerimiz olabilir. Öyle kolay kolay her insanı beğenmeyebiliriz. Mevcut ilişkinizi, partnerinizi veya bekarsanız karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleriz. Ancak bizim de aşka bakış açımızı, hayatı ele alış şeklimizi gerçekçi bir şekilde ele almamızda yarar var. Güneş-Başak geçişi, ev, ailevi konular, çocuklarınızla ilgili iş veya özel meselelerin de ele alınacağı bu süreçtir. Bu süreç sadece aşk hayatınız değil, eviniz, aileniz ve maddi konular üzerinde de titizlikle durulmasını sağlayıcıdır.

    Sevgili Boğalar, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde dikkatli olmanızı gerektiren Merkürün geri hareketi 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasındadır. Bu dönemde eski meseleler yeniden gündeme gelir. Sevgilinizle sorunlarınız varsa, geri dönüp tekrar konuşmayı dilersiniz. Belki de ben hatalıydım, keşke bu kadar şüphe etmeseydim, özverili davransaydım diye düşünebilirsiniz veya o bu şekilde düşünüyor olabilir. Bazı ilişkilerde ise durum farklıdır. Fazlasıyla anlayışlı, destek ve özverili davranılmıştır. Ancak gerçekçi bakıldığında hakikaten problemler bir hayli fazladır. Bunların mutlaka tekrar gözden geçirilmesinde yarar vardır. Unutmayalım ki, kusursuzluk insana özgü bir hal değildir. Hepimizin doğru davranışları olduğu gibi, yanlışlarımız da olabilir. Önemli olan, hayata olumsuz bakmak yerine, işlerlik kazandırmaktır. Siz bu dönemde aşk hayatınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirirseniz, aksayan noktaları tespit edebilirsiniz. çocuklarınızla ilgili konularda eğitim, iş veya gelecekleriyle ilgilenebilirsiniz. Bu devrede yeni birisi karşınıza çıkarsa, birbirinizi tanımaya çalışınız. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. Sürecin bitiminde uygulamaya başlarınız. Aşkta seçici olmak tabii ki güzeldir, ancak sürekli yarar-zarar hesabı yapmak insanı yorar.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çalışma hayatında rahatlık, seçkinlik, iş ilişkilerinde uyum ve paylaşımı gözeteceğimiz bir dönemi işaret eder. Elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara güzellik sunmaya, onları anlamaya ve nazik şekilde davranmaya çalışırız. Ne de olsa iş ortamındaki huzursuzluk bizi de yoracaktır çünkü. Bu süreçte düzenlilik esastır. Temizliğimize önem veririz. Giydiklerimize, yediklerimize dikkat ederiz. Nabza göre şerbet vermeyi biliriz. Adil davranmayı benimseriz. Aynı şekilde bize davranılmasından hoşlanırız. Kişisel anlamda güzelliğimiz veya karizmamız bay ve bayan Boğalar için çok önemlidir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-14-15-19-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-17-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 5
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26
    Yeniay : 23-24-25
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 9-10-11
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    İKİZLER

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili İkizler, 2 Ağustos'ta Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Yakın çevrenizle olan ilişkilerden seyahatlere kadar her konuda güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Yeni birisiyle tanışıp farklı yanlarınızı ortaya koymak isteyeceksiniz, ilişkinizde var olan sorunları ortaya koyup gözde geçirebilecek, her şeye odaklanarak bir bakacak ve onu tartacaksınız. Aynı gün Mars, Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu hareket ise size, rahatsız edici ortaklıkları ve ilişkileri kesip atmak istiyorsunuz. Sabırlı olup kesip atmadan önce iyi düşünmeyi denemelisiniz. Akıllıca değerlendireceğiniz bu Yeniay, sizi Eylül'e hazırlayacak.

    5 Ağustos'ta Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Aile hayatınız gözden geçirip beklentilerinizi ve tavırlarınızı incelemenizi sağlayacak.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşuyor. Eksikleri, tamamlanması gerekenleri, hislerinizi ortaya çıkarıyor. Özgürlük beklentiniz var. Ancak bu özgürlük beklentinizi karşılayacak finansal kaynakları da gözden geçirmelisiniz. Bir bitiş de mümkün olabilir. Bu bitiş, daha önce başlanan bir şeyin gerekli duruma gelememesiyle gerçekleşebilir. Bu Dolunay'ın bir başka özelliği de kariyer yapma arzunuzdur. Daha büyük bir kariyer için çabuk karar vermektense her şeyi incelemeniz gerekiyor.

    22 ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda olacak. Ev içerisinde kendinizi sağlama alma adına değerli ve kıymetli olacak. Yüzeye değil konunun derinliklerine bakacaksınız.

    30 Ağustos tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başlıyor. Güzellik ve bakım duygunuz ile yeni aşk adımları atabilirsiniz. Aynı gün başlayan Merkür geri hareketi, doğru kararların verilmesi anamında bir bekleme süreci olacak. Bu geri hareketten çok fayda görüp sağlıklı adımlar atacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili İkizler, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, çevremizle olan yakın temasın işaretçisidir. İletişimde, kendimizi ön plana alarak konuşuruz, yazışırız, bağlantı kurarız. Ancak başkalarını dinlemek, anlamak, bilmek de gerekiyor. Yeniay, çevre değişikliği, ikili ilişki, maddi konular ve çalışma hayatınızla ilgili meseleler üzerinde de hayli etkilidir. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, Ay-Mars görünümü ilk olarak dikkat çekiyor. Parasal güvence, iş hayatında ve günlük yaşamda sağlıklı ve güçlü olmak isteği göze çarpıyor. Doğal olarak gayret ediyoruz, çabalıyoruz ve bir şeyleri başarmak için olanca gücümüzle öne çıkıyoruz. Amacımız, hakikaten verimli ve doğru yolda ilerlemek. Başkaları üzerinde etkin olmak isteyeceğiz. Zaman zaman hassasiyet olabilir. Ancak biz bilinçli olursak ve kendi yolumuzdan eminsek bir sorun yok. Yeniayın oluştuğu bugün Mars-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu özellikle ikili ilişkinizde özgürce kendi kararlarını vermek isteyen partnerin işaretçisidir. Huzursuzluk çıkmaması için, her ikinizin de beraberliğinizi eşit haklar çerçevesinde ele almanız lazım. Bir taraf siyah öbürü beyaz diyorsa ve diretiyorsa problem olur. Bu Yeniayda iletişimi güçlü tutmak lazım. Bekar İkizler yeni biriyle tanışabilir. Bu kişi oldukça aktif ve isteklerini elde etmekten yana bir kişi olabilir. bir yolculuk veya bir yerde karşılaşabilirsiniz. Özellikle bayan İkizler burçları için bu daha fazla etkili gözüküyor. Ay-Satürn görünümü, bu Yeniayın biraz önce değindiğim gibi, ilişkide ciddiyetle, sorumlulukla davranmanın önemini vurgulayıcıdır. Birbirinizi dinlemeye özen gösteriniz. Böylece yeniden bir araya gelebilir ve sorunları çözebilirsiniz.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars genel olarak ilişkinizin, cinsel bir boyut kazanması anlamına gelir. Çünkü Mars astrolojik olarak arzu ve tutkuların işaretçisidir. Yay burcu seyrinde ise, sevgi ve cinsellik gayet özel, hatta oldukça değerlidir. Partneriniz gayet sıra dışı ve keşifçi özelliklere sahip bir erkek veya özgürlüğünden taviz vermeyen tarzda hareket eden bir kadın olabilir. Yalnız bu onun sadece maceracı biri olduğunu göstermez. Özgür düşünceli olabilir fakat sevginin kutsallığının gayet iyi farkındadır. İlk bakışta veya birkaç kez çıkmakla hemen tanıdım sanmayın. Biraz zaman geçsin. Mars Yay burcunda yolculukları gündeme getirebilir. Amaçlarınızı veya fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmak için kimi zaman şehir içi kimi zaman yurt dışı seyahatlere çıkabilirsiniz. İsteklerinizi çoğu zaman abartılı bir biçimde gösterebilirsiniz. Yeni tanışmalar açısından etkili bu dönemde, bir arada olmanın getirdiği tat çıkarılır, evliler çocuk sahibi olma konusunda iyice düşünmelidirler. Satürn de bu alanda etkili olduğu için, bütün bu konularda sınırlarımızın, gerçeklerin farkında olacağız. Hoşgörüsüz yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Özellikle 24 Ağustos tarihi bu anlamda dikkate değerdir. Doğru ile yanlışı iyi tartmalıyız.

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs, aileniz başta olmak üzere, karşılaştığınız insanlarla bağınızı gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı konuları titizlikle düzenlemenizde yardımcıdır. Bazı zamanlarda eleştirinin dozunu kaçırma riskimiz vardır. Kolay kolay tatmin olmayız. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Her şey istediğiniz gibi olsun diye diretmeyiniz. Bazen anlayışlı bazen ters tavır göstermeniz sizi ve etrafınızı huzursuz edebilir. Bu süreçte, aşk hayatınızla ilgili konularda arzu etmediğiniz durumlar oluştuğunda, lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde bunları halletmeye çalışınız.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 Satürn-Yay burcunda ileri seyrini sürdürecek. Bu dönem, evlilik, uzun süreli ilişki veya iş ortaklığı yoluyla sizleri testten geçirici ve bu konularda yapılandırma süreci olarak olgunluk zamanını işaret ediyor. Evliliklerde farklı görüş yapıları nedeniyle yaşanması muhtemel sorunların genelde ilişkinin niteliğiyle alakalı olarak çözüme kavuşturulması mümkün olduğu gibi, tam tersine bitebilir de. Örnekler vereyim. Sözgelimi, biriniz derinlikli düşünür, diğeriniz yüzeye bakar. Biriniz hukuki anlamda bir araya gelecek şekilde düzen ister, diğeriniz bir arada yaşamayı tercih eder. Bazen de, bir tarafın hayata bakış açısı, tecrübesi, olgunluğu ile diğerinin tam tersi çocuksu halleri ilişkinin zorlanmasına neden olur. Bir başka olasılık, eş mesleği gereği ailesinden uzakta bir şehirde, ülkede çalışmak zorunda kalabilir, buna sabır göstermek bir müddetliğine katlanmak icap edebilir. Dini, dili, ülküsü farklı bir kişiyle yapılacak bir evliliğin işaretçisi olabilir. Bu durumda her iki taraf da bazen oldukça zorlanabilir. İş ortaklıkları da bu süreçte testten geçer. Daha önce yapılmış ortaklıkların gözden geçirilmesini gerektiren durumlar oluşabilir. Taraflar bu sorunları aşabilmek veya bitirmek adına bir mücadele verebilirler. Bütün bu örnekler gösteriyor ki, bu süreçte ilişkilerimiz aracılığıyla olgunlaşacağız, hoşgörüyü öğreneceğiz. Ahlaki, yasal, hukuki, moral değerler, olgunluk, bilgeleşmeyi kabul ederek düzgün bir beraberlik yaşamayı deneyimleyeceğiz.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili İkizler, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, fikirlerimizi, isteklerimizi, talep ettiklerimizi şimdi başkalarına eğitim-iş ve özel anlamda ifade etmemiz gerekecek. Ancak benim bildiğim doğru şeklinde değil, görüşlerinizi almak isterim, siz ne düşünüyorsunuz tarzında olursa, insanlar sizi dikkate alırlar. Bildik, tanıdık insanlar yerine, şimdi karşınızda farklı kişiler olacak. Onlar sizi tanımıyorlar. O zaman kendinizi ortam ve şartlara göre ifade ediniz. Burada bir kısa yolculuk da gerçekleşebilir. Uzun zamandır düşündüğünüz bir yer olabilir. Bir görüşmeye çağrılabilirsiniz. Yurt dışı veya başka bir şehirde sempozyum, sergi, davet, insanlarla bir araya gelme, bir şeyleri yerinde görüp danışma şeklinde yolculuk yapabilirsiniz. Görüş alışverişinde bulunmayı ihmal etmeyiniz. Bu Dolunay öyle zorlayıcı değildir. Bir meselenin aydınlanması, konuşulması, sonuca bağlanması durumudur. Ay-Uranüs görünümü, hevesli olduğunuzu, durumun kendi lehinize olmasını istediğinizi gösterir. Ancak başkalarının onayı gerekiyorsa, biraz anlayışlı olmak yararlıdır. Yeniliklere ihtiyacınız açıkça bellidir. Yeni bir arkadaşlığın göstergesidir. Önceden yazışmış, konuşmuşsunuzdur şimdi bir araya gelirsiniz. Sizinle aynı şeylere merakı olan insanların yaptıklarına bakarsınız. Yer görmek, yeni bir yöntem öğrenmek için bu Dolunay size fırsatlar getirir. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Bulunulan ortam, insanlarla kaynaşmak, ılımlı olmak ve aynı zamanda bir şeylerin farkında olmak zamanıdır. Çevrenize bakınız ve bilinçli düşününüz.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Ayrıca eğitim ve iş hayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir.

    30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Aileniz, yuvanızla ilgili konularda güvencemiz, yarınlarımız, evimizdeki huzurumuz, iletişimimiz, plan ve projelerimize mercek tutacağız. Bir daha dönüp bakacağız olan bitenlere ve yapılması gerekenlere. Üzerinde düşüneceğiz, tabii ki içten içe kendimizi de analiz edeceğiz. Nasıl bir aile düzenimiz var, nasıl bir ortamda yaşıyoruz, yalnız mıyız, mutlu muyuz, gelecekle ilgili hedeflerimiz neler? Bütün bunları endişeyle ele almak yerine, titiz bir gözlemde bulunarak netleştirmek vaktidir. Aksaklıklar varsa bunlar düzene kavuşturmak içindir, kaygılanmak için değil. Durup resme baktığımızda neden kaynaklandığını buluruz. Bu süreçte gözümüze birçok şey görünür hale gelir. Onlar üzerinde şöyle bir analiz yaparız. Ivır zıvır bir işe yaramayan eskilerimizden kurtuluruz. Belki de bunlar daha önce hiç önemsemediğimiz şeylerdir. Yarım kalan işlerimizi bitirebiliriz. Evin içinde nicedir aradığımız bir şeyi bulabiliriz. Taşınmak, satın almak, kiralama işlerimiz mi var, şimdi şöyle bir araştırma yaparız. Okuruz, bilgileniriz, hesap kitap yaparız. Çocuklarımızla yakından ilgileniriz. Sanatsal işler, el yeteneklerimiz, hobilerimize zaman ayırırız. Onarım, bakım, tadilat işlerimizle ilgili bütçemizi gözden geçiririz. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. Geri hareketin sonrasında kararlarımızı yürürlüğe koyarız.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs süresince, öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca fiziksel ve ruhsal anlamda kaliteye, konfora, uyuma bir hayli önem verirsiniz. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-17-21-22-25-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 5-12-13-19
    Aşkta En Şanslı Günler : 7-8
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-27-28
    Yeniay : 25-26-27
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 11-12-13-14
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YENGEÇ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yengeçler, 2 Ağustos'ta Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Mali konularda ifade gücünüzün artmasını arzulayacak, bu konuları ele alacaksınız. Yeniliklerin oluşabilmesi için dikkatli incelemeler yapacak ve atmanız gereken adımların adını koyacaksınız. Akılıca planlarınızı gözden geçireceksiniz. Aynı gün Mars, Yay burcunda seyrine başlıyor. Sağlamlaştırmada, köklendirmede rahatsızlık uyandıran şeyleri ve engelleri ortaya koymanızı ve sınırlarınızı öğrenmenizi sağlayacak. Nelerin eksik ve gerekli olduğuna gerçekçi bir şekilde bakarsanız bir sorun doğmayacak.

    5 Ağustos'ta Venüs, Başak burcunda olacak. Çevrenize ve ilişkilerinize bakıp bir şeyleri derleyip toparlamaya çalışacaksınız. Kararlarınızı gözden geçirip akıllıca kararlar vereceksiniz.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda Dolunay oluşacak. Maddi konular bu tarihte ön plana çıkacak. Daha özgür davranmanızın önüne geçecek ancak bu öne geçmenin nedeni bir şeylerin henüz eksik olması olacak. Yatırımlarınızı dikkatli incelemelisiniz. İlişkileriniz de aynı şekilde incelemeye tabii olacak.

    22 Ağustos tarihinde Güneş, Başak burcunda olacak. İlişkilerinizin uygun olup olmadığını ortaya koyacaksınız. İş görüşmeleri olabilir, ancak bu iş görüşmelerinin elinizdeki işten daha faydalı olup olmadığını incelemelisiniz.

    30 Ağustos tarihinde Venüs, Terazi burcunda seyrine başlıyor. Ailenizle, eşinizle, çocuklarınızla ilgili ilişkilerinizde bir engel bir sorun varsa bunları değerlendirecek ve yeni adımlar atacaksınız. Aynı gün, Merkür 22 Eylül'e kadar gerileme hareketine başlayacak. Bu gerilemeyle kendinizi ve çevrenizi çok daha iyi ve dikkatlice inceleyeceksiniz. Kendinizi ifade etme anlamında iyi bir analiz yapacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Yengeçler, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, parasal anlamda kendimizi güçlü hissetmek, başkalarına da bunu hissettirmek, varlıklı görünmek, insanlar üzerinde etkin olmak arzumuzdur. Bu yönde düşündüğümüz için, kazanç anlamındaki işlerin bizim için son derece önemi vardır. Değerli bulduğumuz her şeyi koruma altına alırız. Bize göre mutluluğun sırrı, kimseye muhtaç olmamak, başkaları tarafından onaylanmak, el üstünde tutulmaktır. Yeniayın oluştuğu günkü görünümler, bu belirttiğim konulardaki gücümüzü ve dikkate değer durumların ne olduğunu işaret eder. Güne Ay-Mars görünümüyle adım atıyoruz. Bu gösteriyor ki Yeniayda, aşk hayatımız, çocuklar, hayatın genelinde güven duygumuz gayet yüksek. Hassasiyetimiz bu meseleler üzerinde aktif olduğumuzu, hakimiyet kurduğumuzu, sevdiğimiz hiçbir şeyden vazgeçmeyeceğimizi işaret ediyor. Mars, bugün Yay burcunda geçişine başlayacak. Yeniayla örtüşen bu geçişte, kimsenin nazını niyazını çekecek halimiz yok. İster istemez egomuz ön planda. Yaptıklarımızla gurur duymak istiyoruz ve insanların da bizi sıkboğaz etmesine karşıyız. Emir altında olmak bize göre değil. Gönlümüzce yaşantımızı geçirmekten yanayız. Ancak bu kadar yüksek enerji altında mutlaka sağlığımızı gözetmemiz lazım. Sizi zorlayan durumlar stres yaratıyorsa buna bir çözüm bulmak gerekiyor. Bir de yapılacak zorunlu işlerimiz varsa, bunları yerine getirmek doğru olacaktır. Ay-Satürn görünümü, bu anlamda bir hayli etkilidir. Bütçenizin ayarını şaşırmayınız. Elinize geçen miktara göre hareket ediniz. Eğer bir yeni karar verecekseniz, mutlaka iyice düşününüz. Alternatif olarak düşündüğünüz yenilik, ilerisi adına hesabı yapılmış doğru bir karar olsun.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Mars Yay geçişi çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacaktır. Kariyer anlamında durumumuza bakacağız. Mevcut işimizde iki yönlü düşünebiliriz. Yeni bir iş arayışına girişebiliriz. Fakat bir yandan da sektörün durumuna bakacağız. Alternatifimiz, planlamamız olmadan iş değişikliğinde bulunmayalım. Akıllıca gözden geçirmelere ihtiyacımız var. Bu geçişin niteliği, iyimserlik ve pozitif hareket etmeye yönelik olduğu için, dağılmamak için, ne yaptığınızı iyi biliyor olmanız şarttır. İş hayatınızda genel olarak ve patronlarınızla ilişkinize dikkat etmek lazım. Amacınızı iyi belirlemek ve bu amaca uygun davranmak gerekiyor. Ufkunuzu geniş tutmak lazım. Yani sırf alıştığınız için veya çekiniyorsunuz diye, size ve yeteneklerinize hiç uymayan bir ortamda çalışmak zorunda değilsiniz. Satürn de Yay burcunda ilerliyor. O nedenle, özellikle 24 Ağustos tarihinde çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda gerçekçi olmalısınız. Fırsatlar karşınıza çıktığında veya siz bir karar verdiğinizde, gerçekten istediğiniz gibi bir şey mi, size gelecek vaat ediyor mu, kalıcılığı nedir diye incelemeyi unutmayın.

    5 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, yakın çevrenizdekilere yardımcı ve destek olmanız yönünde mutlu edicidir. Belki karşılık beklemezsiniz ancak en azından kıymeti bilinsin istersiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de durum böyledir. Dostlarınızın size bir işi düştüğünde, yardıma hazırsınızdır. Çünkü bilirsiniz ki, etrafınızın huzuru ve rahatlığı sizi de mutlu edecektir. İlişkilerde genel olarak belli bir inceleme, kurcalama, ince eleme sık dokuma hali vardır.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda ileri seyrini sürdürecek. Sizlerin sağlığınızla ilgili konular başta olmak üzere, günlük hayatınızı yapılandırma yönünde etkili olacaktır. Çalışma hayatında olanlar için bu dönem iş yükünün, sorumlulukların artışı ve farklı görüşte olan insanlarla aranızdaki problemlerin işaretçisi olarak önem taşır. Bunlar çözülemez değildir. Ancak çözebilmek için de olgunluk, hoşgörü, ahlaki ve yasal anlamdaki kriterlerin düzgün olması şarttır.

    Kimse kendine haksızlık yapılmasına izin vermez hayatta. Ancak insanın da her durumu agresif tarzda, öfkeli ve gergin şekilde ele alması, prensiplerini illaki dayatması sorunlara davetiye çıkarır. Bu süreçte buna çok dikkat etmeliyiz. İş ortamı ve ilişkilerimizde olgun yaklaşımların önemi bir hayli fazladır. Bazılarınız için başka bir iş tercihinde bulunmak ve çevre değişimi anlamına gelir. Böyle bir durumda her şey derinlikli şekilde ele alınmalıdır. Kimileri için, sağlığınızla ilgili kontroller, tedavi süreci anlamı taşır. Psikolojik ve bedensel anlamdaki rutin şikayetlerin mutlaka ele alınmasında yarar vardır. Genelde bu süreçte, iş deneyimi, ustalaşma yolunda çalışılır, mücadele edilir, ter dökülür. Öğrendim demek yerine, öğreniyorum demeyi bilmek ve hizmet ettiğiniz iş kolunda kendinizi geliştirmek sizi güçlendirir, başkalarına da örnek olmanızı sağlar. Bu dönemde en çok üzerinde durulması gereken nokta, işlerinizi düzgün, planlı, bilinçli, erdemli, mütevazı şekilde yerine getirirken, görüş farklılıklarının yaratabileceği kibirli hallerden kaçınmaktır. İşbirliği önemlidir. Başka bir şehirde, alanda, ortamda kurs ve staj görmek veya bu yönde çalışmalar yapmak, dönemin etkileri arasında yer alır. Ayrıca eşiniz ve iş ortaklıklarınızla ilgili konuların da sorumluluk çerçevesinde ele alınması gerekecektir.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Yengeçler, 18 Ağustos saat 12:27 de Kova burcunda oluşacak Dolunay, maddi kazanç, yatırımlar, düşündüğünüz bir planlamanın, başkalarına uymaması halidir. Siz bir talepte bulunursunuz, karşı taraf ummadığınız bir şey söyler. Siz kendinize göre doğrunuz ve olması gerekenler vardır. Ancak eş, iş veya başka birisi bunun tam tersini söyler. Bunlar sizi rahatsız edebilir. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı zamandır. Tekrar üzerinde düşünülmesi gerekecektir. Yatırımda bulunmak istiyorsanız şimdi uzmanlara sorma vaktidir. Eğer siz uzmansanız o zaman sabırlı olmanız gerekir. Kazancınızı denk bir bütçe yaparak ayarlamanız gerekir. Bir de şunu unutmayalım. Kimseye akıl veremeyiz. Belki kendi paranızı nasıl değerlendireceğinizi siz bilirsiniz ancak başkasına şöyle böyle yap dediğinizde itici bulunursunuz. Fikir almak, tabii ki kimlerle bağınız varsa bu kişilere karşı dikkatli olmak fakat gerektiğinde birlikte karar vermek doğru olur. Bu Dolunay, işimizden beklediğimiz kazancın biraz düşük olması veya zaman tanınması gerektiğini söylemektedir. Ay-Uranüs görünümü, başkalarının üzerinizdeki etkisi ve sizin bundan hoşlanmamanız, biraz da olayların gidişatını değiştirme arzunuzun göstergesidir. Fakat farklı bir pencereden bakmak şartlar nedeniyle gerekir. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Bu sizi rahatlatır, sakinleştirir ve durumları bir daha ele almanızı sağlar. Tabii ki ılımlı olmak iyidir. Ancak yanılmamak için, bilinçli düşünmek de faydalıdır.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Ayrıca eğitim ve iş hayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralama gibi işlerin, Merkür gölgeli ardından geri hareketine rastlayacağı için titizlikle gözden geçirilmesi şarttır. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir.

    30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareketi, çevrenizle olan iletişimiz, her türlü haberleşme, eğitim hayatınız, yayın dünyası ile ilgili konularda etkilidir. Gölgeli günlerini de hesaba katarsak neredeyse 23 Ağustos itibariyle bu konularda dikkatli bir gözden geçirmede bulunmak yararlıdır. Ancak endişe, olumsuz düşünce, sürekli bir şeyleri eleştirme hallerinden uzak duracağız. Geri hareket döneminde ihtiyaçlarımızı, ne yapmak istediğimizi belirlemek için iç sesimize kulak vermek ve çevrenizdeki gelişmeleri gözlemlemektir. Belki de bugüne dek farkına varmadığınız, es geçtiğiniz noktaların farkına varırsınız. Eğitim, iş, yakın çevreniz, yerleşim yerinizle ilgili konuları, olasılıklar çerçevesinde ele alırsınız. Eskimiş ne varsa, ıvır zıvır şeylerden kurtulursunuz. Geçmişe dair meseleler tekrar gündeme gelir. İster bir öğrenci olun ister eğitim sektörünün bir neferi, başarılı olmak adına ödevlerinizi, notlarınızı, görevlerinizi dikkatli biçimde tekrar gözden geçiriniz. Yolculuklarda güvenli firmaları tabii ki tercih edelim. Mekanik, teknik arızaların çıkma ihtimaline karşın tedbirli olalım. Çevremizin temizliği, hijyenini önemseyelim. Detayları önemseyelim ancak kendimizi yoracak ve çevremizi bıktıracak kadar. Zihnimizi dinlendirici aktivitelerde bulunalım. Kitap okumak, kısa yürüyüşler, yoga, meditasyon huzur için birebirdir. Gölgeli günleri hesaba katarak, (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül devresinde bu yazdıklarımıza dikkat edelim.

    30 Ağustos saat 05:06 - 23 Eylül saat 17:50 tarihleri arasında, yuvanız, ailevi konular, dostluklar, sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Aile içindeki ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-19-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-15-21-22
    Aşkta En Şanslı Günler : 9-10
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-30
    Yeniay : 1-2-27-28-29
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 14-15-16
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ASLAN

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Aslanlar, 2 Ağustos'ta burcunuzda bir Yeniay oluşuyor. Kişisel anlamda verilen kararlar, toplum içinde farklı yönlerinizi ortaya koyma, her türlü sağlığınız, güzelliğiniz, bakımınız gibi konularda yenilenme arzusunu ortaya koyacak. Aşk hayatınızla ilgili konularda yeni bir adım atma konusunda hevesli olacaksınız. Aynı gün Mars Yay burcunda seyrine başlıyor. Karşınıza çıkan insanın doğru bir insan olduğu konusunda ya da hayatınızdaki kişinin sizin için doğru olduğu konusunda yine de hemen karar vermeyin. Özgürlük arzunuzun altı dolu olmalı. Gerçekçi olursanız kendinizi doğru bir yönlendirmede bulacaksınız.

    5 Ağustos tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Mali konularda ve ikili ilişkilerde hesaplama ve inceleme dönemi olacak. Her şeyi gözden geçirip parasal konulardaki ilişkilerinizin incelenmesini ön plana alacaksınız.

    18 Ağustos'ta karşıt burcunuzda bir Dolunay oluşuyor. Bu Dolunay, gerçekçi bir şekilde önünüzü görmede etkili olacak. Mevcut ilişkinizde ya da hayatınıza yeni girecek bir ikişiyle ilgili gözden geçirme fırsatı yakalayacaksınız. Para, sağlık, çalışma hayatı gibi konular karşınıza çıkacak ve bu konularda sizin için neyin doğru olup olmadığını gözden geçireceksiniz.

    22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda olacak. Gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyacaksınız. Kazanma hevesiniz artacak ama her şeyi beğenmeyeceksiniz. Bu geçişte, fizibilite yapıp analizlerle güçlendireceksiniz.

    30 Ağustos tarihinde Venüs-Terazi geçişi etkili olacak. Kararlar ve konuşmalar yaşayabilirsiniz. Her şey bir dengeye kavuşacak, yolculuklar yaşayacak ve yeni birileriyle tanışıp yeni adımlar atacaksınız. Aynı gün, 22 Eylül'e kadar devam edecek bir gerileme hareketine Merkür giriyor. Bu hareket, her şeyin maddi ve manevi değerler anlamında incelenmesini sağlayacak. Her şeyi artı ve eksileriyle tartacaksınız. Bunu yaparsanız Eylül ayının sonundan itibaren yeniliklere açık olacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    Sevgili Aslanlar, 2 Ağustos saat 23:45 de burcunuzda doğacak Yeniay, hani tam zamanında geldi bu şans denilecek kadar olumludur. Bir görünümü var, onu birazdan açıklayacağım. Ancak genel olarak sizler için faydalı buluyorum. Kişisel anlamda sizi aktif edici, özgürce kararlar vermenizde itekleyicidir. Ne arzunuz veya hangi planınız varsa, onu başarılı şekilde yerine getirirsiniz. Bu Yeniay size güç veriyor, girişimlerde bulunmanız için destek oluyor ve aşkta, çocuk meselelerinde ivme kazandırıyor. Parlaklık ve cesaret her an yanınızda. Hangi alanda etkili, neler önemli birlikte ele alalım. Bugün gökyüzüne baktığımızda, Ay-Mars görünümü ilk dikkatimizi çeken etki. Bu Yeniay, şu sıralarda güven duygunuzu azaltan, ailevi ve psikolojik anlamda sizi zorlayan konuları çözüme kavuşturacağınızı işaret ediyor. Belki epeydir hassassınız. Birçok mesele sizi yordu ve üzdü. Ancak emin olunuz ki, bu Yeniay size şans getiricidir. Mars-Yay burcunda bugün seyrine başlıyor. Böylece Yeniayın sizin için hayli aktif gelişmelere işaret olduğunu görüyoruz. Gönlünüzce eğlenebilir, gezebilir, yeni biriyle tanışabilir, çocuklarınız varsa onlarla etkinliklere katılabilir, bir bebek sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Seksüel arzular, partnerinizle sıcacık paylaşımlar bu Yeniayın ışıklandırıcı halidir. Şimdi kararlarınızı özgüven duygunuz yüksek verebilirsiniz. Ay-Satürn görünümü, bu Yeniayın duygularınızı ciddi anlamda gözden geçireceğinizi, size aşkı, zevkleri, hayatı farklı bir açıdan kuvvetli şekilde gösterecek gelişmeler yaşanabileceğini vurguluyor. Hayırlısı olsun diyelim.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, isteklerimizin peşinden gidebilme ve ele geçirebilme arzumuzun göstergesidir. Durum böyle olunca aşk konusunda cesur davranırsınız. Bu süreçte, hayallerinizin gücü yüksektir ve deneyimlere gayet açıksınızdır. Bilirsiniz Aslanlar kendilerini ifade etmekten ve liderlik özelliklerini göstermekten son derece zevk alırlar. Girişkenlikleri ve aşkta cömert davranışlarıyla, karşı cins tarafından her zaman tercih edilmişlerdir. Çünkü kral ve kraliçe ruhunu bünyelerinde taşıyan ve bu olguyla güçlendirilmiş olarak dünyaya gelen özel kişilerdir. Mars-Yay geçişi, aşkta özgür hareket etmenizi ve maceralar yaşamanızı sağlayan güçlü bir zaman dilimidir. Hayatınıza birçok kişi girebilir. Yeni başlayan ilişkilerde veya devam eden beraberliklerde, partnerinizin gayet özel bir insanla olduğunu bilerek, buna göre davranması gerekecektir. Sizin liderliğinizi kabul etmesini, sizi pohpohlamasını beklersiniz. Bu süreç yolculukları, hukuk, çocuklar, eğitim, ticari konularda da sizi destekleyicidir. Satürn de bu alanda ilerlediği için benim sizlere tavsiyem, gerçekçi olmanızdır. 24 Ağustos tarihi bu anlamda dikkat çekicidir.

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda ileri seyrini sürdürecek. Bu dönem, sizin aşk hayatınız başta olmak üzere, çocuk meseleleri, çalışma hayatınız, sağlığınız, yeteneklerinizin değerlendirilmesi yönünde bir yapılandırma sürecidir. Aşkta ilerisi adına düşünülmesi, öylesine değil gerçekten bir ömrü paylaşabileceğiniz kişinin seçimi kıymetlidir. Görüş yapınız, hayatı ele alış biçiminiz, prensipleriniz doğrultusunda aşk hayatınızı düzene kavuşturmanız lazım. Zaten bu yolda testlerden geçilir ve karar verilir. Problemli ilişkilerin hayatın kalitesini düşürebileceği, insanın moral motivasyonunu etkileyebileceğini bilmek lazım. Çocuklarınız varsa onlarla alakalı sorumluluklar bu dönemde bir hayli önem taşır. Nesil farklılığını gözeterek olgun şekilde davranmanız, onlara örnek olmanız icap edebilir. Bazı durumlarda ise, bu baskı şeklinde terbiye etmek, kendi görüşlerinizi dayatmak olur ki, bu hem evladınız hem de sizin için zorlayıcı olur. Bilakis ılımlı şekilde, anlayışlı biçimde yapılmalıdır. Çocuk sahibi olmak, evlat edinmek gibi etkileri de olabilecek bu dönem, bir mücadele, olgunlaşma vaktidir. Evladınız da, sizinle birlikte gelişecek, büyüyecektir. Bu dönemde, yeteneklerinizi değerlendirme yönünde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hobileriniz, işe dönüşür veya bu anlamda insanlara hizmet vermeniz mümkündür.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Aslanlar, 18 Ağustos saat 12:27 de, karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay, sizin istekleriniz ile partneriniz veya diğerleri arasındaki kutuplaşmanın veya çekimin göstergesidir. Bu ilişkinin durumuna göre de önem taşıyor. Yeni bir tanışma ise, taraflar birbirlerini beğenirler hatta oldukça etkilenirler. Problemli ilişkide eğer her iki taraf da birbirini seviyorsa, ya anlaşırlar veya koparlar. Burada önemli olan kendinizi merkeze alarak düşünmemek, onun da ne hissettiğini sormaktır. Kaldı ki bu Dolunayda yapılması gereken de budur. Benmerkezci olmamak gerekiyor. Çünkü bir başkası buna müsaade etmez. Son bir aydır siz, ister istemez kendinizi önemsemektesiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize özen gösterdiniz. Belki bir şey düşünüyorsunuz. Bunu eşinize bugün söylemekten yanasınız. o zaman birlik ve beraberlik duygusuyla yaklaşmak gerekiyor. Ben böyle düşünüyorum sen ne dersin diyebilirsiniz. Bu onun hoşuna gidecektir. Bunu yapmadığınız zaman kendini dışlanmış hissedebilir. Hayır, yanıtı verebilir. İş ortaklıklarında görüş alışverişinde bulunulmalıdır. Dolunayın Uranüs ile görünümü, yeni birisiyle tanışmanın işaretçisi olduğu gibi, bir işin sonuca bağlanması, heyecan verici güzel bir gelişmenin, haberin gelişi gibi durumları işaret eder. Dolunayın ardından Ay-Balıkta ilerleyecek. Fedakarlık nereye kadar olmalı sorusuna cevap aratacak. Bilinçaltımızın derinliklerine ineriz. Bizi rahatsız eden meseleler varsa bunları şifaya kavuşturacak çözümler ararız. Parasal konularda tabii ki dikkatli bir incelemede bulunmak yararlıdır.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer bir iş girişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız.

    30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerini de hesaba katarsak 29 Eylül tarihine kadar, bütçenizi, alacak ve borçlarınızı, kazanç yollarını, parayla alakalı konuları bir muhasebeci gözüyle ele alacağız. Nereden ne geliyor, nereye ne veriliyor, geri kalan nedir? Buna göre yapılması gerekenlere de bakacağız. Bugüne dek belki de fazlasıyla rahat davrandınız veya tam tersine çok endişelisiniz. Şimdi duruma bakınız. Hakikaten zorlayıcı bir durum var mı? İhtiyaçlarınızı gözden geçiriniz. Yatırım kararlarınızı piyasanın şartları çerçevesinde analiz ediniz. Bu yeniden değerlendirmeler işinize yarayacaktır. Geri hareket döneminde yenilikler mutlaka mercek altına alınmalıdır. Yarar-Zarar analizi yapılmalıdır. Aslanlar cömert kişilerdir. Kendilerini güçlü göstermekten hoşlanırlar. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) savurganlık, limitleri zorlamak, bol keseden harcamalar tavsiye edilmez. Zaten Merkür-Başak geri hareket dönemlerinde öyle fazla müsrif davranılmaz. Bilakis gerekli ihtiyaçlar belirlenir, gereksiz satın alınmalardan kaçınılır.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkilerin canlanmasını, güzellik ve seçkinlik olgularının yükselişini sağlar. İnsanlarla uyumlu ve hoş bağlantılarda bulunuruz. Kısa bir seyahat, sevdiklerimizle beraber olmak için, bu dönemi tercih etmenizde yarar var. Hem gittiğiniz yerden hem birlikte olduğunuz kişilerden memnun kalırsınız. Venüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandırır. Bu geçişin, mesleki konularda da etkisi çok önemlidir. Eğer işinizde başarı, huzur ve rahatlık hissediyorsanız bu dönemde verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İş girişimi düşünüyorsanız hem yeteneklerinize göre hem de maddi açıdan doyurucu olmasına önem vereceksiniz.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-21-22-25-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 9-10-17-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 12-13
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5
    Yeniay : 2-3-4-29-30-31
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 16-17-18
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BAŞAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Başaklar, 2 Ağustos'ta Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Ailevi konular, psikolojik ve bedensel anlamda sizi rahatsız edecek şeyleri aşma arzusu, kısıtlayan ve önünüze geçen her şeyi aşma isteği olarak etkili olacak. Birçok şeyi gözden geçireceksiniz. Ailevi ilişkiler bilhassa önem taşıyor. Kişisel arzu ve istekleriniz etkili olacak. Birçok konunun artık rahatlamasını arzulayacaksınız. Ailevi konular bilhassa önem taşıyor. Şartlar sizi aynı alanda kısıtladığı için kendinizi biraz mutsuz hissediyorsunuz. Yeniay'da bu konulara özellikle bilinçli bir şekilde bakmaya çalışacaksınız. Hakikatler çerçevesinde kendinize güvenerek neyin aksadığını ve yanlış olduğunu belirleyip doğru bir şekilde hareket edebilirsiniz.

    5 Ağustos tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Ç:evrenizle olan ilişkilerinizin muhasebesini yapacaksınız. Kişisel anlamda bu ay her şeyi gerçekçi bir şekilde ele alırsanız doğru yönlendirmeleri sağlayacaksınız.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunay tamamıyla çalışma hayatınızla ilgili konulara bir bakmanızı sağlayacak. Özellikle iş koşullarınıza ve bedeninize bir bakış atmanızı sağlayacak. Sizin hızlı bir şekilde ilerlemenizi engelleyen şeyleri göreceksiniz. Aşk hayatınıza net bir şekilde bakabileceksiniz.

    22 Ağustos tarihinde Güneş burcunuzda seyrine başlıyor. İnsanın kendi karakteristik özelliklerini ve arzularını öne sürme isteğini bu hareket ortaya çıkartıyor. Verdiğiniz ve gözden geçirdiğiniz kararlarda gerçekçi olmanız önemli.

    30 Ağustos tarihinde Venüs, Terazi burcunda olacak. İlişkilerinizi ve işinizi dengeli ve ahenkli bir hale getirebilecek seçimlerinizi gözden geçireceksiniz. Aynı gün Merkür, 22 Eylül'e kadar gerilemeye başlıyor. Düne, bugüne bakmak ve yarını netleştirmek açısından bu hareket önemlidir. Geçmişinize bakıp bugünü sentezleyerek yarını doğru temeller üzerine kurmayı önemseyin. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Başaklar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, kendinizin farkına varmanız, yeteneklerinizi ve gücünüzü kanıtlamanız, sizin için sorun yaratıcı olan ne varsa bunun farkına varıp kurtulmanız için gerekli gücü verir. Tabii ki siz de bunlara gönüllü iseniz. Çünkü insan istemediği sürece başarılı olamaz. Yapmanız gereken bu Yeniayın size yol gösteri olan rehberliğini kullanmak ve ışığından istifade etmektir. Şu aralar özellikle buna ihtiyacınız olduğunu söyleyecek kim bilir kaç Başak burcu mensubu var. Yeniayın oluştuğu bugüne, Ay-Mars görünümü bizlere göz kırpıyor. İlerisi adına kendinizi güvende hissetmeniz için yollar sunuyor. Mars güç veren Akrep burcunda ve bugün Yay burcuna geçiş yapmadan evvel sizin hedefinizi tayin etmeniz ve onu gerçekleştirmeniz adına kuvvet aşılıyor. Girişimde bulunmak, şu üstünüzdeki ağırlıktan kurtulup kendinizi ispat etmek için ne bekliyorsunuz? Mars bugün Yeniay oluşmadan önce Yay burcuna geçiş yapınca, tüm aktivite ev alanı, ailenizle ilgili konulara çevrilecek. Onun için biraz önce belirttiğim gibi siz amacınızı kafanızın içinde belirleyin ki, bunun üzerine giderek başarılı olasınız. Mars-Yay burcu seyri, bu Yeniayda ev değişikliği, yolculuklar, iş hayatınızla ilgili meseleler, ofis çalışmalarının yoğunluğunu işaret etmekte. Ancak ailevi ilişkilerdeki gelişmelerin kontrollü şekilde ele alınması gerekiyor. Birden bire kararlar vermeyiniz. Hakikaten işinize gelecekse yapınız. Tartışmalar yerine, yenilikçi çözümler bulunuz. Ay-Satürn görünümü bu anlamda önemli. Verdiğiniz kararı artı ve eksileriyle ele aldığınızda en doğru yolu bulabilirsiniz. Kendinizi engellemeyin aceleyle her şeyi karmaşık hale getirmeyin.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, bir yandan iyimser, hevesli, hayata karşı samimi, gerçeklerin peşinde olan ve farklı ufukları keşfetmek isteyen bir kişi gibi umut dolu davranmanızı sağlarken, diğer taraftan -Nasılsa hiçbir şey istediğim gibi olmayacak, ne kadar yol alsam da sonunda yine yalnızım diyerek pes etmenizi sağlayabilir. Tabii ki nasıl bir tavır takınacağınız öncelikle doğum haritanızda gizli. Fakat gerçek olan bir şey var ki, bu süreçte ilişki ve aşk konusunda güvenlik duygunuzun ön planda olacağını söyleyebiliriz. Sizler aslında yaşamı, herkesten daha çok sevmenize rağmen, mükemmellik arayışınız o denli yoğun ki, tatmin olmanız güçleşiyor. Aslına bakarsanız seçici davranmakta haklısınız. Bu dönem, yerleşim yeriyle ilgili konularda hem yolculuklar yapma, hem de şu anda oturduğumuz alanla ilgili yenilikler anlamında da etkilidir. Ofis türü çalışmalar bu dönemde aktif bir şekilde yürütülür. Ancak kurulan ortaklıklara dikkat etmelisiniz. Bir de, kredi, miras, hukukla ilgili konularda hesabınızı mutlaka bilmelisiniz. Satürn de bu alanda ilerlediği için, bütün bu konularda zaten gerçekçi olmamızı sağlayan testlerle bizi olgunlaştıracaktır. 24 Ağustos tarihindeki Satürn-Mars kavuşumu bu anlamda önem taşıyor.

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs, dışarıyla bağlantınız ve çevrenizle birebir ilişki kurma tarzınız sizin bakış açınıza göredir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos -6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyrini sürdürecek. Bu dönem ailevi meseleler, eviniz, aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı konularda yapılandırma sürecidir. Aile ilişkileri açısından ele aldığımızda, büyüklerinizle olan her türlü ilişkiniz bu süreçte sorumluluk yükleyici ve nesil farklılığı nedeniyle yaşanması muhtemel gelişimleri işaret eder ki, birlik ve beraberlik içinde moral değerler yüksek tutularak hareket edilmelidir. Ailenizin size, sizin de ailenize ihtiyacınız olabilir. Bu durum, evlatlık görevinizi layıkıyla yapmanızı gerektirir. Evladınız varsa, onlarla ilgili konuların ev sınırları içinde ele alındığı, düzenlendiği zamandır. Sözgelimi yaşadıkları aşk ilişkisi, eğitim, iş v.b konulardaki sorumlulukları sizin de gündem maddenizi oluşturur. Bunların da yine hoşgörülü, olgun şekilde ele alınması icap edebilir. Torun sahibi olmanın işaretçisi olabilir. Evladınıza destek olmanız gerekebilir. Ev kiralanması, satışı, alışı, başka bir şehre veya ülkeye yerleşim, ofis işleri, miras gibi konular gündeme gelebilir. Eski evler yapılandırılır, yenileştirilir, oturduğunuz yer değişir, sağlamlaştırılır. Bu yorucu olsa da, sizin açınızdan ilerisi adına faydalıdır. Ancak ehil kişilerle ev konularını görüşmekte yarar vardır. Uzun vadeli düşünmek gerekir. Genel olarak bu deneyimlerin özünde yatan en önemli nokta, kişinin kendini bu konular yoluyla geliştirmesidir. Bunu kabul edenler için, mücadele yoğun olsa da, başarı şansı yüksektir.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Başaklar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, düşündüğünüz ve geri planda çalışarak hazırlandığınız işleri şimdi başkalarının yararına olacak şekilde sunmanız demektir. Tabii ki bu sunuşta bazı eksikler göze çarpabilir, bunu dile getirebilirler. Böyle durumlara açık olmak gerekiyor. Tamamlamak için süre istersiniz. Bu Dolunay, fikirlerinizi ifade ederken, diğer kişilerin de düşüncelerini almanız gerektiğinin işaretçisidir. Size göre olması gereken budur. Fakat birileri buna karşı çıkabilir. Kendiniz adına hareket etmek pek kolay olmaz. Tam tersine başkalarına yardımcı olmanız istenir. Şartlara göre belli bir esneklik payı bırakmakta yarar var. Bu Dolunayda yaptığı işten pek zevk almayan, şartlardan memnun olmayan Başaklar bunun düzelmesi için, diğer kişilerle ortaklaşa hareket edebilirler. Bu bir yasal, ideolojik, finansal anlamdaki sıkıntının dile getirilişidir. Tabii ki işveren konumundaki kişiler bundan pek hoşlanmazlar. Uzun süredir iş arayan bir kişiyseniz bu Dolunay bu yönde bir haberin işaretçisidir. Böyle bir durumda önerilene iyi bakmak lazım. Eğer size uymuyorsa, sonrasında sıkıntı yaratacaksa olur yanıtı vermeyiniz. Ay-Uranüs görünümü, birilerinin kendi çıkarlarını öne alarak düşünmesi halidir. Bu pek hoşunuza gitmez. Ancak çok da halledilmeyecek bir problem değildir. Birkaç gün sonra Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Şimdiki durumlar kendiliğinden iyileşebilir. İstediğiniz adımı atabilirsiniz. Biraz sabırlı olalım. Dolunayın ardından Ay, karşıt burcunuzda ilerleyecek. Bu biraz enerjinizin düşmesi, dinlenme arzunuzun artmasıdır. Gün içinde yaşananları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem de iş anlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir. Merkür burcunuzda gerilediği için, tabii ki bu gözden geçirmeler oldukça işinize yarayabilir.

    30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde gerileyecek yöneticiniz Merkür, gölgeli günlerini de hesaba katarsak, 23 Ağustos itibariyle etkili olmaya başlıyor. İlişkinizi, sağlığınızı, sizi birebir ilgilendiren konuları ve insanlarla olan bağlantılarınızı belli bir mesafede tutmak isteyebilirsiniz Daha çok gözlemde bulunmak, mercek altına alarak girişimleri, hedeflerinizi gözden geçirmek yararlıdır. Daha önce düşündüğünüz iş veya meseleler şimdi yeniden bir ele alınır. Çünkü değişiklikler olabilir. Bu yeni durumlara göre düşünülür ve tespitte bulunulur. Biraz da mola süreci gibi görülebilir. Sürekli meşgul olan zihniniz dış dünyanın yoğunluğundan ziyade içe yönelerek rahatlanılır. Endişeli, olumsuz düşünmek yerine, şöyle sakince ele alınması, ne yapmanız gerektiğini daha iyi tespit etmenizi sağlar. Hangi yolu, işi, girişimi veya hedefi düşünüyorsanız, o konularda araştırma yapmak, gözlemde bulunmak, eksikleriniz varsa tamamlamak, daha önceden başlanmış işleri bitirmek için geri hareket süreci olumludur. Üzerinde düşünülmeden iş veya teklifler hemen değerlendirilmez. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları lütfen önemseyiniz.

    30 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcu geçişinde, ilişkilerimizde maddi ve manevi anlamda seçkinliğe önem veririz. Partnerimizin durumuna bir bakarız. Olanaklarını da göz önüne alırız. Parasal anlamda kazanç konuları başta olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kaliteli yaşamak arzunuzun da göstergesidir. Kişi böyle bir dönemde, uyum, huzur, seçkinlik ilkesi çerçevesinde ilişkiler kurmak ister. Bu ilişkiler hem kazandırıcı olmalı hem de gönlünüzü hoşnut etmelidir. Girdiğimiz ortamların, birlikte olduğumuz insanların nazik, paylaşımcı kişiler olmasına dikkat ederiz.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-14-15-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 12-13-19-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 14-15
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8
    Yeniay : 4-5-6-31
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 18-19-20
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    TERAZİ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Teraziler, 2 Ağustos'ta Yeniay burcunuzla uyumlu bir görünümle Aslan burcunda doğacak. Her türlü konularda kendinizi ifade etme gücünüzün yükselişini ifade ediyor bu. Parlamak, canlanmak ve ifade gücü kazanmak istiyorsunuz ve bunun amacı yenilikler ortaya koymak. Toplumsal ilişkilerinizi ele alabilir, eğitimle ilgili konularda yeni kararlar alma adımları atabilirsiniz. Artık huzur bulmak, hedeflerinizi ve amaçlarınızı tespit etmeniz açısından bu tarih önemli. Aynı gün Mars, Yay burcunda seyrine başlıyor. Yakın çevrenizden birçok insanla ilişkilerinizi yeniden restore etme amacıyla yola koyuluyorsunuz.

    5 Ağustos tarihinde Venüs, Başak burcunda seyrine başlıyor. Her türlü ilişki ve hayatınızı ilgilendiren her türlü meselede dikkatli ve hakikateler çerçevesinde bütün ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Sizi yoran ilişkiler yerine daha akılcı ilişkilere ihtiyaç duyduğunuzu hissedeceksiniz. Aşk hayatınızdaki seçimleri gözden geçirip net bir şekilde görebileceksiniz. Bağımlılık yerine gerçek anlamda bir ilişki yaşamayı burada göreceksiniz.

    22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda olacak. Kendinizi ifade etmenin yollarını belli bir çerçeve içerisinde ele alarak düzenlemeye çalışacaksınız. Merkür bu geçişin etkisiyle gerilediğinde bu etki daha çok hissedilecek. Eylül ayının sonu itibariyle güzel günler gelecek.

    30 Ağustos tarihinde Venüs burcunuzda seyrine başlayacak. Kendinize güvenerek neyin değerli neyin değersiz olduğunu ortaya koyacaksınız. Kendinize bakmaya başlayacaksınız. Merkür geri hareketi başladığında bunun sizi yıldırmasına izin vermeyin. Neyi arzuladığınızı tespit edip buna uygun hareket etmeye başlayacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Teraziler, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, lider özelliklerinizi gruplar ve sosyal ilişkiler anlamında göstereceğiniz, ifade edeceğiniz, ispat edeceğinizin işaretçisidir. Tüm özel yanlarınız, yeteneklerinizle parlarsınız. Işık ışık güzelliğiniz ve çekiciliğiniz dikkatleri üzerinizde toplanmasını sağlar. Hedef belirlenir, üzerine gidilir ve elde edilir. Böyle olumlu bir Yeniaydan istifade etmek için mutlaka ne istediğinizi biliyor olmanızda yarar var. Böylece zamanı doğru şekilde kullanabilirsiniz. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Mars görünümüyle adım atacağız. Toplumla birebir ilişki, sorumluluklarınız, maddi konular ve kariyer hayatınızla ilgili meselelerde de ne kadar hassas olduğunuzu biliyorum. İşte bu hassasiyet kimi zaman güvensizliğe neden olup, cesaretini azaltsa da, biraz önce belirttiğim gibi Yeniay sizden yana. O zaman yapılması gereken, kazanç elde etmek amaçlı işlere ağırlık vermek, insanlarla ilişkileri güçlü tutmak lazım. Mars bugün Yay burcunda seyrine başlıyor. Böylece bu Yeniayın gücü iki misli yükseliyor. Girişimde bulunmak, yolculuklar, ticari, eğitim ve girişimlerde başarılı olabilirsiniz. Hedefinize kilitlenerek elde edebilirsiniz. Ay-Satürn görünümü, planlı çalışmanın, sabırlı olmanın, işe göre gerekli kişilerle bağlantı kurmanın işaretçisidir. Sizi destekleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Siz eğer projenize, yapmak istediğiniz her ne ise, ona sahip çıkarsanız, gerekli sorumlulukları alırsanız kazanan siz olursunuz.
    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, yolculuklar, yeni girişimler, birçok kişiyle görüşme, özgürce kararlar verme zamanıdır. İnsanlarla olan bütün temaslarınızda olumlu etkiler altındasınız. Eğitim hayatı, ticari konular, iş girişimleri açısından da etkin bir dönemdesiniz. Bu geçiş sizi bir hayli aktif kılacaktır. Yakın akrabalarınızla temas, yeni bir çevre değişimi gibi konular da gündem maddenizde yer alabilir. Çiftler arasındaki iletişim bu süre içinde gayet neşeli, pozitif, arkadaşça paylaşım şeklindedir. Eşiniz bu tarihler arasında, sizinle konuşmaya heveslidir. Problemler ortaklaşa çözülebilir. Bu dönemin ilişkinize renk katacağını düşünüyorum. İş veya özel amaçlı gezilerde, bekar Teraziler yeni biriyle karşılaşmanız veya daha önceden tanıdığınız bir kişiyle tesadüfen karşılaşmanız mümkündür. Mars Yay burcu süreci oldukça hızlı ve çabuk gelişen bir ilişkinin, değişimin göstergesi olabilir. Düşüncelerinizde gayet özgür olacağınız bu dönemde çevrenizdeki insanlarla hem aktivite hem de zihinsel açıdan bağlantı kurabilmeniz gayet kolaydır. Satürn de Yay burcunda ilerlediği için, 24 Ağustos tarihinde bu konularda daha fazla gerçekçi olunuz.

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, mesleki, ortaklık ilişkileri, kişisel girişimler, hedefler anlamında titizlenmenizi sağlıyor. Doğru ve yanlışları sadece kendi bakış açımız çerçevesinde ele alırsak zorlanırız. Tabii ki analiz yapacağız ve sorgulayacağız. Ancak dozunu bilmekte yarar var. Eğer bir ilişkide sağlam bir temel yoksa kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönemde yakın çevrenizdeki kişiler (akraba, kardeş v.b), eğitim hayatı, iş girişimleri, çevre değişimleri yönünde yapılandırıcı deneyimlerin işaretçisidir. Siz veya kardeşinizi ilgilendiren konularda sorumluluk almak vaktidir. Eğitimini üstlenmek, iş sahibi olmasını sağlamak, eğer görüşmüyorsanız tekrar bir araya gelmek yönünde olumlu tarafları olduğu gibi, ailevi bir mesele veya farklı bir nedenle aranızda yaşanması muhtemel görüş ayrılıklarının da işaretçisi olabilir. Olgunluk, hoşgörü zamanıdır. İnatlaşmak, katı bir tutumla yaklaşmak yanlış olur. Bu süreç eğitim görmek, eğitim vermek yönünde sizi geliştirici ve sorumluluk almaya teşvik edicidir. Yabancı bir ülke, şehir anlamında gidiş-gelişler-yerleşim gibi konular gündeme gelebilir. Bunların çok iyi düşünülerek yapılması şarttır. Bu dönemde iletişimde sürekli fikirlerinizi baskın şekilde ifade etmek, dayatmak, kibirli haller yanlıştır. Siz sabırlı bir şekilde insanlarla bağınızı güçlendirmelisiniz. Biliyorum değil, öğrenmeye çalışıyorum demek, sizi bilgeleştirir. İnsanlar size neyi ne kadar bildiğinizi sorarak sizin ustalığınızı test edeceklerdir. Çalışmak, öğrenmek bilmek için kararlılık, sabır, inanç şarttır.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Teraziler, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, sıradanlıktan uzak farklı bir şeyler yapmak arzumuzdur. Kimi Terazilerin birden bire aşık olması anlamına gelir ki, hazırlıksız yakalanırız ve epeyce heyecanlanırız. Belki de bir ilişkimiz vardır. Fakat rastladığımız kişi ilgimizi öylesine çeker ki, ne yapacağımızı bilemeyiz. Kimi Teraziler için bu, yeteneklerini farklı bir iş alanında değerlendirmektir. Herkesin bildiğinin dışında bir şeyle meşgul oluruz. Bu bizi heyecanlandırır. Ancak bunun için yeterli alt yapımız var mı, neler biliyoruz, ne kadar tecrübeliyiz, kendimize güveniyor muyuz? Bunları şimdi anlama vaktidir. Hamile kalmak, bir çocuk sahibi olmak da bu Dolunayın bir yansımasıdır. Fakat bazen bu, hiç de hesapta olmayan bir durumdur. Eğer yaşça büyükseniz, evladınızla alakalı bir konudur. Bu Dolunayda spekülatif kazanç getirici işlere çabuk atlayabiliriz. Piyasanın durumuna bakmak yararlı olur. Bütün bu gelişmeler, aslında kısa mı yoksa uzun soluklu mu etkilidir. Bu biraz da doğum haritanızla alakalıdır. Ancak genel yansımalar bunlardır. Ay-Uranüs görünümü, bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi veya bu kişiyle ilgili duygularınızın değişmesi anlamına gelir. İlginç bir tecrübedir.

    Partnerinizle sizi yakından ilgilendiren bir konuda yakınlaşmak, bu görünümün etkisi altında mümkündür. Yenilik arayışı, farklı kişilerle tanışmak, ilginç ortamlar, heyecan verici gelişmeler günlük seyrinizi değiştirebilir. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Birilerinin size, sizin de onların yardımına ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Sevgi, şefkat, şifalanma, temizlenme gibi durumların yanı sıra, bir sıkıntının giderilmesi için tedavi olmak da yine bu Dolunayın etkileri arasında yer alır. Sanatsal, mistik, şifa çalışmaları için de uygundur.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, hem geçmişi hem hedeflerinizi hem de hayata bakış açınızı gözden geçirebileceğiniz bir mola zamanıdır. Merkür gerileme hareketi gölgeli günleriyle birlikte 23 Ağustos itibariyle etkilidir. O nedenle, hangi konularda fedakarlık yapıyor, hangi konularda yanılıyor, üzülüyorsunuz. Bunları ele alacağınız bir süreçtesiniz. Ayrıca bir proje üzerinde sakin ve oldukça sıkı çalışabileceğiniz bir dönem olduğunu da belirteyim. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır.

    30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda gerileyecek Merkür, bilinçaltımızda birikmiş ne kadar gereksiz şey varsa onları temizlemek, zihnimizi arındırmak için birebirdir. Sizi kısıtlayan endişelerinizi, olumsuz düşüncelerinizi bir çöp kutusuna atar gibi, kendinizden uzak tutunuz. Bu meditasyon, yoga ve zihni dinlendirecek aktivitelere yönelmekle olur. Bu dönemde insan, sırlarını, kimsenin bilmesini istemediği düşüncelerini özenle korur. Öyle fazla konuşmayız. Derinlikli düşünüp analiz yaparız. Bazen etrafımızdaki dünyaya eleştirel yaklaşırız. Bazen de, yanlış anlaşılırız diye isteyerek susarız. Tatil zamanları bu döneme denk getirilmesi iyi olur. Böylece rahatlarsınız, sakinleşirsiniz. Daha önce başlanmış işleriniz, projeleriniz varsa, şimdi bunları derleyip toparlamak, eksikleri tamamlamak için olumludur. Roman okumak, el işi yapmak, müzik dinlemek, kısa yürüyüşler kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki konularda tedbirli olmamız, akıllıca düşünmemiz yararlı olacaktır.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Bu tabii ki gayet olumlu, keyifli ve özlenen dönemdir. İhtiyacımız olan huzuru, uyumu, seçkinliği ve arzularımızı tatmin edici gelişmeleri beraberinde müjdeliyor. Her yıl olduğu gibi, Venüs burcumuzda ilerlediğinde, hayatı güzel yönleriyle görmek, yaşamak isteriz. Bu enerji etkili olmaya başladığı andan itibaren, günlük aktivitemizde onun parlak ve güçlü ışığını üzerimizde hissederiz. İlişkilerimizde nezaket, çevremizde uyumluluk, fiziksel görüntümüzde güzellik oluşur. Sorunlarımızı mantıklı bir şekilde ve tabii ki kendimizi merkezde görerek çözebilmemiz kolaylaşır. Ancak uzlaşmaya da bir o kadar açık oluruz. Bizi güzel görmelerini, değerli bulmalarını isteriz. Göz önünde olmaktan hoşlanırız. Dengemizi bozabilecek kişi ve olaylardan otomatik olarak uzaklaşırız. Sanki bir kalkan bizi tuhaflıklardan koruyor gibidir. Bize yarar sağlayan ilişkilere yöneliriz.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-25-26-30
    Zayıf Enerjili Günler : 1-14-15-21-22-27-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 17
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10
    Yeniay : 6-7-8-9
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 20-21-22-23
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AKREP

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Akrepler, 2 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Kariyer konularınız üzerinde etkin olma arzusu güdeceksiniz. Seçimlerinizde tatmin edici işleri arayacaksınız. Mali konularda belki de opsiyonlu düşünmelisiniz. Kazançlı çıkmak isteyeceksiniz. Fayda getirici işlere yöneleceksiniz. Baskın bir kimlik oluşturacaksınız. Aynı gün Mars, Yay burcunda seyrine başlayacak. Önünüze konulan engellerden bir geçiş yapabilmek için hesap yapmaya başlayacaksınız. Mars-Yay seyrinde maddi konularda yeni bir hedef belirleme yönünde etkili olacak. Ancak bunu ayın tamamına yayabilmelisiniz. geçmişi de süzerek gelecek için doğru kararlar alabilmelisiniz.

    5 Ağustos tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Özellikle sağlığınız, ilişkileriniz gibi konularda bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz, bir teklif alabilirsiniz. Yine de opsiyonlu düşünmelisiniz çünkü ayın devamında bir geri hareket var.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Değerlerinizi vurgulayacak bu Dolunay. Yeni bir yerleşimle ilgili konularda baskılardan kurtulmak isteyeceksiniz. Eylül'de belki bir yenilik veya bir değişim olabilir. Farklı bir yönün ve yeniliğin gerçekleşme başlangıcını bu Dolunay simgeliyor. Her şey yerli yerine oturmuş değil henüz. İfade gücünüz, doğru analizleriniz, aşkta kendinizi iyi hissetme adına gözden geçirmeniz ve ihtiyaçlarınızı belirlemeniz için yenilikler belirleme ihtiyacı duyacaksınız. Daha umutlu olacaksınız. Acil hareket etmek yerine yenilikleri gözden geçirmelisiniz.

    22 Ağustos'ta Güneş Başak burcunda olacak. İş hayatınızdan ilişkilerinize kadar her alanda iyi bir analiz yapmaya başlayacaksınız.

    30 Ağustos'ta Venüs, Terazi burcunda olacak. Geriye çekilip kendinizi ve ilişkilerinizi gözden geçirerek keşfedeceksiniz. Aynı gün Merkür 22 Eylül'e kadar gerileme hareketine başlayacak. Bu gerilemede plan ve projelerinizi gözden geçirmelisiniz. Belki de yanlış giden bir şeyi gözden geçireceksiniz. Hem geçmişi hem bugünü inceleyerek şimdiden Ekim ayındaki başlangıçlara hazırlanmalısınız. Sakince iyi analiz edin, her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    Sevgili Akrepler, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, yeni proje ve işlerin yürürlüğe konması, kararlı olduğunuz konularda girişimde bulunulması yönünde olumludur. Ancak egomuzu yükseltici etkisi, bazılarımız için zorlayıcı olabilir. Burada önemli olan sizin isteklerinizi dışarıya yansıtma biçiminiz ve izlediğiniz yoldur. Eğer başarılı bir karar vermek istiyorsanız mutlaka bunun sorumluluğunu almalısınız. Başkalarını etkileyeceğim, baskın olacağım, ben haklıyım, benim isteklerim önemli diyorsanız, ancak şartlar müsait değilse zorlanırsınız. Ben bu Yeniayın kazanç ve kariyer konularında eğer sakin ve bilinçli davranabilirseniz size yeni kapılar açabileceğini söylemek isterim. Yeniayın oluşacağı güne Ay-Mars görünümüyle adım atacağız. Gücümüz gayet yüksek ve güven içinde yaşamak istiyoruz. Bu Yeniayda, özellikle eğitim-iş-girişim anlamında kararlı olduğunuzu söyleyebiliriz. Bir an önce işe girmek, işinizde yükselmek, eğitimde başarılı olmak, bulunduğunuz çevreye alışmak istiyorsunuz. O zaman, kendinize güveniniz ve bu yolda ilerleyeceğinize inanınız. Esnek düşününüz, şartları göz önüne alarak çalışıp, çabalayınız. Azmin elinden bir şey kurtulmaz. Mars, bugün Yay burcunda seyrine başlıyor. Parasal konularda özgürce kararlar alabilirsiniz. Girişimde bulunup, daha fazla kazanç elde etmek isteyebilirsiniz. Tabii ki harcamalara dikkat ediyoruz. Ay-Satürn görünümü, bu Yeniayda amacınızı belirlerken sabırlı olmanız, zamanla her şeyin yerli yerine oturacağını düşünmeniz gerektiğini vurguluyor. En başında disiplinli çalışırsanız, patron veya eğitmenlerle iyi ilişkiler kurarsanız yükselirsiniz.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönemde finansal konularda bir hayli cesur davranırız. Ancak harcamaların mutlaka kazançla doğru orantılı olması gerekir. Gelir - gider dengesi bu ayda şaşabilir, bütçenin dışına çıkılmaması gerekir. Bu süreçte, yeteneklerinizden yararlanarak kazanç elde edebileceğiniz işlere yönelmenizi tavsiye ediyor. Maddi açıdan güçlü olmak, güven içinde yaşamak istiyorsak, cesaretimizin yükseldiği bu dönemi doğru şekilde kullanmaya bakalım. Kimi Yaylar bu süreçte, iş seyahatlerine çıkarak, bazıları kendini ifade ederek, bir kısmınız eğitim hayatında başarılı olmak adına kendinize hedef belirleyebilirsiniz. İş başvuruları veya mevcut işinizdeki maddi konuların görüşülme zamanıdır. Yalnız burada dikkat edeceğiniz husus, ben bilirim demek yerine, öğreniyorum, gelişiyorum demektir. Bu tevazu dolu yaklaşımlar size birçok insan kazandırır, fırsatlar getirir. Bildiğiniz gibi Satürn de Yay burcunda ilerliyor. 24 Ağustos tarihinde Mars-Satürn kavuşacak. Sizlerin üstteki konularda gerçekçi olmanızı, limitlerinizin farkına varmanızı ve şartlara göre hareket etmenizi sağlayıcı dersleriyle bizleri test ediyor.

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkimizle alakalı konuların titizlikle ele alınmasını sağlıyor. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yapması tabii ki olumludur. Öyle her karşımıza çıkanı beğenmeyiz. Mesafeyi koruyarak, inceleyerek, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak, karşımızdaki kişi hakkında bir tespitte bulunuruz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman yaklaşırız. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu süreç, maddi kazançlar, manevi tatmin, yatırımlar, borçlar, harcamalar, yetenekleriniz yönünde sizi yapılandırıcı, düzenleyici, test edici bir dönemin işaretçisidir. Kazanç elde etmek yönünde yapılacak girişimlerin ve işlerin mutlaka derinlemesine analizi önemlidir. Biliyorum demek yerine, bilmediğiniz konularda kendinizi geliştirmeniz, maddi ve manevi anlamda size doyum sağlar. Tabii ki bunun yolu, olgunluk, tevazu, hoşgörülü yaklaşımlar, bilgelik gerektirir. Parayla saadet olmaz derler ya, bu dönemde para, sizin için saadet aracı olarak görülebilir. Daha hırslı bir şekilde hatta bazen kibirli bir eda ile kazanç elde etme yolunda yanlış işlere kalkışılırsa sonu hüsran olur. Onun içindir ki, sağlıklı, verimli, ahlaki değerler çerçevesinde hareket edilmesi önemlidir. Hayat şimdi sizi bu yönde eğitimden geçirecek. Bazen büyük gelişlerle kimi zaman da zorluklara test ederek, harcama ve kazanma ilişkisini kurabilmenizde öğretici olacaktır. Yabancı ülke veya bir başka şehirde yatırım, çalışmak, iş öğrenmek, deneyim sahibi olmak gibi tecrübeler de, yine bilge Satürn öğretmenin dersleri ve kalıcı lütufları olabilir. Ne olursa olsun, hayatta bir lokma ekmeğin huzur içinde yenmesi, zorluklar olduğunda yine de doğru ve ehil şekilde para kazanılması bereketinizi arttırır, sizi tatmin eder. Kaldı ki, insan zorlukla elde ettiğinin kıymetini daha iyi bilir. Bunu da unutmamak gerekir.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Akrepler, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, iş veya farklı bir konuda düşündüğünüz, planladığınız bir meseleyi, ailenize açarak onların görüşlerinizi almanız gerekebilir. Onay verebilirler veya tümüyle reddedebilirler. Burada önemli olan, sizin istekleriniz kadar onların da görüşlerine saygı göstermenizdir. Kimi Akrepler için bu durum, ortaklaşa bir ofis açmak, ekip çalışması yapmak, bir proje için evde çalışmak, tatile çıkmak gibi gelişmeleri de işaret eder. Evinizle ilgili bir değişim ve yeniliğin işaretçisi olabilecek bu Dolunayda, başka bire taşınabilir, bir arkadaşınızla birlikte oturabilir, eski evinizin yenileyebilir veya bu konuda karar verebilirsiniz. Satış-kiralama işlerinde hesabınızı çok iyi yapınız. Aceleye getirmeyiniz. Ay-Uranüs görünümü, ailenizin veya bir arkadaşınızın sağlığı, işiyle alakalı konuları gündeme getir. Bizzat, sizin uzun zamandır kurtulmak istediğiniz bir rahatsızlık çözüme kavuşabilir. İşinizden mecburi izin almak veya yaz tatiline denk getirerek halletmek iyi olur. Bazen de öyle bir şey olur ki, artık mutlaka halledilmesi gerekiyordur. Siz de ister istemez bunları yapmak zorunda kalırsınız. Aslında iyi de olur. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Bu rahatlatıcı, şifaya dönük çalışmaların işaretçisi bir enerjidir. Sevgiye ilgiye, sakinliğe ihtiyaç duyarsınız. Stresli işleri şimdi tekrar gözden geçirip, nasıl halledeceğinize veya bir sorunu nasıl ele almanız gerektiğini bilirsiniz.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, iş hayatınız başta olmak üzere, ilişki, maddi konuların ileriye dönük bir şekilde gözden geçirildiği zaman dilimidir. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için gelişmeleri, yeni olan durumları mercek altına alacağız. Kimlerle iş, özel ve toplumsal anlamda ilişkimiz var bunları gözden geçireceğiz. Plan ve projelerimiz üzerinde düşünmeliyiz. Hedefimiz ile izlediğimiz yol aynı mı, bu hedefe nasıl varabiliriz? Bunlar üzerinde duralım. Verimli olana yönelmeli, kısır bir döngü içinde dolanıp durmamalıyız. İşimizde mutlu muyuz? Hayatımızdan memnun muyuz? Nasıl dostlara sahibiz? Bunlara bir bakalım. İşlerimizi organize edelim. Becerilerimizi geliştirelim ve kazanalım. Güçlü ve bizi destekleyecek kişilere yönelim. Ivır zıvır işlerle vakit kaybetmeyelim.

    30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerin başlangıcı 23 Ağustos itibariyle etkili olan bu süreçte, arkadaşlıklarınız, dostluklarınızı şöyle bir gözden geçirerek sizin onlardan, onların sizden beklentilerini tespit edersiniz. Kimler yanınızda oluyor, kimlerle sosyal hayatta dayanışma içindesiniz, bunları şimdi yeniden ele alırsınız. Daha önce başlanmış veya bugünlerde üzerinde düşündüğünüz proje ve planlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Daha mantıklı, daha akla yatkın ve hakikaten işe yarar olanlarını ayırt edersiniz. Normal zamanlarda fark edilmeyen, ayrıntıları şimdi tespit etme şansınız var. Sözgelimi daha önce bir organizasyon işiniz vardı fakat bir türlü gerçekleşmedi, ertelendi. İşte şimdi tam zamanı, bu işi yoluna koyabilirsiniz. Uzun zamandır sizin için gayet önemli olacak bir görüşmeyi şimdi yapabilirsiniz. Daha önce incelediğiniz ve sizin açınızdan gayet olumlu olacağına kanaat getirdiğiniz bir işle ilgili olumlu cevabı şimdi verebilirsiniz. Uzun zamandır küs olduğunuz arkadaşınızla bu süreçte bir araya gelerek aranızı düzeltebilirsiniz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) aklınızda olmayan ve birdenbire karşınıza çıkan bir fırsat, teklif olduğunda analizde bulunmak, şartları iyice gözden geçirmek gerekir.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu süre içinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Hayatımızı, sorunlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi ve isteyip de henüz ulaşamadıklarımızı gözden geçireceğiz. Kendimize göre düşüneceğiz, durumları ele alacağız ve problemlerimizle yüzleşeceğiz. Bize göre bir ilişkide olması gerekenleri, seçimlerimizi, devam eden beraberliğimizi ele alacağız. Her anlamda hem dünü hem bugünkü durumu ele alacağız ve dengeli ve sağlıklı bir paylaşım için biz de elimizden geleni yapacağız.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-14-15-19-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-17-23-24-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 19
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12-13
    Yeniay : 9-10-11
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 23-24-25
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YAY

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yaylar, 2 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay oluşacak. Yeniliklere kavuşma ve bir yenilik arzusu anlamında farklı bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Hayatınızın merkezinde bir birey olarak kendinizi ifade etme ve farklı bir yerde yeniden yaşamını kurgulama hissiyatı duymanızı sağlayacak. Görünümleri ise oldukça önemli ve olumlu. Kendi yeteneklerinizi kendi amaçlarınızı ortaya koymanız yönündeki kararlarınızı güçlendirecek ve bunlarla ilgili düşünmenizi sağlayacak. Ancak bu ay yine de dikkatli olmalısınız.

    5 Ağustos tarihinde VEnüs Başak burcunda olacak. Çalıştığınız yer, şu anki şiniz, işinizin geleceği ve oradaki ilişkilerinizle ilgili beklentileriniz ortaya çıkacak. Yalnız yine de dikkatli davranıp yeniliklere hemen adım atmamalısınız.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Yenilenmek için bir tatile çıkabilirsiniz. Her şeyden önce bir değişim ve yenilenme konusunda işinizin ve yakın çevrenizin etkilerini görüp özgürce kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedeceksiniz. Maddi anlamda durumunuzu gözden geçirmeden hareket etmeyin. Eğer yaşadığınız yeri değiştirmek istiyorsanız dikkatli davranmalısınız. Bekleme modunda gerçekçi tahliller yapabilmelisiniz. Yavaşlayıp resme bakmanız yeterli olacak.

    22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlıyor. Derlenip toparlanması gereken işlerin Eylül ayından sonra daha yoluna gireceğini göreceksiniz. Oldu bittiye getirmeyi tercih etmeyin.

    30 Ağustos tarihinde Venüs-Başak seyri başlıyor. Bu seyir destek almanız ve kendinize destek olmanız açısından önemli. Aynı gün Merkür 22 Eylül'e kadar gerilemeye başlayacak. Doğru bir kararı verebilmek için her yönüyle sentezleyerek analiz etmelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Yaylar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, dünyaya açılmak, yeni yerler, insanlar görmek, yeniliklerde bulunmak, insanları etkilemek, işinizle ve ilgilendiğiniz alanla ilgili başarılar edinmek, takdir toplamak için size güç veriyor. Mevcut durumunuzu iyileştirici güzellikler fırsatlar kapınızda beliriyor. Belki şu aralar zorlanıyordunuz. İşte bu zorlukları aşabilmenizde bu Yeniayın size vereceği kuvvet hayli yüksek... Yeniayın oluştuğu güne, Ay-Mars görünümüyle uyanıyoruz. Mali konularda ve bazı meseleler üzerinde bir hayli hassassınız. Özellikle son haftalarda sanki sıkışmış gibiydiniz. Birilerine uymak, durup dururken sizi sinirlendiren, öfke yaratan konularla baş etmek zorunda kaldınız. Hatta bazen yetti artık demiş olmalısınız. İşte bu Yeniay imdadınıza yetişiyor. Mars-Yay burcunda seyrine başlıyor ve bu Yeniayda size ilk girişte yazdığım aktivitelerde şans tanıyor. Şimdi eğitim-iş-yurtdışı-başka bir şehirde hayatınızı yeniden düzenleyecek kararlar verebilirsiniz. Bir hayli hevesli, arzulu olduğunuzu söyleyebiliriz. Tabii ki, düşünülmüş kararlar almayı unutmayınız.

    Öyle birden bire değil, istediklerinize odaklanarak bu şansı değerlendirmek faydalıdır. Ay-Satürn görünümü de, engelleri kolayca aşabileceğinizi, zorlukları güce dönüştürebileceğinizi vurguluyor. Siz kendinize, hedefinize inanıyorsanız, başarırsınız.
    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Mars girişimde bulunma, cesur hareket etme, hedefinize ulaşma yönünde istekli kılıyor. Uzak yerler, ticaret, eğitim, yenilikler, değişimler açısından etkin bir şansa sahipsiniz. Bu süreç, aşk ve ilişkilerinizle alakalı yaşam evinizin yöneticisi olduğundan son derece önemlidir. Kendinizi dış dünyada ifade ediş biçiminiz, gayet coşkulu ve inançlı, aşka aşık bir kişi profilindedir. Hayatın keyfini çıkarmak hem de kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekten yanasınızdır. Siz bu tarihler arasında sadece yaşadığınız ilişki ve kişiyle alakalı değil, tüm insanlığı kucaklıyor gibisinizdir. Ufkunuzu genişletme arzunuz ve dünyayı kucaklamaya hazır tavırlarınızla, dış dünyada herkesin ilgisini çekebilirsiniz. Basit ve sıradan bir kişiyle yetinmeniz mümkün değildir. Aşkta fetih arzunuz fazlasıyla yoğundur.

    Karşı cins üzerinde bu dönemde oldukça etkilisinizdir ve gözlerin size doğru çevrildiğini hissedebilirsiniz. Bu süreçte, özgürce kararlar verirsiniz. Son derece atak davranırsınız. Maceralar sizi bekliyor. Ancak unutmayalım, Satürn de Yay burcunda ilerliyor. 24 Ağustos tarihinde, attığımız adım, verdiğimiz karar, yaptıklarımızın sorumluluğunu üstlenmeyi de bilelim.
    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi yönünde önem taşıyor. Problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi önemseyerek, sorumluluk üstlenerek ilerleyiniz. Ticaretle uğraşanlar ve yatırım yapmak isteyenlerin, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler. Bu süreçte iş veya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında burcunuz üzerinde düz seyrini sürdürecek Satürn, hayatın en kıymetli öğretilerinin, tecrübelerinin, olgunlaşma yolunun, bilgeleşmenin, kazancın ve kişisel anlamda yapılandırma sürecidir. Size, bugüne dek edindiğiniz tecrübenin, bilginin, hangi aşamada olduğunu gösteren bir kılavuzdur. Ehil olmanın, başkalarıyla paylaşmak, onlara da öğretmek yoluyla olacağını söyler. Biliyorum değil, öğrenmeye çalışıyorum diyerek ilerlemenin en doğru yol olduğunu gösterir. Sizi olgunlaştırır, hoşgörülü olmanızı söyler. Kibirden uzaklaştırır, erdemli olmayı emreder. Satürn, formdur, düzendir, disiplindir, kimilerine göre aşktır elbet. Çünkü hayatın güzellikleri gibi zorlukları da vardır. Eğer bir menzile ulaşılacaksa, o menzile giden yol ancak bir şeyi sevmekle olur. O aşk ki, size sabrı öğretir. Dünyaya bakış açınızı hem fiziki hem ruhi anlamda geliştiren Satürn, hem hayatın hem de kendinizin farkına varmanız için size gitmeniz gereken yolu gösterir. O yol, okumaktır, gidip yerinde görmek, izlemektir. Görerek anlamak, bilmeye çalışmaktır. Bu da yine sabırdır, olgunluktur, mücadeledir, sonunda ödüldür. Zorlayacak sizi belki ancak kolaylıklar da sunarak eğitimde, iş hayatında, parasal anlamda güçlendirecektir. Bu süreçte fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığınızı önemseyin. Kendinize hedef belirleyin ve onu elde etmek için sabırla ilerleyin.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Yaylar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, öğrenilen bilgilerin, yapılan gözlemlerin, kazanılan tecrübelerin, bizi birebir ilgilendiren meselelerin şimdi yakınlarımızla paylaşılması veya yürürlüğe konması, bir yenilik için start verilmesi halidir. Burada önemli olan sadece kendi bakış açınızla değil, başkalarının da görüşlerine açık olmanızdır. Farklı bir üslupta sunabilir, ilginç bir yöntem kullanabilir, hayretle karşılanabilirsiniz. Fakat bu hayret duygusu beğeni anlamındadır. İnsanlar sizin yaptığınız, söylediğiniz, uyguladığınız bir şeye ilgi duyarlar. Bu bir internet sitesinin yayına başlaması, üyelik işlemleri, bir oyunun sunumu, bir organizasyon, bir tanıtımın yapılması, izlenirlik oranının görülmesi yönünde de kıymetlidir. Şimdi bol bol çalışıp, insanlara ulaşmak için gayret edilmelidir. Eksikler varsa giderilmeli, uyumlu tarzda hareket edilmelidir. Ay-Uranüs görünümü, işlerinizi kolaylıkla halledeceğinizin işaretçisidir. Hızlı, aktif ve fikirlerinizi sıra dışı bir şekilde sunmak için iyi bir zamandır. Başarılı olmak için şimdi olan bitene iyi bakınız. Gördüklerinizi not alınız. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında bunlar üzerinde geri planda çalışırsınız.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında, Başak burcunda seyredecek Güneş, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde titiz düşünmenin, sıkı çalışmanın, araştırmacı ve organize bir şekilde hareket etmenin son derece önemli olduğu zaman dilimidir. Ayrıca yüksek eğitim, inanç, akademik ihtisas, gelişim, büyüme ve verimlilik anlamında kıymet taşır. Siz artık becerilerinizi iş hayatında göstermek istiyorsanız, ustalaşmak ve toplum içindeki yerinizi belirlemekten yana iseniz, ben derim ki artık dağınıklığı bırakıp bol bol çalışın. Birilerine hizmet etmeniz mi gerekiyor, bundan gocunmayın. Çok fazla çaba sarf etmeniz mi gerekiyor, bunu geleceğinizi düşünerek yapın. İş ortamında gayret gösterin.

    30 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında, Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerinin başlangıç tarihi olan 23 Ağustos itibariyle etkili süreç boyunca, iş hayatınızla ilgili yeni planlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. İş yoğunluğunuza göre öncelikli olanları tespit edebilirsiniz. Rutin görevlerinizi her zamanki gibi yerine getirirken, şimdi biraz daha dikkatli şekilde işlerinize odaklanırsınız. Merkür geri hareketlerinde sanki bir şey yapılmaz gibi bir kanı var. Bu kesinlikle yanlıştır. Uzun zamandır düşündüğünüz ve tek bir açık nokta bile kalmayan işleri yoluna koyabilirsiniz. Yeni bir iş teklifiyle karşılaştığınızda artı ve eksileriyle mutlaka ele alınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber şimdi gelebilir. Şartlara bir daha bakarsınız. Bu dönemde, iş hayatında veya ailenizle olan ilişkinizde iletişim önemli. Eleştirel yaklaşımlar kadar, birilerini idare edeceğim kendinizi üzmek de yanlış olur. Mantıklı ve gerçekçi şekilde duruma bakmak gerekiyor. Geri hareket süresince geçmiş problemlere yeni çözümler bulmak mümkündür. Zihin, takıntılarından kurtulur. Dağıldığınız, kararsız olduğunuz konularda daha sakin bir şekilde gözlemde bulunursunuz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları önemseyiniz.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu dönem, gerek sosyal ilişkilerin canlanması gerek hedefimize göre bir yolun belirlenmesi gerekse çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde tespitte bulunulması yönünde önem taşıyor. Venüs Terazide yönetici ve burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için gayet olumludur. Yılın faydalı enerji geçişlerinden biridir. Bu sayede ilişkilerimiz güçlenir, yeni sürpriz tanışmalar gündeme gelir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-21-22-30
    Zayıf Enerjili Günler : 5-19-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14-15
    Yeniay : 11-12-13-14
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 25-26-27
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    OĞLAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Oğlaklar, 2 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Hukuk meseleleri ve finansal konularda oldukça etkili. Mali konuları incelemenizi ve ele almanızı sağlayacak. Psikolojik ve bedensel anlamda dinlenmeye ihtiyacınız var. Bu Yeniay'da kendi öneminizi fark edip ihtiyaçlarınızı inceleyerek kendinize dikkat edeceksiniz. Kendinizi psikolojik ve bedensel anlamda sıkıntıya düşürmeden durumunuzu incelemelisiniz.

    5 Ağustos'ta Venüs Başak burcunda olacak. Kendiniz hayata bakış açısınız ve ilişkilerinizi inceleyeceksiniz. İnce eleyip sık dokumaya çalışacaksınız. İlişkilerinizi dikkatlice inceleyeceksiniz.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Yeniay oluşacak. Finansal konularda bir muhasebe yapma fırsatı bu sizin için. En önemli görünümü, yenilik arzunuz. Ancak mali konularda dikkatli olmalısınız. Maddi ve manevi konularda iyi bir analizde bulunup harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Ailenizle ve evinizle ilgili ihtiyaçlarda muhasebe yapmaya ihtiyaç duyacaksınız.

    22 Ağustos tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir, aynı Venüs'te olduğu gibi akademik kariyerinizden ticari konulara kadar her türlü seçimi çok iyi analiz etmenizi sağlayacak. Etrafa "nasıl daha iyi yaşayabilirim" düşüncesiyle daha dikkatli bakacaksınız.

    30 Ağustos tarihinde Venüs Terazi burcunda seyrine başladığında, Ekim ayında gerçekleşebilecek yeniliklerin bir öncüsü konumunda. İlişkilerinizde ve işlerinizde dengeli ve ahenkli hareket ederseniz bu sabrın meyvelerini alacaksınız. Aynı gün Merkür gerilemeye başlayacak. Yenilikler içeren her konuyu dünü ve bugünüyle inceleyerek doğruları görebileceksiniz. Her şet gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI
    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Oğlaklar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, mevcut şu andaki durumunuzu ilişki-maddiyat-özgüven-planlamalar-paylaşımlar anlamında ele almak için uygundur. Sizi bağlayıcı, zorlayıcı konuları geride bırakmak için özgüven duygunuzu mutlaka ayakta tutmalısınız. Eğer bir şey fayda getirmiyor ve sizin enerjinizi düşürüyorsa, buna daha fazla devam etmenin anlamı yok. Kendimizi ve başkalarını sorgulamak, yargılamak değil, bu sorunlardan nasıl kurtulurum, nasıl canlanırım, başarılı olurum demek lazım. İşte bu sizin için önemli olmalı. Yeniayın oluşacağı güne, Ay-Mars görünümüyle adım atacağız. İlişkimiz, iş ortaklığımızla ilgili konuları geleceğe dönük ve bilinçli şekilde ele almalıyız. Biz güçlüyüz ve istersek doğru seçimlerde bulunabiliriz. Yeter ki, kendimizin farkında olalım. isteklerimizi elde etmek için azimli olalım. Gerisi kolay. Yeniayın doğacağı bugün, Mars-Yay burcunda seyrine başlıyor. Lütfen gereksiz meseleleri abartıp kendi kendinizi huzursuz etmeyiniz. Şu şöyle, bu böyle demenin yararı yok.

    Sizin, projelerinize eğilmeniz, bunların üzerinde bilgilenmeniz, işlerinizi düzgün yapmanız ve stresten uzak durmanız gerekiyor. Birden fazla projeye eğilmek, çabuk sıkılmak veya bazı sorunları abartmak yanlış olur. Ay-Satürn görünümü bu Yeniayda yorumunuzun ilk başında belirttiğim üzere, sizi kısıtlayabilecek borçlardan, ilişkiden, ortaklıktan, bağımlılıktan kaçınmanın önemini işaret ediyor. Şimdi durup, bir düşününüz. Sizi uzun zamandır rahatsız eden konuyu saptayınız. Bundan kurtulmanız halinde nasıl hafifleyeceğinizi düşünün. İşte o zaman Yeniayın enerjisinden yararlanarak yeniden doğmuş gibi olursunuz.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, projelere hazırlanma, bilgilenme, bildiklerinizi gözden geçirme anlamında etkilidir. Ancak pek özgür kararlar veremeyiz. Sadece uygulamak istediğimiz yeniliklere hazırlanırız. Hararetli bir şekilde çalışırız. Aslında sessiz ve dingin duruşunuza rağmen, kendinizi motive etme ve cesaretinizi toplama dönemi olarak bu süreç değerlidir. Eğer kararlılık gösterir, ideallerinize sahip çıkar ve ona göre kendinize söz verirseniz, bu sürecin bitiminde yepyeni bir adım atabilecek hale geliriz. Bu süreçte bazen sinirlilik, kimi zaman sabırsızlık, kendimizi kurban gibi hissetmemiz mümkündür. Ailevi konular, evimizle alakalı yapılacak işler nedeniyle güce ihtiyaç duyarız. Yöneticiniz Satürn de Yay burcunda ilerlediği için, kendinize, hayata ve yolunuza ne kadar inandığınız ve bu yolun gereklerini kabul edip etmediğiniz önemlidir. Hayatın bir işleyişi ve düzeni var. Sınırlarımızın farkında olmak gerekiyor.
    24 Ağustos tarihinde Mars-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Ne fazla iyimser ne de kötümser düşünmeden kendimizi geliştirmenin, doğru bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmeliyiz.
    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, bizim isteklerimizle hayatın bize sundukları ve mevcut durumumuzun gözden geçirilmesini sağlıyor. Yanlış ve doğrular, artılar ve eksiler, olması gerekenler tespit edilirken oldukça titiziz. Bu dönemde aşkta seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Bazen bu denli keskin yargılar sizi zorlayabilir. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. Bu dönemde ilişkimizde partnerimize daha fazla dikkat ederiz. Bize nazik davranması, yardımcı olmasını bekleriz.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu süreç, hayatın farklı bir deneyim alanı olup, fiziksel ve ruhsal anlamda insanın kendini yeniden yapılandırma sürecidir. Bu yapılandırmada kişinin dış dünyanın seslerinden ziyade, kendi iç aleminin keşfi önemlidir. Kalben niyetin, samimiyetin testten geçişidir. O benlik halleri geride kalır. Yerini tevazu, hoşgörü, erdemlilik alır. Okunur, yazılır, eksikler tamamlanır, zihin arındırılır, gönül bilgeleşir. Bu yolculuk sizi farklı ruhsal deneyimlerle karşılaştırır. İnsanlara bakış açınız değişir. Hayatın anlamının, kavga, tartışma, yarışma, rekabet, hırs olmadığını, maneviyatın önemi öğrenilir. Bu öyle bir kapıdır ki, o kapıdan geçmek bir terbiyedir. Dayanıklılık kazandırır size. Öyle boş işler, boş laflar, gereksiz kaygı ve endişelerle vakti geçirmek yerine, planlar yapmak, üzerinde düşünmek vaktidir. Bu durmak, hayattan uzaklaşmak anlamında değildir. Gökyüzünde bir tek Satürn gezegen geçişi yok. Diğer oluşumlar size farklı yollar açarken, Satürn sizi sakinleştirir, kendinizden emin kılar, farkındalık kazandırır. İşte bunun adı olgunluktur. Öğrenirsiniz, öğretirsiniz. Dünyayı izlersiniz. Gizli yolculuklar, gizli ilimler, gizli öğretiler edinirsiniz. Bunlar ufkunuzu açar, sizi geliştirir. Bu süreçte sizi motive edecek ritüeller, meditasyon, yoga, zikir, olumlama, huzur verici müzikler, pozitif ilimler, namaz, meditasyon gibi. Bunlar gönlünüzü gereksiz kaygılardan, baskılardan korur, sizi ruhen şifalandırır. Görünenden ziyade, hayatın görünmeyen güzellikleri manevi anlamda öğrenilir.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Oğlaklar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, finansal konular ve ortaklık ilişkilerine şimdi bir başka pencereden bakmak halidir. Kimse bilmez belki ancak biz son bir aydır birçok şeyi ölçüp tartmışızdır. Son duruma bakarak, bütün meselelere yeni bir çözüm bulmamız gerektiğini anlamışızdır. Bir kredi alınmıştır veya partnerimizle, iş ortağımızla bir sorun yaşanmıştır. Belki de kredi kartlarınıza fazla yüklenmişsinizdir. Şimdi ödemeler sıkıştırmıştır. Hangisi olursa olsun, şimdi yeni yollar denenerek, şartlara bakılarak, bağlantılarda bulunularak ve en azından farklı bir yol izlenerek işin içinden çıkmaya çalışırız. Ancak bunların da bilinçli şekilde yapılması gerekir. Bu Dolunay bize, farklı fırsatlar da sunabilir.

    Bunların çoğu, kendi gücünüzü, yeteneğinizi anlamınızda rehberlik edicidir. Belki de hatalarımızı tekrar etmemek için vesiledir. Bir de bu açıdan bakalım. Ay-Uranüs görünümü, bu Dolunayda ev veya ofis içinde yapılacak bir değişikliğin mutlaka iyi hesap edilmesi gerektiğini işaret ediyor. Evet, yenilenmek güzeldir. Ancak bunun alt yapısı sağlam olursa, sizi zorlamayacaksa iyidir. Dolunayın ardından Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Bu sakinleştirici ve yakınlarınızla fikirlerinizi ılımlı tarzda paylaşmanızda etkilidir.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında, Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dünya görüşünüzü, fikirlerinizi geliştireceğiniz bir zaman dilimidir. Eğitimden girişimlerinize kadar geniş bir alanda sıkı çalışmanın işaretçisidir. Her durum titizlikle gözden geçirilir ve yaş tahtaya ayak basılmaz. Bu süreç, maddi ortaklıklar, bölüşümler, parasal konuların da gündeme gelmesini sağlar. Ayrıca sağlığınızı güçlendirici, çalışma hayatında verimliliği yükselticidir. Çevremizle olan ilişkimizde dikkatli olmamız gerekebilir. Bir sorun çıkmaz. Yazın rehavetinin yavaş yavaş yerini sorumluluklara bırakacağı bu tarihlerde Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak, kararlarımızı verirken daha dikkatli ve inceleyici olacağız.

    30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında gerileyecek Merkür, gölgeli günleriyle birlikte 23 Ağustos itibariyle etkili olacak. Yüksek eğitim hayatıyla ilgili tercihlerini yapmış gençler, akademik kariyer düşünenler, tez hazırlayacaklar, ticaretle uğraşanlar, yurtdışıyla alakalı işleri olanlar ciddi bir şekilde durumlarını gözden geçirerek, daha önce verdikleri kararlarını şimdi yeniden ele alabilirler. Yarım kalan işlerin bitirilmesi bu dönemde gayet faydalıdır. Eğitim sektöründe çalışan değerli öğretmenlerimizin de, aynı şekilde başlayacak yeni dönem için hazırlıklarını gözden geçirmeleri yararlıdır. Geri hareket dönemleri, normal zamanlarda fark edilmesi mümkün olmayan birçok detayın görülmesi açısından gayet etkilidir.Şimdiye kadar edindiğiniz tecrübeleri şöyle bir düşünerek, bundan sonrası adına neler yapabilirsiniz bunu kafanızın içinde oturtabilirsiniz. Ancak geri hareketten önce düşünmediğiniz veya planlarınız içinde yer şimdi karşınıza çıkabilecek öneri, fırsat ve teklifleri şartlar çerçevesinde dikkatlice ele alırsak yanlış bir karar vermeyiz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları lütfen önemseyiniz.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Yönettiği burç Terazide ilerleyecek Venüs dönemi sizler açısından hem mesleki ve toplumsal hem de aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Mesleki konularda en önemli yansıması, kişinin kendi yeteneklerini değerlendireceği bir alanda sorumluluk alması halidir. İnsan, çalıştığı yerde ve otoritelerle olan ilişkisinde huzur, uyum, hakkaniyet ve paylaşım isteyecektir. Eğer böyle bir işe sahipse, bu süreçte tatmin olur, kendini mutlu hisseder. Çünkü bir işten, beklentisi olanları elde ettiği için, geleceğine de umutla bakar. Tam tersi durumda, hayatın sadece iş ve sorumluluklar üzerine kurulduğu düşünerek sıkılır. Bu süreçte sanatsal, sosyal paylaşım, ortaklaşa işbirliği gibi alanlarda çalışabilir. Toplumsal açıdan bu süreçte, kişiler arası ilişkilerde eşitlik ilkesi gözetilir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 5-9-10-14-15-19-23-24
    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-21-22-27-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17
    Yeniay : 14-15-16
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 1-2-27-28-29
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    KOVA

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Kovalar, 2 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğuyor. Bu Yeniay tamamen ikili ilişkilerinize yoğunlaşacak. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilme ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilen bir partnere ihtiyacı ve arzusu hissedeceksiniz. Her şeyden önce ilişkinin ileriye dönük umut verip vermediğini inceleyeceksiniz. Yeni bir ilişkinin veya bir arkadaş vasıtasıyla yeni bir tanışmanın da işareti olabilir. Ancak eğer bir birlikteliğiniz varsa, birlikte karar vermek ihtiyacı güdeceksiniz ilişkinizde. Her şeyi çok gerçekçi bir şekilde incelemelisiniz.

    5 Ağustos tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. İkili ilişkilerdeki mali konuları gözden geçirip her konuyu dikkatlice ele almalısınız. İyi bir analize ihtiyaç duyuyorsunuz. Yatırımlarınızı ve bankacılık işlerinizi dikkatlice ele almalısınız.

    18 Ağustos tarihinde burcunuzda bir Dolunay oluşuyor. Bu Dolunay kişisel anlamda her şeye bir ışık tutarak isteklerinizi ve arzularınız aydınlatıp incelemenize fırsat sağlayacak.

    24 Ağustos tarihinde Mars-Satürn kavuşumu yaşayacağız. Yeniliklere adım atma ve kendini ifade edebilme konularında sorumluluklarınız kendini hatırlatacak ve doğru bir adım atabilme fırsatını sağlayacak.

    22 Ağustos'ta da Güneş, Başak burcunda seyrine başlıyor. İyi bir analiz için beklemeniz gerekiyor. İlişkileriniz ve yatırımlarınız konusunda her şeyi iyi analiz etmeye başlayacaksınız. Ancak hesabınızı iyi bilmelisiniz.

    30 Ağustos tarihinde iyi bir ilişkinin yakalanmasında, bir yeni tanışmada, bir tatil planında önem taşıyor. Venüs-Terazi hareketi oldukça önemli. Aynı gün Merkür gerileyecek. Bu da olumlu bir hareket. Yaptığınız her analiz bu dönemde olumludur. Eylül sonuna kadar yaptığınız analizler Ekim ayında meyvelerini vermeye başlaayacak. Bir iki ay içerisinde bütün sıkıntılarınızı aşabileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Finansal işlerinizi derleyip toplama noktasında çok olumlu sonuçlarla karşılaşacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:
    Sevgili Kovalar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, ilişkinizi ilgilendiren konularda bireysel hareket etmeği ve kararlar almayı işaret etse de, unutmayalım ki, beraberlik bir yol üzerinde beraberce danışarak yürümektir. Eğer karşınızdaki ve siz bu yolda yürümek istiyorsanız, el ele verip güçlerinizi birleştirerek yepyeni ve olumlu kararlar verilebilir. Bu Yeniay, kimi Kovaların hayatına girecek bir kişinin işaretçisidir. Özgüveni yüksek olan bu kişi sizin kendinize has sıra dışı özelliklerinizden etkilenebilir. Yeniayın oluştuğu güne, Ay-Mars görünümüyle adım atacağız. İş ve günlük hayatta başkalarının davranışları sizi etkileyebilir. Aile, ev, kariyer gibi konularda daha hassas olabilirsiniz. Belki özel hayatınız veya farklı nedenler yüzünden durum budur. Ancak merak etmeyiniz. Çünkü Yeniayın oluştuğu bugün Mars-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu size muazzam bir enerji, özgür hareket etme, fırsatlarla karşılaşma anlamında güç vericidir. Böylece kendinizi çok iyi hissedebilir, insanlarla hoş vakit geçirebilir, bilgi ve tecrübenizi ifade ederek hedefinize ulaşabilirsiniz. Ay-Satürn görünümü en başında dediğim gibi, yeni biriyle tanışmak anlamına geldiği gibi, mevcut ilişkinizdeki problemleri ortaklaşa çözmenizde etkilidir. Yeter ki, her iki taraf da egosuna yenilmesin.
    2 Ağustos-27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, hedefinizi gerçekleştirmek, inançla çalışmak, aktif hareket etmek, cesaretle ilerlemek yönünde sizin için olumlu bir süreçtir. Sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi göstermek kolaylaşır. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görmek mümkündür. Ben bu dönemi sizler açısından faydalı buluyorum. Başkaları tarafından tanınmanızı sağlıyor. Girişimde bulunma yönünde heveslilik verir. Satürn de bu alanda etkili olduğu için size sınırlarınızı öğretiyor. Siz de lütfen fanatik davranmaktan sakının, tevazu gösterin. Sadece kendi doğrularınız çerçevesi içinde hareket etmeyin. Başkalarının önerilere açık olun. Bilgi sahibi olmayı, kendinizi geliştirmeyi merkez alın. Özellikle 24 Ağustos tarihinde buna daha fazla önem veriniz.
    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Yuvanızı, ailenizi ilişkilerinizi, birbirinize yaklaşım tarzınızı, ortaklaşa mal mülk paylaşımını tümüyle gözden geçirebilirsiniz. Eğer bir takım sorunlar varsa bunların çözüme kavuşması için titizleneceğiz. Sözgelimi burs almak, evlenmek, ofis açmak, ev almak, yuva kurmak için kredi çekmeyi düşünüyorsak, bunun geri ödemeleri ve şartlarına bakmak gerekiyor.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn tekrar Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu süreç, hedeflerinizi, ideallerinizi, ilişkilerinizi, yeteneklerinizi ve dış dünyada insanlarla olan her türlü bağlantınızı iş, eğitim, girişim, planlama yönünde bir yapılandırma sürecidir. Bu dönemde dostluklarınızı, arkadaşlıklarınızı, sosyal ilişkilerinizi daha ciddi ve gelişmeye dönük bir şekilde mercek altına alırsınız. Sosyal çevreniz değişir. Yabancı ülke veya şehirlerde bulunan kişilerle temaslarınız olur. Bunlar bilgilenme, bildiklerinizi paylaşma veya bilmediklerinizi öğrenme anlamında kıymetlidir. Eğer siz bir eğitmenseniz, ne kadar başarılı olduğunuz, işi ne kadar bildiğiniz başkaları tarafından test edilir. Burada ego geride kalır. Çünkü öğrenmek veya öğretmek sabır ve tevazu gerektirir. Ve o işi, o hedefi ne kadar istediğinize bağlı olarak sevgi kazanmanızı sağlar. Hoşgörülü olmak, başkalarının görüşlerine saygı duymak ve çaba göstermek her işin başında gelir.

    Bedensel ve ruhsal sağlık çalışmaları moral ve motivasyon aşılayan öğretiler dönem boyunca sizin rotanızda yer alır. Yer aldığınız gruplar, ilişkide bulunduğunuz insanlar, eskiye göre farklılaşır. Bu anlamda da yapılandırma dönemi diyebiliriz.
    İnançlara, görüşlere saygı duymak ve geniş düşünmeye çalışmak sizi yücelticidir. İşte bütün bunlar hangi işle uğraşırsanız uğraşın, bu paragrafta yer alan noktalar dikkate alındığında, siz iyi bir eğitmen, arkadaş, bilge olursunuz.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Kovalar, 18 Ağustos saat 12:27 de, burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, ilişkimizi ilgilendiren konularda birbirimizin ihtiyaçlarına kulak veriyor muyuz, yoksa sadece kendimiz adına mı düşünüyoruz. Partnerimiz ve biz, şimdi bu beraberliği mercek altına alarak düşünmeliyiz. Birbirimizle konuşabiliyorsak ne alaka. Tam tersine birbirimizi suçlayacaksak o zaman bu Dolunay, bir kopuşun göstergesi olabilir. Konuşacaksak pekala dostça paylaşımda bulunulur, yenileşir insan, canlanır ve bu yolda yürümeye devam denir. Belki de yalnızdık. Birisi gelir ve hayatımızı değiştirir, geçmiş tecrübelerimizi unutturacak gibidir. Esasen bu Dolunay bir yenilenme ve kişinin iç dünyasında saklı duran özgür yanlarının ortaya çıkış halidir. Ay-Uranüs görünümü, girişim, aktivite, yenilik ve değişimlerin heyecan verici olacağını işaret etmektedir. Eski geride kalmıştır, yeni olan gülümsemektedir ve hayat devam etmektedir. Bunu yüreğinde hisseden kişi tazelenir. Dolunayın ardından Ay-Balık sürecinde, dünyanın maddi değerlerinden ziyade manevi güzelliklerine sahip olma arzusu bize daha çekici gelir.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında, etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi, Merkür geri hareketiyle örtüşecek. İş veya özel ilişkilerinizi dikkatli şekilde gözden geçiriniz. Ortaklaşa işler, finansal bölüşümler, kredi, vergi, borçlar, iş ortaklıkları, mal ve kazançlar, bizi zorlayan veya aklımızı kurcalayan hesaba dayalı plan ve projeler üzerinde şöyle bir hesaplamada bulunalım. Muhasebemizi iyi yapalım. Artı ve eksileriyle gözen geçirelim. Yatırım konularında piyasanın durumuna bakalım. Eğer bir sıkışıklığımız varsa bu krizi aşalım derken, sonradan zorlanacağımız riskler altına girmeyelim.

    30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerinin başlangıcı olan 23 Ağustos itibariyle, dış destekler, gelirler, bankalarla alakalı girişimler, kredi işleriniz, miras, vergi, sigorta, ortak paralar (eş, iş ortaklığı), borçlarınız, eşinizin, partnerinizin parasal durumu gibi konular üzerinde yeniden gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır. Sorun çıkartan, kriz yaratan meseleleri, mercek altına aldığınızda bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Çünkü geri hareket süreçlerinde yeni bir perspektif kazanıyoruz. Belki de çok fazla endişeleniyoruz veya rahat davranıyoruz. Bizim maddi-manevi anlamda bağlantılarımızı, ilişkilerimizi bu süreçte akılcı bir şekilde ele alacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sözgelimi boşanmada yasal haklarımızı, evlilikte paylaşımı, iş ortaklığında sözleşmemizi maddeler halinde gözden geçirmeliyiz. Geri hareket süresince, bu türden ilişkileri mantıklı şekilde ele aldığımızda sorunlara neden olan, düzenlenmesi gerekli olanları tespit etmek mümkündür. Esasen önemli olan, sağlıklı, işlerliği olan ve kafamızda soru işaretleri uyandırmayan ilişkilerdir. Aynı şekilde bizim de kendimizle yüzleşmemiz gerekir. Belki de çok fazla endişeliyiz veya çok şey veriyor, bekliyoruz. Demiştik ya, önemli olan sağlıklı paylaşımlar. O zaman şimdi bunlara bakma vaktimizdir. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları önemseyiniz.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, görüşleri, dili, inancı bizden farklı olsa da, nezaket ve uzlaşıya açık bir bakış açısıyla ilişki kurduğumuz zaman dilimidir. Bu bakış açısı sizin gibi hümanist özellikte olan burç mensupları için daima kolay olmuştur. İşte bu dönemde, hem kültürel hem özel anlamda yakınlaşmalar meydana gelir. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla paylaşımda bulunmak, birbirimizi tanımak hoşumuza gider ve bizi mutlu eder. Bazen karşımıza çıkan kişi özel bir yakınlaşmanın işaretçisi olurken bazen de sürpriz bir aşkın kahramanıdır.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 7-8-12-13-17-21-22-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-23-24-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19
    Yeniay : 16-17-18
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-29-30-31
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BALIK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Balıklar, 2 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay kendinizi düzgün bir şekilde ifade edebilme arzunuzu her konuda ortaya çıkartacak. Bu Yeniayın bir başka önemli yanı da aynı gün Mars'ın Eylül ayı sonuna kadar devam edecek olan Yay burcu seyrine başlaması. Kariyer hayatınızla ilgili konularda sizi kısıtlayan konulara tahammül edemeyişiniz bu dönemde çıkmak arzunuzu işaret edecek. Yeni bir şeyler yapmaya çabalayacaksınız. Yakın zamanda iş hayatınızla ilgili doğru kararlar vermenizde gerçekçi hareket etmenizi sağlayacak. Yanlışlarınızı fark edip düzeltmek için harekete geçeceksiniz.

    5 Ağustos tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir, ikili ilişkilerinizi ele alacaksınız. Seçimlerinizi doğru yapabilmek adına geçmişinizi inceleyeceksiniz. Bu dönemde analizler yapıp, hemen harekete geçmek veya rehavete kapılmak yerine öncelikle dikkatlice incelemelisiniz.

    18 Ağustos tarihinde Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunay, insanın özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa buna tahammül edemeyişiniz belirginleşecek. Ancak doğru bir karar ve iyi bir adım için iyi bir analiz yapmanız gerekiyor. Kesip atmak yerine kendi yanlışlarınızı da görebilmelisiniz. Ruhunuz ve zihniniz her türlü meseleye odaklanacak ve gerçekçi analizler yapacaksınız. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız, maddi ve manevi konular, ikili ilişkiler gibi konular üzerinde daha iyi şartlarda yaşamak için gözlemde bulunacaksınız bu Dolunay'da.

    22 Ağustos'ta Güneş, Başak burcunda seyrine başlıyor. İlişkilerinizde hem paylaşımları, hem kendinizi nasıl hissettiğinizi, bu beraberliğin yaşantınıza etkilerini inceleyeceksiniz.

    30 Ağustos'ta Venüs Terazi burcunda seyrine başladığında maddi konuları da gözden geçireceksiniz. Her hareket yeniliğe ulaşmak için gerçekçi bir şekilde gözden geçirip daha sonra adım atmanızı şaret ediyor. Finansal konularda güzel gelişmeleri 30 Ağustos itibariyle yaşayabilirsiniz.

    Aynı gün, 30 Ağustos'ta Merkür geri hareketine başlıyor. İkili ilişkilerinize geçmişten bugüne bakmak ve yarına doğru kararlar vererek girebilmek için Eylül ayının sonuna kadar iyi bir inceleme yapmanızı işaret ediyor. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE AĞUSTOS AYI

    1-7 Ağustos arası:

    Sevgili Balıklar, 2 Ağustos saat 23:45 de Aslan burcunda doğacak Yeniay, mevcut durumumuzun hem özel hem iş anlamında bizi tatmin edip etmediğine göre değerlendirilecek bir kuvvettir. Kimi Balık bunu gurur yaparak, kimi başkalarının gücü karşısında yenilerek kimi ise, tecrübelerini geliştirme, kendine özen gösterme, hayatını düzenleme anlamında ele alır. Ben sonuncusunu tavsiye ediyorum. Çünkü ilk ikisi bu Yeniaya verilecek doğru yanıt değildir. Yeniayın doğacağı güne, Ay-Mars görünümüyle adım atacağız. Sevdiklerimizin hayatımızdaki önemini vurguluyor. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak, kendimizi güvende hissetmek için var gücümüzle çabaladığımızı işaret ediyor. Bu çaba, Mars-Yay burcu geçişiyle kariyer ve toplumsal hayatta kendimizden emin olarak, tercihlerimizi yapabiliriz. Bilgimizi geliştirmek, tecrübelenmek, aktif bir alanda yeni bir göreve başlamak gibi. O zaman yapılması gereken, girişimci olmak, gücümüzü göstermek, olmaz denilenleri olur hale getirmektir. İşte bu yolu deneyenler, odaklanarak her işin üstesinden gelebilirler. Ay-Satürn görünümü, ciddi ve gayet kendinizden emin şekilde planlarınızı yürürlüğe koymanızda size yardımcıdır. Öyle gelişmeler yaşanır ki, kafamızın içindeki sorulara cevap buluruz. Verdiğimiz kararlar ilerlememizde ışığımız olur. Sağlıklı, verimli hakikaten dayanıklı bir şekilde yolumuzu belirleriz.

    2 Ağustos- 27 Eylül tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, hedef olarak belirlediğiniz konular üzerinde gayretli ve iyimser hareket etmenin işaretçisi gibi dursa da, iş yeriyle problemi olanların aceleci ve gergin davranmamalarında fayda görüyorum. Çünkü bir yandan kendimizi gösterme hevesimiz yükseliyor. Ancak diğer yandan sorumluluklarımız var. Şartlara, duruma göre hareket etmemiz yerinde olur. Yeni bir iş, girişim veya projemiz varsa, bunların üzerinde bilgilenmeyi, tecrübe sahibi olmayı, başkalarıyla olan ilişkimizi önemsememiz lazım. Riskli işlere kalkışmayalım. Bir anda maceraya atılabilirsiniz. Şu andaki mevcut işinizi risk etmeden kararlarınızı bilinçli gözden geçirmek lazım. İşiniz gereği yolculuklar yapabilirsiniz. Birçok kişiyle tanışabilirsiniz. Maddi konular bu süreçte önemli. Şu andaki mevcut işinizden elde ettiğiniz gelir yeterli mi değil mi buna da bir bakalım. Harcamaların, kazancı aşan tarzda olmaması gerekiyor. İşsizlik problemimiz varsa, bu dönemde özgeçmişimizi, ilgili yerlere sunabiliriz. Satürn de bu alanda etkili olduğu için, bütün bu konularda kendinizi geliştirmeniz, dış dünyada gerçek bilgiyi merkez almanız, kendinize güvenmeniz ve gerçekçi olmanız için test ediyor. Özellikle 24 Ağustos tarihinde bunlara dikkat etmeliyiz.

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkide paylaşım, yaklaşım biçimi ve niyetin karşılıklı olarak gözden geçirilmesinde fayda var. Birbirine destek olmak, yan yana yürümek, eleştirmeden, yargılamadan bir olmak halinin önemi büyük. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu durum, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir.

    8-14 Ağustos arası:
    13 Ağustos saat 12:50 - 6 Nisan 2017 saat 08:06 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönem, sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere, kariyer hayatınız, hedefleriniz, sorumluluklar ve meslek sahibi olma yönündeki yapılandırmanın işaretçisidir. Bu süreçte başarılı olmak için, tevazu çok önemlidir. Birlik ve beraberlik ruhuyla bezenmiş ılımlı yaklaşımlar sizi bilgeleştirir. Bütün öğretiler, inancınızı pekiştirici daha fazla öğrenmek adına teşvik edicidir. Ben biliyorum demek veya sadece kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünmek size yarar sağlamaz. Hoşgörünün altın pırıltılı insanları olarak şimdi yine aynı düstur içinde başkalarının da gelişimi adına eğitmenlik yapabilirsiniz. Bu ister ruhsal ister bedensel sağlık olsun, hayatın anlamı üzerine geliştirici dersler dönemin özünde yer alır. Burada önemli olan öğrenmenin sonu yoktur sözünü unutmamaktır. Karşınıza zorluklar, mücadeleler, rekabet, engeller çıkabilir. Dış etkiler sizi sıkıştırabilir. Ancak bunların hepsi işinizde ustalaşmanızı, bilgilenmenizi sağlayıcı mihenk taşlarıdır. Bu yoldan geçmek isteyen, sabırlı olmayı bilmelidir.

    15-21 Ağustos arası:
    Sevgili Balıklar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, kendiniz için gerekli olan ve olmayanların tespitidir. Sözgelimi kendinize duyduğunuz güven düşükse, şimdi bunu yükseltmek zamanıdır. Çünkü sürekli alttan almak bir yere kadar. Ancak çok yüksekse ve siz başkalarıyla anlaşmakta veya onlar sizinle çalışmakta zorlanıyorsa, tabii ki kendinizle yüzleşmeniz gerekir. Bugünkü Dolunay, bu anlamda çok önemlidir. Öyle bir gelişme yaşanır ki, bu durum zaten uzun zamandır beklenen bir sonuçtur. Çalışma ortamı, günlük işleriniz veya sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmak gerekir. Büyük bir sorun çıkmaz ancak sizi bir hayli oyalar, yorar veya uğraştırır. Kafanızın içini boşaltmanız, biraz nefes almanız, kendinize zaman ayırmanız gerektiğini vurgulayan bu Dolunayda, her şey illaki haledilmeli, şu şöyle, bu böyle olmalı diye inatlaşmak nafiledir. Bazen olduğu kadardır veya yapılabildiği kadardır. Bunu lütfen unutmayınız. Bu Dolunay bazı insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü anlamanızı sağlar. Sizin pek de sevmediğiniz biri, size öyle bir jest yapar ki şaşırırsınız. Kısaca bugünkü Dolunay, şaşırmaya hazır mısın diyor bizlere. Ay-Uranüs ile görünümü, bizi mevcut sıkışıklıktan kurtaracak çözüm yolları bulmanın önemini vurguluyor. Gerçekten özgür olmak sadece maddi bir güce mi bağlı yoksa insan kendi kendini kısıtlayan gereksiz yüklerinden kurtulmaya karar verdiğinde mi daha özgürdür sorusunu yanıtlıyor. Dolunayın ardından Ay, burcunuzda ilerlediğinde hoş bir dünyanın, kendi cennetimizin kapılarını ardına kadar açıyor. Yüreğimizdeki ılımlı duygular bizi sarıp sarmalayarak ısıtıyorlar.

    22-31 Ağustos arası:
    22 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında, Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, ilişkiniz-iş hayatınız-ailevi konular üzerinde dikkatlice durulan zaman dilimidir. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, ilişkinizle alakalı her ne varsa gözden geçirilir, titizlikle üzerinde durulur. İlişkinizde eğer sorunlar varsa, bunların sebepleri bulunmalı, düzeltilmesi mümkünse karşılıklı olarak çaba sarf edilmelidir. İlişki düzgün şekilde yürüyorsa, bu dönemde evlenmek gibi bir kararın verilmesi, bu meselenin aileyle görüşülmesi, olur veya olmazları üzerinde yeniden gözden geçirmeler faydalıdır. Yeni başlayan ilişkide önümüzdeki Eylül sonuna kadar birbirinizi gözlemlemenizde, tanımanızda, fikir paylaşımında bulunmanızda yarar var.
    30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerin başlangıcı olan 23 Ağustos itibariyle partnerinizle iletişimin özü, fikirlerin paylaşımı, ortak noktalar veya farklılıklar gözden geçirilir. Problemler varsa, bunların çözümünden yanaysak, tarafsız bir şekilde gözden geçirilir. Evlilik veya boşanma gibi hayati kararların mutlaka yeniden ele alınması gerekir. Belki de gözden kaçırdığımız şimdi fark edeceğimiz noktalar sayesinde bu kararların doğru veya yanlışları ölçüp tartılır. Geri hareket süreçlerini ben, bir çok açıdan faydalı buluyorum. Göze çarpan, verimli olmayan, sorun çıkartan veya rahatsız edici olanlar gibi, mutlu edenlerin de fark edilmesi mümkün oluyor. İnsanın bir ilişkiden beklentilerini iyice tespit edeceği bir zaman dilimindeyiz. Belki de bazı meseleler üzerinde konuşmak istiyorduk veya düşünüyorduk ancak bir türlü fırsat bulamamıştık, şimdi bunları ele alabiliriz. Bu süreçte yapılan tespitler, yaşananlar, gözden geçirilenlere göre ilişkimiz hakkında karar vereceğiz. Geri harekette biriyle tanışırsak, onu yakından gözlemleriz. Ayrılırsak, geri dönülmesi mümkündür. Barışmışsak, geri hareket bitene kadar her şey düzeldi diyemeyiz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları önemseyiniz. Gerçekçi olmalıyız. Armudun sapı, üzümün çöpü diyerek de düşünmeyelim. Sonuçta kimse mükemmel değildir.
    30 Ağustos saat 05:06 - 23 Eylül saat 17:50 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreç, maddi gelirlerin genelde eş kanalıyla olabileceğini işaret ediyor. Bekar Balıklar için hoş bir etki diyebiliriz. Finansal açıdan beklediğiniz destekleri görürsünüz. Ancak küçük bir uyarıda bulunayım. Bu geçiş ilişkilerinizi parasal yönüyle ele alarak değerlendirmenize neden olabilir. Bir de kredi kartlarımıza yine de yüklenmemeye çalışalım. Sanatsal aktiviteler gelir getirici olabilir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-14-15-19-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 5-12-13-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 1-27-28
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22
    Yeniay : 18-19-20
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 4-5-6-31
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler