Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    '2024'te flörtleşmek' diyerek yaptığı paylaşımı gündem oldu! 'Senin dışında 3-4 tane daha seçeneğim var'

    İçerik devam ediyor
    İçerik devam ediyor

    Sosyal medyada günümüz ilişkilerini anlatan bir paylaşım yapan genç kadının sözleri gündem yarattı. Görüntülerde bir kişiyle buluşmaya gelen kadın günün sonunda, "Senden daha iyisini bulabilir miyim diye bakacağım. Zaten senin dışında 3-4 tane daha seçeneğim var'diyerek masayı terk etti. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

    Günümüzde ikili ilişkilerin çok hızlı bir şekilde tüketilmesinden çoğu kişi şikayet ediyor. Sosyal medyada bir kullanıcı tam da bu durumu anlatan bir paylaşıma imza attı. '2024'te flörtleşmek' notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kızın sözleri tepki çekti.

    Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

    2

    Bir kafede sevgili adayıyla görüşen kadın görüntülerde, "Ya sen gerçekten benim tanıdığım en iyi, en dürüst karakterli çocuksun ama ben daha iyi birini bulabilir miyim diye bir bakacağım. Zaten senin dışında 3-4 tane daha seçeneğim var. Bu süreçte sen sevgili yapma. Boş kal. Kendine iyi bak. Daha ben sana yazarım görüşürüz" dedi.

    3

    O anlar sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı görüntülere, "Çok itici. Kurgu olduğunu düşünmek istiyorum" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "En azından dürüst bir arkadaş" yorumunu yaptı.

    Express

    En Çok Aranan Haberler