Fatih Ürek Haberleri Ve Son Dakika Fatih Ürek Haberleri

Fatih Ürek, 3 Nisan 1966 yılında Erzurum’da doğmuştur. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk kariyeri için çalışmış ve 15 yaşında Bursa Devlet Tiyatro’sunda figüranlık yapmıştır. 20’li yaşlarına kadar tiyatro ile meşgul olan Ürek, tiyatroyu bırakarak mobilyacıda çalışmaya başlamıştır. Yaşamının belli bir döneminde Taylan Gazinosu’nda çalışarak ses sanatçısı olmuş ve ‘Yaktı yaktı’ eseri ile ilk albümünü çıkarmıştır. Ünlü isimler ile birlikte çalışan ses sanatçısı, Bülent Ersoy’un ‘Sefam Olsun’ adlı eserini yeniden seslendirerek farklı bşir yorum katmıştır. Fatih Ürek, 1997 yılında Fred Çakmaktaş karakterini canlandırarak izleyicinin beğenisini toplamıştır. 2008 yılında ‘Hadi hadi’ ve ‘sus’ şarkılarıyla zirveyi görürken, ‘Hayde’ albümü ile birlikte bu zirveyi devam ettirmiştir. Şimdilerde yayımlanmaya devam eden ‘Gelinim mutfakta’, ‘kuaförüm sensin’ gibi yarışmamalar jüri olarak rol almıştır.

Fatih Ürek Haberleri

100 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı... Fatih Ürek 5 katlı malikanesinin kapısını açtı! O detay dikkat çekti
Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Fatih Ürek bu kez lüks eviyle gündeme geldi. 5 katlı malikanesinin kapılarını açan Ürek'in bahçesinde bulunan kocaman havuz dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 26-04-2024 10:45
Fatih Ürek filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü! Paylaşımına yorum yağdı
Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek şimdi de sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Şarkıcı paylaşımında filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü.
Yayın Tarihi: 01-03-2024 10:41
Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı lüks villasını satıyor! İstediği rakam dudak uçuklattı
Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek şimdi de Bodrum'daki 5 katlı lüks villası ile gündem oldu. Yazlığını satışa çıkardığını söyleyen Ürek'in villası için istediği rakam adeta dudak uçuklattı.
Yayın Tarihi: 02-10-2023 17:32
Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa'nın konuğu Fatih Ürek şarkıları ve oynadığı filmler
Fatih Ürek 5 Mayıs 2023 Cuma günü 2. . Sayfa'ya konuk oldu. Yıllardır müzik camiasında yer alan Fatih Ürek'in hayat hikayesi pek çok kişi tarafından merak edildi. Ünlü isim şarkılarının yanı sıra kıyafetiyle de adından söz ettirdi. Peki Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, 2. Sayfa'nın konuğu Fatih Ürek'in şarkıları ve oynadığı filmler...
Yayın Tarihi: 05-05-2023 09:39
Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? Ben aslında muhafazakarım açıklaması çok konuşulan Fatih Ürek, 2. Sayfa'da
Fatih Ürek, 31 Mart 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Geçtiğimiz yıl konuk olduğu bir programda yaptığı "Ben aslında muhafazakarım" açıklaması çok konuşulan ünlü isim, 2. Sayfa'da Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı ile magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, 2. Sayfa programının konuğu Fatih Ürek hakkında merak edilenler...
Yayın Tarihi: 31-03-2023 09:26
Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa konuğu Fatih Ürek ile 17 yıl küs kaldığı ablası Selvi Ürek'in şaşırtan benzerliği!
Fatih Ürek, 6 Ocak 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı bir süre önce, ablası Selvi Ürek ile olan 17 yıllık dargınlığa son vermişti. Canlı yayında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini yorumlayan ünlü şarkıcı; Hadi Hadi, Havam Yerinde, Tak Tak, Fıkır Fıkır, Sallaya Sallaya gibi seslendirdiği şarkılarla bir döneme damga vurmuştu. Peki, Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Fatih Ürek'in hayatı ve biyografisi...
Yayın Tarihi: 06-01-2023 09:41
Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Ürek, Şarkılar Bizi Söyler'de!
Fatih Ürek yılbaşı gecesi Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Yıllardır müzik camiasında yer alan Fatih Ürek'in hayat hikayesi pek çok kişi tarafından merak edildi. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel gecesine katılan Ürek, şarkılarının yanı sıra kıyafetiyle yine göz doldurdu. Peki Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkıcılığa nasıl başladı? İşte merak edilenler...
Yayın Tarihi: 01-01-2023 04:37
Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil ve TikTok eleştirisi: Anlam veremedim, oradan para kazanmak...
Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu. Sosyal medya uygulaması TikTok'un fazla abartıldığını ve bu yüzden yuvaların yıkıldığını söyleyen Fatih Ürek, TikTok'u aktif kullanan Mehmet Ali Erbil için ise "Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor." dedi.
Yayın Tarihi: 06-12-2022 21:28
Fatih Ürek, katıldığı düğünde girişte adı sorulunca gerildi! Tavrı tepki çekti
Fatih Ürek, katıldığı bir düğünde kendisini tanımayan karşılama görevlisine verdiği cevapla olay oldu. Fatih Ürek'in gerilmesi ve tavrı sosyal medyada gündem oldu. Kimi "Görevlisin tanıman gerek" dedi kimi de "Sen kimsin seni tanımak zorunda mı?" dedi. İşte sosyal medyada konuşulan Fatih Ürek'in o anları...
Yayın Tarihi: 18-11-2022 11:59
Fatih Ürek kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Fatih Ürek son hali!
Fatih Ürek, 11 Ekim Salı günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Canlı yayında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı magazin gündemini de yorumladı. Hadi Hadi, Havam Yerinde, Tak Tak, Fıkır Fıkır, Sallaya Sallaya gibi seslendirdiği şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcının biyografisi arama motorlarında sorgulanıyor. Peki Fatih Ürek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Fatih Ürek'in son hali...
Yayın Tarihi: 11-10-2022 09:19
Fatih Ürek'i korkutan kaza!
Bodrum'da trafik kazası geçiren Fatih Ürek, "Birden arkadan aracıma çarptılar. Ne olduğunu ben de anlamadım. Korktum açıkçası... Çok şükür bende endişe uyandıracak bir durum yok" dedi.
Yayın Tarihi: 02-07-2022 11:30
Canlı yayında slip mayolu fotoğrafını gören Fatih Ürek zor anlar yaşadı! Rezil, utandım...
Yıllar önce denize slip mayo ile giren Fatih Ürek, katıldığı canlı yayında fotoğrafını görünce neye uğradığını şaşırdı. Yüzünü kapatan Ürek "Rezil, utandım. Fok balığı gibiyim" diyerek fotoğrafın kaldırılmasını istedi.
Yayın Tarihi: 15-06-2022 13:42
Fatih Ürek kimdir? 2. Sayfa konuğu Fatih Ürek neden hiç evlenmedi? Nereli ve kaç yaşında?
Fatih Ürek, 15 Haziran 2022 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Canlı yayında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı magazin gündemini de değerlendirdi. Hadi Hadi, Havam Yerinde, Tak Tak, Fıkır Fıkır, Sallaya Sallaya gibi seslendirdiği şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki Fatih Ürek kimdir? 2. Sayfa'nın konuğu Fatih Ürek'in hayatı ve biyografisi haberimizde...
Yayın Tarihi: 15-06-2022 10:56
Fatih Ürek sağ gözünden ameliyat oldu
Uzun süredir görme bozukluğu yaşayan Fatih Ürek, önceki gün operasyon geçirdi. Ünlü şarkıcı, "Neredeyse kördüm diyebilirim. Artık daha güzel görebileceğim" açıklamasında bulundu.
Yayın Tarihi: 16-05-2022 13:41
Fatih Ürek filtreyi abarttı! Ken bebeğe benzedi
Fatih Ürek’in son fotoğrafı görenleri şaşırttı. Filtre ve fotoşopun dozunu kaçıran Fatih Ürek, bu haliyle Barbie’nin sevgilisi Ken’e benzetildi. Fatih Ürek'in paylaşımını görenlerin bazıları ise "Seda Sayan'ın izinde" yorumları yaptı.
Yayın Tarihi: 08-04-2022 14:46
İbo Show konuğu Fatih Ürek kimdir? Fatih Ürek kaç yaşında ve nereli?
Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programına konuk olan Fatih Ürek'in hayatı araştırılıyor. Fatih Ürek müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk için de ekran önünde yer aldı. Peki İbo Show konuğu Fatih Ürek kimdir? Fatih Ürek kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...
Yayın Tarihi: 06-04-2022 20:19
Fatih Ürek kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Fatih Ürek son hali nasıl? Şarkıları nelerdir?
2. Sayfa'nın konuğu Fatih Ürek, 24 Mart Perşembe günü canlı olarak ekrana gelen programın ardından vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü şarkıcı, canlı yayında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Peki Fatih Ürek kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Fatih Ürek son hali nasıl? Şarkıları nelerdir? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...
Yayın Tarihi: 24-03-2022 12:13
Fatih Ürek'ten Kemal Sunal açıklaması! Çok özel bir insandı
Şarkıcı Fatih Ürek, yıllar sonra ortaya çıkan Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal ile dans ettiği video hakkında konuştu. Sunal için "Rahmetli çok özel bir insandı" diyen Ürek, "Benim programıma gelmişlerdi. O gün çok eğlenmiştik" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 23-03-2022 10:17
Kemal Sunal'ın yıllar sonra ortaya çıkan videosu duygulandırdı
Yeşilçam'ın gelmiş geçmiş en sevilen isimlerinden olan Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile dans ettiği video sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları videoda usta ismin neşeli hallerini görünce duygulandıklarını dile getirdi.
Yayın Tarihi: 21-03-2022 14:34
Demet Akalın'dan kıyafetini eleştiren Fatih Ürek'e cevap: Rüküş değil edepliyim
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam bir mekanda konser verdi. Sahne kıyafeti eleştirilen Demet Akalın, cevap verdi. Akalın, "Ben gayet edepli giyiniyorum, kimse kusura bakmasın." dedi.
Yayın Tarihi: 15-02-2022 14:17
Fatih Ürek orkestra şefini yıllarca sigortasız çalıştırmış! Mahkeme kararını verdi
Fatih Ürek’in orkestra şefi Oğuz Mühürdar'ı sigortasız çalıştırdığı gündeme bomba gibi düştü. Mahkeme Fatih Ürek'ten 3 bin 581 günlük sigorta ücretinin ödenmesini istedi.
Yayın Tarihi: 26-12-2021 07:57
Seda Sayan yine gündem oldu
Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Bodrum’da sahne aldı. Geceye Seda Sayan da katıldı. Son dönemde fotoşoplu fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Sayan, mekana girmeden önce gazetecilere poz verdi. Sayan'ın paylaştığı kareler ile muhabirlerin objektiflerine yansıyan fotoğraflar arasındaki fark sosyal medyada yine çok konuşuldu.
Yayın Tarihi: 18-07-2021 23:26
Fatih Ürek Demet Akalın'ı hedef aldı
Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün Etiler’de kameralara takıldı. Alışveriş turuna çıkan Ürek, Demet Akalın’ın kızı Hira’nın TikTok fenomenlerine yanlışlıkla gönderdiği para hakkında konuştu.
Yayın Tarihi: 22-04-2021 10:29
Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Fatih Ürek'in gerçek ismi ne?
Şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek'in gerçek ismi merak ediliyor. Televizyonlarda sunuculuk, jüri üyeliği yapmasının yanı sıra, şarkıları ve dansları ile de popüler olan Fatih Ürek'in hayatı araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Fatih Ürek kimdir? İşte, ünlü şarkıcı hakkında merak edilenler...
Yayın Tarihi: 20-03-2021 00:00
Fatih Ürek'ten olay itiraflar: 20 milyon liramı aldılar
Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek katıldığı bir YouTube programındaki itiraflarıyla dikkat çekti. Fatih Ürek, "Bu zamana kadar çok para kazandım. Ama en yakınlarım 20 milyon liramı aldı" dedi.
Yayın Tarihi: 11-01-2021 22:01
Fatih Ürek: Yeni program, yeni heyecan oldu
Şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Show TV'nin sevilen programı Kuaförüm Sensin yarışmasına jüri olan Ürek, "Yeni kanal, yeni program ve yeni heyecan oldu. Harika bir ortam, harika bir ekiple eğlenceli, keyifli bir sürece başladık" dedi.
Yayın Tarihi: 25-09-2020 17:10
Fatih Ürek'ten muhteşem roman dansı!
Kuaförüm Sensin'de haftanın ikinci günü ekipler, yeni modellerini dans gecesine hazırladı. Dans şıklığı konseptine ayak uyduran 4 model seçtikleri dans türünde de hünerlerini sergiledi. Roman havası çaldıkça kimse yerinde oturamadı. Kuaförüm Sensin jürisinin yeni yıldızı Fatih Ürek, muhteşem roman dansı ile podyumun tozunu attırdı.
Yayın Tarihi: 15-09-2020 16:03
Kuaförüm Sensin'de Bülent Ersoy neden ayrıldı? Jürideki yeni isim Fatih Ürek oldu
Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğunda flaş bir değişiklik yaşandı. Sunuculuğunu Çiğdem Batur’un yaptığı jüri koltuğunda Işıl Rençber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter’in yer aldığı Kuaförüm Sensin’e Bülent Ersoy veda etti. Ersoy'un yerine gelen ünlü isim de Fatih Ürek oldu. Fatih Ürek, 2 sezon boyuncu sunuculuğunu yaptığı Kanal D'nin programı Gelinim Mutfakta'dan ayrılmıştı.
Yayın Tarihi: 11-09-2020 21:39
Fatih Ürek Gelinim Mutfakta'dan ayrılıp Kuaförüm Sensin jürisi oldu
Gelinim Mutfakta sunucusu olan Fatih Ürek yeni sezonda programdan ayrılmıştı. Ürek; sunuculuğunu Çiğdem Batur’un üstlendiği jürisinde Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Adnan Serter'in yer aldığı Kuaförüm Sensin'e dahil oldu.
Yayın Tarihi: 11-09-2020 11:46
Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Onur Büyüktopçu ile Gelinim Mutfakta'nın yayın tarihi açıklandı
Kanal D'de ekrana gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezonu sürpriz değişiklikle açıyor. Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Fatih Ürek yarışmadan ayrılırken yerine ise ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu geldi. Onur Büyüktopçu'nun sunacağı Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon yayın tarihi de belli oldu.
Yayın Tarihi: 31-08-2020 01:55
Gelinim Mutfakta'da Fatih Ürek gitti! Gelinim Mutfakta'yı Onur Büyüktopçu sunacak
Geçtiğimiz sezon Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta yeni sezonda yeni sunucuyla ekranlara gelecek. Gelinim Mutfakta'yı yeni sezonda Seda Sayan'ın sunacağı konuşuluyordu ancak yeni sunucu Onur Büyüktopçu oldu.
Yayın Tarihi: 29-08-2020 08:38
Gelinim Mutfakta'da sürpriz gelişme! Fatih Ürek'le yollar ayrıldı mı?
Dün yeni sezonuyla ekrana gelmesi beklenen ancak son anda yayın akışından çıkarılan ‘Gelinim Mutfakta’ ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Fatih Ürek’le yolların ayrıldığı ve yarışmanın bu yüzden ekrana gelmediği ortaya çıktı.
Yayın Tarihi: 19-08-2020 09:23
Gelinim Mutfakta yeni sezon saat kaçta? Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor?
Televizyonda öğle kuşağının sevilen programlarından Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Yine Fatih Ürek'in sunacağı eğlenceli Gelinim Mutfakta programında birbirinden iddialı gelinler ve kaynanalar yarışacak.
Yayın Tarihi: 16-08-2020 10:29
Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu
Gelinim Mutfakta yeni sezonu ile Kanal D ekranlarındaki serüvenine devam edecek. Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta, iddialı gelinler ve kaynanalarını stüdyoda ağırlayacak. En güzel yemekleri yapan gelinler altın ödüllerini kapmaya devam edecek. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Gelinim Mutfakta saat kaçta yayınlanacak? İşte, yeni sezon başlangıç tarihi belli olan Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon puanlama sistemi ve kuralları.
Yayın Tarihi: 14-08-2020 22:21
Fatih Ürek filtreyi abarttı! Paylaştığı Seda Sayan'lı fotoğrafıyla şaşırttı!
Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Fatih Ürek son paylaşımıyla şaşırttı. Seda Sayan ile olan tatil fotoğrafını paylaşan Fatih Ürek'in filtreyi fazla kaçırması dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 21-07-2020 00:37
Ortalık karışacak! Fatih Ürek'ten Demet Akalın'ı kızdıracak sözler
Gazetecilerin kavgalı olduğu Demet Akalın'ı sorması üzerine Ürek, 'Demet Hanım ile konuşmuyoruz. İlgi alanım değil' diyerek kahkaha attı.
Yayın Tarihi: 03-06-2020 10:46
Fatih Ürek eski dostu Demet Akalın'ı sildi! 'Benim için bitti'
Fatih Ürek, ablasının vefatında yanında olmadığı için küstüğü yakın dostu Demet Akalın' resti çekti. Etiler'de görüntülenen Ürek, Akalın'la barışmayacağını ve kendisi için bittiğini söyledi.
Yayın Tarihi: 14-05-2020 09:50
Demet Akalın ile Fatih Ürek barıştı mı?
Merve Özbey'in düğününe katılan Demet Akalın ile Fatih Ürek'in barıştıkları iddia edilmişti. İddiaların asılsız olduğu öğrenildi.
Yayın Tarihi: 10-02-2020 14:07
Fatih Ürek'in sözleri Demet Akalın'ı çileden çıkardı
Bir süredir küs olan Fatih Ürek ve Demet Akalın birbirine girdi. Ablasının cenazesine gelmediği için tepki koyan Ürek'in sert sözleri sonrası Demet Akalın çileden çıktı. Akalın hızını alamadı ve "Tatile götürdüm arkamdan dedikodu yaptın, çocuğuma beddua ettin" dedi.
Yayın Tarihi: 03-02-2020 15:59
Fatih Ürek ve Demet Akalın küstü! Fatih Ürek'ten olay sözler
Şarkıcı Fatih Ürek, ablasının cenazesine katılmayıp, kendisini aramadığını söylediği yakın arkadaşı Demet Akalın'a küstü. Ürek bununla da kalmadı Akalın'a 'dedikoducu' deyip olay sözler söyledi.
Yayın Tarihi: 03-02-2020 12:08
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Kim birinci oldu? Fatih Ürek'ten şaşırtan karar! Gelinim Mutfakta 31 Ocak Cuma sonuçları
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 450. bölümünde eleme ve birincilik heyecanı yaşandı. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 90. hafta finalinde altın bilezikleri kazanan gelin belli oldu. Finalde ise Fatih Ürek'in aldığı sürpriz karar herkesi şaşırttı. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim gitti? İşte Gelinim Mutfakta 31 Ocak 2020 Cuma günü birincisi ve elenen isim.
Yayın Tarihi: 31-01-2020 23:45
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Sağlık sorunlarından dolayı yarışmadan ayrıldı! Gelinim Mutfakta 24 Ocak Cuma sonuçları
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 445. bölümünde eleme ve birincilik heyecanı yaşandı. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 89. hafta finalinde altın bilezikleri kazanan gelin belli oldu. Finalde ise yarışmacının aldığı sürpriz karar herkesi şaşırttı. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim gitti? İşte Gelinim Mutfakta 24 Ocak 2020 Cuma günü birincisi ve elenen isim.
Yayın Tarihi: 25-01-2020 02:22
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 17 Ocak Cuma sonuçları
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 440. bölümünde eleme ve birincilik heyecanı yaşandı. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 88. hafta finalinde altın bilezikleri kazanan gelin belli oldu. Finalde ise yarışmacının aldığı sürpriz karar herkesi şaşırttı. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim gitti? İşte Gelinim Mutfakta 17 Ocak 2020 Cuma günü birincisi ve elenen isim.
Yayın Tarihi: 18-01-2020 02:22
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Aydan neden ayrıldı? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 3 Ocak 2020 Cuma sonuçları
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 430. bölümünde eleme ve birincilik heyecanı yaşandı. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 86. hafta finalinde altın bilezikleri kazanan gelin belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim gitti? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi ise kura çekimiyle belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta 3 Ocak 2020 Cuma günü birincisi ve elenen isim.
Yayın Tarihi: 04-01-2020 01:02
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 13 Aralık Cuma sonuçları
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 415. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 83. hafta finalinde Çiğdem-Elif Akçam, Ayten-Yağmur Öz, Şükriye-Buse Gökçay ve Hülya-Aydan Topçu çiftleri 'çubuklu kek tarifi' yaparak yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim gitti? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta 13 Aralık Cuma günü elenen isim.
Yayın Tarihi: 14-12-2019 01:14
Gelinim Mutfakta'da Fatih Ürek'e 400. bölüm sürprizi!
Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının 400. bölümünde gelinler ve kaynanalar, güne özel pasta kesilirken yüzlerine taktıkları maskelerle Fatih Ürek'e büyük sürpriz yaptılar.
Yayın Tarihi: 22-11-2019 22:18
Jet Sosyete'ye sürpriz konuk
Televizyon ekranlarına veda ederek internet platformunda yayın hayatına başlayan Jet Sosyete dizisine iki ünlü isim konuk olarak dahil oldu.
Yayın Tarihi: 07-11-2019 11:56
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 18 Ekim Cuma sonuçları
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 375. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 75. hafta finalinde gelinler fırında sütlaç yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 18 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?
Yayın Tarihi: 18-10-2019 22:30
Gelinim Mutfakta'da sürpriz ayrılık! Bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta 11 Ekim Cuma kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 370. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 75. hafta finalinde gelinle hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 11 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Finalde ise büyük bir sürpriz yaşandı. Bir yarışmacı hastalık nedeniyle ayrılma kararı aldı. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?
Yayın Tarihi: 12-10-2019 02:06
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Cuma sonuçları
Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 335. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 67. hafta finalinde gelinler gazoz tatlısı tatlısı yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 23 Ağustos Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?
Yayın Tarihi: 24-08-2019 01:07