Francesca Cipriani Haberleri

Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo'ya annesi sahip çıktı! ''Takım içinde yalnız bırakılıyor''

Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı dünyaca ünlü oyuncu Zaniolo için annesinden tepki geldi. İtalyan basınında yer alan iddialara cevap veren Francesca Costa, oğlunun Galatasaray'da mutlu olduğunu ifade etti.

Spor 2023-05-25 07:40:16

Can Yaman'ın yeni aşkı bakın kim çıktı! Dekolteli pozlarıyla adeta nefes kesti

Erkenci Kuş dizisi ile ün kazanan ve şimdilerde kariyerine yurt dışında devam eden Can Yaman bir süre ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile beraber olmuş, ardından ise adı Francesca Chillemi ile anılmıştı. Yakışıklı oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Magazin 2023-04-27 13:50:23

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, İtalya'ya gitti! Annesi açıkladı ''Türkiye'de yaşananlarla sınanıyoruz''

Galatasaray'ın Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, İtalya'ya gitti. Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesca Costa, transferin perde arkasını İtalya basınına anlattı. Sarı-kırmızılılara 15 milyon Euro bedelle transfer olan yıldız oyuncu için detayları paylaştı.

Spor 2023-02-13 14:00:08

Arslantepe Höyüğü'nün UNESCO Yolculuğu Malatya'daki panelde anlatıldı

Arslantepe Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Francesca Balossi Restelli: - "Eskiden adı Arslantepe değildi, eskiden Melid, Melidiya, Meliddu, yazarken öyle bir isim kullandılar. Biz sarayda en önemli kişinin mührüne bakıyoruz orada aslanlar yok."

Yurthaber 2022-09-17 15:02:06

Can Yaman hakkında bomba iddia!

Sardunya Adası'ndaki festivale katılan Yaman, burada italyan oyuncu Francesca Del Fa ile yakınlaştı. İkili festivalin ardından birbirini takibe aldı.

Magazin 29-07-22 13:28

İtalyan Francesca aşık olduğu Türk genci ile geldiği Kırşehir'de antikacı oldu

İspanya'nın Kanarya Adaları'nda tanışan ve gelecek ay evlenmek için gün sayan Hakkı ve Francesca, kurdukları çiftlikte de birlikte çalışıyor

Yurthaber 26-07-22 12:41

Yalan söylediğini sanıyorlar! ''O kadar ateşliyim ki kimse gerçek işimin ne olduğuna inanamıyor''

18 yaşındaki Francesca Hawley, göz alıcı güzellikte genç bir kadın. Ancak Francesca insanlara yaptığı işi söylediğinde genelde yalan söylediği iddiasıyla karşı karşıya kaldığı söyledi. Çünkü bu genç ve güzel kadın, bir tuğla ev ve aynı zamanda duvar ustası.

Trend 05-07-22 17:57

Taraftarlıkta son nokta! Tuttuğu takım şampiyon olursa soyunacağını açıkladı: Ödül ben olacağım

İtalyan model Francesca Casula, futbol takımı Cagliari taraftarı olarak sosyal medyadan ilginç bir teklifte bulundu. Takımının şampiyon olması durumunda çırılçıplak bir poz vereceğine dair söz verdi. Ancak Casula’nın takımı ligin bitimine bir hafta kala şimdi küme düşme hattında ligte kalmaya çalışıyor.

Trend 20-05-22 15:40

Francesca Sofia Novello tatilde! Bikinisi düştü düşecek

İtalyan motosikletçi Valentino Rossi, sevgilisi Francesca Sofia Novello İbiza tatilinde.

Magazin 11-05-22 09:24

Son dakika: Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Balotelli'yle yaşadığı olayı ilk kez anlattı: 'Francesca uyutmadı' deyince...

Son dakika haberleri: Sezon başında yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferler ve ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor'un Mario Balotelli'yi kadrosuna katması tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Kulüp başkanı Murat Sancak, yıldız golcüyle ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 15-04-22 12:31

Yetişkin film yıldızı çiftten şaşırtan açıklama! “Birbirimizi izliyoruz”

Yetişkin film yıldızı olarak dünya genelinde kısa sürede üne kavuşan Mark Wood ve Francesca Le çifti ilişkilerinin detaylarını anlattı. Kariyerlerine ilişkin sorun yaşamamak adına aralarında evlilik sözleşmesi imzaladıklarını söyleyen çiftin, “Birbirimizi izliyoruz ve kıskanmıyoruz” itirafı sosyal medyadan gündem oldu.

Trend 11-04-22 12:09

Can Yaman'ın babası Güven Yaman gündemde! Genç aşkından bomba iddialar

Francesca Chillemi ile aşk yaşadığı söylenen Can Yaman'ın kendisinden sonra babası da gündemde. Can Yaman'ın babası Güven Yaman'la aşk yaşadığını söyleyen Melisa isimli kadının iddiaları Söylemezsem Olmaz'ın gündemindeydi. Genç kadın hem babayı yerden yere vurdu hem de Can Yaman'ın yeni aşkıyla ilgili bir iddiada bulundu.

Magazin 24-03-22 10:15

Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi kimdir? Francesca Chillemi aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi'in hayatı merak konusu oldu. İtalyan aktrist ve modelle birlikteliğini sosyal medya hesabı üzerinden ilan eden ünlü oyuncu bir süredir dizi çekimleri sebebiyle İtalya'da bulunuyordu. Peki Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi kimdir? Francesca Chillemi aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 21-03-22 10:30

Can Yaman Francesca Chillemi’yle aşk mı yaşıyor?

Can Yaman ve Diletta Leotta aşkının bitmesinin ardından yakışıklı oyuncunun adı yeni bir isimle anıldı. Can Yaman Francesca Chillemi’yle aşk mı yaşıyor?

Magazin 05-10-21 10:57

Arslantepe Höyüğü kazılarında toprak küplerde iki çocuk iskeleti bulundu

Malatya'da yaklaşık 7 bin yıllık geçmişe sahip Arslantepe Höyüğü'ndeki kazılarda bulunan küplerden milattan önce 3 bin 600 yılına ait iki çocuk iskeleti çıktı - Arslantepe Höyüğü Kazı Başkanı Doç. Dr. Francesca Balossi Restelli: - "Burada yerleşim binlerce yıl devam etti. Demek ki biz de burada yüzlerce yıl çalışabiliriz. Bizden sonra gelecek arkeologlar da burada kesinlikle çok güzel şeyler bulacaklar ve tarihi çok daha iyi anlayabileceğiz"

Yurthaber 28-09-21 13:26

Arslantepe'de bulunan 5 bin 621 yıllık mühür baskılarının izi sürülüyor

Malatya'da, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Arslantepe Höyüğü'ndeki kazılarda bulunan 250 mühür baskısının analizi yapılarak bürokrasinin izlerine ulaşılmaya çalışılıyor - Höyükte 30 yıl kazı başkanlığı yaptıktan sonra emekli olan Prof. Dr. Marcella Frangipane: - "Birkaç yıl önce bir mabet bulduk. O tapınak, saraydan daha eski, milattan önce 3 bin 600 yıllarına tarihleniyor. Tapınak içinde 200-250 mühür baskısı bulduk. Bu yıl, bu mühür baskıları üzerinde çalışıyoruz" - Arslantepe Höyüğü Kazı Başkanı Doç. Dr. Francesca Balossi Restelli: - "Her mühür bir insan demek, demek ki burada 250 aile vardı, insanlar vardı ve onlar saray ile bağlantılıydılar, sarayda çalıştılar, memurdular"

Yurthaber 06-09-21 11:03

Love Island’a kızan Francesca Farago, Ex On The Beach programının ilk lezbiyen çifti olmak için başvuru yaptı

MTV, reality programları Ex On The Beach’in formatını değiştirerek yollarına devam etme kararı aldı. Love Island yapımcılarının, geçtiğimiz hafta kendilerine gelen eşcinsel yarışmacıların yer aldığı bir Love Island programı yapmalarını reddetmeleri çeşitli tepkilere neden oldu. Bu tepkilere, Too Hot To Handle yarışmasıyla adını duyuran Francesca Farago da katıldı. Bir süre önce lezbiyen olduğunu açıklayan güzel, MTV’nin programına katılmak için başvuru yaptığı ortaya çıktı.

Magazin 03-09-21 23:51

Arslantepe Höyüğü'nde ömür geçiren arkeologların UNESCO sevinci

Yaklaşık 60 yıldır Malatya'daki Arslantepe Höyüğü'nde kazılar yapan İtalyan ekip, höyüğün UNESCO Dünya Kültür Mirası Kalıcı Listesi'ne alınmasının onurunu yaşıyor - Kazı ekibine öğrenciyken katılan ve şu an kazı başkanlığı yapan Doç. Dr. Francesca Balossi Restelli: - "Bizim gibi bilim insanları burayı ve önemini biliyorduk, şimdi UNESCO ile Arslantepe'nin önemini dünya anladı" - Höyükte 30 yıl kazı başkanlığı yaparak emekli olan Prof. Dr. Marcella Frangipane: - "Buranın önemini anlatmak için 2013'te UNESCO'ya başvurmak için harekete geçtik. 8 yıllık çalışmayla iyi sonuç elde edildi, çok memnunum"

Yurthaber 26-08-21 11:02

İkinci sezonu heyecanla beklenen Witcher'ın yeni isimleri duyuruldu

Netflix'in en popüler yapımlarından birisi olan The Witcher dizisinin ikinci sezonunda Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt ve Dylan Moran gibi isimler katıldı.

Magazin 16-08-21 16:36

Too Hot To Handle'ın yıldızı Francesca Farago cüretkâr paylaşım

Adını Netflix’in çok izlenen Too Hot To Handle programıyla duyuran Francesca Farago, program sonrasında yakaladığı ününü devam ettirmek için Instagram’dan cüretkar paylaşımlar yapıyor.

Magazin 16-07-21 02:46

Herkesin sizi sevmesini mi istiyorsunuz? Sevgi için uygulayabileceğiniz birbirinden ilginç taktikler

İlk izlenim kişilerin tanışmasında en önemli faktördür. İnsanlar ilk görüşte birbirlerini hakkında fikir sahibi olur. Peki ilk izlenimde herkesin sizi sevmesini istiyorsanız, neler yapabilirsiniz? TikTok’ta paylaştığı videolarda fenomen olan Francesca, yaşam koçu olarak insanların sizi sevmesi için birbirinden ilginç taktikler veriyor.

Trend 15-07-21 09:23

Francesca Farago minik bikinisiyle tüm bakışları üzerine çekti

Netflix'te yayınlanan Too Hot to Handle adlı reality şovun yıldız isimlerinden Francesca Farago, Meksika tatilinde görüntülendi.

Magazin 22-05-21 11:07

Francesca Allen tatil için Türkiye'de dediler ama...

Francesca Allen dar gelen bikisiniyle denizin keyfini sürdü.

Magazin 21-11-20 15:05

Bella Thorne ile Francesca Farago TikTok’ta öyle bir video paylaştı ki ortalık alev aldı

Hollywood’un asi kızı Bella Throne ile Too Hot to Handle programıyla üne kavuşan Francesca Farago ikilisi TikTok’ta paylaştıkları samimi video olay oldu.

Magazin 21-10-20 09:47

Berlusconi’nin yeni sevgilisi 53 yaş küçük!

İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi'nin (83) 12 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Francesca Pascale'yi (34) 30 yaşındaki eski model Marta Fascina için terk ettiği iddiaları doğru çıktı. Berlusconi, partisinde milletvekili olan kendisinden 53 yaş küçük sevgilisiyle el ele görüntülendi.

Haber 14-08-20 09:54

Francesca Cipriani'den Can Yaman açıklaması! 'Bana kur yaptı'

İtalyan oyuncu ve şarkıcı Francesca Cipriani'nin Can Yaman hayranlığı bitmiyor. Francesca Cipriani kalbinin kırıldığını açıkladı.

Magazin 11-07-20 11:30

Too Hot To Handle’dan Francesca, Harry ile gerçekten nişanlandı mı?

Netflix yapımı iddialı yarışma To Hot Too Handle’ın en romantik çiftlerinden biri olan Harry ve Francesca çifti evlilik hazırlığında.

Trend 12-05-20 15:09

Koronavirüs hastası olan büyükannelerine veda ettikleri videoyu TikTok’tan paylaştı

Francesca Onorato, nisan ayının başlarında koronavirüs (Covid-19) tanısı konularak hastaneye kaldırılan büyükannelerine veda ettikleri videoyu sosyal medya platformu TikTok’tan paylaştı. Çok ses getiren video 14 milyon kez izlendi.

Haber 15-04-20 17:43

Vatikan dışişlerinin iki numarasına bir kadın atandı

Francesca Di Giovanni, Vatikan'da atanan ilk ve en üst düzeydeki kadın yönetici oldu

Haber 15-01-20 16:18

Francesca Giuliano dekoltesiyle olay oldu

76'ıncı Venedik Film Festivali'nde, filmlerden çok kırmızı halıda boy gösteren ünlüler konuşuluyor. Ünlü model Francesca Giuliano katıldığı galada cesur dekoltesiyle ilgi odağı oldu.

Trend 30-08-19 15:43

Kadınlar EuroBasket 2019: Türkiye: 54 - İtalya: 57

Kadınlar EuroBasket 2019’da A Milli Kadın Basketbol Takımı, C Grubu’ndaki ilk maçında İtalya’ya 57-54 mağlup oldu.Ay-yıldızlı ekip, grupta ikinci maçını yarın saat 17.00’de Slovenya ile oynayacak.Salon: Cair Sports CenterHakemler: Martins Kozlovskis xx, Radomir Vojinovic xx, Ivor Matejek xxTürkiye: Kiah Stokes xx 10, Işıl Alben x 3, Cansu Köksal xx 11, Tuğçe Canıtez x 3, Olcay Çakır Turgut xx 13, Bahar Çağlar x 4, Pelin Bilgiç xx 10, Ayşe Cora x, Tilbe Şenyürek xBaşantrenör: Ceyhun Yıldızoğluİtalya: Cecilia Zandalasini xx 13, Sabrina Cinili x 3, Francesca Dotto x 6, Giorgia Sottana xxx 16, Olbis Andre 2, Lorela Cubaj x 3, Martina Crippa xx 7, Elisa Penna x 2, Nicole Romeo x 5, Caterina Dotto xBaşantrenör: Marco Crespi1.

Haber 27-06-19 21:44

CEV Challenge Cup: Aydın Büyükşehir Belediyespor: 0 - Saugella Monza: 3

CEV Challenge Cup final serisinin ilk ayağında Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı evinde İtalya’nın Saugella Monza takımına 3-0 mağlup oldu.Salon: Aydın Mimar SinanHakemler: Petar Harızanov (BUL)- Lars Lydland (NRV)Aydın Büyükşehir Belediyespor: Martinez, Erçe, Gonzales, Ceyda, Nikoleva, Aybüke, Ezgi, Seda, Gözde, Darya, Sedef, Fulden, Duygu, BrayelinBaşantrenör: Mustafa Umut UysalSaugella Monza: Serena, Chiara, Martina, Francesca, Rachael, Micha Daniella, Edina, Anne, Hanna, Fabiola, Marika, Ilaria, LauraBaşantrenör: Miguel Angel Falasca FernandezSetler: 15-25), 23-25, 17-25Süre: 72 dakika (21, 27, 24 )

Haber 20-03-19 21:16

Yıldız futbolcu annesine patladı! 'O dudaklar ne?'

Sosyal medya anne ile oğlunu karşı karşıya getirdi. Cengiz Ünder'in Roma'dan takım arkadaşı Nicolo Zaniolo, annesi Francesca Costa'nın sosyal medyadaki fotoğraflarına tepki gösterdi.

Trend 17-02-19 09:51

Hamas İsrail ile anlaşmaya hazır

Hamas'ın Gazze Sorumlusu Yahya es- Sinvar, İsrail'in "Yedioth Ahronoth" ile İtalyan'ın "La Repubblica" gazeteleri adına röportaj yapan İtalyan gazeteci Francesca Borri'yi Gazze'deki ofisinde kabul etti - Hamas'ın Gazze Sorumlusu Yahya es- Sinvar: "Kim dört sapanla nükleer güce sahip bir devlete karşı koymak ister. Savaş ile hiçbir şey elde edilemez" "Ben, İsrail ile asla savaşmam demiyorum ancak daha fazla savaş istemiyorum diyorum. Tek isteğim ablukanın kaldırılması. Benim ilk görevim halkımın menfaati için çalışmak, onları korumak, özgür ve bağımsız olma haklarını savunmaktır" "Ablukanın kaldırılması ve ateşkese karşı ateşkes. Ablukanın sürmesi, ateşkes anlamına gelmiyor" "Hala anlaşma sağlanabilmiş değil. Hamas ve diğer Filistinli gruplar anlaşmayı imzalamaya ve anlaşmaya bağlı kalkmaya hazır. Ancak şu ana kadar sadece işgal var"

Haber 04-10-18 13:08

Barbara Francesca'dan talihsiz frikik

İtalyan spor spikeri Barbara Francesca, sunduğu canlı yayında elbisesinin azizliğine uğradı. Bu anlar sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Magazin 25-10-17 10:54

Haberi sunarken kendini kaybetti!

İtalyan haber spikeri Barbara Francesca, Ronaldo haberini sunarken kendinden geçti. Bu anlarda giydiği mini eteğin azizliğine uğrayan güzel spiker, magazin basınına konu oldu.

Haber 25-10-17 04:42

İran, BBC Farsça Servisi'nin bazı çalışanlarının mal varlıklarını dondurdu

Tahran'da bir mahkemenin aldığı karar, BBC Farsça Servisi'nin eski çalışanlarını da içeren 152 kişiyi kapsıyor. BBC Dünya Servisi Genel Müdürü Francesca Unsworth, "dehşet verici" olarak nitelendirdiği İran'daki uygulamaya son verilmesi çağrısı yaptı.

Haber 15-08-17 15:12

Usta ismin kızı üstsüz güneşlendi

86 yaşındaki usta sinemacı Clint Eastwood'un kızı Francesca Eastwood, Malibu'da tatilin keyfini çıkarıyor.

Magazin 01-04-17 13:33

Gazetecilikte Yeni Bir Boyut: Sanal Gerçeklik

Sanal gerçeklik, haber peşinde koşan gazetecilerin yeni gözdesi. Guardian gazetesinin özel projeler editörü Francesca Panetta, gazetecilerin sanal gerçeklik sayesinde normalde erişimi olmayan çevrelere de girebildiklerini söylüyor.

Haber 26-06-16 20:30

Roma TV, Francesca Brienza'nın işine son verdi!

Roma TV, İtalyan teknik direktör Luciano Spalletti'yi eleştiren bir gönderiyi beğenen kadın spiker Francesca Brienza'yı kovdu.

Spor 25-02-16 14:52

Vatikan'da birçokları Papa'nın ölmesini istiyor

Vatikan'daki yolsuzluk ve savurganlıkları ortaya koyan gizli belgeleri basına sızdırdığı iddiasıyla yargılanan Francesca Chaouqui, Papa Francesco'nun reformlarına karşı olan çok sayıda Vatikan yetkilisinin Papa'nın "ölmesini istediğini" söyledi.

Haber 12-12-15 14:45

Cagliari aşkı bambaşka

İtalya Serie B'de mücadele eden Cagliari takımının büyük bir hayranı olan İtalyan model Francesca Casula'dan futbolcuları motive edecek bomba bir açıklama geldi.

Spor 16-10-15 13:02

Sevgilisi anlatıyor: 'Berlusconi'yi nasıl elde ettim?'

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin sevgilisi Francesca Pascale, ilişkilerinin nasıl başladığını bir kitapta anlattı: Neredeyse 50 yıllık yaş farkı nedeniyle önce direndi ama...

Haber 05-11-14 08:15

Berlusconi'nin sevgilisi Papa'dan 'af dileyecek'

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin kız arkadaşı Francesca Pascale, dün İtalyan parlamentosundan azledilen Berlusconi'yi affetmesi için Papa'ya gitmeyi düşündüğünü söyledi.

Haber 28-11-13 17:42

Serena Williams çok rahat!

Amerika Açık'ın ilk turunda Serena Williams, rakibi Francesca Schiavone'yi rahat geçti.

Spor 27-08-13 08:23

Bıllıonaıre Club Ve Cıprıanı, Eva Herzıgova İle Bodrum'da Yaza merhaba Dedi

Palmali Şirketler Grubu'na bağlı Palmarina Bodrum'da yer alan Billionaire Club ve Cipriani, 2012 yaz sezonuna...

Yurthaber 23-06-12 13:55

Serena Williams İstanbul'a geliyor

İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nda bu yıl Wimbledon'ı kazanan tek kadınlarda dünyanın 1 numarası Serena Williams ile Roland Garros'un galibi İtalyan Francesca Schiavone de mücadele edecek.

Magazin 13-07-10 17:01

Eyyafyallayokull ona yaradı

Ünlü İngiliz model Kelly Brook, Rugby futbolu oyuncusu sevgilisi Danny Cipriani,ile Güney Afrika'da aşk dolu bir tatilde.

Haber 24-04-10 15:50

Fener'i yıkan güzel

Fransa’nın Cannes kentinde yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali’nde kupayı alan Volley Bergamo’nun smaçeri ünlü İtalyan voleybolcu Francesca Piccinini güzelliğiyle göz kamaştırıyor.

Haber 07-04-10 10:21