Simona Halep Haberleri

Ramazan'ın vazgeçilmez lezzeti Halep kahkesine yoğun ilgi! Satışlar yüzde 100 arttı! Kilogramı 130 TL

Gaziantep’te Ramazan ayına özel yapılan, iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Halep kahkesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yemek 2024-03-16 14:48:53

Suriye duyurdu: İsrail ordusu Halep Havalimanı'nı vurdu

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Suriye Halep Havalimanı'nın vurulduğunu açıkladı. Şam yönetimi , İsrail'in düzenlediği hava saldırısıyla pistin zarar gördüğünü ve havalimanının hizmet dışı kaldığını duyurdu.

Haber 2023-10-25 18:40:30

Suriye ordusu, Halep ve İdlib illerine saldırdı! 1 sivil öldü, 4 sivil yaralandı

Suriye ordusu güçlerinin Halep ve İdlib kırsallarına düzenlediği saldırılarda 1 sivil hayatını kaybetti, 4 sivil yaralandı. Saldırı nedeniyle çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Ayrıca, gün içerisinde Suriye rejim güçleri, İdlib ilinin güneyindeki Eriha ilçesine ve doğusundaki Sermin köyüne düzenlediği kara saldırısında 6 sivil yaralanmıştı.

Haber 2023-10-19 00:54:32

SON DAKİKA | İsrail Suriye'yi hedef aldı! Şam ve Halep Havalimanı'nı vurdu

Son dakika haberi: İsrail'den Suriye'ye yönelik saldırı düzenlendi. Suriye Devlet Televizyonu, İsrail'in Şam ve Halep Havalimanı'nı vurduğunu duyurdu. Saldırı sonrası Şam ve Halep havalimanlarının hizmet dışı kaldığı belirtildi.

Haber 2023-10-12 14:34:50

Suriye haber ajansı duyurdu: İsrail'den Halep Havalimanı'na hava saldırısı

İsrail, Suriye'ye karşı hava saldırılarına devam ediyor. Suriye devlet haber ajansı SANA, ülkenin kuzeyindeki Halep Havalimanı'nın, İsrail tarafından hava saldırısıyla hedef alınarak hizmet dışı kaldığını duyurdu. İsrail'den ise söz konusu saldırıya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Haber 02-05-23 01:26

SON DAKİKA | Örgütün 'para kasası' Mehmet Yıldırım etkisiz hale getirildi! MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

Son dakika haberi: MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Halep ve Tel Rıfat maliye sorumlusu Mehmet Yıldırım'ı etkisiz hale getirdi. Örgütün 'para kasası' olarak da bilinen terörist Yıldırım'ın, PKK'ya 1986'da katıldığı ve örgütün en eski kadrolarından olduğu belirlendi.

Haber 19-03-23 11:04

Kahramanmaraş depreminin sembolü olmuştu! Enkaz altında doğan mucize bebeği amcası evlat edindi

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerden etkilenen Suriye’nin Halep şehrine bağlı Efrin ilçesinin Cinderes bölgesinde bir enkazın altında doğan ve Aya adı verilen kız bebek amcası tarafından evlat edinildi. Enkaz altında doğum yaptıktan sonra hayatını kaybeden annesine göbek kordonu bağlı bir şekilde bulunan mucize bebek artık merhum annesini adı olan Afraa ile anılacak.

Trend 22-02-23 08:23

Enkazın altında doğmuştu! ‘Mucize’ bebek Aya için dünyadan başvuru yağıyor... Herkes onu evlat edinmek istiyor

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler Suriye’yi de etkiledi. Halep şehrinde çöken bir binanın enkazında dünyaya gelen kız bebeği mucizenin adı olmuştu. Tedavi için hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken bebeği evlat edinmek için dünya genelinden binlerce başvuru geldi.

Trend 10-02-23 10:43

MİT'in operasyonuyla kırmızı kategoride aranan PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Orman yangını eylemlerinden sorumlu olan "Şilan Emgihan" kod adlı Sabah Oğur'un etkisiz hale getirildiği operasyon Suriye'nin Halep kentinde gerçekleştirildi

Yurthaber 28-09-22 10:37

SON DAKİKA | MİT'ten operasyon! Kırmızı kategorideki Sabah Oğur etkisiz hale getirildi

Son dakika: MİT, kırmızı kategoride aranan ve orman yangını eylemlerinden sorumlu olan PKK/KCK'lı Sabah Oğur'u, Suriye'nin Halep kentindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 28-09-22 09:48

Son Dakika: İsrail savaş uçaklarının Halep Uluslararası Havalimanı'nı hedef aldığını duyurdular

Son dakika haberi: Suriye'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Suriye devlet haber ajansı SANA, İsrail savaş uçaklarının Halep Uluslararası Havalimanı’nı hedef aldığını bildirdi. Beşar Esad rejimi tarafından, Suriye'nin kuzeyindeki Halep Havalimanı'nın İsrail tarafından hava saldırısıyla hedef alınarak hizmet dışı kaldığını ileri sürüldü. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 06-09-22 21:23

Önce Halep, sonra Şam! İsrail'den Suriye'ye peş peşe füze saldırısı

Suriye’nin kuzeyinde Beşar Esad rejimi kontrolündeki Halep ilinin doğusunda yer alan havalimanına İsrail tarafından füze saldırısı gerçekleştirildiğinin iddia edilmesinin ardından bölgeden sıcak bir haber daha geldi. Esad rejimi, Halep ilinin ardından başkent Şam’ın da İsrail tarafından saldırılarla hedef alındığını öne sürdü. İddialara ilişkin İsrail'den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Haber 31-08-22 22:52

Türk Kızılay, Çanakkale'de Halep Vapuru şehitleri için anı dalışı düzenledi

Türk Kızılay, Çanakkale'de Halep Vapuru şehitleri için anı dalışı düzenledi

Yurthaber 27-08-22 14:58

Haftanın tarihine bakış

Lozan Barış Antlaşması, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 23 Ağustos 1923'te kabul edilerek onaylandı - Kurtuluş Savaşı'nın önemli safhası Büyük Taarruz, 26 Ağustos 1922'de başladı - Büyük Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan komutasındaki ordunun 26 Ağustos 1071'de Bizans ordularını Malazgirt'te yenmesiyle Anadolu'nun kapıları Türklere açıldı - Türkiye, Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesinin terör örgütü DEAŞ'tan temizlenmesi amacıyla 24 Ağustos 2016'da "Fırat Kalkanı" harekatını başlattı

Yurthaber 21-08-22 10:57

Emekli bürokrat, 35 yıl sonra döndüğü memleketi Kırıkkale'de Halep keçisi yetiştiriyor

Yunus Çağlayan: - "Emekli olup buraya yerleştikten sonra hiçbir şey yapmayıp ölümü beklemek doğru bir anlayış değil. O yüzden çalışıp üretmeye karar verdim" - "İlk yavruları olmasına rağmen çoğu ikiz doğurdu. Birdenbire sayı patladı. 32 hayvandan 52 oğlak aldık"

Yurthaber 07-07-22 11:39

Halep çıbanı ne demek? Halep çıbanı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi hakkında bilgi sahibi olmak, fikirlerin ve duyguların başarıyla dile getirilmesini mümkün kılar. Kişinin kendisini rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olan dilbilgisi kuralları, birleşik kelimeleri de şekillendirir. İki kelimenin birleşimi sırasında devreye giren bu kurallar, kelimelerin anlam kazanmasında önemli yan rol oyuncuları arasındadır. Halep çıbanı birleşik kelimesi de dilbilgisi kuralları ile oluşmuştur. Halep çıbanı ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:55

Koyun sürüsünü koruyan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı! Cansız bedeni parçalara ayrıldı

İtalya’nın güney bölümünde bulunan Calabria bölgesinde dünya basınında geniş yankı uyandıran bir olay yaşandı. Arkadaşıyla birlikte ormanlık alanda piknik yeri arayan Simona Cavallaro isimli genç kız, sürüsünü koruyan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Aynı anda 12 köpeğin birden saldırdığı genç kız olay yerinde hayatını kaybederken cansız bedeni parçalara ayrıldı.

Trend 05-04-22 15:31

Cennet çamuru nedir, nasıl yapılır? Cennet çamuru tarifi ve malzemeleri!

Kilis’in meşhur lezzetlerinden olan cennet çamuru, aslen Halep yöresine ait bir tatlı olarak bilinmektedir. Koyunun doğumdan sonra vermiş olduğu sütten yapılan ağız kaymağı cennet çamurunun olmazsa olmaz malzemesidir. Peki Cennet çamuru nedir, nasıl yapılır? İşte cennet çamuru tarifi ve malzemeleri...

Yemek 09-12-21 20:58

Suriye'de akıllara durgunluk veren olay! Çocuğun üzerinden araçla geçti

Suriye'nin Halep ilinin batısındaki Atarib bölgesinde üzerinden araç geçen çocuk ölümden döndü.

Haber 14-10-21 17:44

Rumen tenisçi Halep, Tokyo 2020'den çekildi

Kadınlar dünya sıralamasının 3. basamağındaki Rumen tenisçi Simona Halep, sakatlığı nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılamayacak.

Spor 16-07-21 17:27

İran yönetimi ve basını 'Halep zaferini' kutluyor

Tahran yönetimi ve İran basını, Suriye ordusunun Doğu Halep'i geri almasında İran'ın askeri desteğinin önemli rol oynadığı görüşünde. İranlılara göre, Rusya ve Hizbullah ile ortaklık sayesinde 'Halep kurtarıldı'.

Haber 09-06-21 11:50

32 yıldır ayakkabı bulmakta zorlanan büyük numaralar için üretim yapıyor! Basketbolcular onu tercih ediyor

İstiklal Caddesi'ndeki Halep Pasajı'nda dükkanı bulunan Öncel Kalkan, 46 ile 57 arasında büyük numaralı ayakkabılar üretiyor. Kalkan'ın ayakkabı yaptığı "dev adamlar" arasında Mehmet Okur, Mirsad Türkcan, Hidayet Türkoğlu, İbrahim Kutluay, Zaza Paçulia, Marty Embry, Marcus Webb gibi birçok basketbolcu bulunuyor .

Trend 24-05-21 11:31

Türk vatandaşı olmak için gittiği Romanya Konsolosluğu'nda öldüğünü öğrendi

Romanya’dan İstanbul'a 20 yıl önce gelen ve burada evlenerek 2 çocuk sahibi olan Delia Simona (45), Türk vatandaşı olmak için gittiği konsoloslukta Romanya’daki teyzesinin miras nedeniyle kendisini 2003 yılında ölü olarak gösterdiğini öğrendi. "Çocuklarımın anneleriyim ama anneleri gözükmüyorum. Öyle tuhaf bir durumun içerisindeyiz. Ben Romanya'da gözükmüyorum, Türkiye vatandaşı da değilim" diyen Simona, HES kodu olmadığı için otobüslere de binemediğini belirterek yetkililerden yardım istedi.

Haber 14-05-21 16:10

İdlib ve Halep bölgelerinde 3 geçişin yeniden açılması için anlaşmaya varıldığı iddiası gerçeği yansıtmıyor

"İdlib ve Halep bölgelerinde 3 geçişin yeniden açılması için anlaşmaya varıldığı iddiası gerçeği yansıtmıyor"

Yurthaber 25-03-21 23:11

İdlib ve Halep’te üç geçişin yeniden açılması için anlaşmaya varıldığı iddiası gerçeği yansıtmıyor

Güvenlik kaynakları tarafından "Suriye’nin kuzeyindeki İdlib ve Halep bölgelerinde üç geçişin yeniden açılması için anlaşmaya varıldığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, İdlib’e yönelik hava taarruzları ve rejim saldırıları ile PKK/YPG’li teröristlerin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekat bölgelerine yönelik taciz, sızma ve bombalı araç saldırılarının sürdüğü kaydedildi.Bazı basın yayın organlarında "Suriye’nin kuzeyindeki İdlib ve Halep bölgelerinde üç geçişin yeniden açılması için Türk tarafı ile anlaşmaya varıldığına" yönelik haberler yer aldı.

Haber 25-03-21 17:43

Rusya'dan TSK'ya Suriye önerisi: Yarından itibaren açın

Rusya Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Suriye’de İdlib ve Halep şehirlerinde bazı kontrol noktalarının insani durumun zorlaştığı gerekçesiyle yarından itibaren açılmasını teklif ettiğini bildirdi.

Haber 24-03-21 00:40

ABD’den Halep ve İdlib’deki Saldırılara Kınama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price açıklamasındada, ‘‘Halep’in batısında ve İdlib’de Esat rejiminin topçu atışını ve Rus hava saldırılarını şiddetle kınıyoruz’’ denildi

Haber 22-03-21 21:09

ABD'den Halep ile İdlib'de Esad rejimi ve Rus hava saldırılarına kınama

ABD Dışişleri Bakanlığı, sivillerin de öldüğü Halep'teki Esad rejiminin top saldırıları ile İdlib'de Rus hava saldırılarını şiddetle kınadı.

Haber 22-03-21 20:21

Suriye’de hastaneye düzenlenen saldırıda ölü sayısı 7’ye yükseldi

Suriye’de Esad rejimi tarafından hastaneye düzenlenen topçu saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye, yaralı sayısı 20’ye yükseldi.Suriye’de Esad rejimi, Halep iline bağlı Atarib kentindeki bir hastaneye topçu saldırısı düzenledi.

Haber 21-03-21 14:49

Suriye’de rejim güçleri hastaneyi vurdu: 5 ölü, 10 yaralı

Suriye’de Esad rejimi tarafından Halep iline bağlı Atarib kentindeki bir hastaneye düzenlenen topçu saldırısında 5 sivil hayatını kaybetti, 10 sivil de yaralandı.Suriye’de Esad rejimi Halep iline bağlı Atarib kentindeki bir hastaneyi topçu saldırısıyla hedef aldı.

Haber 21-03-21 12:01

El Bab’da patlama: 1 ölü, 6 yaralı

Suriye’nin El Bab ilçesindeki bir iş yerinde el yapımı patlayıcıların (EYP) infilak etmesi sonucu 1 sivil hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab ilçesinde yer alan bir dükkanda el yapımı patlayıcılar (EYP) infilak etti.

Haber 20-03-21 13:56

YPG/PKK’dan El Bab’a topçu saldırısı: 3 yaralı

Suriye’de terör örgütü YPG/PKK tarafından El Bab ilçesine düzenlenen topçu saldırısında 3 sivil yaralandı.Suriye’de terör örgütü YPG/PKK tarafından Halep iline bağlı El Bab ilçesine topçu saldırısı düzenlendi.

Haber 18-03-21 14:13

Halep’e balistik füze saldırısı: 4 yaralı

Suriye’nin Halep kentinin doğusuna düzenlenen balistik füze saldırısında petrol tesisleri hedef alınırken, 4 kişi yaralandı.Suriye’nin Halep kentinin doğusuna balistik füze saldırısı düzenlendi.

Haber 14-03-21 22:52

(ÖZEL) Terör örgütü PKK/KCK/PYD-YPG Haseke’yi açlığa mahkum ediyor

Terör örgütünün Haseke’deki fırınlara el koymasının ardından ekmek krizinin arttığı öğrenildi.Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, zengin tarım arazilerinin PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütünün işgalinde olması ve yaşanan un krizi nedeniyle halk, ekmek için saatlerce kuyrukta bekliyor, temel ihtiyaç maddelerini karşılamakta da zorluk çekiyor.Ülkenin tüm birikimini silah ve mühimmata harcayan rejimin, akaryakıt ve buğday tedarikinde kriz yaşadığı, bu nedenle Şam, Halep, Humus ve Hama’da bazı fırınların kapandığı, terör örgütü kontrolünde olan başta Haseke olmak üzere diğer yerleşim yerlerindeki halkın rejim bölgesinden de artık ekmek temin edemediği, rejimin milis gücü olan Şebbihaların sınırlı kapasitede üretim yapan fırınlardaki ekmeğe el koyarak karaborsadan satması nedeniyle maddi imkansızlıklar içindeki halkın ekmek alamadığı ifade edildi.Barış Pınarı bölgesinde yaşayan halk ise, un ve ekmek temininde Türkiye sayesinde sorun yaşamıyor.

Haber 14-03-21 10:46

DPÜ ile Özgür Halep Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Suriye Geçici Hükümeti Millî Eğitim Bakanlığı ve Özgür Halep Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 13-03-21 13:58

Esed rejimi yüzünden yarım bıraktığı doktorluk hayalini Türkiye'de gerçekleştirdi

Halep Tıp Fakültesi'nde okurken ülkesinde çıkan iç savaş nedeniyle yarım bıraktığı eğitimini geldiği Türkiye'de tamamlayan Suriye uyruklu İbrahim Şaban, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi Kampüsü Acil Servisi'nde hastalara hizmet veriyor - İbrahim Şaban: - "Türkiye'nin sığınmacılara kucak açması bu milletin insani, merhametli tarafını gösteriyor. Muhtaç ya da zor durumdaki birine yardımcı olmak, yardım edebilmek çok insani bir şey. Bunu gerçekten dünyanın her yerinde bulamazsınız" - "Türk, Avrupalı, Arap fark etmeksizin sağlık sıkıntısı olan herkese yardımcı olmak bizim görevimiz. Türkiye'de bunu yapmak beni daha fazla mutlu ediyor çünkü doktor olmama yardımcı olan ülke Türkiye"

Yurthaber 13-03-21 11:27

Suriye’de çifte saldırıda ölü sayısı 10’a yükseldi

Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus ve El Bab ilçesine balistik füzelerle düzenlenen saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 10’a ulaşırken, yaralı sayısı da 42 olarak açıklandı.Suriye’de dün Esad rejimi ve Rusya’nın Halep kentine bağlı Cerablus ve El Bab ilçelerinde petrol tesislerine gerçekleştirdiği balistik füzeli saldırılarda bilanço arttı.

Haber 06-03-21 21:23

Jandarma’dan Sınır ötesi operasyon

Killis İl Jandarma Komutanlığı tarafından Suriye’nin Çobanbey ilçesinde düzenlenen operasyonda 3 PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu 2 milyon dolar parayla yakaladı.İl Jandarma Komutanlığı ekiple, Suriye’nin Halep kentine bağlı Çobanbey ilçesinde PKK/PYD/YPG üyesi 2 kişinin Münbiç bölgesindeki para götüreceği bilgisine ulaşması üzerine düzenlediği operasyonda 2 kişi ile birlikte 2 milyon dolar ile birlikte yakaladı.

Yurthaber 06-03-21 17:06

Suriye’de çifte saldırıda ölü sayısı 5’e, yaralı sayısı 30’a yükseldi

Suriye’de Esad rejiminin Halep kentine bağlı Cerablus ve El Bab ilçesine balistik füzelerle gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e ulaşırken, 250’den fazla tankerin yandığı belirtildi.Suriye’de dün Esad rejiminin Halep kentine bağlı Cerablus ve El Bab ilçelerinde petrol tesislerine gerçekleştirdiği balistik füzeli saldırılarda bilanço arttı.

Haber 06-03-21 10:56

Suriye’de çifte saldırı: 1 ölü, 9 yaralı

Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus ve El Bab ilçesine saldırı düzenlenirken, Esad rejiminin Cerablus ilçesine yaptığı füze saldırısında bir sivil hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus ve El Bab ilçelerine çifte saldırı düzenlendi.

Haber 05-03-21 21:48

Şehidin ailesine ‘Şehadet Belgesi’ni Vali Çiçek verdi

Suriye’de geçtiğimiz ay şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Demirel’in ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, aileye ‘Şehadet Belgesi’ni takdim etti.Suriye’nin Elbab şehir merkezi Halep kavşağında el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirildiği sırada, patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Demirel’in Dazkırı İlçesi Aşağıyenice Köyü’nde yaşayan ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, aileye Şehadet Belgesi’ni takdim etti.Baba Mehmet Demirel ve anne Meryem Demirel ile bir süre görüşen Vali Gökmen Çiçek, bir kez daha baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.Şehitlerin bu toprakları bizlere vatan kılan kahramanlarımız diyen Vali Gökmen Çiçek “Devletimiz her daim şehitlerimizin kıymetli emanetlerinin yanındadır.

Yurthaber 04-03-21 10:28

Kahramanmaraş’ta DEAŞ operasyonu: 3 gözaltı

Kahramanmaraş’ta terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, 2013 ve 2016 yılları arasında Suriye’nin Halep bölgesinde terör örgütü DEAŞ’ın silahlı eylemlerine katılan 3 kişinin, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine yerleştiklerini tespit etti.

Haber 26-02-21 09:00

El Bab’da araç içinde patlama: 1 ölü, 5 yaralı

Suriye’nin El Bab ilçesinde bir araç içinde meydana gelen patlama nedeni ile 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.Suriye’nin Halep kentinde bulunan El Bab ilçesinin merkezinde bir minibüsün içinde el yapımı bomba patladı.

Haber 16-02-21 18:22

Halep’te bomba yüklü araçla saldırı: 2 ölü, 12 yaralı

Suriye’nin Halep ilinde bombalı araçla gerçekleştirilen saldırı sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.Suriye’nin Halep iline bağlı Çobanbey’de bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.

Haber 13-02-21 12:50

Halep’e uzun menzilli füze saldırısı: 1 ölü, 7 yaralı

Suriye’nin Halep kenti kırsalına uzun menzilli füze saldırısı düzenlendi.

Haber 09-02-21 20:43

Djokovic ve Halep Avustralya Açık'ta ikinci tura çıktı

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ve kadınların 2 numaralı seribaşı Simona Halep ikinci tura yükseldi.

Spor 08-02-21 17:22

El Bab’ta uyuşturucu operasyonu

Suriye’nin El Bab ilçesinde Türk ve Suriyeli güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonda, bir kamyonetin zulasında 22 kilo esrar yakalandı.Suriye’nin Halep iline bağlı El Bab ilçesinde Türk ve Suriyeli güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonda bir kamyonetin zulasında 22 kilo esrar yakalandı.

Haber 03-02-21 01:45

El Bab’da EYP patladı: 3 yaralı

Suriye’nin Halep kentinin doğusundaki El Bab ilçesinde bir kamyona yerleştirilmiş el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu 3 kişi yaralandı.Suriye’nin Halep kentinin doğusundaki El Bab ilçesinde bir kamyona yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı (EYP) infilak etti.

Haber 02-02-21 17:29

Afrin’deki sığınmacı kampları sular altında kaldı

Suriye’nin Afrin ilçesinde şiddetli yağışlar nedeniyle sığınmacı kampları sular altında kaldı.Suriye’nin Halep iline bağlı Afrin ilçesinde şiddetli yağışlar nedeniyle mülteci kamplarını su bastı.

Haber 31-01-21 14:03