22 Aralik Okullar Tatil Mi Haberleri

Tokat'ta deprem bölgesindeki 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Yurthaber 2024-04-18 08:33:00

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 2024-04-18 06:21:53

İsrail'de savaş hazırlığı! Okullar tatil edildi: 'Düzinelerce uçak gökyüzünde hazır bekliyor'

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, beklenen İran saldırısı nedeniyle ülkede tüm eğitim faaliyetlerine ara verildiğini açıkladı. Hagari, İsrail'in hava savunmasının “alarmda” olduğunu ve “düzinelerce uçağın gökyüzünde hazır beklediğini” ifade etti.

Haber 2024-04-13 21:47:08

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 2024-04-12 01:26:54

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Trafikte dehşet kamerada! 'Yola böyle mi çıkılır?' deyip, eşinin yanında kabusu yaşattılar

Adana'da motosikletli Murat A. (21) ve İsa Can Ö. (22) yol verme tartışmasında A.M.’yi (34) darbedip, bıçakla saldırdı. Eşi Ö.M.’nin engellemeye çalıştığı şüpheliler, A.M.’nin otomobilinin camlarını ve dikiz aynasını yumruklayarak kırıp, kaçtı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Polis tarafından yakalanan şüpheliler, tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 10:59

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Süreç başladı, büyük gün yarın! Emeklilere zamlı ödemeler için dikkat çeken tahmin: 22 bin TL'yi aşabilir!

Emekli promosyonlarında bankalar birbiriyle yarışırken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Kamu bankalarının promosyon ödeme miktarları arttı. Özel bankalardan da benzer atak gelecek mi? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'dan özel bankalar için dikkat çeken bir tahmin geldi.

Finans 24-03-24 11:44

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

Bitlis’te okullar tatil edildi, 63 köy yolu ulaşıma kapandı

Bitlis’te günlerdir devam eden kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken 63 köy yolu ise ulaşıma kapandı.

Yurthaber 22-03-24 09:57

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri, oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için son derece önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar mevcuttur. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki seçim günü resmî tatil mi, seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

Van'da eğitime kar engeli! Her yer bembeyaz oldu

Van'da mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 8 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 20-03-24 01:05

22 yılın zirvesinde! Bankalarda faizler kritik eşiği geçti: Türk lirası toplamaya başlayacaklar…

Mevduat faizlerinde yükseliş yeniden hızlandı. Bankalarda faiz oranları yüzde 53’ün de üzerine yükseldi. 22 yılın en yüksek seviyesi görülen faiz oranları için ? Ekonomist Muhammet Bayram’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Mevduat faizi oranlarının daha da yükselmesini beklediklerini söyleyen uzman isim vade uyarısında da bulunarak, altın mı borsa mı mevduat faizi mi sorusuna da yanıt verdi.

Finans 12-03-24 08:59

SON DAKİKA | Şanlıurfa’da okullar tatil edildi! 14 Şubat hava durumuyla ilgili yağış uyarısı gelmişti

Son dakika tatil haberi geldi. Şanlıurfa'da 14 Şubat bugün için yapılan şiddetli yağış uyarılarının ardından il genelinde okullar bir günlüğüne tatil edildi. Söz konusu tatil kararını Şanlıurfa Valiliği duyurdu.

Egitim 14-02-24 08:02

Meteoroloji'den yeni hava durumu uyarısı geldi! 3 ilde okullar tatil edildi

Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 16:59

Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta eğitim-öğretime '6 Şubat' arası: Depremlerin yıl dönümüne okullar tatil edildi

6 Şubat depremlerinin etkilediği 11 il arasında bulunan Hatay, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta okulların bugün tatil edilmesi kararı alındı. Öte yandan Gaziantep'te ise Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Egitim 05-02-24 15:57

Hastalık izni nedir, nasıl alınır? Hastalık izninde maaş kesilir mi?

Çeşitli kurumlarda farklı sigorta türlerine bağlı olarak çalışan her kişinin çeşitli izin hakları bulunur. Doğum izni, süt izni, babalık izni, ölüm izni, yeni iş arama izni, resmi tatil izni, ücretli ve ücretsiz izinler ve hastalık izni bunlardan bazılarıdır. Her bir izin türünün kendine has kuralları ve koşulları bulunur. Bu koşullar ve kurallar resmî kurumlarca ve kanunlarla belirlenmiştir.

Haber 05-02-24 15:36

'Kimse özel okula çocuğunu da göndermeye mecbur değil' Özel okul fiyatları ve ek ücretlerle ilgili çok konuşulacak sözler 'Dayatmayla bir şey satamazsınız'

Özel okul fiyatları ve sunulan hizmetler pek çok velinin gündeminde. Peki, özel okullar ve avukatlar bu konuda ne söylüyor? Özel okul fiyatlarındaki artışın yanı sıra özel okullar velilere, yemek ücreti ve benzeri ek hizmetleri almaya zorlayabilir mi? Çok sayıda velinin merak ettiği konuyla ilgili TÖZOK Başkanı Zafer Öztürk ve avukat Iyaz Çimen önemli açıklamalar yaptı.

Egitim 24-01-24 15:35

Müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılardan diyerek Türkiye'yi terk etmişti! Merve Taşkın fazla dayanamadı

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın fazla dayanamadı. Ülkeye dönüş yapan ancak tatil için mi yoksa kalıcı mı döndüğü bilinmeyen fenomen sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 16-01-24 11:31

Peş peşe kart tatili haberleri geliyor! İşte 15 Ocak pazartesi bugün okulların tatil olduğu iller...

Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, bugün okullar tatil mi, 15 Ocak'ta okul var mı? Pazartesi günü (bugün) hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı...

Haber 15-01-24 06:37

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde taşımalı eğitime kar engeli

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kar nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için okullar 12 Ocak Cuma tatil edildi.

Yurthaber 12-01-24 07:56

O ilçede kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu! Araçlar kara gömüldü, okullar tatil edildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde bastıran kar yağışı nedeniyle araçlar kara gömülürken, ilçede kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti. İlçede okullar da tatil edildi.

Haber 12-01-24 01:08

Tekirdağ'ın bazı ilçelerinde kar nedeniyle eğitime yarın için ara verildi

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi.

Yurthaber 11-01-24 07:53

Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde okullar tatil ilan edildi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi ile Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bir gün tatil ilan edildi.

Haber 11-01-24 00:05

İstanbul için yeni kar yağışı tahmini! Göz kırpmıştı, geri geliyor...Beylikdüzü'nde başladı! Meteoroloji bu kez net tarih verdi: 13 Ocak'a dikkat! 'Buz devri' benzetmeleri tozlu raflardan çıkacak

İstanbul'da havalar soğudu kar yağışı yüzünü az da olsa gösterdi. Balkanlardan gelen soğuk hava kendini iyiden iyiye hissettirirken 'Buz Devri' benzetmeleri de tozlu raflardan çıktı. İstanbul'da hava sıcaklığı 8 derece birden düşerken, yılın ilk karı dün megakente düştü. Özellikle Trakya'da okullar peş peşe tatil edilirken; Meteoroloji'den ise İstanbul için yeni kar yağışı uyarısı geldi. Peki İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Hava durumu nasıl olacak? Öte yandan Beylikdüzü'nde kar yağışı başladı

Haber 10-01-24 11:10

Tekirdağ'ın bazı ilçelerinde kar nedeniyle eğitime yarın ara verildi

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi.

Yurthaber 10-01-24 07:43

Eğitime kar engeli! Öğrenciler araştırıyor: 10 Ocak'ta hangi illerde okullar tatil?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar uyarısı sonrası gözler kar tatili haberlerine çevrildi. 10 Ocak Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte detaylar...

Haber 10-01-24 06:28

Çanakkale’de okullara kar tatili

Çanakkale genelinde yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle, bazı ilçelerdeki okullar tatil edildi.

Yurthaber 09-01-24 15:17

Tekirdağ'ın bazı ilçelerinde kar nedeniyle eğitime ara verildi

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

Yurthaber 09-01-24 13:50

Bitlis'te eğitime kar engeli

Bitlis'te yoğun kar nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerde okullar tatil edildi.

Yurthaber 05-01-24 08:14

O ilçelerde kar tatili! Eğitime 1 gün ara verildi

Kar yağışının artması nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Van'ın Muradiye ve Saray ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Haber 05-01-24 00:23

DEPREM SON DAKİKA 31 ARALIK 2023! Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 31 Aralık 2023 Pazar günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 31 Aralık 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 31-12-23 08:33

31 ARALIK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, saat kaça kadar çalışıyor? Yılbaşında otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı?

Toplu taşıma araçlarının 31 Aralık 2023 Pazar günü ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Yılbaşı gecesi, gidecekleri yere otobüs, metrobüs, Marmaray, metro gibi araçlar ile ulaşım sağlamak isteyenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Birçok kişi "31 Aralık 2023 toplu taşıma araçları saat kaça kadar çalışıyor?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 31 Aralık toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı hizmet verecek?

Haber 29-12-23 15:41

1 Ocak 2024 resmi tatil mi, kamu kurumları kapalı mı olacak? 1 Ocak 2024 tarihinde okul, hastane, eczane, banka, kargo ve noterler...

Yılbaşı günü için plan yapan vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi gününün resmi tatil olup olmadığı konusunda bilgi edinmek için internette sorgulama yapıyor. Yılbaşı gecesi yapılacak programların ardından yeni yılın ilk günü resmi kurumlara gitmek isteyen vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi günü kamu kurumlarının açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 1 Ocak 2024 Pazartesi resmi tatil mi? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:02

SON DEPREMLER LİSTESİ 29 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi 29 Aralık 2023 Cuma günü Adana, Adıyaman, Kahramanmaraş, Ankara, Manisa, Sivas, Erzurum, Malatyagibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 29 Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi arama motorlarında, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 29-12-23 13:26

SON DEPREMLER 28 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Önce Malatya, sonra Muğla sallandı

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Can ve mal kaybı olarak olumsuz bir bilgi gelmedi." açıklamasında bulundu. Deprem Elazığ, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır'da da hissedildi. Öte yandan saat 13.40 sıralarında Muğla'da da deprem olduğu kaydedildi. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 14:06

SON DEPREMLER LİSTESİ 27 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Malatya, Doğanşehir 4.3 ile sallandı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Malatya, Doğanşehir'de 4.3 şiddetinde sarsıntı gerçekleşti. Öte yandan gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Sivas gibi illerde artçı sarsıntılar da meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 27-12-23 11:14

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 25 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 25 Aralık 2023 Pazartesi günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Çanakkale, Ankara, Bingöl ve Elazığ gibi illerde artçı sarsıntılar gerçekleşti. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 25 Aralık 2023 Pazartesi günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 25-12-23 11:00

Kars ve Erzincan'da eğitime kar engeli

Kars'ta kent geneli ile Erzincan'ın Refahiye ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi.

Yurthaber 25-12-23 08:02

Çok sayıda il ve ilçede eğitime kar engeli! İşte okulların bir gün tatil edildiği yerler

Türkiye'nin birçok ilinde yoğun kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 25 Aralık Pazartesi günü pek çok il ve ilçede okullar tatil edildi. İşte eğitime bir gün ara verilen yerler...

Haber 24-12-23 21:39

DEPREM SON DAKİKA 23 ARALIK 2023! Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 23 Aralık 2023 Cumartesi günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 23 Aralık 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 23-12-23 17:35

REYTİNG SONUÇLARI 22 ARALIK 2023: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, MasterChef All Star reyting birincisi kim oldu?

22 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, Arka Sokaklar ve MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 22 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, Arka Sokaklar ve MasterChef All Star reyting birincisi kim oldu?

Magazin 23-12-23 11:27

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55

ON NUMARA SONUÇLARI AÇIKLANDI! 22 ARALIK On Numara hangi günler çekiliyor, nasıl oynanır? Milli Piyango sonuç sorgulama

On Numara sonuçları şans oyunu severler tarafından yakından takip edildi. 22 Aralık 2023 Cuma akşamı Milli Piyango'da On Numara çekilişi gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişiyle kapanış yapan On Numara çekilişi, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Peki, On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara nasıl oynanır, hangi günler çekiliyor? 22 Aralık Milli Piyango ekranı

Haber 22-12-23 20:11

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 22 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi 22 Aralık 2023 Cuma günü birçok vatandaş tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Vatandaşlar sarsıntılara ilişkin yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 22 Aralık 2023 Cuma son depremler listesi...

Haber 22-12-23 13:11

BİM AKTÜEL KATALOĞU 22 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Air Fryer 5,499 TL, süpürge 3, 999 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 22 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 22 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 22-12-23 12:33

CUMA HUTBESİ KONUSU 22 ARALIK 2023! Diyanet cuma hutbesi TAM METNİ PDF TIKLA İNDİR!

Cuma hutbesi konusu 22 Aralık 2023 tarihinde arama motorların en çok sorgulanan konu başlıkları arasında yer alıyor. Hutbe Diyanet tarafından geçtiğimiz hafta "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek" olarak belirlenmişti. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak, dualar edilecek. Peki, cuma hutbesi konusu ne oldu? İşte Diyanet 22 Aralık 2023 cuma hutbesi...

Haber 22-12-23 11:52

CUMA NAMAZI SAATLERİ 22 ARALIK 2023: Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma saatleri

Cuma namazı saatleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Diyanet cuma hutbesi konusu "Müminlerin ebedi yurdu, cennet" olarak açıkladı. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi arama motorlarında "Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, 81 il için 22 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 22-12-23 11:50

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 22 ARALIK 2023! Anne, baba ile eş için en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları İNDİR

Resimli cuma mesajları bugün WhatsApp ve Telegram anlık mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra Instagram, Facebook, Twitter (X) ve Threads gibi sosyal medya platformlarında da paylaşılacak. 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel !Hayırlı cumalar' sözleri ile cuma mesajlarını sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak dualar edilecek. İşte, anne, baba ile eşe gönderebileceğiniz en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları...

Haber 22-12-23 11:45