Aydemir Akbas Kanser Mi Haberleri

Işın tedavisi kanseri yok eder mi? Akciğer kanserinde ışın tedavisi ne kadar sürer?

Kanserli hastalara uygulanan ışın tedavisi modern tıbbın kanserle mücadelesinde önemli bir adımdır. Kanser, kontrolsüz hücre büyümesi ve yayılmasıyla karakterize bir hastalıktır. Işın tedavisi, yüksek enerjili ışınların kullanılmasıyla kanser hücrelerini hedef almayı amaçlar. Bu tedavi yöntemi, kanser hücrelerinin DNA'sını hasara uğratarak çoğalma yeteneklerini engeller. Peki, kanserli hastalara uygulanan ışın tedavisi işe yarar mı?

Haber 2023-08-31 18:59:44

Zeytinyağının saça faydaları nelerdir, zeytinyağı saç maskesi nasıl yapılır? Zeytinyağı saça nasıl uygulanır, dökülen saça zeytinyağı iyi gelir mi?

Zeytinyağı, zeytin meyvesinin sıkılmasıyla elde edilen doğal bir yağdır. Akdeniz ülkeleri, özellikle de İspanya, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerde geniş bir şekilde kullanılmaktadır. Zeytinyağı içerdiği tekli doymamış yağ asitleri sayesinde kalp sağlığına faydalıdır. Bu yağ asitleri kötü kolesterolü azaltarak kalp hastalığı riskini azaltır. Ayrıca antioksidanlar ve anti-enflamatuar bileşenler içerdiği için vücutta iltihaplanmayı azaltır ve kanser riskini azaltır.

Haber 2023-05-08 12:01:43

Hüsnü Şenlendirici kanser mi oldu, ne kanseri, sağlık durumu nasıl? Hüsnü Şenlendirici kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumu merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler programında sunuculuk yapan ünlü sanatçının kansere yakalandığı ortaya çıktı. Hayranlarını üzen bu haber sonrası Hüsnü Şenlendirici hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Hüsnü Şenlendirici kanser mi oldu, ne kanseri, sağlık durumu nasıl? Hüsnü Şenlendirici kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 2023-04-08 15:21:21

Fitoterapi ile pankreas kanseri tedavisi nedir, etkili mi? Fitoterapi pankreas kanseri tedavisine iyi gelir mi?

Çağımızda pek çok kişiyi vuran ve çok ciddi bir hastalık olan kanser, fitoterapi uygulamaları ile yardımcı tedavi yapılabilir. Kanserin tedavisi için mutlaka bir uzman hekime danışmak gerekir. Uzman bir doktorun tavsiyeleri doğrultusunda fitoterapiye başvurulabilir. Fitoterapinin hangi kanser türlerinde kullanılabileceği merak edilen bir konudur. Pek çok kişi pankreas kanserinde bu tedavi yöntemine başvurulup başvurulamayacağını merak etmektedir. Peki, fitoterapi pankreas kanserine iyi gelir mi?

Haber 2023-02-17 11:30:34

Kanserde fitoterapi nedir, kemoterapiyle kullanılır mı? Fitoterapi kanser tedavisinde etkili mi, nasıl etki eder?

Çağımızın vebası olarak geçen kanser hastalığı çok ciddi bir hastalıktır. Çeşitli tedavi yöntemleri ile birlikte fitoterapi de kullanılarak kanser tedavisinin etkisi artırılabilir. Fitoterapi tek başına kanser tedavisi için etkili değildir. Yani kanserde fitoterapi uygulamasından yararlanılacaksa mutlaka bir uzamana danışmak ve onun gözetiminde olmak gerekir. Peki, kanser tedavisi için fitoterapi kemoterapiyle kullanılır mı?

Haber 17-02-23 11:29

Fitoterapi prostat tedavisine iyi gelir mi, tedavi edilebilir mi? Prostat kanserinde fitoterapi uygulaması nedir?

Genellikle erkeklerde görülen prostat kanseri mortalite oranı en yüksek 2. kanser türüdür. Tedavisi zor ve ağır olsa da mümkündür. Modern tıp ile kanseri tedavi etmek için erken teşhis oldukça önemlidir. Ancak pek çok kişi bu hastalığı son evredeyken fark etmektedir. Yine de doğru uygulamalarla prostat kanseri tedavi edilebilir. Bu tedavi sürecini hızını artırmak için ise fitoterapi uygulamalarına başvurulabilir. Peki, prostat kanserinde fitoterapi uygulamaları nedir?

Haber 17-02-23 10:33

Fitoterapi ile akciğer kanseri tedavisi nedir? Fitoterapi akciğer kanseri tedavisine iyi gelir mi, işe yarar mı?

Kanser tipleri arasında en çok görülenlerden biri akciğer kanseridir. Ölümcül kanserler arasında ilk sırada yer alır. Modern tıp teknikleri ile akciğer kanserini tedavi ederken fitoterapi uygulamalarından da destekleyici tedavi olarak yardım alınabilir. Bu sayede çok hızlı ve kötü seyir eden akciğer kanseri tedavisinde daha hızlı ve olumlu çözüme kavuşulabilir. Peki, akciğer kanserinde fitoterapi uygulamaları nedir ve iyi gelir mi?

Haber 17-02-23 10:22

Aydemir Akbaş kanser mi oldu, ne kanseri? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında? İşte kansere yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Aydemir Akbaş, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda kansere yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncunun sevenleri bunun üzerine geçmiş olsun mesajları yayımlamaya başladı. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Aydemir Akbaş kanser mi oldu, ne kanseri? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında? İşte kansere yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Magazin 25-01-23 11:46

Sarımsak nasıl tüketilir, en iyi nasıl tüketilir? Sarımsak kaç günde bir yutulmalı, aç karna yenir mi?

Doğal antibiyotik olarak adlandırılan sarımsak soslarda, salatalarda, yemeklerde sıklıkla tercih edilir. Bunların yanı sıra sarımsak çiğ olarak da yutulabilir. Geçmiş dönemlerin en çok kullanılan alternatif tıp yöntemlerinden biri olarak bilinir ve faydaları saymakla bitmez. Kalp hastalıklarından kanser hastalıklarına kadar pek çok hastalığa kadar koruyuculuğu yüksek olan sarımsak çiğ yenir mi?

Haber 09-12-22 17:08

Keten tohumu nasıl tüketilir, nasıl kullanılmalıdır? Keten tohumu direkt yenir mi?

Tüm bitkiler insan sağlığına faydalı olan çeşitli özellikler barındırır. Keten bitkisi de zengin bir besin değerine sahiptir. Genellikle yoğurtla birlikte tüketilen keten tohumu farklı şekillerde de tüketilebilir. Şeker hastalıklarından kanser türlerine kadar birçok durumda faydalı olduğu da bilinir. Peki, keten tohumu direkt olarak yenir mi, keten tohumunu nasıl tüketmek gerekir?

Haber 28-10-22 17:09

Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi kanser mi, hastalığı ne? Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi tedavi mi görüyor?

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi Yıldırım hakkında konuşulan hastalık iddialarının gerçekliği merak ediliyor. Ünlü oyuncunun yeğeninin kanser olduğu iddiası sevenlerini üzdü. Gelişme sonrası ablası Gamze Erçel’den 2,5 yaşındaki küçük kızı için açıklama geldi. Peki Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi kanser mi, hastalığı ne? Aylin Mavi tedavi mi görüyor? İşte merak edilenler ve Aylin Mavi'nin durumu...

Magazin 17-09-22 21:03

Şeker hastalığı ve kanser önceden anlaşılabilir mi? Dikkatli olun! Diyabet ve kanser hastalarında daha fazla bulunuyor

Şeker hastalığı ve kanser çağımızın en sık rastlanan tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Bu hastalıkları erken teşhis etmek tedavi sürecini oldukça olumlu yönde etkiliyor. Uzmanlar şeker hastalığı ve kanserin önceden belirti verebileceğini bildiriyor. En sık rastlanan hastalıklardan olan şeker hastalığı ve kanserin tedavisi oldukça önem taşıyor. Doğru tedavi uygulanmadığında ölümle sonuçlanabilen durumlara yol açabilen bu hastalıkları erken teşhis etmek hayat kurtarıyor.

Haber 08-08-22 12:41

Putin'in yürüyüşü olay oldu! Dünya bu görüntüyü konuşuyor: Ölümcül kanser mi?

Tahran'da yapılan İran, Türkiye ve Rusya arasındaki üçlü zirve tüm dünyada yakından takip edilirken, tarihi zirve öncesi Rus lider Putin'in verdiği görüntü çok konuşuldu. İran'a indiği sırada yürüyüşü dikkat çeken Putin'in sağlık sorunuyla ilgili iddialar yeniden gündem oldu. İngiliz basını sağ kolunu hareket ettirmediği ve topalladığı gözlenen Putin'in ölümcül kansere yakalanmış olabileceğini yazdı.

Haber 20-07-22 09:55

Survivor Sema Aydemir kimdir? Survivor Sema Aydemir elendi mi, neden elendi? Nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Survivor Sema Aydemir, sevilen yarışmanın son bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sema Aydemir, yarışmanın sıkı takipçilerinin internette en çok sorguladığı isimler arasında bulunuyordu. Peki Survivor Sema Aydemir kimdir? Survivor Sema Aydemir elendi mi, neden elendi? Nereli ve kaç yaşında, evli mi? İşte Survivor Sema Aydemir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-06-22 08:36

Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl?

Billur Kalkavan'ın kanser olup olmadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Hamdi Alkan, meslektaşının son halini paylaştı. Pınar Altuğ da yorum yaparak destek verdi. Peki Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Magazin 23-05-22 13:34

Survivor Sema Aydemir kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Survivor Sema ile Seda ile ikiz kardeş mi?

Survivor Sema Aydemir, sevilen yarışmanın 2022 sezonunda ünlüler takımında yarışıyor. Sema Aydemir, yarışmanın sıkı takipçilerinin internette en çok sorguladığı isimler arasında yer alıyor. Peki Survivor Sema Aydemir kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Survivor Sema ile Seda ile ikiz kardeş mi? İşte Survivor Sema Aydemir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 18-04-22 23:15

Survivor Seda Ocak kimdir, aslen nereli? Survivor Seda kaç yaşında ve evli mi? Mesleği ne? Survivor Seda, Sema Aydemir ile ikiz kardeş mi?

2022 yılında Survivor All Star'da gönüllüler takımında yarışan Seda Aydemir vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Survivor Ünlüler takımında yarışan isim Sema Aydemir'in ikizi olarak biliniyor. Seda Ocak (Seda Aydemir) Survivor izleyicilerinin internette en çok sorguladığı isimler arasında yer alıyor. Peki Survivor Seda Ocak kimdir, aslen nereli? Survivor Seda kaç yaşında ve evli mi, mesleği ne, kardeşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-04-22 23:12

Çam sakızı kanser hücrelerine karşı etkili mi? Çam sakızın bilinmeyen mucizevi faydaları nelerdir?

Çam ağacından elde edilen çam sakızının insan vücuduna birçok faydası bulunuyor. Özellikle yaraları iyileştirmede, iltihap kapmasını önlemekte oldukça başarılı olan çam sakızının, çamgiller ailesinden geldiği ve köknar ağacından elde edildiği biliniyor. İşte çam sakızının pek bilinmeyen mucizevi faydaları...

Haber 18-03-22 00:21

Çırağan Caddesi'ndeki 112 çınar kesildi! Dikkat çeken iddia: Reklam panoları için mi kesildi?

Beşiktaş'ta 112 çınar ağacı kansere yakalandığı gerekçesiyle kesildi. İBB'den Aydın Çetinkaya, "Bu ağaçlar kesilmese hepsi kurumaya yüz tutmuş, can ve mal güvenliği açısından çok ciddi tehdit oluşturmaya başlamıştı" dedi. AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı M. Yıldırım Turan da," İBB yönetimi kamuoyuna hiçbir bilgilendirme yapmadan tarihi ağaçların kanser olmalarından dolayı kesildiği açıklaması yapmıştır. Reklam panolarını yerleştirmek için mi kesildiğini merak ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

Haber 11-03-22 16:30

İnanılmaz faydalarını öğrendikten sonra kuru eriği daha fazla seveceksiniz

Kuru erik K vitamini açısından oldukça zengin lezzetli mi lezzetli meyvelerin başında gelir. Diyet yapanların favori gıdası olan kuru erik hem tok tutuyor hem bağırsak sağlığını koruyor. Demir ve A vitamini içeriği ile de göz sağlığına iyi gelen, aynı zamanda saçların da daha parlak olmasına yardımcı olan kuru erik, kanser hastalığına karşı beslenmede de kendine yer buluyor. Ancak faydaları bunlarla sınırlı değil! İşte günlük beslenmenize kuru eriği eklemek için 10 şahane neden...

Haber 17-02-22 12:15

Kanser tedavisinde mavi akrep zehri gerçekten etkili mi? 'Küba'dan umut' olarak lanse ediliyor

Kanser hastalarına kurtarıcı ilaç olduğu iddia edilerek satılan mavi akrep zehri ile ilgili uyarılarda bulunan Medikal Onkolog Dr. Ahmet Özveren, mavi akrep zehrinin bilimsel çalışmalara konu olmadığının altını çizerek, akrep zehrinin kanser tedavisinde bir hastada bile kullanılmadığının altını çizdi. Ürünün kullanımının ciddi olumsuz sonuçlara yol açabileceğini söyleyen Özveren, kanser hastalarına konu ile ilgili uyarıda bulundu.

Haber 12-12-21 11:10

Midye dolma kanser mi yapıyor? Midye dolma hakkında şaşırtan araştırma

İştahla tüketilen atıştırmalıkların başında gelen midye dolmanın yararları olduğu kadar zararları olduğunu biliyor muydunuz? İşte midye dolma hakkında duyunca çok şaşıracağınız bilgiler...

Kadin 11-12-21 11:54

Yapay zeka ve koku: Diş fırçası gelecekte kanser teşhisinde kullanılabilir mi?

Koku, en güçlü duyularımızdan. Bilim insanları, yapay zeka teknolojileri ile kokunun bazı hastalıkları önden tespit edip edemeyeceği üzerine çalışıyor.

Haber 27-11-21 17:33

Yapay zeka ve koku: Diş fırçası gelecekte kanser teşhisinde kullanılabilir mi?

Koku, en güçlü duyularımızdan. Bilim insanları, yapay zeka teknolojileri ile kokunun bazı hastalıkları önden tespit edip edemeyeceği üzerine çalışıyor.

Haber 07-11-21 20:36

BioNTech mi daha koruyucu Sinovac mı? Doç. Dr. Ümit Savaşçı açıkladı

Doç. Dr. Ümit Savaşçı, aşı tercihinde dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Savaşçı, "Eğer kişi bağışıklık istemini baskılayacak ilaç kullanıyorsa, kemoterapi alıyorsa, kanser tedavisi görüyorsa veya daha önceden ağır bir nörolojik hastalık geçirmişse ilk tercihi Sinovac aşısı olsun. Ama genç, sağlıklı hiçbir hastalığı yoksa, kronik hastalığı var; ama bu saydığım hastalıklar değilse o zaman BioNTech aşısının koruyuculuk oranı Sinovac aşısına göre yüzde 10 daha fazla" dedi.

Haber 02-04-21 10:57

Sema Aydemir kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Sema Aydemir biyografisi...

Survivor'ın 2017 sezonunda ünlüler takımında mücadele etmiş ve takımın önemli isimleri arasında yer almış olan Sema Aydemir, bugün 2Nisan'da Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oluyor. İzleyiciler Sema Aydemir'in hayatını araştırıyor. Peki Sema Aydemir kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte Sema Aydemir biyografisi...

Magazin 02-04-21 09:48

Kim hangi koronavirüs aşısını yaptırmalı? BioNTech mi Sinovac mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı sırası gelen vatandaşların randevu alırken istedikleri aşıyı seçebileceklerini açıklamasının ardından herkes, hangi aşıyı yaptırmak gerektiğini merak etmeye başladı. Prof. Dr. İsmail Balık "Alerjik bünyesi olanlar Sinovac; obezitesi, böbrek yetmezliği, şeker hastalığı olanlar, kanser tedavisi görenler ise varsa BioNTech aşısını tercih edebilirler" dedi.

Haber 01-04-21 12:06

Aydemir, ‘Bizim siyasetimiz eser odaklıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda muhalefete dönük bir teklifinin olduğunu anımsattı.Erdoğan’ın, "Eğer sahici muhalefet yapacaksanız, bizi millet nezdinde tenkit edecekseniz millete vardığınızda şunu söyleyin: AK Parti bir birim yaptıysa biz iki birim yapacağız deyin." şeklinde ifadesinin olduğunu söyleyen Aydemir, "Muhalefet bunu yapabilir mi?

Yurthaber 12-03-21 15:34

Ev fiyatları düşer mi? Konut fiyatları artacak mı? 2021 ev fiyatları ne olur? Şimdi ev alınır mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından ev fiyatları düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 11-02-21 15:02

Koronavirüs aşısı kanser hastaları için riskli mi?

Koronavirüs aşısı ile ilgili endişeler hala kafalarda soru işareti oluşmasına yol açıyor. Kanser hastaları da koronavirüs aşısı yaptırma noktasında ikilemde kalan kişiler arasında bulunuyor. Ancak onkoloji uzmanı Dr. Yakup Ergün, endişelenmeye gerek olmadığını söyleyerek kanser hastalarının da gönül rahatlığı ile koronavirüs aşısı yaptırabileceğini söylüyor. İşte detaylar...

Haber 10-02-21 15:09

Ev fiyatları düşer mi? Konut fiyatları artacak mı? 2021 ev fiyatları ne olur? Şimdi ev alınır mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından ev fiyatları düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 06-02-21 12:18

Ev fiyatları düşer mi? 2021 ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları artacak mı? Bu dönemde ev alınır mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından ev fiyatları düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 02-02-21 09:24

Ev fiyatları düşer mi? 2021 ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları artacak mı? Bu dönemde ev alınır mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından ev fiyatları düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 30-01-21 12:48

Konut fiyatları düşer mi, yükselecek mi? 2021 ev fiyatları ne olur? Bu dönemde ev alınır mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut fiyatları düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 28-01-21 12:02

Anneden bebeğe kanser geçer mi? Uzman isim açıkladı

Japonya'da yapılan araştırmalar doğum sırasında bebeklere annelerinden kanser bulaşabileceğini ortaya çıkardı. Araştırma hakkında konuşan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Betül Açıkalın, "Bu çok nadir görülen bir durum. Kanser hastası gebe kadınlar bundan korkmamalı. Kanserden değil, geç kalmaktan korkmak gerekir. Bu gibi durumlarda anneler sezaryenle doğumu tercih edebilirler" dedi.

Haber 28-01-21 11:10

Konut fiyatları düşer mi, yükselecek mi? Bu dönemde ev alınır mı? 2021 yılında ev fiyatları ne olur?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut fiyatları düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 23-01-21 10:03

Konut fiyat endeksinde artış! Konut fiyatları düşer mi? Konut fiyatları yükselecek mi? 2021'de ev fiyatları ne olur? Bu dönemde ev alınır mı 2021?

Konut Fiyat Endeksi, 2020'nin kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,5, 2019'un aynı ayına kıyasla yüzde 30 artışla 152,2 seviyesinde gerçekleşti. Öte yandan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut fiyatları düşer mi sorusunun yanıtını araştırıyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi?

Finans 19-01-21 15:18

Konut fiyatları düşer mi? Konut fiyatları yükselecek mi? 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Bu dönemde ev alınır mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut fiyatları düşer mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını belirtti. Peki, 2021 yılında ev fiyatları ne olur? Konut fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 18-01-21 11:25

Stres kanseri tetikler mi?

Stresle mücadele etmek için tercih edilen zararlı davranışların hastalık sürecini hızlandırdığını belirten Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Nilüfer Avcı, 'Kanser ve iş stresi arasında net bir ilişki gösterilemese de stresin oluşturduğu olumsuz etkiler ile kanserin yayılması arasında kuvvetli bir ilişki olabileceği düşünülmektedir' diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 04-11-20 09:34

Efsane mi gerçek mi? Deodorant kullanmak kanser yapar mı?

Anadolu Sağlık Merkezi Genel Cerrahi Uzmanı ve Meme Sağlığı Merkezi Direktörü Prof. Dr. Metin Çakmakçı, meme kanseriyle ilgili halk arasında birçok yanlış bilginin paylaşıldığına dikkat çekerek, meme kanseriyle ilgili kulaktan kulağa dolaşan şehir efsaneleri ile ilgili doğru bilgileri paylaştı.

Kadin 02-10-20 16:10

O dövme türü kanser riski taşıyor! Uzmanlardan uyarı geldi...

Dövme yaptırmak özünde inanç temelli bir sanat formudur. Tarih boyunca köleliğin, bir yere aidiyetin simgesi olmuş dövmeler günümüzde ise insanların kendini ifade etmek için seçtiği yol. Peki dövme yaptırmanın sağlığımız açısından taşıdığı risklerle ilgili bir fikrimiz var mı? Dövme yaptırmayı düşünen herkesin aklından geçen o soru: Dövme yaptırmak cilt kanserine sebebiyet verir mi?

Kadin 03-07-20 13:51

O dövme türü kanser riski taşıyor! Uzmanlardan uyarı geldi...

Dövme yaptırmak özünde inanç temelli bir sanat formudur. Tarih boyunca köleliğin, bir yere aidiyetin simgesi olmuş dövmeler günümüzde ise insanların kendini ifade etmek için seçtiği yol. Peki dövme yaptırmanın sağlığımız açısından taşıdığı risklerle ilgili bir fikrimiz var mı? Dövme yaptırmayı düşünen herkesin aklından geçen o soru: Dövme yaptırmak cilt kanserine sebebiyet verir mi?

Kadin 03-07-20 13:51

Düzenli egzersiz kanseri önlüyor! Peki koronavirüs önlenbilir mi?

Kanser tanılarındaki artış üzerine erken tanı ve teşhis konusuna dikkat çeken ve hayati önem taşıdığını söyleyen uzmanlar, koronavirüsden korunma konusunda da düzenli egzersizlerin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Haber 08-04-20 16:35

Kolon kanseri kolonoskopi ile önlenebilir mi?

Dünyada ve ülkemizde en sık görülen 3. kanser türü olan kolon (bağırsak) kanseri son 10 yılda 2 kat artış gösterdi. Eskiden 60 yaş üzeri kişilerde görülen kolon kanseri artık 55 yaşın altındaki kişilerde daha çok görülüyor. Kolon kanserinin gençler arasında giderek yaygınlaşmasının nedenininse Akdeniz tipi beslenmeden uzaklaşılarak Batılı tipi beslenmeye yönelinmiş olması gösteriliyor. Ayrıca obezite, hareketsiz yaşamak, strese maruz kalmak ile sigaranın etkili olduğuna da dikkat çekiliyor.

Haber 03-03-20 16:33

Kanser cinsel yolla bulaşır mı? Kanser tedavisi cinsel ilişkiye engel mi?

Kanser cinsel yolla bulaşır mı sorusu kanser tedavisi olan hastaların ve eşlerinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Kanser cinsel ilişkiyle geçer mi diye merak edenler için konuyla ilgili bilgi veren İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar, 'kanser asla bulaşıcı değildir' dedi. İşte kanser ve cinsellik ile ilgili merak edilenlerin detayları.

Haber 08-01-20 17:31

Obezite nedir? Neden obezite hastası olunur? Obezite tedavisi nasıl olur? Obezite belirtileri nelerdir? Obezite ameliyatı riskli mi?

Yanlış beslenme ve hareketsizliğin tetiklediği obezite; kanser, kalp, şeker başta olmak üzere pek çok hastalığa da neden oluyor. Hazır gıda, meşrubat ve unlu mamul tüketiminin yanı sıra son yıllarda görülen obezite artışında bilgisayar, telefon ve televizyon ile fazla vakit geçirmek, hareketsizlik en önemli faktörler arasında.

Trend 09-12-19 14:47

Hormon ilaçları kanser mi yapıyor?

Özellikle menopoza girmiş kadınların sıcak basması, gece terlemesi, vajinal kuruluk gibi yakınmalarının giderilmesi ve osteoporoz denilen kemik erimesi riskinin azaltılması için kullandıkları hormon ilaçlarının kanser riski oluşturduğunu söyleyen Emsey Hospital Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Karagöl, “Bir yıldan uzun süre bu ilaçların kullanılması meme kanseri gelişme riskini arttırıyor” dedi.

Kadin 02-12-19 16:13

Aydemir: ‘Milletimiz dualı millettir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz adaleti en muhkem, en sağlam, en kavi şekilde gerçekleştirmenin peşindeyiz çünkü bizim Efendiler Efendisi dediğimiz, bizim hakikaten ışığımız, yolumuzu aydınlatan sima diyor ki: “Bir saatlik adalet yetmiş yıllık ibadetten daha evladır.” ‘ dedi.HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç’un, ‘Siz hiç Selahattin Demirtaş’ın duruşmasına geldiniz mi?

Yurthaber 26-11-19 15:01

Elektronik sigara, kansere mi sebep oluyor? Bağlantı bulundu

ABD'de fareler üzerinde yapılan araştırma, elektronik sigara ile kanser arasında bağlantı bulunduğunu ortaya çıkardı.

Trend 08-10-19 16:33