Cisil Oral Haberleri

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 2024-04-18 09:35:23

Evli cani dehşet saçtı! Daha önce kaçırdığı kızın ailesini acımadan katletti: 3 ölü 1 ağır yaralı

Kan donduran haber bu kez Bitlis'ten geldi. Mutki ilçesinde yaşayan ve evli olan Cihan Oral daha geçen sene kaçırdığı Ayşe İnceyol'un evini bastı. Geçen sene kızını bulup evine dönmesini sağlayan aile üyeleriyle Oral arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası uzun namlulu silahına sarılan Oral, Ayşe İnceyol, babası Musa ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u katletti. Anne Nermin İnceyol ise ağır yaralandı. Cani şu anda her yerde aranıyor.

Haber 2024-03-09 11:26:23

Fiyatı 779 TL'ye düştü! Ağız ve diş sağlığınız için olmazsa olmaz Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası'nda indirim

Ağız sağlığımızı ve dişlerimizi korumanın en etkili yolu şarjlı diş fırçası kullanmaktan geçiyor. Manuel fırçalara göre çok daha etkili bakım sunan şarjlı diş fırçalarını bir kez kullananlar bile övgülerle söz ediyor. Şimdi ağız sağlığınız için yatırım yapmanın tam zamanı! Sadece geçen ay Amazon'da 100 adetten fazla satan Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası indirime girdi, bu fırsatı kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 2024-02-23 14:15:50

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 2023-12-18 20:54:34

Türkiye'den Rusya'ya giden yolcu uçağında skandal anlar! Erkek yolcuyu taciz etti, rüşvet vererek uçuş personelini susturmak istedi... Uçağı birbirine kattı

Türkiye'den Rusya'ya hareket eden bir yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. İsmi açıklanmayan bir kadın yolcu yanındaki erkek yolcuyu taciz etti. Erkek yolcunun cinsel organını zorla tutarak oral seks yapmak isteyen kadın yolcu, kendisine engel olan personele rüşvet teklif etti. Olayın sonrasında kadın yolcunun tutuklandığı belirtildi.

Trend 29-11-23 15:10

Hızlı ve etkili bir diş temizliği sunan Oral-B iO - 7 Şarjlı Diş Fırçası'nın fiyatı düştü

Diş ve diş eti temizliğine önem verenler buraya! Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında, şarjlı diş fırçaları da indirime girdi! Şarjlı diş fırçaları söz konusu olduğunda en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Oral-B'nin sevilen iO - 7 modeli kısa süreliğine 1440 TL indirimde, işte detaylar!

Haber 22-11-23 16:38

İlk defa Yasmin nasıl kullanılır? Yasmin doğum kontrol hapı adetin kaçıncı günü başlanır?

Oral kontraseptifler olarak doğum kontrol hapları içinde yer alan kadınlık hormonu vasıtasıyla yumurtlamayı önler. Hamilelikten korunma yolları içerisinde sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. Doğum kontrol hapları hamilelikten korunma yöntemlerinden sadece biridir. Yaygın olarak kullanılan doğum kontrol haplarından biri de Yasmin'dir. Yasmin, hamileliği engellemenin yanı sıra regl dönemini daha düzenli hale getirebilir. Yasmin nasıl kullanılır?

Haber 20-09-23 23:15

Ev sahiplerinin yeni oyunu! 1 yıllık kiracılarını bu gerekçeyle çıkarmak istiyorlar: 5 yıldan fazla oturan kiracılar için dikkat çeken detay

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, bazı ev sahiplerinin 1 yıllık kontratı biten kiracıları çıkartmak istediklerini, bunun kanuni olmadığını ve kira sözleşmelerinin kendilerini otomatik olarak yenilediğini söyledi. Oral, ayrıca ev sahibinin kiracısı 5 yıldan fazla mülkünde oturuyorsa kirayı çevre evlerin fiyatına çıkartabileceğini belirtti.

Haber 02-08-23 16:29

Korkunç! Aynı gün aldığı ATV aracıyla kaza yaptı, kendisi öldü, oğlu yaralandı

Bursa’da aynı gün aldığı ATV aracıyla oğluyla trafiğe çıkan iş insanı Önder Oral, kontrolden çıkıp alt geçidin direğine çarptı. Kaza sonucu araçtan fırlayan 49 yaşındaki Önder Oral hayatını kaybederken, oğlu hastanede tedavi altına alındı. Kaza anı da bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 29-05-23 10:09

Bunun adı eşek şakası! Arkadaşının arabasının arkasına “Oral seks için kornaya basın” yazdı... Korna sesleri durmadı

Arkadaşına şaka yapmak isteyen genç bir adam şakanın dozunu kaçırınca ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada viral oldu. Şakadan habersiz bir şekilde araba süren şakazede olayın farkına vardığında ise ortalık bir anda karıştı. O anlar sosyal medyada viral oldu

Trend 06-05-23 10:39

Geleneksel diş fırçalarının tahtını sarsan Philips ve Oral-B şarjlı diş fırçası karşılaştırması

Gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza hızlı bir giriş yapan şarjlı diş fırçaları, ağız bakım ürünleri arasında büyük bir popülerliğe sahip. Diş fırçalamayı daha kolay hale getirmesinin yanında ağız ve diş eti bakımı konusunda da üstün performans sergileyen ürünlerin birbirinden farklı özelliklere sahip seçenekleri de mevcut. En popüler markalardan olan Philips ve Oral-B'nin hangi modellerinin daha kullanışlı olduğunu anlayabilmek için iki markanın karşılaştırmasını sizler için hazırladık.

Haber 02-05-23 15:29

Hayat Bilgisi’nin Kikirik’i son haliyle herkesi şaşırttı! Çisil Oral estetik harikası oldu

Bir dönem herkesi ekranı başına kilitleyen Hayat Bilgisi dizisi ve oyuncuları ara ara gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide 'Kikirik' lakaplı Biricik karakterine can veren oyuncu Çisil Oral yıllar içerisindeki değişimiyle görenlere kendini hayran bırakıyor. İşte Çisil Oral'ın son hali...

Magazin 17-04-23 21:32

Altın fiyatları düşse de yükselse de en az yüzde 8,5 getiri sağlayacak! Uzman isim o yöntemi açıkladı: Rekorun ardından dengelenme…

Gram altın fiyatı, ons altın ve dolar/TL kurundaki yükseliş ile tarihi yüksek seviyeye çıkarken Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan’dan çok kritik bir tahmin geldi. Altın fiyatları için kısa dönemde bir geri çekilme ve dengelenme olabileceğini belirten uzman isim yatırımcıya önemli bir tavsiyede bulundu. Uzman isim faiz üst sınırı kararını işaret ederek altın fiyatları düşse de yükselse de yüzde 8,5 getiri sağlayacak yöntemi açıkladı. İşte 15 Nisan Cumartesi anlık, canlı, güncel altın fiyatları...

Finans 15-04-23 14:35

Canlı yayındaki oral seks skandalından sonra cezası ödül oldu! Fenomen ismin izlenmesi zirve yaptı

Twitch’te yaklaşık 7.4 milyon takipçiye sahip olan Heelmike geçtiğimiz aylarda canlı yayın açtığı sırada yaptığı uygunsuz hareketlerin sonrasında kısa bir süre yasaklanmıştı. Yasağın ardından geri dönen fenomen ismin izlenmeleri zirveye ulaştı.

Trend 06-04-23 11:33

Amerika'da 'şehit' ilan edildi... Türk itfaiyeci Nahit Atıf Oral'a törenli uğurlama! Hikayesi herkesi duygulandırdı

Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı. Oral'ın hikayesi ise herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...

Haber 17-03-23 10:57

TikTok’u karıştıran iddia! “Diş hekimleri muayene sırasında kısa süre önce oral seks yapıp yapmadığınızı anlıyor”

Yaygın bir söylenti diş hekimlerinin muayene sırasında hastalarının kısa bir süre önce oral seks yapıp yapmadığını anlayabildiğine yönelikti. Şehir efsanesine dönen bu söylentiyi TikTok’ta ‘misginadarling’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Gina, diş hekimine giderek araştırmak istedi. Gina’nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Trend 26-11-22 09:57

Erzurum Ticaret Borsası’nda ikinci Hakan Oral dönemi

Erzurum Ticaret Borsasında yapılan seçimde mevcut Başkan Hakan Oral güven tazeledi. 13 Gurubun 8’ini kazanan Hakan Oral, ikici kez başkanlığa seçildi.

Haber 05-11-22 21:29

Penisine uyuşturucu madde sürüp sevgilisini oral sekse zorlamıştı! Kız arkadaşının ölümüne neden olan doktorun cezası belli oldu

2019 yılında Almanya’da yaşayan 46 yaşındaki doktor Andreas David Niederbichler, Yvonne M. isimli bir kadının ölümüne neden olma suçundan tutuklanmıştı. Cinsel organına uyuşturucu madde süren ve sevgilisini oral seks zorlayarak ölümüne neden olan doktorun cezası kesinleşti. Doktor Niedrbichler, tecavüz ve yaralayarak ölüme neden olma suçlarından 9 yıl hapse mahkum edildi.

Trend 28-10-22 08:56

Penisine uyuşturucu madde sürüp oral sekse zorladı! ''Özel bir vuruş arıyordum''

2019 yılında Almanya'da yaşayan 46 yaşındaki doktor Andreas David Niederbichler bir kadının ölümüne sebep olmaktan hapse atılmıştı. Yıllar önce yaşanan olay herkesi şaşkına çevirmiş, Niederbichler'ın yaptıkları gündemden düşmemişti. Olaydan üç yıl sonra şimdi, çektiği hapis cezasına ek olarak Niederbichler'ın 12 bin sterlin tazminat ödemesi gerektiği bildirildi.

Trend 25-10-22 16:30

Evinin altına akrep çiftliği kurdu, zehirden para kazanıyor! Litresi 10 milyon dolar

Mardin’de yaşayan Sezgin Oral (51), evinin altında akrep çiftliği kurarak 'Androctonus Crassicauda' cinsi kara akrep yetiştirmeye başladı. Elinde şu an 225 akrep bulunan Oral, onlardan elde ettiği zehri ilaç ve kozmetik firmalarına gönderiyor. Oral, "Akrep sayısını 50 bine çıkarmayı hedefliyorum. Ancak bu şekilde bir yılda yapacağımız sağımlarla bir litre akrep zehrine ulaşabiliriz” dedi. Dünyadaki en pahalı sıvılar arasında yer alan akrep zehrinin litresi 10 milyon dolar değerinde.

Haber 25-10-22 11:38

Meghan Markle'ın arabada oral seks yaptığı sahne viral oldu

Meghan Markle, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "objeleştirildiği" için ayrıldığını söylemiş ve devamında "aptal ama çekici kadın" rollerini reddettiğini belirtmişti. Açıklamalarının ardından Markle'ın seks sahnelerinde oynadığı video sosyal medyada viral oldu.

Magazin 25-10-22 03:02

Sigortam.net'ten sağlık sigortalarında hediye fırsatı

Sigortam.net'in kampanyası kapsamında yapılacak çekiliş sonunda, bir kişi Apple Watch SE, üç kişi Xiaomi portatif koşu bandı, 10 kişi ise Oral-B şarjlı diş fırçası kazanma şansı bulacak

Yurthaber 20-10-22 11:13

Oral seks sahnesiyle tepki çekmişti! Olivia Wilde geceye göğüsleri açık geldi

Don't Worry Darling filminde başrolde olan Olivia Wilde dizideki sahneleriyle gündemdeydi. Sahnelerin bazılarını fragmandan kaldırmak zorunda kaldıklarını söyleyen güzel oyuncu, insanların oral seks sahnesi yüzünden kendisine kızgın olduğunu söylemişti. Wilde son olarak Academy Museum Gala'ya göğüsleri açık geldi.

Magazin 17-10-22 12:40

Bu seks alışkanlıkları sizi kanser yapabilir

Bazı davranışlar, HPV ile ilişkili kanser geliştirme olasılığınızı dört kat artırabilir. Ağız ve boğazı enfekte edebilen insan papilloma virüsü (HPV), orofaringeal kanserin (Ağız kanserleri) en büyük risk faktörlerinden biridir. Önceki çalışmalar, oral seks yapmanın HPV ile ilişkili orofaringeal kanserin yanı sıra HPV'ye yakalanma olasılığını artırabileceği ortaya çıktı.

Haber 14-10-22 21:31

Yalova'da eski çağlardan Osmanlı'ya keşfedilen deniz fenerlerine dair çalışmalar sürüyor

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral: - "Antik çağdan Osmanlı'ya deniz fenerleri ilgili tarihi bir yolculuk, tarihe dokunduğunuz ve keşfedeceğiniz önemli bir merkez olacak"

Yurthaber 10-10-22 12:48

Erzurum'da Süte Değer projesiyle üreticilere 40 milyon lira ödeme yapıldı

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral: - "Üreticilerimize, toplanan sütlerin mandıralara satışını gerçekleştirerek yıl sonuna kadar da yaklaşık 5 milyon lira ilaveyle toplamda 45 milyon lira ödemeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 26-09-22 15:27

Cinsel hastalık uzmanı belirtiyor: Önce ve sonra kesinlikle sakın yapmayın! Hastalık riski taşıyor

Cinsel ilişki hayatın bir parçası olarak görülüyor. Herkesin cinsel ilişki fikirleri değişim gösteriyor. Bu konunun fazla konuşulmaması cinsel ilişki konusunda bilinçlenmeyi önlüyor. Uzmanlar farklı cinsel ilişkiler arasında bulunan oral seks hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 22-09-22 08:56

Olivia Wilde'dan seks sahnesi itirafı! İddialı sahneye atıfta bulundu

Olivia Wilde, Don't Worry Darling'in fragmanındaki şehvetli görüntüleri neden kesmek zorunda olduklarını itiraf etti. Güzel oyuncu bazı sahnelerin fragmandan çıkarılmış olmasına da üzüldüğünü söyledi. Filmle ilgili yayınlanan bir fragmandaki oral seks sahneleri tepki çekmişti.

Magazin 04-09-22 15:46

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral yıllara meydan okuyor! Pembe saçlarıyla dikkat çekti

Bir zamanların efsane dizisi Hayat Bilgisi'ndeki rolüyle anılan Çisil Oral, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla göz önünde yer alıyor. Bir dönem, değişimiyle magazin gündeminde uzunca konuşulan Çisil Oral, bu defa pembe saçlarıyla dikkat çekti.

Magazin 27-08-22 15:03

Eğirdir'de Oral-B Triatlon Türkiye Kupası Final Yarışları düzenlendi

Eğirdir'de Oral-B Triatlon Türkiye Kupası Final Yarışları düzenlendi

Yurthaber 21-08-22 17:51

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i estetik harikası oldu! Çisil Oral'ın güzelliği hayran bıraktı

Hayat verdikleri karakterler ile yıldızları parlayan Hayat Bilgisi'nin genç oyuncularının değişimleri hayranlarını şaşırtıyor. Bu isimlerden biri de Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral. 'Kikirik' lakaplı Biricik karakterine hayat veren Çisil Oral son haliyle şaşırttı.

Magazin 18-08-22 09:19

Yabancı Damat'ın Eftelya'sı Tülin Oral'ın son hali şaşırttı! Ünlü oyuncu yıllara meydan okumuş

2004 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan Yabancı Damat dizisinde Eftelya karakterini canlandıran oyuncu Tülin Oral, seneler sonra sevenlerini şaşırttı. Son olarak TRT'nin hazırladığı Mevlana dizisinde adı geçen isim, adeta yıllara meydan okudu.

Magazin 16-08-22 22:26

Erzurum'da Süte Değer projesi üreticinin yüzünü güldürüyor

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral: - "Bugüne kadar 1,5 milyon litre süt toplandı ve üreticimiz 8,5 milyon lira para aldı"

Yurthaber 11-08-22 17:00

TEB Portföy'den iki yeni yatırım fonu

TEB Portföy Yönetimi Genel Müdürü Yağız Oral: - "Tarım ve Gıda Teknolojileri Değişken Fon ile yatırımcılarımıza tarımsal üretim, tarımda otomasyon, bitki ve hayvan bilimi, akıllı ekipmanlar, bitki ve gıda koruma teknolojileri, hassas tarım teknolojileri ve alternatif gıda üretimi alanlarında faaliyet gösteren şirketlere yatırım yapma imkanı sağlıyoruz"

Haber 11-08-22 11:50

Arkadaşlarının cinsel ilişki görüntülerini satın alıp yaydı! Ama olan kendine oldu

22 yaşındaki İngiliz asker Thomas Davies, iki kadın meslektaşının çıplak halde oral cinsel birliktelik yaşadıkları anların görüntülerini para karşılığında satın aldı. Bu görüntülerle çalışma arkadaşlarını tehdit eden asker ertelenmiş hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 03-08-22 10:14

Ordu Oral-B Triatlonu sona erdi

Ordu Oral-B Triatlonu sona erdi

Haber 24-07-22 17:43

Ordu Oral-B Triatlonu, 410 sporcunun katılımıyla başladı

Ordu Oral-B Triatlonu, 410 sporcunun katılımıyla başladı

Yurthaber 23-07-22 15:27

Hatay'ın tescilli peyniri, aylarca toprak altında saklanarak olgunlaştırılıyor

Peynir, çökelek ve çeşitli baharatlarla hazırlanarak toprak altına gömülen testiler içinde olgunlaşan Antakya carra peyniri, kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor - Peynir üretimi yapan Hatice Oral: - "Antakya carra peyniri bizim toprağımızın içinde saklanmış olan bir hazinemizdir"

Yurthaber 23-07-22 11:11

Ordu Oral-B Triatlonu yarın başlayacak

Ordu Oral-B Triatlonu yarın başlayacak

Yurthaber 22-07-22 13:54

Takside cinsel ilişki iddiası işinden etti! Savunması olay oldu

Taksi şoförü Daniel Boulton, takside oral seks yapmakla suçlandıktan sonra ehliyetini kaybetti. Suçlamaları reddeden adan, tıbbi bir durumun erekte olmasını engellediği gerekçesiyle bunun imkansız olduğunu iddia etti.

Trend 22-07-22 09:20

Paola Saulino'dan olay itiraf! Chelsea oyuncularının hepsi zan altında... ''Arabada sevişmeye başladık''

Paola Saulino, İtalya'da oldukça meşhur bir oyuncu. Only Fans üyeliği bulunan Saulino, Chelsea'nin yıldızı ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Paola Saulino, 2018 yılında, ülkenin başbakanına karşı yapılan referandumda hayır oyu veren herkese oral seks yapacağına dair söz vermişti. Referandumda hayır oyu %59 ile kazanınca, Mart ayında ülkeyi gezmeye başladı ve sözünü tuttu. Bu olayın ardından ününe ün katan Saulino, şimdi de Chelsea'nin yıldızına gözünü dikti. İşte detaylar...

Spor 15-07-22 08:04

Oral B Balıkesir Avlu Triatlonu sona erdi

Oral B Balıkesir Avlu Triatlonu sona erdi

Yurthaber 27-06-22 14:40

Hayvanat bahçesinde oral seks skandalı! Goriller çocukların gözleri önünde ilişkiye girdiler

Geçen yıl Eylül ayında New York City'deki Bronx Hayvanat Bahçesi'nde ziyaret saatleri içinde meydana gelen ilginç bir olay yeniden gündeme oturdu. İki gorilin birden oral seks yapmaya başlayıp ebeveynleri şaşkına çevirdiği olayın ardından aileler öfkelerini dile getirmiş, hayvan tutkunları ise bu anın harika bir öğrenme fırsatı olduğunu söylemişti.

Trend 26-06-22 15:19

Oral B Balıkesir Avlu Triatlonu başladı

Oral B Balıkesir Avlu Triatlonu başladı

Yurthaber 25-06-22 11:06

Oral B Balıkesir Avlu Triatlonu, hafta sonu düzenlenecek

Oral B Balıkesir Avlu Triatlonu, hafta sonu düzenlenecek

Yurthaber 21-06-22 14:24

Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi bikinili poz verdi! Alev aldı buralar

Performans ve ada yaşantısı açısından başarılı yarışmacılardan biri olan Anıl Berk Baki, Survivor'un yanı sıra özel yaşamıyla da magazin gündeminde yer alıyor. Baki'nin sevgilisi İlayda Oral, paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 11-06-22 19:33

Alevilikle ilgili sözleri tepki çekmişti! İYİ Partili İbrahim Halil Oral'dan, Kılıçdaroğlu'na özür ziyareti

Yaptığı Alevilik açıklamasıyla tartışma yaratan İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Oral, ''Kılıçdaroğlu da çarpıtılmış bir ifade olduğunun farkında" dedi.

Haber 10-06-22 16:56

Oral-B temiz Marmara Denizi için harekete geçti

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim Başkanı Ayça Turgay: - "Gerçekleştirdiğimiz 'Temiz Marmara' projesiyle denizlerdeki plastik atıklara dikkati çekmeyi ve çöplerin denize atılmaması gerektiğinin altını çizmeyi amaçlıyoruz"

Yurthaber 10-06-22 09:29

Akşener Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi! İYİ Partili Oral'ın sözleri tartışmalara yol açmıştı

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri gündeme oturdu. Konuyla ilgili İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'dan sonra Meral Akşener'den de açıklama geldi. Akşener, Oral'ın Kılıçdaroğlu'na ilişkin sözleri nedeniyle CHP liderinden özür diledi. Öte yandan Oral hakkında disiplin kurulu kararı verildi.

Haber 09-06-22 14:56