Ferdi Tayfur Haberleri Ve Son Dakika Ferdi Tayfur Haberleri

Ferdi Tayfur Haberleri Ve Son Dakika Ferdi Tayfur Haberleri

Ferdi Tayfur Turanbayburt ya da sahne adıyla Ferdi Tayfur, 15 Kasım 1945’te Adana’da dünyaya gelmiştir. Şarkıcı, besteci, söz yazarı, şair, oyuncu, yönetmen, senarist ve aranjör gibi çeşitli mesleklerde görev alan Tayfur; esas olarak müzisyen kimliği ile bilinir. 1968 yılında eser vermeye başlayan müzisyenin çıkışı 1973 çıkışlı ‘Kır Çiçekleri’ plağıyla olur. 30’un üzerinde film ve albüme sahip Tayfur, Türk dünyasına farklı alanlarda unutulmaz projeler miras bırakmıştır. Toplam 9 kez Altın Plak Ödülü’ne layık görülen müzisyen, özgün ve başarılı parçaları sayesinde piyasanın ilerlemesine öncülük etmiştir. 3 çocuğa sahip Tayfur, müzik kariyerini özel hayatı ile ayrı tutarak yalnızca başarıları ile adını duyuran ender müzisyenlerden sayılır.

Ferdi Tayfur Haberleri

Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri'ndeki 'Hatıran Yeter' yorumu sosyal medyayı salladı! Ferdi Tayfur'a bıraksaydı

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren İnci Taneleri dizisi çok konuşuldu. Dilber'in danslarıyla gündemden düşmeyen dizinin dün akşamki bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın seslendirdiği şarkı damgasını vurdu. İnci Taneleri'nin yeni bölümünde Ferdi Tayfur'un 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendiren Yılmaz Erdoğan, sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-02-2024 00:05

Gözlerden uzak yaşıyor! Kızı sık sık gündem olan Ferdi Tayfur son halini paylaştı

Gözlerden uzak bir hayat süren ve Marmaris'te yaşayan Ferdi Tayfur sık sık kızı Tuğçe Tayfur'un adıyla anılıyor. Zaman zaman sağlık sorunları yaşayan Ferdi Tayfur uzun zaman sonra son halini paylaşarak "Merak etmeyin" dedi.

Magazin 11-01-2024 10:50

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla yine gündemde! Kocasını sildi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliğiyle gündeme gelen Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıkladı. Tuğçe Tayfur şimdi de eşini silince gündem oldu.

Magazin 24-12-2023 15:29

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur anne oluyor! Müjdeyi böyle paylaştı

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur anne olacağını duyurdu. Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Muhammet Aydın ile ağustos ayında evlenen Tuğçe Tayfur hamile olduğunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 13-11-2023 21:58

Ferdi Tayfur

Ferdi Tayfur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ferdi Tayfur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Evlenmesine ailesi karşı çıktı' denmişti! Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ve eşiyle poz

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, uzun süredir özel hayatıyla gündemde. Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ailesinin nikaha katılmaması ailesinin rızası olmadığı yönünde iddiaları ortaya çıkarmıştı. Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ve eşiyle poz geldi.

Magazin 26-08-2023 17:23

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un sevgilisi bakın kimmiş! Müstakbel eşten iddialara yanıt! 'Resmi nikahtahtan sonra hesabımı kapatacağım...'

16 Eylül 2022'de nişanlandığı Burak Kalfa'dan geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde evleneceğini duyurdu. Yaptığı paylaşımlarla nikah hazırlıklarına başladığını belirten Tuğçe Tayfur müstakbel eşinin kim olduğunu ve nasıl tanıştıklarını anlatttı.

Magazin 12-08-2023 16:48

Ferdi Tayfur'un 90'lara damga vuran Fadime'nin Düğünü klibindeki güzel bakın kimmiş! Duyunca çok şaşıracaksınız

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan Ferdi Tayfur'un 90'lı yıllara damga vuran 'Fadime'nin Düğünü' şarkısının klibindeki güzeller güzeli Fadime'nin kim olduğu yıllar sonra ortaya çıktı. Bu ismin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-08-2023 10:34

Eski nişanlısıyla davalık olmuştu! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evlilik hazırlığı yapıyor

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile davalık olmuştu. Kendisine şantaj yapmakla suçladığı eski nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı da alan Tayfur, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Evlilik hazırlığı yapan Tuğçe Tayfur nikah hazırlıklarını sosyal medyada paylaştı.

Magazin 10-08-2023 16:52

Maneviyata yöneldiğini söylemişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur şortla poz verince...

Şarkıcı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur son dönemde eski nişanlısından gördüğü şiddeti paylaşarak gündeme geliyordu. Mayıs ayında "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bırakıp başını örttüğü pozları paylaşmıştı. Tayfur şimdi ise şortlu pozunu paylaşınca takipçilerinden eleştiri aldı.

Magazin 04-08-2023 14:10

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı da suç duyurusunda bulundu! Burak Kalfa'nın açıklamaları şoke etti

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını söyleyerek; eski nişanlısıyla ilgili uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Burak Kalfa da Tuğçe Tayfur hakkında suç duyurusunda bulundu. Kalfa adliye önünde yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Magazin 25-07-2023 12:23

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eski nişanlısı tarafından özel görüntüleriyle tehdit ediliyor! İsyan edip meydan okudu

Geçtiğimiz aylarda sahneleri bırakan ve maneviyata yöneldiğini söyleyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur bir küsüp bir barıştığı nişanlısı iş insanı Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit ediliyor. Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü.

Magazin 23-07-2023 15:03

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan eski nişanlısı hakkında şok eden sözler! Eve kilitleyip yumrukladın

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmasının ardından tesettüre girdiği haberleriyle gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur bu kez nişanlısı hakkında şok eden itiraflarda bulundu. Şiddete maruz kaldığını dile getiren Tayfur, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldı.

Magazin 19-07-2023 19:12

MHP'den dikkat çeken Devlet Bahçeli paylaşımı: Bu bana yeter

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçici olarak yürüttüğü TBMM Başkanlığını AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a devretti. Devir teslim töreninin ardından MHP'nin Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. MHP'den yapılan Bahçeli'nin klasik otomobil sürdüğü videolu paylaşıma "Bu bana yeter" notu düşüldü.

Haber 07-06-2023 22:54

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan nostaljik paylaşım! ''Babasının kopyası''

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur son paylaşımıyla yine çok konuşuldu. Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur ile nostaljik bir paylaşım yaptı. Baba-kızın eski fotoğrafına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 07-06-2023 15:45

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur başörtülü tarzından vazgeçince... Gelen yorumlar rahatsız etti

Tuğçe Tayfur, geçen haftalarda "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmuştu. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur daha sonra başörtülü pozlarıyla gündeme gelmişti. Bu pozlarına ara veren ve açık hallerini paylaşan şarkıcıya gelen yorumlar gündem oldu.

Magazin 11-05-2023 09:16

Şapka altına başörtüsü taktı! Tuğçe Tayfur tarzını eleştiren takipçisine bakın ne dedi

Şarkıcılığı bırakıp maneviyata yönelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tarzıyla dikkat çekiyor. Başörtüsü ve şapka kombiniyle dikkat çeken Tuğçe Tayfur yeni pozunu paylaştı. Tayfur gelen eleştiriye ise sessiz kalmadı.

Magazin 07-04-2023 13:57

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur yeni tarzıyla gündemde! Tesettüre girdiği düşünülüyordu... Bakın ne dedi

Bir döneme damga vuran şarkıların sahibi Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur sahneleri bırakıp maneviyata yönelmişti. Geçtiğimiz günlerde başını örterek verdiği pozla tesettüre girdiği gündeme gelen Tuğçe Tayfur bu yorumlardan rahatsız oldu. Ünlü isim bu tarzının bir geçiş süreci olduğunu düşünüyor.

Magazin 26-03-2023 15:17

Sahneleri bırakıp tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan evlilik açıklaması: Tarih belli oldu

Arabesk müziğin usta isimlerinden Ferdi Tayfur'un Necla Nazır'dan olan kızı Tuğçe Tayfur son günlerde açıklamaları ve özel hayatıyla gündemden düşüyor. "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bırakan ünlü isimden evlilik açıklaması geldi.

Magazin 25-03-2023 12:31

Maneviyatım ağır basıyor! demişti! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi! Desteklediği partiyi de açıkladı

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla çok konuşuluyordu. Son olarak ''Bu camia bana uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı" diyerek sahneleri bırakan şarkıcı Tuğçe Tayfur defalarca kez ayrıldığı nişanlısıyla yeni pozunu paylaştı. Tuğçe Tayfur'un başörtülü pozu gündem oldu. Tayfur desteklediği partiyi de açıkladı.

Magazin 21-03-2023 11:32

Maneviyata yönelmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur Babamla barıştım diyerek itiraf etti! İstanbul'u terk eden Ferdi Tayfur iyi mi?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müzik kariyerini noktaladığını ve artık sahnelere çıkmayacağını söyleyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, maneviyata yöneldiğini de açıklamıştı. Tayfur son olarak babasının sağlık durumuna dair açıklama yaptı.

Magazin 22-01-2023 14:15

Sahneleri bıraktı, açık pozları sildi! Anneniz Necla Nazır oyunculuğu bırakıp kapanmıştı denince Tuğçe Tayfur bakın ne dedi

Bir döneme damga vuran Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un özel hayatıyla sık sık gündeme gelen kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bırakınca dikkat çekmişti. "Bir sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat" diyen Tuğçe Tayfur'a annesi hatırlatılarak "Kapanmayı düşünüyor musun?" sorusu geldi. İşte Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızının yanıtı...

Magazin 10-01-2023 14:21

Maneviyatım ağır basıyor! demişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur müziği bıraktı, fotoğraflarını sildi ve nişanlısından da ayrıldı

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu. "Maneviyatım ağır basıyor!" diyen Tuğçe Tayfur sosyal medyadan fotoğraflarını da sildi. Ünlü isim ayrıca nişanlanıp 15 günde ayrılıp sonra yeniden barıştığı nişanlısından da ayrıldı.

Magazin 08-01-2023 11:56

Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur ile pozunu paylaştı! Ferdi Tayfur'un son hali merak edildi

77. yaşını kutlayan Ferdi Tayfur'ın özel hayatıyla sık sık gündeme gelen kızı Tuğçe Tayfur babasının doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı. Tuğçe Tayfur'un paylaşımı sonrası Ferdi Tayfur'un son hali merak edildi.

Magazin 15-11-2022 16:40

Ferdi Tayfur yıllar sonra ortaya çıktı! Menajeri paylaştı: Yorum yağdı...

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Menajerinin yayınladığı fotoğraf usta sanatçının hayranlarından yoğun ilgi gördü. Ferdi Tayfur, yaklaşık 11 sene önce geçirdiği yüz felciyle hayranlarını üzmüştü. Sonrasında böbrek nakli de olan Ferdi Tayfur şimdilerde gözden uzak bir yaşan sürüyor

Magazin 19-10-2022 13:43

15 günde nişan atmıştı! Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'un nişanında neden yoktu? Cennet Adası'ndan çıkmıyor

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın şarkıcı kızları Tuğçe Tayfur bir küsüp bir barıştığı nişanlısıyla son olarak 15 günlük nişanı bozmuş ertesi gün de yeniden nişan yüzüğünü geri takmıştı. Burak Kalfa ile nişanlı olan Tayfur son olarak babasının nişana katılmamasıyla ilgili konuştu.

Magazin 10-10-2022 17:00

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı ve biyografisi!

Tuğçe Tayfur, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü isim, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan ünlü şarkıcı, nişanlısı Burak Kalfa ile ayrılık yaşamış fakat çift geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? İşte Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı, biyografisi ve müzik kariyerine ilişkin bilgiler...

Magazin 10-10-2022 10:38

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa, ünlü şarkıcının 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim programda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemine ilişkin konuştu. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan Tuğçe Tayfur, nişanlısıyla geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Magazin 10-10-2022 10:36

Umut Akyürek 16 yaşındaki halini paylaştı! Ferdi Tayfur beni görünce...

Umut Akyürek, gençlik fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Umut Akyürek açıklamasında "Ferdi Tayfur beni görünce 'Yerli Sophia Loren' demişti" dedi. Nagihan Karadere de fotoğrafa yorumsuz kalamadı.

Magazin 27-09-2022 14:57

Bahçeli klasik otomobiline binip Ankara'yı turladı! Dinlediği şarkı yine şaşırtmadı

Klasik otomobillere olan tutkusuyla bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkıları eşliğinde Ankara'da tur attı. Partinin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Ferdi Tayfur'un 'Bu Bana Yeter' şarkısı yer aldı.

Haber 21-09-2022 20:04

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur nişanlandı! Ferdi baba nerede?

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur ikinci kez evlilik kararı aldı. Sevgilisi Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı atan Tayfur nişanlandı. Tuğçe Tayfur'un nişan pozlarında Ferdi Tayfur'un olmaması gözlerden kaçarken fotoğraflara "Ferdi baba nerede?" yorumları yağdı.

Magazin 18-09-2022 09:51

Gözlerden uzak yaşıyordu! Tuğçe Tayfur Ferdi Tayfur'un son halini paylaştı

Marmaris'te gözlerden uzak yaşamayı seçen sanatçı Ferdi Tayfur'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur'u paylaştı. Tayfur'un son hali sosyal medyayı da ikiye böldü. Kimi takipçiler "Fena yaşlanmış" derken kimi de "Adam tadında bırakmış güzel yaş almış" yorumları yaptı.

Magazin 04-09-2022 14:40

'Tecavüzcü Coşkun' olarak tanınan Coşkun Göğen Katarsis'e katıldı! Bakın artık ne yapıyor

Yeşilçam’da yüzlerce filmde rol alan ve 'Tecavüzcü Coşkun' olarak tanınan efsane oyuncu Coşkun Göğen Katarsis'e konuk oldu. Coşkun Göğen yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Göğen açıklamasında "Kazandığım paralar yediğim küfürlere yetmedi" dedi. 3 aydır çalışmadığını söyleyen ünlü oyuncu Antalya'da yaşıyor.

Magazin 13-05-2022 15:05

Yüz felcinden sonra sırra kadem basan Ferdi Tayfur'un son hali ortaya çıktı

Arabesk müziğin babalarından biri olan Ferdi Tayfur, yaklaşık 11 sene önce geçirdiği yüz felciyle hayranlarını üzmüştü. Sonrasında böbrek nakli de olan Ferdi Tayfur şimdilerde gözden uzak bir yaşan sürüyor Marmaris'te. Ferdi Tayfur, uzun bir süre sonra görüntülendi.

Magazin 07-05-2022 07:53

Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ile Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evleniyor mu?

Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa, ünlü şarkıcının 2. Sayfa programına konuk olması sebebiyle merak konusu oldu. Çift bir süre önce basın mensupları tarafından görüntülenmişti. Vatandaşlar, 2. Sayfa magazin programının ardından Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ile Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evleniyor mu? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü iş insanının hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-05-2022 10:33

Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa evleniyor mu?

Tuğçe Tayfur, 6 Mayıs 2022 Cuma günü TV 8'de canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa magazin programı sebebiyle günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ferdi Tayfur'un kızı olan ünlü şarkıcı Burak Kalfa ile görüntülenmişti. Peki Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa evleniyor mu? İşte detaylar...

Magazin 06-05-2022 10:26

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur kimdir, aslen nereli? Tuğçe Tayfur kaç yaşında ve evli mi?

Ferdi Tayfur'un kızı olarak bilinen Tuğçe Tayfur'ın hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Son olarak eşinden boşanan ve yeniden evlilik haberleriyle gündeme gelen ismin yaşı da araştırılıyor. Peki Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur kimdir, aslen nereli? Tuğçe Tayfur kaç yaşında ve evli mi? İşte merak edilenler...

Magazin 05-05-2022 18:06

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur 'yakın arkadaşı'yla el ele! Yeter artık çekmeyin

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 7 yıllık eşi Taner Şafak'tan ayrılan Tayfur geçtiğimiz günlerde 'Yakın arkadaşım olur' dediği kişiyle el ele yakalanınca gerildi. Ferdi Tayfur'un kızı görüntülenince sitem etti.

Magazin 27-04-2022 09:19

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur'un olaylı gecesi!

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Taner Şafak ile arasındaki nafaka davasıyla gündeme gelen şarkıcı Tuğçe Tayfur, önceki gece Ortaköy'de erkek arkadaşıyla görüntülendi. Sahne aldığı mekanda bir erkekle yakınlaştığı iddia edilen Tuğçe Tayfur, gazetecileri görünce panikledi.

Magazin 08-04-2022 14:45

Ferdi Tayfur son halini paylaştı! Ünlü ses sanatçısı Ferdi Tayfur şu anda nerede, ne yapıyor?

Ferdi Tayfur, Türk ürk ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusudur. Söylediği şarkılar dillere pelesenk olan sanatçı Ferdi Tayfur'un son hali ortaya çıktı. Yıllardır ekranlarda yer almayan ünlü sanatçıdan bir fotoğraf geldi. Arabesk müziğin önemli temsilcilerinden biri olan Ferdi Tayfur'un son hali hayranlarını şaşırttı. İşte Ferdi Tayfur'a dair merak edilenler!

Magazin 01-03-2022 17:20

Ferdi Tayfur'dan uzun süre sonra yeni fotoğraflar!

2011 yılında sağlık problemi yaşadıktan sonra Ege'de gözlerden uzak bir hayat süren Ferdi Tayfur, uzun bir süre sonra ilk kez görüntülendi. Usta sanatçının beyazlayan saçları ve sakalı da dikkat çekti.

Magazin 28-02-2022 20:57

İbrahim Tatlıses ile aynı sahneyi paylaşmıştı! Perküsyon sanatçısı Mehmet İdiç'in hazin öyküsü

Bir dönem İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur ve Kibariye gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan perküsyon sanatçısı Mehmet İdiç, felçli kardeşine yardım etmek için mesleği bırakmış, uzun yıllar inşaatlarda bekçilik yapmıştı. Mehmet İdiç'in ışıltılı sahnelerden sefalete uzanan hikayesi yürek burktu...

Magazin 05-10-2021 16:41

2. Sayfa programında Selçuk Ural'a 'kıro' tepkisi! Ferdi Tayfur'u arayıp...

Selçuk Ural'ın arabesk müzik dinleyenlere yönelik açıklamalarına, TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucularından tepki geldi.

Magazin 04-10-2021 13:46

Necla Nazır'a eski damat şoku! Evini basıp öldürmekle tehdit etti

Usta oyuncu Necla Nazır'ın müzisyen olan eski damadı Taner Şafak, eski kayınvalidesinin evini basıp kapıları tekmeledi. Korkuya kapılan sanatçı, torununun babasından şikayetçi oldu.

Magazin 20-08-2021 10:31

Ferdi Tayfur imaj değiştirdi! Son halini kızı paylaştı

Türk müziğinin efsane isimlerinden Ferdi Tayfur imaj değişikliğine gitti. Tayfur'un yeni imajını müzisyen kızı Tuğçe Tayfur sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 29-07-2021 21:05

İntizar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İntizar’ın gerçek adı nedir?

İstanbul Sokakları, Ihlamurlar Altında, Sensiz Olamam, Büyük İnsan, Nazar Boncuğum, Kalbimin En Güzeli gibi birçok eseri seslendiren ünlü sanatçı İntizar, yurt içi ve yurt dışında verdiği konserlerle milyonlara müzik ziyafeti veriyor. Babasının görevi nedeniyle farklı farklı şehirlerde yaşayan İntizar, Tunceli’de doğdu.

Magazin 12-06-2021 16:36

Necla Nazır uzun zaman sonra kızının nafaka davasında ortaya çıktı!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Necla Nazır, Ferdi Tayfur'dan olan kızı Tuğçe Tayfur'un, eski eşi Taner Şafak'ın "Bin dolar nafakayı ödeyemiyorum" diyerek, açtığı davada tanık olarak dinlendi.

Magazin 25-05-2021 13:58

Yıllar sonra ortaya çıktı! Ferdi Tayfur’un klibindeki Fadime Umut Akyürek çıktı

Arabesk müziğin efsane ismi Ferdi Tayfur’un 90'lı yıllarda çok popüler olan 'Fadime’nin Düğünü' şarkısının klibinde oynayan isim ünlü şarkıcı Umut Akyürek çıktı.

Magazin 07-05-2021 14:08

Berlin Kaplanı filmi nerede çekildi? İşte Berlin Kaplanı filminin oyuncuları

Ata Demirer’in başrolünde yer aldığı Berlin Kaplanı filminde Almanya’nın Berlin kentinde yaşamını sürdüren Ayhan Kaplan, vücut avantajı sayesinde hem bodyguardlık hem de boksörlük yaparak hayatını devam ettiriyor. Berlin Kaplanı filminde antrenörü Cemal’le birlikte olan Ayhan’ın ekonomik durumu git gide kötüye gider…

Trend 24-03-2021 11:20

Tuğçe Tayfur kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Küçük yaşlarda müzik eğitimine başlayan Tuğçe Tayfur, Ferdi Tayfur'un kızıdır. Pop şarkılar besteleyen ve düet çalışmaları da yapan Tuğçe Tayfur kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi sorular sosyal medya kullanıcıları tarafından merak ediliyor. İşte Tuğçe Tayfur kimdir sorusunun yanıtı...

Magazin 18-03-2021 18:12