Dincerler Ailesi Haberleri

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar imaj tazeledi! Son halini görenler aynı şeyi söyledi! 'Tıpkı anneannesi'

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olan ve Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. 31'inci yaş gününü ailesi ve sevdikleriyle birlikte kutlayan Alkoçlar doğum gününün ardından imaj tazeledi. Ünlü ismin son halini görenler 'Tıpkı anneannesi' yorumunu yaptı.

Magazin 2024-07-25 10:22:13

Ankara'da asansör faciası! 13 yaşındaki Berensu 5. kattan boşluğa düştü

Ankara'da 13 yaşındaki Berensu Bolat ailesi ile misafirliğe gittiği apartmanda yanındaki arkadaşıyla birlikte asansörde mahsur kaldı. Talihsiz çocuk, kurtarılmaya çalışıldığı esnada 5. kattan asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Haber 2024-07-23 19:36:10

Arda Güler'in annesi ve ablası paylaştı! Sosyal medyada yine beğeni yağdı: Çok güzel bir aile

Son dönemin en popüler futbolcuları arasında yer alan Arda Güler sezonun stresini kız arkadaşı ve ailesiyle birlikte Bodrum'da atıyor. Arda Güler'in ailesi tarafından yapılan paylaşımlar ise fanlarından büyük beğeni topluyor.

Magazin 2024-07-22 10:01:52

Doktorları bile şaşırtan vaka! Sürekli hastanelik oluyordu, gerçek 3 yıl sonra ortaya çıktı

İstanbul'da yaşayan 4 yaşındaki Abdullah Majzoub, 1 yaşından beri, tekrar eden öksürük, ateş ve nefes darlığı şikayeti ile sürekli hastanelik oluyordu. 3 yıl boyunca torba torba ilaç kullanmak zorunda kalan Abdullah'ın nefes darlığı ve öksürük şikayeti nüksedince ailesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne götürdü. Küçük çocuğun hasta öyküsünde 3 yıl geriye gidince gerçek ortaya çıktı. Küçük Abdullah'ın doktorları bu vakanın kendilerini de şaşkına çevirdiğini kaydetti.

Haber 2024-07-21 13:35:50

Dünürler birbirine girdi! Damat komada, gelinin ailesi ise bıçaklanıp darp edildi

Bursa’da gelin ve damadın aileleri arasında çıkan kavga husumete dönüştü. 2 gün önce darp edilerek yoğun bakıma kaldırılan damadın yakınları demir ve sopalarla gelinin ailesinin evini bastı. Olayda 1 kişi bıçakla 1 kişi darp edilerek yaralandı.

Haber 17-07-24 23:38

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı ölümlü kazaya karışmıştı! Ölen gencin ailesi savcılığa başvurdu

Beykoz, Kavacık'taki motosiklet kazasında ölen 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki'nin ailesi, motosikletle çarpışan Kızılay eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın tutuklanması için savcılığa başvurdu.

Haber 16-07-24 22:32

Trump'ı hedef alan kurşun onu öldürdü: Ailesi için canını feda etmiş! Suikast girişiminde Corey Comperatore hakkında acıklı detay

Dünyanın konuştuğu suikast girişiminde Donald Trump'a ateşlenen silah eski itfaiyeci Corey Comperatore'nin canına mal oldu. Comperatore'nin nasıl öldüğüne ilişkin acıklı detayı Pensilvanya Valisi açıkladı.

Haber 15-07-24 10:18

Küçük bir kız ve kurye arasında yaşanan ilginç diyalog! Sosyal medyada gündem yarattı: Nerede kaldın açlıktan öldüm ya

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ailesi tarafından yemek siparişi verildikten sonra kuryeyi kapının önünde bekleyen küçük kız, "Nerede kaldın açlıktan öldüm ya" diyerek sitem etti. O anlar sosyal medyada gündem yaratırken tartışmaları da beraberinde getirdi.

Trend 12-07-24 10:28

‘Yolcu biletlerini iptal ettirdi’ iddiasına yanıt! akan Şimşek ve AJET’ten peş peşe açıklama

AJET’in bir bakanın ailesi için uçaktaki başka yolcuların biletlerini son dakikada iptal ettiği iddiaları gündem olmuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konuya bir paylaşım yaparak açıklık getirdi. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Bakan Şimşek, “ailemin ima ve itham edilmesini şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Finans 12-07-24 08:57

Türkiye'nin konuştuğu küçük Tunahan'ın durumu endişe verici: O gece köpek gördüyse lambayı söndürmüyor, arkadaşlarından kaçıyor

Türkiye başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Tunahan'ı uzun süre konuşmuştu. Tunahan 15 ameliyatın ardından taburcu edildi; yürüyüp konuşabiliyor, yemek yiyebiliyor ancak yaşadığı ağır travmanın yarattığı sonuçlar endişeye neden oldu. Tunahan şimdi ziyaret gelen arkadaşlarından kaçıyor, ailesinin anlattığına göre herkesten korkuyor ve genel olarak agresif bir ruh halinde. Kaygılandıran durumu ailesi anlattı.

Haber 10-07-24 16:17

10 yaşındaki küçük çocuk asansörün düğmesine tuvaletini yaptı! Bozulan asansörde mahsur kalınca korkudan ne yapacağını şaşırdı

Rusya'da bir apartmana ait asasörün güvenlik kamerası görüntülerinde 10 yaşındaki ismi açıklanmayan bir çocuğun yaşadığı talihsiz bir olay yaşandı. Asansörün düğmesine tuvaletini yapan küçük çocuk birkaç dakika içinde asansörün bozulması üzerine korku dolu anlar yaşadı. Sonuç olarak çocuğun ailesi asansörün onarım masraflarını ödemek zorunda kaldı.

Trend 10-07-24 11:51

Programın ardından soluğu tatilde aldı... Zuhal Topal mayolu pozuyla sosyal medyayı salladı

Şimdilerde Yemekteyiz programı ile adından söz ettiren ünlü sunucu Zuhal Topal programın sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Ailesi ile tatil için Las Vegas'a giden Topal'ın mayolu pozu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-07-24 11:49

Özgecan'ın ölümü cinayet mi, intihar mı? Şaibeli ölümde mahkeme ailenin yeniden bilirkişi raporu hazırlamasına itiraz etti!

3 yıl önce Zonguldak'ta Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düştüğü ölümünde, sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘Taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, Usta ailesi bilirkişi raporuna itiraz etti. Mahkeme, Usta ailesinin avukatlarının yeniden rapor alınması talebini reddetti.

Haber 04-07-24 17:46

Arda Güler'in aile pozu sosyal medyayı salladı! Şahane bir aile

A Milli Takımımızın yıldız isimlerinin başında gelen Arda Güler özel hayatıyla da merak ediliyor. Başarılı futbolcunun ailesi sosyal medyada Güler'i yalnız bırakmıyor. Arda Güler'in annesinden aile pozu geldi.

Magazin 04-07-24 14:53

Timsah dehşeti! 12 yaşındaki kızın ceset parçaları bulundu

Avustralya'nın kuzeyinde yer alan Palumpa bölgesinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu yüzmek için dereye girdi. Ailesi ve yakınları bir süre haber alamadıkları çocuk için emniyet güçlerine haber verince kan donduran olaydaki sır perdesi aralandı. Timsahın saldırısına uğradığı anlaşılan küçük kız çocuğuna ait ceset parçalarına ekipler tarafından bulundu.

Haber 04-07-24 14:10

Bakan Yerlikaya'dan Kayseri paylaşımlarına ilişkin açıklama! 63 hesap hakkında soruşturma

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 Haziran 2024 akşamı Kayseri’de meydana gelen olaylarla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Yerlikaya, 63 hesap ile ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti. Adalet Bakanı Tunç'tan da olayla ilgili açıklama geldi. Tunç, "Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Çocuk ve ailesi ise devletimizin koruması altındadır." ifadelerini kullandı.

Haber 01-07-24 21:03

Nihal ve Bahar Candan günler sonra bir araya geldi! Bahar'ın ilk sözü bakın ne oldu

Cezaevi doktoru Bahar Candan'ı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk etmişti. Bahar Candan günlerdir hastaneydi. Ailesi bayram sonrası ilk kez gitti ziyaretine. Cam paravanın arkasından görüştüler. Ablası Nihal'i karşısında gören Bahar, "Beni niye bırakıp gittin" diye sitem etti.

Kulis 28-06-24 21:47

Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in 71 yaşındaki babası Naci Demirel'in cenazesi, Beykoz'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Volkan Demirel ailesi başta olmak üzere spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katılım sağladı. Cenaze namazının kılındığı esnada Volkan Demirel gözyaşlarına boğuldu.

Spor 26-06-24 18:33

Müge Anlı bile duyduklarına şaşırdı! Sözde hocalarla tanışıp astral seyahate çıkmış! 'Astral seyahat paralı mı?'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Sevil Çetinkaya'nın kaybı damga vurdu. Aylardır kayıp olan Çetinkaya'nın ailesi onu bulmak için ünlü sunucudan yardım istedi. Çetinkaya'nın son olarak üfürükçüye gittiği ve sözde hocalarla tanışıp astral seyahate çıktığı ortaya çıktı. Müge Anlı'daki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 26-06-24 12:07

Benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti! Burnundan büyük bir deri parçası kopmuştu

36 yaşındaki Peter Michael Anthony Tighe, Amerika Birleşik Devletleri'nin Karolina eyaletinin Myrtle Beach bölgesinde şiddetli ve ağır nitelikteki saldırı ve darp nedeniyle tutuklandı. Tighe benzinlikte akrabasını zorla öptüğünü söylediği bir adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti. Tighe'in ailesi adamın her zaman yanında birbirinden değişik kesici aletler yaşadığını söyledi.

Trend 26-06-24 11:30

Dilan Polat'ın tahliye kararına en çok Banu Parlak sevindi! Sıla Doğu'yu aradı... Görenler Kızı bile bu kadar coşmadı dedi

Banu Parlak'ın güzellik merkezine saldırı davasında Dilan ve Engin Polat'a tahliye kararı çıktı. Polat ailesi tutuklandığında sevinç naraları atan Banu Parlak aileyle arayı düzeltti, duruşma salonundan çıkıp sevindi. Sıla Doğu'yu da arayan Banu Parlak'ın o hallerine eleştiri yağdı.

Magazin 25-06-24 14:48

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Küçük çocuğu zorla dudaklarından öptürdü... Çocuğun ailesi yanımızdaydı

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların tepkisine neden oldu. Görüntülerde bir kadın "Ben dudak seviyorum, benim dudağım ora mı?" diyerek küçük bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdü. Görüntülerin sosyal medyada tepkilere neden olması üzerine genç kadın kendisini "Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" diyerek savundu.

Trend 23-06-24 15:39

Düğünde çok acı olay! 4 yaşındaki çocuğun boğazına şeker kaçtı, hayatını kaybetti

Elazığ’da ailesi ile birlikte düğüne giden 4 yaşındaki çocuk, boğazına şeker kaçması sonucu hayatını kaybetti.

Haber 21-06-24 16:06

Ortalık bir anda karıştı: Marmaray'da kavgaya tutuştular! Nedeni ise...

İstanbul Marmaray'da iddialara göre el ele tutuşan bir çifte, bir genç ve ailesi tepki gösterdi. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüşünce ortalık adeta savaş alanına döndü. Kavganın taraflarından birisi olay sonrası yaptığı açıklamada, kavganın el ele tutuşma kavgası olmadığını, çiftin öpüştüklerini ifade etti.

Haber 19-06-24 20:48

Bayram tatilinde kahreden olay! Ailesi haberi alınca yıkıldı: 4 yaşındaki çocuk hayata böyle veda etti

Van'da 4 yaşındaki Mehmet Ali Çapur önceki gün kayboldu. Kahreden haber bayram tatili bitmeden geldi. Küçük çocuğun cansız bedeni akarsuda bulundu.

Haber 19-06-24 16:53
Van

12 saat enkaz altında kaldı! Masterchef'e katılan Kuzey Baran Korkmaz şefleri çok etkiledi!

Masterchef yeni sezon hızlı başladı yarışmacıların hayat hikâyesi de sosyal medyada konuşuluyor. Hatay'da depremde ailesi ile enkaz altında 12 saat kalan Kuzey Baran Korkmaz da anlattıklarıyla şefleri etkiledi.

Magazin 17-06-24 08:36

Sıcak havalardan bunalan ailesi çareyi klimayı açmakta buldu! 8 yaşındaki çocuk soğuktan felç geçirdi... Klimanın sıcaklığına dikkat edin

Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrinde bir aile hava sıcaklıklarından bunalınca çareyi klimayla serinlemekte buldu. Yüksek soğuk havaya maruz kalan 8 yaşındaki ismi açıklanmayan erkek çocuğu yüz felci geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğun belirtileri 15 günlük yoğun tedavinin sonucunda azaldı.

Trend 15-06-24 14:20

SON DAKİKA | Bakan Tunç duyurdu: Eylem Tok ve oğlu ABD'de yakalandı! 'Yüreğimizde bir yük vardı, artık kalktı'

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet veren bir kazaya karışan Cihantimur Tok, annesi Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan olayda firari Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılmıştı. Bakan Tunç, kırmızı bültenle aranan Eylem Tok ve oğlu Cihantimur Tok'un ABD'de yakalandığını duyurdu. Öte yandan Aci ailesi gelişme sonrası "Yüreğimizde bir yük vardı, artık kalktı" açıklamasını yaptı.

Haber 14-06-24 17:34
abd

Doktorlar kabız teşhisi koymuştu! Birkaç saat içinde hayatını kaybetti... Cansız bedenini babası buldu

11 yaşındaki Annabel Greenhalgh isimli bir kız çocuğu şiddetli karın ağrısı nedeniyle birçok kez hastanede tedavi gördü. 2017 ile 2021 yılları arasında sık sık hastane ziyaretinde bulunan 11 yaşındaki kıza doktorlar kabızlık teşhisi koyarak evine gönderdi. Ancak son hastane ziyaretinden birkaç saat sonra Greenhalgh hayatını kaybetti. Ailesi ölümüne ilişkin olarak araştırma talep etti.

Trend 12-06-24 10:47

Zamanla yarıştılar! Anne- babasının otomobilde bıraktığı ikizler böyle kurtarıldı

Kayseri'de, ailesi tarafından otomobilde bırakılan 2 yaşındaki ikiz kız kardeşler Ş.M. ve Ş.M., baygın haldeyken polis tarafından aracın camı kırılarak kurtarıldı. Anne- baba hakkında 'aile yükümlülüğünü ihlal' suçundan işlem başlatılırken, miniklerin kurtarılması ise bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 12-06-24 00:41

Bal üreticisinin feci ölümü! Yetiştirdiği arılarla ilgilenmek isterken... Ailesi sinir krizi geçirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yetiştirdiği bal arılarının sokması sonucu fenalaşan 48 yaşındaki Lokman Kaynar, hastanede yaşamını yitirdi. Kaynar'ın ölüm haberini duyan ailesi sinir krizi geçirdi. Kaynar'ın arılar soktuğunda alerjik şoka girerek nefes almakta zorlandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Haber 10-06-24 17:01

Kocasını ve sevgilisini otel odasında yakaladı! Aldatılan eşin ailesi de saldırınca bir anda ortalık karıştı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde ismi açıklanmayan bir kadın kocası ve sevgilisini otel odasında yakaladı. Görüntülerde aldatılan eş ve ailesi, adam ve sevgilisini darp etti. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 07-06-24 09:29

Evinizi taşımadan önce iki kez düşünün! Nakliye tuzağı: 9 bin TL dediler, eşyaları yükleyince 39 bin TL aldılar

Evini taşıma planı yapanlar aman dikkat! Bazı nakliye firmaları işi adeta dolandırıcılığa döktü. Telefonda verdikleri fiyatı, eşyaları kamyona yükledikten sonra değiştirme taktiğine giden nakliyecilerin, son kurbanı İstanbul'da yaşayan Yılmaz ailesi oldu. 5 km'lik mesafe için 9 bin liraya anlaşıp 39 bin liraya taşıdılar.

Finans 05-06-24 07:23

Cenazesinde bir anda dirildi! 74 yaşındaki kadın herkesi şoke etti: Bu çok sıra dışı bir durum

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska bölgesindeki bir bakımevinde 74 yaşındaki Constance Glantz'ın öldüğü açıklandı. Bakımevinde kalan kadının ölümünden sonra ailesi cenaze işlemlerini başlattı. Cenaze töreni sırasında 74 yaşındaki kadının aniden dirilmesi ve hayatta olduğunu tespit edilmesi herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 04-06-24 13:22

6 haftalık bebeği ve köpeğini aynı odada bıraktı! Beşiğinde uyurken bir anda saldırdı... Minik bebek parçalanarak öldürüldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesse eyaletinde Mansoor ailesi kabus dolu anlar yaşadı. 6 haftalık bebekleri Ezra ile 8 yıldır sahibi oldukları Husky cinsi köpeklerini aynı odada bırakan aile sesleri duyarak geri geldiklerinde kabus dolu bir manzarayla karşılaştı. Aile köpeklerinin beşiğinde uyuyan bebeklerine saldırdığını ve onu parçalayarak öldürdüğünü ifade etti.

Trend 01-06-24 09:08

'Mutlu son masajı' görünce inandı, teminat için 50 bin lira silikon parası gönderdi! Eşine söyleriz deyince 170 bin lirasından daha oldu: 'Değişik fantezi özellikleri varmış'

Tunceli'de yaşayan B.C. sosyal medyada gördüğü 'mutlu son masajı'na inandı. Gelmesi için anlaştığı kadın silikonlarının başına bir şey gelmesin diye 50 bin lira teminat parası istedi. Parayı gönderen B.C. kadın gelmeyince dolandırıldığını anladı. Parasını geri isteyince de 'ailen öğrenir' diyerek tehdit edildi. B.C. bu kez ailesi öğrenmesin diye kredi çekip 170 bin lira daha gönderdi.

Haber 31-05-24 12:54

Canlı yayında 'satılık bebek' skandalı! Stüdyoda sinirler gerildi, gerçeği Esra Erol ortaya çıkardı

Sabiha Dönmez bundan 8 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen bir bebeği evlatlık edindiğini öne sürüyordu. İddiasına göre bebek yıllar sonra biyolojik ailesi tarafından tehditle alınmak istendi. Ancak iddiaların perde arasından korkunç bir 'satılık bebek' skandalı çıktı.

Haber 31-05-24 08:47

Doğumda öldüğü söylenen oğluyla 33 yıl sonra kavuştu! Annenin mutluluk gözyaşları bir an olsun dinmedi... Evlat edinen ailesi ölüm döşeğinde söyledi

Çin'in Wenzhou eyaletinin Yongjia bölgesinde Li soy ismine sahip bir çift bebeklerinin doğum sırasında öldüğünü öğrenince büyük bir üzüntü yaşamıştı. 33 yıl sonra ortaya çıkan sırda aile çocuklarına kavuştu. 33 yaşındaki Zhang isimli adam ise kendisini evlat edinen ailenin ölüm döşeğindeyken biyolojik ailesine ilişkin bilgileri kendisiyle paylaştığını söyledi.

Trend 30-05-24 10:14

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Nergis Kumbasar'a soruldu! Eski eşten olay sözler

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişki ailesi tarafından istenmemişti. Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı eski karısı Nergis Kumbasar'a da soruldu. Ünlü isim verdiği yanıtla kısa sürede gündem olmayı başardı.

Kulis 30-05-24 07:29

Müdür yardımcısı dehşeti! Öğrencinin üzerine araç sürüp kesici aletle kovaladı

Antalya'nın Serik ilçesinde 6’ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki F.M.B., iddiaya göre aynı okulun ilkokul kısmında müdür yardımcısı olarak görev yapan A.Ç.'nin saldırısına uğradı. F.M.B.'nin ailesi, okul servisinden indiği sırada çocuğun üzerine aracını sürdüğü ve kesici aletle kovaladığı gerekçesiyle A.Ç.’den şikayetçi oldu. Polisin gözaltına aldığı A.Ç. savcılıkça serbest bırakılırken, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 15:31

Kendisinden yaşça büyük adama kaçtı... Sözleri herkesi çileden çıkardı! Çalıştığı dükkan sahibiyle...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine şaşırtan bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Lamia'yı ailesi bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Ailesinin yanından yaşça büyük bir adama kaçan 18 yaşındaki Lamia bulundu. Yayında ailesine kavuşan Lamia'nın açıklamaları herkesi şoke ederken Müge Anlı'nın ikna çabaları boşa çıktı.

Magazin 29-05-24 12:12

Kendisini ihbar eden komşusuna kabusu yaşattı! 'Orman yolunda beni yalnız yakaladı...'

Muğla'da Özlem Schlammer (51), kurduğu düzenekle tilki yakalayıp, tüfekle öldüren komşusu İlhan A.'yı ihbar etti. Olaya ilişkin tutanak tutulurken, İlhan A. ve ailesi ihbarda bulunan Schlammer'e kabusu yaşattı. Suç duyurusunda bulunan Schlammer, "Silahlarla çiftliğime girip, üzerime yürüdüler. Tanık olmamı engellemek istediler. İlhan A.'nın oğlu da orman yolunda beni hayvanlarımla yalnız yakaladı. 'Tanık olmayacaksın' diye bağırdı. Kullandığı traktörü üzerime sürüp çarptı" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-05-24 09:59

Düzce'de ilkokulda akılalmaz olay! Arkadaşlarıyla girdiği yarış ölümüne yol açtı, aile sinir krizi geçirdi

Düzce'de bir ilkokulda arkadaşlarıyla 'hızlı hamburger yeme' yarışına giren 8 yaşındaki Eftelya Kaymak'ın nefes borusuna yemek kaçtı. Nefessiz kalan talihsiz çocuk, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Eftelya'nın acı haberini alan ailesi ile yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Haber 24-05-24 19:26

Yer: Çorum! Gerçek morgta ortaya çıktı: Mezar açılıp içinden çıkartıldı

Çorum'da aynı gün vefat eden iki kişinin cenazeleri karıştı. Nuri Yalçınkaya'nın ailesi morgdaki cenazenin kendilerine ait olmadığını söylemesi üzerine olay fark edildi. Başlatılan soruşturmada defnedilen cenaze mezar açılarak hastane morguna kaldırıldı.

Haber 22-05-24 22:33

Edirne'de rehine operasyonu! 3 Pakistanlı 'ayda 180 bin lira kazanacaksın' diyerek bir Hindistanlıyı kaçırdı

Akılalmaz olayın adresi Edirne! Pakistan uyruklu 3 kişi ayda 180 bin lira kazanma vaadiyle bir Hindistanlıyı kaçırdı. Elleri ve ayakları bağlanan rehinenin Hindistan'daki ailesi görüntülü arandı. Ailenin yardım istemesi üzerine ekipler harekete geçerek gece yarısı operasyon düzenledi. 3 şüpheli yakalanırken rehine kurtarıldı. Hindistanlı rehine kurtarılınca polise sarılarak gözyaşı döktü.

Haber 19-05-24 10:27

Gaziantep'te vahşet! Önce dövüp sonra yakıp yerin 6 metre altına gömdüler

Gaziantep'te cinayetin detayları ortaya çıktı. 16 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan Erdal Öztürk’ün dini nikahlı eşi S.Y.’nin ailesi tarafından darbedilip lastik içinde yakılarak 6 metre derinliğe gömüldüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 19:41

Ata Emre Akman cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! Caninin babası neler yapmış neler: Ev kurşunlama, bıçaklama, tehdit...

Türkiye Balıkesir'de yaşanan Ata Emre Akman cinayetini konuşuyor. Kahreden olayla ilgili ortaya çıkan detaylar duyanları şaşkına çevirdi. Caninin babasının dini nikahlı eski eşi ilk kez konuştu. O aileyle 12 yıldır mücadele ettiğini belirten kadın daha önce evinin kurşunlandığını ve bıçaklandığını söyledi. Kadının ailesi ise bu yüzden memleketlerine dönmek zorunda kalmış. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 16:26

9 aylık bebeğin ölümle burun buruna geldiği korkunç anlar! Ağaç devrilerek karyolasının üzerine düştü.... Saniye saniye bebek monitörüne yansıdı

Avustralya'nın Sidney şehrinin Avalon Beach bölgesinde şiddetli fırtına nedeniyle bir ağaç devrilerek evin çatısına çarptı. Çatıdan içeri giren ağaç 9 aylık bebeğin karyolasına çarptı. Küçük Ned olayı ufak sıyrıklarla atlatırken ailesi durumu mucize olarak değerlendirdi.

Trend 17-05-24 15:33

Türkiye'de kilo verme ameliyatında ölen kadının ailesi İngiltere'deki 'satış günü' etkinliklerinin engellenmesini istedi

Türkiye'de zayıflama ameliyatı sırasında aort atardamarının iki kez delinmesi sonucu hayatını kaybeden İngiliz kadının ailesi, Türkiye’deki kliniklere İngiltere’de reklam yapmasının engellenmesi çağrısı yaptı.

Yurthaber 15-05-24 14:18