Helin Kandemir Haberleri Ve Son Dakika Helin Kandemir Haberleri

Helin Kandemir Haberleri Ve Son Dakika Helin Kandemir Haberleri

2 Haziran 2004 İstanbul doğumlu Helin Kandemir reklam, sinema ve dizi oyuncusudur. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Ötesiz İnsanlar yapımında yaşamıştır. Bunu Kâğıt Ev (Cemre, TV Dizisi 2021), Doğduğun Ev Kaderindir (Kibrit, TV Dizisi 2020), Azizler (Cansu, Sinema Filmi 2020), Kız Kardeşler (Havva, Sinema Filmi 2019), Hakan: Muhafız (Ceylan, TV Dizisi 2018-2019), Bir Litre Gözyaşı (Elif Yürekli, TV Dizisi 2018), İsimsizler (Pelin Akıncı, TV Dizisi 2017), Ötesiz İnsanlar (Pelin Akıncı, TV Dizisi 2013) yapımları takip etmiştir. Bunun yanında çeşitli reklam filmlerinde de rol almıştır.

Helin Kandemir Haberleri

Tabuta bakışı yürek burktu... Oyuncu Helin Kandemir babasını gözyaşları içinde uğurladı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Son dönemin en popüler genç isimleri arasında yer alan Helin Kandemir, babası Murat Kandemir'i kaybetmenin acısıyla derinden sarsıldı. 18 yaşındaki genç oyuncu bir süredir lösemi tedavisi gören babasını gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı...

Magazin 01-03-2023 11:40

Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Oyuncu Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir hayata gözlerini yumdu. 47 yaşındaki Murat Kandemir bir süredir hastalığına karşı tedavi görmekteydi. Peki, Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Magazin 27-02-2023 21:53

Oyuncu Helin Kandemir'in acı günü! Babası Murat Kandemir hayatını kaybetti

Duy Beni dizisinde Leyla karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Helin Kandemir babasının acısıyla sarsıldı. Lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki Murat Kandemir'in vefat ettiği öğrenildi.

Magazin 27-02-2023 20:52

Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i oluyor

Efsane dizi Aşk-ı Memnu film versiyonuyla yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde yeni Bihter'in belli olmasıyla birlikte diğer karakterleri kimin canlandıracağı da merak edilmeye başlanmıştı. Hazal Kaya'nın hayat verdiği Nihal karakterini canlandıracak olan yeni isim Helin Kandemir oldu. Peki, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 24-01-2023 14:39

Helin Kandemir

Helin Kandemir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Helin Kandemir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk bornozlu pozunu paylaştı! 'Miss'

Başrollerini Caner Topçu, Helin Kandemir ve Sümeyye Aydoğan ile paylaştığı Duy Beni dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından bornozlu pozunu paylaştı. Kişisel bakım yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunan Soytürk, paylaşımına 'Miss' notunu düştü.

Magazin 05-10-2022 10:40

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün eski aşkını gören şaşkına döndü! Meğer rol arkadaşıymış

Kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Meltem Akçöl ve Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi, Star TV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Duy Beni'de Caner Topçu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Rabia Soytürk, yalnızca güzelliğiyle değil, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Rabia Soytürk'ün eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 30-09-2022 10:13

Duy Beni dizisinin Leyla'sı Helin Kandemir'in mini etekli paylaşımı mest etti! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Star TV'de ekrana gelen Duy Beni dizisinde Leyla karakterine hayat veren Helin Kandemir, gençlik dizisindeki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de rol alan isim, mini etekli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 21-09-2022 16:58

Duy Beni dizisinin Leyla'sı Helin Kandemir'in annesi ile benzerliği şaşırttı! Görenler bir daha baktı

Star TV'de ekrana gelen Duy Beni dizisinde Leyla karakterine hayat veren Helin Kandemir, gençlik dizisindeki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de rol alan 18 yaşındaki genç oyuncunun annesi ile olan benzerliği şaşırttı.

Magazin 11-08-2022 11:06

Doğduğun Ev Kaderindir'in Kibrit'i Helin Kandemir, değişimiyle şaşırttı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit lakaplı 'Dilara' karakterine hayat veren genç oyuncu Helin Kandemir, güzeller güzeli bir genç kız oldu.

Magazin 07-10-2021 13:44