Duvar Dekorasyonu Haberleri

Temiz ve zahmetsiz! Duvarı delmeden tablo, ayna asmanın yolları

Duvara istediğiniz tabloları, panoları veya aynaları delik açmadan asmak ister misiniz? Muhtemelen bu soruya cevabınız “Evet.” olacak. Duvarların görünümünü bozan, hatta çatlaklar oluşturarak genel yapısını bile değiştirebilen çivi delikleri can sıkıcı olabiliyor. Neyse ki bunun da birkaç çözümü var. Gelin, duvara çivi bile çakmanıza gerek kalmayacak yöntemlere birlikte bakalım.

Haber 01-08-2023 18:02

Evinizdeki duvar deliklerini sıva ile uğraşmadan kolaylıkla kapatabileceğiniz yöntemler

Duvarlara tablo, fotoğraf veya raf asmak, odanıza dekoratif bir görünüm katsa da bu objeleri kaldırdığınızda duvardaki deliklerle karşılaşmak çok da hoşunuza gitmeyebilir. Duvar deliklerini, hele minicik olanları, kapatmak için sıvayla uğraşmak zorunda olmaksa size çok zahmetli gelebilir. Neyse ki evinizdeki duvar deliklerini kolaylıkla kapatabileceğiniz farklı yöntemler mevcut. İşinizi kolaylaştıracak yöntemleri keşfetmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 14-04-2023 17:50

Evinizin havasını değiştirecek kış aylarına özel dekorasyon önerileri

Mevsim değişiklikleri hayatımızın her alanına etki ediyor, ev dekorasyonu da buna dâhil. Özellikle kış ayları geldiğinde yaz mevsiminin sıcaklığını hissetmeye devam edebilmek için evde bazı değişiklikler yapmak gerekiyor. Siz de kimi minik bir aksesuar gibi küçük kimi duvarları boyamak gibi büyük bazı değişikliklerle evinize ferahlık ve canlılık katmaya ne dersiniz? Öyleyse gelin, evinizin havasını değiştirecek dekorasyon önerilerine beraber göz atalım!

Haber 03-03-2023 15:05

Odasının havasını değiştirmek isteyenler için oyunlardan ve filmlerden figür önerileri

Günümüzde birçok oyun ve film karakteri, oyuncular ve izleyiciler tarafından gerçek dünyanın içinde gibi benimseniyor. Dolayısıyla çok sevilen karakterlerden ilham alan ürünler, evlerin dekorasyonunda büyük rol oynuyor. Siz de odanızın havasını değiştirmek istiyorsanız ve filmlerden, oyunlardan ilham alınarak hazırlanmış figürler arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, oyun ve filmlerden en güzel figür önerileri!

Haber 21-10-2022 17:04

Duvar Dekorasyonu

Duvar Dekorasyonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Duvar Dekorasyonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.