Evcil Hayvan Kokusu Nasil Giderilir Haberleri

Mama kabından şampuana evcil hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken ürünler

Evinizi neşelendirmek ve bir canı korumaya alabilmek için kedi veya köpek sahiplenmek istiyorsanız onların konforunu ve sağlığını da detaylı olarak düşünmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarından oluşan alışveriş listesi hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Peki bu listede hangi ürünler mi olmalı? Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız seçkiye göz atabilirsiniz.

Haber 2024-03-14 17:00:03

Oruçluyken ağız kokusu neden olur, nasıl giderilir? Sahurda ne yersek ağzımız kokmaz?

Oruç tutmak dinde önemli bir ibadet ve önemli bir manevi deneyimdir. Ancak birçok insan oruç tutarken ağzın kokması gibi rahatsız edici durumlarla karşılaşabilir. Bu durum çeşitli nedenlerden dolayı ortaya çıkabilir. Peki, oruçluyken ağız kokusu neden olur, nasıl giderilir?Sahurda ne yersek oruç tutarken ağzımız kokmaz?

Haber 2024-03-13 19:35:02

Evcil hayvanlar için ilk beslenme danışmanlığı birimi Ankara Üniversitesinde kuruldu

Ankara Üniversitesi (AÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde evcil hayvanlara yönelik beslenme danışmanlık hizmeti sunacak Veteriner Beslenme ve Diyetetik Birimi kuruldu.

Yurthaber 2024-03-04 11:15:04

Evcil hayvan sahiplerinin Almakla ne iyi ettim! dediği ürünler listesi

Her evcil hayvan sahibi, sevgili dostlarının hayatlarına kattığı değeri ve mutluluğu bilir. Peki birlikte geçirdiğiniz zamanlarda, onların hayatını daha da güzelleştirecek ürünlerden haberdar mısınız? Mama, oyuncak, yaşam alanı ve daha pek çok kategoride evcil dostlarımız için geliştirilmiş ürünler mevcut. Minik dostlarınızın ihtiyaçlarına uygun ürünleri bulmak için hazırladığımız içeriğimize göz atarak birlikte geçireceğiniz anları daha da özel kılabilirsiniz.

Haber 2024-03-01 19:36:04

Diğer Haber Etiketleri

köpek evcil hayvan kedi Oruç ağız kokusu Ramazan ankara üniversitesi veteriner fakültesi diyet kedi mama kabı kedi kumu proplan proplan köpek maması proplan kısır kedi maması robot süpürge robot süpürge tavsiye akıllı robot süpürge sigorta Düzce koyun Xiaomi tüy toplayıcı kedi tüy toplayıcı saç dökülmesi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur aşırı saç dökülmesi neden olur kıyafet kedi oyuncakları köpek oyuncakları sosyal medya ev sahibi Kiracı tiktok kedi taşıma çantası köpek taşıma çantası Vajina vajinada koku akrep Adana Çin Pazar kel kellik mantar enfeksiyon alara empati ilik karakter özellikleri sürüngenler kuş balık At Kaplumbağa karakter testi kişilik özellikleri ahşap Bahçe okul Osmaniye Papa francis alerjik öksürük alerjik öksürüğe ne iyi gelir ne iyi gelir kuru öksürük Rusya İslahiye pamuk tavşan Personality Quiz Kayseri Kırşehir Niğde Sivas Yozgat evcil hayvanlar Tarım ve Orman Bakanlığı veteriner Çip Aydın Vahit Kirişci Konya eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı eş anlamlısı nedir zemin koku halı koltuk yatak oyuncak salya hayvan Diyarbakır alerji hava nemlendirici Göz patojen rutubet küf rutubet kokusu nasıl giderilir rutubet önleyici rutubet neden olur nem evde astım Dyson emlakjet insan kaynakları Migros fuar fuar izmir temizlik buzdolabı buzdolabı kokusu nasıl giderilir kadınlar kulübü yulaf süt kahve gazete Çay vanilya sirke karbonat elma sirkesi

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

Evcil hayvan sigortası nedir, neleri kapsar?

Bir kişiyi ya da sigortalanma hakkı olan herhangi bir olguyu ya da nesneyi gelecek zamanda karşılaşabileceği risk veya risklerden koruyan sigorta sözleşmeleri son zamanların en gözde işlemleri arasında yer almaktadır. Evcil hayvanların da sigorta sözleşmeleri kapsamına girdiği günümüzde, bu sigorta sözleşmesinin kapsadığı bazı şartlar bulunmaktadır. Peki evcil hayvan sigortası nedir, neleri kapsar?

Haber 03-01-24 21:52

Düzce'de 4 katlı binada çıkan yangın korkuttu; 13 kişi ve 3 evcil hayvanı itfaiye kurtardı

Düzce'de, 4 katlı binanın 1'inci katındaki dairede çıkan yangın panik yaratırken, duman tüm binaya yayılınca mahsur kalan ve balkonlara çıkan 3'ü çocuk 13 kişi ile 3 evcil hayvan itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Yurthaber 15-12-23 23:30

Koyun kaç ayda doğurur? Koyunlarda gebelik süresi nedir?

Eti, sütü, derisi, yapağısı ile oldukça faydalı olan, geviş getirenlerden evcil bir hayvan olarak bilinen koyunun dişisi marya erkeği koç olarak isimlendirilmiştir. Bir tür memelidir ve sağılabilir. Sağılan koyunlara anaç koyun ya da sağım koyun denir. Her memeli gibi koyunlar da doğum yapabilir. Ancak koyunların doğurma süreleri ve süreçleri diğer bazı memelilerden farklı olabilir.

Haber 20-11-23 18:10

Tüy derdine son! Evcil hayvan sahipleri buna bayılıyor

Tüylenip tiftiklenen kazaklarınızı, kabanlarınızı temizlemek ilk günkü haline getirmek mi istiyorsunuz? Yoksa evinizdeki minik dostunuzun tüyleriyle kaplanan koltuklarınızı tüylerden arındırmak mı? Yanıtınız herhangi birine bile "Evet" ise doğru yerdesiniz. Sizi harika bir ürünle tanıştırmaya geldik! Tüy ve tiftik derdine son vererek hayatınızın kolaylaştıracak ürünü gelin tanıyalım.

Haber 02-11-23 17:36

Farkında değilseniz belki ama kel kalabilirsiniz! Tercihiniz bu yönde ise dikkat, geri dönüşü olmuyor

Saç dökülmesi sorunu genetik yapının yanı sıra mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerden kaynaklanabiliyor. Kel kalma korkusu yaşayan bireyler hem sağlık hem de estetik açıdan tedirgin olabiliyor. Saç dökülmesine doğru müdahale edilmemesi kalıcı kelliğe yol açabiliyor. Uzmanlar evcil hayvan besleyen kişileri kalıcı saç dökülmesi hakkında uyarıyor.

Haber 19-10-23 09:41

Serinleyen havalarla birlikte küçük dostlarınızın üşümemesi için koruyucu evcil hayvan kıyafetleri

En yakın ve sadık dostlarımız olan evcil hayvanlarımızı rahat ettirip korumak bizim temel görevlerimizden biri! Bu sebeple de soğuyan havalarla birlikte onların hasta olmasını önlemek gerekiyor. Dışarıya çıkarken tüylü dostlarınıza sıcak tutacak kıyafetleri giydirerek soğuğa karşı önlem alabilirsiniz. Eğer kıyafet bulmakta zorlanıyorsanız işte birbirinden güzel modeller...

Haber 13-10-23 15:35

Evcil hayvan sahipleri buraya! Evcil dostlarınızı mutlu edecek oyuncak önerileri

Evcil hayvanınızın evde bir başına kalmasından huzursuz mu oluyorsunuz? Siz yanında olun ya da olmayın oynarken keyif alabilecekleri çok sevimli oyuncak çeşitleriyle onların hayatlarına renk katabilirsiniz. Bu oyuncakların bir kısmı onları eğlendirmekle kalmıyor aynı zamanda eğitici de olabiliyor. Evcil hayvanınıza hareket kazandırarak kas ve vücut sağlıklarını korumaya yardımcı oluyor. İşte evcil hayvanınız için seçtiğimiz oyuncaklar!

Haber 25-09-23 15:56

Taşındıktan iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovuldu! Nedenini gözyaşları içinde sosyal medyadan anlattı... Tepkilere neden oldu

Sosyal medya fenomeni Sophia taşındıktan sadece iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovulduğunu gözyaşları içinde anlatınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. TikTok'tan yaptığı paylaşımda ev sahibinin evinde evcil hayvan beslenmesine karşı çıkarak kira kontratının iptal edildiğini anlatan Sophia parasını geri alamadığını söyleyerek isyan etti.

Trend 22-09-23 14:09

Minik dostlarınızın ihtiyaçlarını tamamlamanın şimdi tam zamanı! Evcil hayvan ürünlerinde %40'a varan indirim

Evcil hayvan sahipleri için heyecan verici bir haberle karşınızdayız! Kuru mamadan yaş mamaya, taşıma çantasından kedi kumuna kadar birçok üründe %40'a varan indirimler sizleri bekliyor. Artık sevimli dostlarımızın ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılayabiliriz. Gelin sizler için seçtiğimiz bu harika indirimleri keşfedelim.

Haber 21-09-23 13:02

Evcil hayvanını her an yanında taşımak isteyenler için konforlu taşıma çantaları

Minik dostlarınızı yanınıza almadan hiçbir yere gitmek istemiyor musunuz? O zaman çözümü çok kolay! Hemen bir taşıma çantası alarak onları da yolculuğunuza ortak edebilirsiniz. Birbirinden konforlu ve kolay taşınabilir özellikli evcil hayvan çantaları arasından doğru modeli alarak hem kendiniz hem onlar için doğru seçim yapabilirsiniz. Model seçimi konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz!

Haber 07-07-23 16:00

Vajina kokusu nasıl geçer, vajina kokusu normal mi? Vajina kokusu doğal ve bitkisel yöntemler ile nasıl giderilir, ne yapılır?

Vajina kokusu birçok kadının endişe duyduğu ve hakkında konuşmayı çekindiği bir konudur. Aslında her kadının vajinası doğal olarak bir koku üretir. Normalde vajinanın pH dengesi ve doğal bakteri florası sayesinde hafif ve karakteristik bir koku oluşur. Ancak vajina kokusu bazen rahatsız edici bir hale gelebilir. Vajina kokusunun nedenleri çeşitli olabilir. Bunlar arasında hormonal değişiklikler, enfeksiyonlar, hijyen alışkanlıkları, terleme, menstruasyon veya cinsel aktivite yer alabilir.

Haber 07-07-23 01:04

İlginç görüntüler Adana'da kaydedildi! Bunları evcil hayvan gibi yaptık

Adana'da Osman Yüksel isimli bir vatandaşın akrebe ip bağlayıp gezdirdiği ve sarı kız örümceği ile sohbet ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Her taşın altından akrep çıktığını kaydeden Yüksel, "Bunları evcil hayvan gibi yaptık" dedi.

Haber 06-07-23 17:26

Çin’den skandal görüntüler! Köpek Eti Festivali için pazar kurdular... Evcil köpekleri çalarak işkence ediyorlar

Çin’in Yulin Köpek Eti Festivali, ülkeden ve dünyadan gelen tepkilere rağmen her yıl 21-30 Haziran arasında düzenleniyor. Bu yılda Köpek Eti Festivali için pazar skandal görüntülere sahne oldu. Bir hayvan aktivisti tarafından çekilen görüntülerde sahiplerinden çalınan evcil köpeklerle birlikte sokak hayvanlarının işkenceyle öldürüldükten sonra tezgahlarda satıldığı anlar yer aldı.

Trend 23-06-23 14:13

Kalıcı saç dökülmesinin şaşırtan nedeni! Farkında değilseniz ama kel kalabilirsiniz

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak problemleri arasında yer alıyor. Saç dökülmesine doğru müdahale edilmemesi kalıcı kelliğe yol açabiliyor. Saç dökülmesine neden olan etkenler arasında birçok faktör bulunuyor. Uzmanlar evcil hayvan besleyen kişileri kalıcı saç dökülmesi hakkında uyarıyor.

Haber 14-06-23 14:28

En sevdiğiniz hayvan kişilik özelliklerinizi belirliyor! Evcil hayvan seçimiyle karakter analizi

Kişilik testleri oldukça dikkat çekici olabiliyor. Kişilerin beğenilerine, dikkatlerine, algılarına göre farklılık gösteren kişilik testleri bilinmeyen özellikleri ortaya çıkarabiliyor. Aşağıda yer alan evcil hayvanlar arasındaki seçiminiz karakter özelliklerinizi açıklıyor.

Kadin 29-05-23 10:33

Osmaniye'de öğrenciler sınıfta balık besleyip çiçek yetiştirerek doğal yaşamı tanıyor

Osmaniye'de "Ekolojik Okul" projesi kapsamında yenilenen 10 derslikli ilk ve ortaokulda öğrencilerin, sınıflarda evcil hayvan besleyip çiçek yetiştirerek doğal yaşamı tanıması sağlanıyor.

Yurthaber 19-05-23 12:07

Evde olmadığınızda da evcil hayvanınızı kolayca besleyin! Evcil hayvan sahiplerinin alması gereken ürünler

Evcil hayvanlar hayatı güzelleştiren en değerli dostlarımız. Yalnızlığımızı paylaştığımız, bizi koşulsuz seven, birlikte çok eğlendiğimiz minik dostlarımız için her şeyin en iyisini istememiz çok normal. Evimizi ve hayatımızı paylaştığımız tüylü dostlarımız için alabileceğimiz, hem onları mutlu edecek hem hayatımızı kolaylaştıracak birçok ürün var. Gelin, bu ürünlere hep birlikte göz atalım!

Haber 18-05-23 19:08

Papa Francis'ten dikkat çeken sözler! İtalyanları ülke iyiliği için daha fazla cinsel ilişkiye girmeye çağırdı... “Yerini evcil hayvanlar alıyor”

Katolik lider Papa Francis ülkedeki düşük doğum oranlarından endişelenmeye başladığını açıkladı. Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, insanların çocuk sahibi olmak yerine evcil hayvan edindiğini söyledi. Papa Francis ülke iyiliği için vatandaşlarını daha çok cinsel ilişkiye girmeye çağırdı.

Trend 13-05-23 10:05

Alerjik öksürüğe ne iyi gelir, tedavisi ne kadar sürer? Alerjik öksürük nedir, nasıl geçer?

Solunum yolları tahriş olduğu zaman vücut doğal bir tepki olarak öksürük reaksiyonu gösterir. Polen, küf, ev tozu veya evcil hayvan tüyü gibi etkenlere bağlı olarak gelişen alerjik öksürüğün tedavisinde çeşitli alerji ilaçları kullanılabilir. Bu durumda kişinin ilk olarak bir uzmana danışarak neye karşı alerjisinin olduğunu öğrenmeli ve doktor tarafından reçete edilen ilaçları kullanmalıdır. Bazı doğal yollar ve bitkisel tedavilerle iyileştirilebilen alerjik öksürüğe ne iyi gelir?

Haber 27-02-23 17:28

5 yaşındaki çocuğunu satmak istedi! Evcil hayvan sahiplendirilen sitedeki ilan herkesi şaşkına çevirdi

Rusya’nın Moskova şehirinde yaşayan ismi açıklanmayan bir çift evcil hayvan sahiplenmek için ülkede popüler bir şekilde kullanılan bir siteye girdi. Kendilerine uygun olan hayvanı ararlarken çiftin karşısına 5 yaşındaki bir erkek çocuğunun fotoğrafı çıktı. İlandaki numarayı aradıktan sonra çocuğun gerçekten satılık olduğunu öğrenen çift durumu yetkililere bildirdi.

Trend 18-01-23 10:02

Gaziantep'te okuma saatinde öğrencilere tavşan Pamuk da katılıyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hayvan sevgisini aşılamak için başlatılan proje kapsamında birçok evcil hayvanın bahçesine yerleştirildiği lisede, öğrencilere okuma saatinde "Pamuk" isimli tavşan eşlik ediyor.

Yurthaber 17-01-23 14:51

Evcil hayvan bakmaya uygun musun?

Evcil dostlarımız dünyamızı değiştiren en masum canlılardır. Evcil hayvan sahibi olmak elbette yüksek sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Ancak evcil hayvana sahip olmanın beraberinde onlara iyi bir yaşam sunmak, istediklerini verebilmek, sabır ve sevgi ile bakmak en önemlisidir. Bunları yapamayacak olan kişilerin de evcil hayvan sahiplenmesini değil dışarıda sevmesi önerilir. Peki, hiç evcil hayvan bakmaya uygun olup olmadığını düşündün mü?

Trend 16-01-23 09:44

Senin ruh eşin olan evcil hayvan hangisi?

Evcil hayvanlar yalnızlık, stres ve depresyon gibi duygusal sorunlarını hafifletmemizde bizlere büyük yardımcı oluyorlar. Hayvanlarla zaman geçirmek ruhsal sağlığımızın yanı sıra fiziksel olarak da daha sağlıklı olmamıza yardımcı olur ve onları mutlu hissettirir. Kimi insanlar köpekleri, kedileri, kuşları ya da diğer hayvanları tercih ederler. Bu tercihler, insanların kişilikleri, yaşam tarzları ve ihtiyaçlarıyla ilişkilidir. Peki, sence senin ruh eşin olan hayvan hangisi, merak ediyor musun?

Trend 13-01-23 13:15

İç Anadolu'da 6 ilde 32 bin 636 evcil hayvan kayıt altına alındı

Sivas, Kayseri, Kırıkkale, Yozgat, Niğde ve Kırşehir'de, evcil hayvanların kayıt altına alınması ve kimliklendirilmesi kapsamında 32 bin 636 evcil hayvana mikroçip takıldı.

Yurthaber 02-01-23 14:42

Trakya'da 41 bin 715 evcil hayvan kayıt altına alındı

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da evcil hayvanların kayıt altına alınması ve kimliklendirilmesi kapsamında 41 bin 715 hayvana mikroçip takıldı.

Yurthaber 02-01-23 10:17

Ceza yememek için akın ettiler! Kuyruk gece daha da arttı

1 Ocak 2023 ile beraber birçok yenilik hayata geçecek. Bunlardan biri de evcil hayvanlara çip takma zorunluluğu... Yasal süre 31 Aralık 2022'de bitiyor. Ceza yemek istemeyen evcil hayvan sahipleri ise akşam saatlerinde veterinerlere koştu.

Haber 30-12-22 22:53

Sayılı gün kaldı! Kedisini, köpeğini getiren mikroçip sırasına girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik çerçevesinde evcil hayvanlara mikroçip takma zorunluluğu süresi, 31 Aralık 2022 tarihinde bitecek. Bu tarihe kadar hayvanlarına çip taktırmayanlara 5199 sayılı kanun çerçevesinde 3 bin 642 lira para cezası uygulanacak. Evcil hayvanların kimliklendirilmesi sürerken hayvan sahipleri de tarım müdürlüğü önünde yoğunluk oluşturdu.

Haber 28-12-22 10:11

Başvuru için uzun kuyruklar olmuştu! Bakan duyurdu: Süre uzatılabilir

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın dijital kimliklendirme projesi kapsamında 1 Ocak'a kadar evcil kedi ve köpeklere çip taktırma uygulaması gündemdeydi. Evde yaşayan kedi, köpek ve gelinciğe çip taktırmak isteyen hayvan sahipleri ise il müdürlüklerinde yoğunluk oluşturmuştu. Sürenin uzatılmasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den açıklama geldi. Yasa gereği yıl sonuna kadar evcil hayvanına çip taktırmayan kişilere 3642 lira idari para cezası uygulanacak.

Finans 27-12-22 12:06

Hepsi kuyruğa girip bekledi: Süre uzatılmayacak! Mutlaka başvurun

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın dijital kimliklendirme projesi kapsamında 1 Ocak'a kadar evcil kedi ve köpeklere çip taktırmayan hayvan sahiplerine 3 bin 642 lira para cezası uygulanacak. Evde yaşayan kedi, köpek ve gelinciğe çip taktırmak isteyen hayvan sahipleri ise il müdürlüklerinde yoğunluk oluşturdu. Bir yetkili ise "Süre uzatılmayacak. Yılbaşına kadar başvuru yapılması halinde çip takımı sonrasında da devam edilecek. 31 Aralık'a kadar hayvan sahipleri mutlaka başvuru yapmalı" diye konuştu.

Haber 26-12-22 12:24

Köpeği kürekle vura vura öldürmüşlerdi! 6’şar yıl hapis istenen iddianame kabul edildi

Konya'da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde, kürekle köpeğe vurarak öldüren sağlık teknisyeni M.B. ile hayvanı sürükleyerek götüren S.Ç. hakkında, 'Bir ev hayvanı veya evcil hayvanı kasten öldürme' suçundan 6’şar yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, 14'üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkemenin duruşma tarihini önümüzdeki günlerde belirlemesi bekleniyor.

Haber 21-12-22 13:16

Yabani eş anlamlısı nedir? Yabaninin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Eş anlamlı kelimeler birbirleri yerine kullanılabilen sözcüklerdir. Özellikle hayvanlar alemi ile alakalı konularda sıklıkla rastlanılan bir kelime olan yabani kelimesinin de eş anlamlısı kelimeleri vardır. Hayvanlarda evcil olmayan, tehlikeli olan anlamına gelen yabani kelimesi insanlar için de kullanılır. Görgüsü olmayan, kaba ve hoyrat kişiler için de yabani sözcüğü kullanılır. İnsan, hayvan ve bitki için farklı tanımlara sahip olan yabani kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 02-12-22 20:12

Kuşadası’ndaki hayvan rehabilitasyon merkezi internetten canlı olarak izlenebiliyor

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yer alan Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarının bakımı yapılırken, merkez internet üzerinden vatandalar tarafından canlı olarak izlenebiliyor.

Yurthaber 29-11-22 09:36

Kötü kokulara son verin! Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir?

Evcil hayvanlar hayatımızı çok daha mutlu ve huzurlu devam ettirmemizi sağlıyor. Evde köpek veya kedi ile yaşamak mutluluk verse de oldukça zorlu durumlara yol açabiliyor. Evde bulunan evcil hayvan kokusu bu zorluklar arasında bulunuyor. Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir? hayvan sahipleri tarafından sıklıkla aratılıyor. Evinizi mis gibi kokutmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 10-11-22 16:26

Diyarbakır’daki hayvan hastanesi, bölgede yabani ve evcil hayvanlara sağlık üssü oldu

Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesinde kurulan hayvan hastanesi, tıbbi imkanları ve başarılı akademik kadrosuyla kent ve çevre illerden getirilen binlerce hayvanın sağlığına kavuşmasına imkan tanıyarak bölgede sağlık üssü görevini üstleniyor.

Yurthaber 08-11-22 08:58

Bu alerji mevsiminde evinizin havasını kolayca kontrol etmenizi sağlayacak ürün önerileri

Alerji mevsimi, solunum rahatsızlığına sahip olan kişilerin korkulu rüyası. Senenin o mevsimi geldiğinde deliksiz bir uyku çekmek ya da öksürmeden rahat nefes almak bir hayli zorlaşıyor. Hele bir de evcil hayvan dostlarınız var ise işler daha da kötü bir hâl alabiliyor. Gelin hem sizin hem sevdiklerinizin sağlığını koruyacak hava temizleme cihazlarını inceleyelim.

Haber 18-10-22 15:20

Sigortam.net, hizmetlerine Evcil Hayvan Sigortası'nı da ekledi

Sigortam.net Üst Yöneticisi Bora Uludüz: - "Tek bir noktadan müşterilerimizin tüm sigorta ihtiyaçlarına çözüm olmak istiyoruz. Bu vizyonla Evcil Hayvan Sigortası’nı da hizmetlerimize ekledik"

Yurthaber 17-10-22 10:58

Evcil hayvan sahipleri dikkat! Son tarih 31 Aralık

Türkiye'de evde bakılan kedi, köpek ve gelinciklere mikroçip takma zorunluluğu getirildi. Tarım ve Orman Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan "Kedi, Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne göre evde yaşayan kedi, köpek ve gelinciklere çip taktırmak gerekiyor. Evcil hayvan sahipleri bu konuda uyarılıyor. Çip işlemi için son tarih ise 31 Aralık. Bu tarihe kadar çip taktırmayanlara para cezası uygulanacak.

Haber 16-10-22 11:56

Evi değiştirmeye gerek yok! Rutubet ve küf oluşmadan önleminizi alın

Sonbahar aylarına gelindiğinde evlerde bulunan küfler ve rutubetler göz korkutmaya başlıyor. Evdeki rutubetler kötü kokulara, istenmeyen görüntülere ve sağlığınızın bozulmasına neden olabiliyor. İnternet üzerinden evdeki rutubet nasıl geçer? Rutubet kokusu nasıl giderilir? diye araştırmalar yapılıyor. Bu durumu çözmek için ilk olarak nemin oluşmasını engellemek gerekiyor.

Kadin 13-10-22 08:44

Dyson'dan evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak teknolojiler

Dyson'ın yeni Anti-tangle teknolojisi ve gelişmiş başlıkları, saç ve evcil hayvan tüylerini kolayca ortadan kaldırıyor

Yurthaber 11-10-22 16:29

Amazon Evcil Hayvan Haftası kampanyasını başlattı

Amazon.com.tr müşterileri, evcil hayvanları için aralarında oyuncaktan, tasma ve kıyafetlere, mamadan, davranış kontrol ürünlerine çok geniş bir seçkiden, önde gelen birçok markanın ürünlerinde indirimlerden faydalanabilecek

Yurthaber 04-10-22 10:36

Emlakjet’te evcil hayvan sahibi çalışanlara SemPati İzni hakkı

Emlakjet İK Direktörü Nilhan Üçok Erten: - "Değişen dünyanın ve yeni neslin beklentilerini hızla iş süreçlerine uygulamayı başaran bir şirket olarak, bugün henüz konuşmadığımız birçok süreci de hayata geçirecek esneklikte bir İK strateji planı ile ilerliyoruz"

Yurthaber 04-10-22 09:33

Migros sokak hayvanları için 4 bin 423 ton gıda bağışladı

Migros, evcil hayvan mama ve aksesuarlarını 9 Ekim'e kadar yüzde 40 indirim fırsatıyla sunarak sokak hayvanlarını unutmayan müşterilerine destek veriyor

Yurthaber 01-10-22 11:40

Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı açıldı

Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı açıldı

Yurthaber 29-09-22 15:36

3. Ankara Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı açıldı

3. Ankara Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı açıldı

Yurthaber 15-09-22 12:59