Ishal Belirtileri Haberleri

İshali bıçak gibi kesiyor, hazımsızlığı gideriyor! Her gün bir avuç tüketmeniz yeterli

Pek çok kişinin korkulu rüyalarından biri olan ishal günlük hayatınızı olumsuz etkiliyor ve vücudunuzun dengesini bozuyor. İshal genel olarak birkaç gün içinde kendiliğinden geçen bir durumdur. Fakat birkaç günden fazla sürerse farklı sorunların habercisi olabilir. Vücutta aşırı sıvı kaybına yol açan ishali doğal yöntemlerle kesmek mümkün. Her gün bir avuç tüketeceğiniz iğde ishali keser ve hasımsızlığını giderir...

Haber 28-07-2023 12:47

İshal nasıl geçer? İshali ne keser, ishale iyi gelen yiyecekler nelerdir?

İshal sindirim sisteminin sık ve sulu dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Bu rahatsızlık bağırsaklardaki sindirim sistemi sürecinin normalden daha hızlı bir şekilde gerçekleştiği durumlarda ortaya çıkar. İshal genellikle bir semptom olarak başka bir sağlık sorununun belirtisi olabilir veya bazı durumlarda kendiliğinden ortaya çıkabilir. Genellikle sıvı ve sık dışkılama, karın krampları, mide bulantısı ve bazen ateş gibi belirtilerle kendini gösterir.

Haber 14-06-2023 12:43

İshale ne iyi gelir, nasıl geçer? İshali ne keser?

İshal sindirim sisteminin normalden daha sık ve sulu dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Çoğu insan hayatlarının belirli bir noktasında ishal deneyimlemiştir. İshal sindirim sistemindeki normal işleyişi bozan bir dizi faktörden kaynaklanabilir. Bunlar arasında viral veya bakteriyel enfeksiyonlar, parazitler, gıda zehirlenmesi, alerjik reaksiyonlar, ilaçlar, stres veya sindirim sistemi hastalıkları bulunabilir.

Haber 30-05-2023 22:56

Gebelikte ishal neden olur? İshal hamilelik belirtisi mi, hamilelikte ishal nasıl geçer?

Hamilelikte kişiler hormonal değişimlere bağlı olarak mide bulantısı, baş dönmesi, ishal, kabızlık gibi problemlerle karşı karşıya kalabilir. Bu durumlar anne adaylarının zor günler geçirmesine sebep olabilir. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilen bu belirtiler kısa süreli olabileceği gibi uzun süreli de olabilir. Bu süreçte anne adayı yediklerine, içtiklerine ve yaşam tarzına oldukça fazla dikkat etmelidir. Peki, kişinin ishal olması bir hamilelik belirtisi mi?

Kadin 07-03-2023 17:56

Ishal Belirtileri

İshal Belirtileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. İshal Belirtileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yazın 3 kat artıyor! Yaz ishaline karşı dikkatli olun

Sıcakta bozulan gıdalar, kirli suların içilmesi ve bu sularla yıkanmış meyve ile sebzelerin tüketilmesi, mikroplu havuz ile deniz suyunun yutulması… Yaz aylarında en sık bu etkenlerin yol açtığı ishaller bugünlerde kış aylarına göre 3 kat daha fazla yaşanıyor!

Haber 05-08-2022 12:54