Istanbul Elektrik Kesintisi Olan Ilceler Haberleri

'Gizli pandemi boyutlarına ulaştı' O tarihi işaret etti

İstanbul Üniversitesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İlhan Satman, son birkaç yılda obezitenin gizli pandemi boyutlarında tüm toplumlarda arttığını söyledi. Satman, "1998 yılında toplumda yüzde 22 civarında olan obezitenin günümüzde yüzde 30’lara çıktığını ve yüzde 31 civarına ulaştığını gördük. Yaptığımız modelleme çalışmalarında 2045 yılına doğru toplumun yüzde 45-50'sinin obeziteli olacağı öngörülüyor" dedi.

Kadin 2024-05-04 13:13:47

İstanbul Marketing Summit Kırılma Noktası, 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek

Pazarlama ve İletişim dünyasını bir araya getiren İstanbul Marketing Summit, bu yılki ilk etkinliğini 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleştirecek. Kırılma Noktası temasıyla düzenlenecek olan zirvede yapay zekâ, yaratıcılık, teknoloji, sürdürülebilirlik ve birçok konuda alanının önde gelen isimleri sahneye çıkacak.

Haber 2024-05-03 21:44:52

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden şehir içi ulaşım açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1 Mayıs nedeniyle kapalı olan bazı hatların açıldığını, bazı hatlarının ise henüz kapalı olduğunu duyurdu.

Haber 2024-05-01 21:04:22

Ankara'yı dolu ve sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü! Tedbir amaçlı elektrik kesinti! Açıklamalar peş peşe geldi

Ankara'da etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran sağanak yağış ve dolu nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Ankara Valisi Şahin yaptığı açıklamada "Şu ana kadar yaklaşık 1330 su baskını ihbarı geldi" dedi. EGO Genel Müdürlüğü ise bazı bölgelerde tedbir amaçlı elektrik kesintisi uygulandığını bildirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bir açıklama yaptı.

Haber 2024-04-30 22:58:41

Diğer Haber Etiketleri

alara cinsi ilik obezite pandemi Pazarlama İletişim ibb ulaşım Ankara dolu yağmur naci görür deprem Prof. Dr. Naci Görür istanbul depremi elektrik dicle elektrik İstanbul Havalimanı thy Ekrem İmamoğlu Eyüp Aksu İstanbul Beyoğlu tıraş elektrik arıza elektrik kesintileri elektrik kesintisi elektrik arıza 186 elektrik arıza iletişim elektrik arıza no elektrik arıza izmir elektrik arıza numarası elektrik arıza tel elektrik arıza tel no ankara elektrik arıza telefon başkent elektrik arıza gediz elektrik gediz elektrik arıza izmir elektrik arıza boğaziçi elektrik Ayedaş Başkent EDAŞ uedaş İstiklal Caddesi vapur Bolu Dağı Tüneli Sarıyer cami göçmen necmettin batırel hükümet pkk Paris Üsküdar bıçaklı saldırı Motokurye İstanbul Boğazı sis bayram tatili ele Buket Aydın taksi Buğra Kavuncu Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy Seçim 2024 seçim sonuçları istanbul seçim sonuçları yerel secim sonuclari Murat Kurum Beylikdüzü Yerel seçim Recep Tayyip Erdoğan saadet partisi birol aydin atatürk Oğuzhan Uğur youtube Fatih Bahçelievler sevgili Marmara Denizi Petrol arama Türkiye Petrolleri resmi gazete kaza görüntü elektrik panosu itü uyuşturucu tabanca Ali Yerlikaya operasyon bostancı bisikletli Ceza hapis CHP fatih keleş köfte lokanta Cizre cinayet Arnavutköy Tır trafik kazası Bakırköy gecesi sosyal medya Sertab Erener Eurovision ağlamak aktan doğru Zeynep Bastık Dursun Özbek şubat Enflasyon Sabiha Gökçen sefer uçuş konut İzmir Amsterdam Hollanda trafik

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

Dicle Elektrik'ten elektrik kesintisi iddialarına yanıt! 'Hizmetimiz kesintisiz devam ediyor'

Bazı sosyal medya kanallarında gündeme getirilen Dicle Elektrik'in bazı dağıtım bölgelerinde genel bir enerji kesintisi iddialarına kurumdan yanıt geldi.

Haber 27-04-24 11:42

THY, İstanbul Havalimanı’nda Pet Lounge kuracak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, evcil hayvanların uçağa kabulü kriterleri üzerinde olan ve kabin içinde taşınması mümkün olmayanlar için İstanbul Havalimanı’nda bir "Pet Lounge" konusunda çalıştıklarını duyurdu.

Yurthaber 25-04-24 08:12

'Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' sözleriyle gündem olan Eyüp Aksu'dan İmamoğlu ziyareti! Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki

31 Mart seçimleri öncesi 'taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum' diyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede, ulaşım sorunlarının masaya yatırıldığı öğrenilirken, Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den sert tepki geldi.

Haber 24-04-24 16:52

'100 lira için vurulacaktık' Beyoğlu'nda tıraş ücreti kavga çıkardı... Gidip silahla geri geldi! Kurşun yağdırdı

İstanbul Beyoğlu’nda, 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Saç-sakal tıraşı olan şahsın ücretin 150 TL olduğunu öğrenmesi üzerine indirim istediği, berberin 120 TL olabileceğini söylediği, bunun üzerine şahsın 100 TL verdiği ve tartışmanın böyle çıktığı aktarıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber "100 lira için vurulacaktık" dedi.

Haber 24-04-24 10:58

Elektrik kesintisi sorgulama nasıl yapılır? Elektrik kesintisi hangi numaradan öğrenilir?

Tüketici sorumluluğunda olan ya da olmayan nedenlerden ötürü elektrik kesintileri yaşanabilmektedir. Kullanılan iş aleti ya da el aletlerindeki mevcut sorunlar nedeniyle sigortaların atması, sigortanın arızalı olması ya da iç tesisattaki çeşitli hasarlar tüketici sorumluluğundaki arızalardır. Genel arızalar ise merkezden kaynaklanabilir. Bir elektrik kesintisinin nedeni ise birkaç yoldan sorgulanabilir.

Haber 23-04-24 20:40

Tarihi 1914'e uzanıyordu! İstiklal Caddesi'nde yeni dönem: İBB duyurdu

İstanbul'un simge caddelerinden İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor. İstiklal Caddesi'nin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacak. Bataryalı tramvayların tasarımı nostaljik tramvaylarla aynı olacak.

Finans 21-04-24 13:30

Yer: İstanbul! Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar, araçların camı kırıldı: Harem-Sirkeci arabalı vapuru beşik gibi sallandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi. Öte yandan Harem-Sirkeci arabalı vapurunun beşik gibi sallandığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 20-04-24 18:37

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak

Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından biri olan Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü, heyelan riskine karşı Kurban Bayramı’ndan sonra 70 metre uzatılacak. Ocak ayında alınan kararla 60 metre uzatılacağı açıklanan tünelin mesafesi 10 metre daha artırılarak 70 metre olacağı açıklandı.

Haber 18-04-24 21:15

Görür'den duymaya alışkın olmadığımız sözler! Bu kez çok sinirlendi: Utanmıyor musunuz?

Deprem bölgesi olan ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanan büyük felaketin ardından başlayan tartışmalar dinmeden devam ediyor. Olası İstanbul depremini sürekli gündemde tutmaya çalışan Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür kendine yönetilen, "Halkı tedirgin ediyorsun" eleştirilerine sert çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Görür, "Utanmıyor musunuz?" diyerek karşılık verdi. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 10:00

'Camide kaçak göçmen' iddiası olay yarattı! Görüntüleri kaydeden polisin, görev yeri değiştiği söyleniyordu... Kurs hocası ilk kez yaşananları anlattı

İstanbul Sarıyer'deki Mekke Nur Camii’nde kaydedilen görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu. Caminin misafirhanesindeki odalarda çok sayıda yabancı uyruklu gencin kaldığını rapor eden polis memurunun iddiaya göre silahına el konulup, görev yeri değiştirildi. Bir anda gündem olan camideki kurs hocası ise yaşananlar ve iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

Haber 17-04-24 07:50

'Şakkadanak satarım' sözleriyle hafızalara kazınmıştı! Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir canlı yayında dolar çıkışıyla gündem olan ve 'Şakkadanak satarım' sözleriyle adından söz ettiren Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel bu kez Ankara, İstanbul ve İzmir sözleriyle tepki çekti.

Haber 16-04-24 09:40

Terör örgütü PKK’nın sözde ‘Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu’ yakalandı

Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" olan terörist Serhat G, Fransa'dan geldiği İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Haber 13-04-24 14:33

Üsküdar’da motokuryeye saldırı! 5 yerinden bıçaklandı

İstanbul Üsküdar’da seyir halindeki motokurye ile yine seyir halinde olan iki otomobildeki şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgaya dönüşen olayda motokurye bıçaklanarak ağır yaralandı.

Haber 12-04-24 07:11

İstanbul Boğazı'nda sis etkili oluyor! Gemi trafiği askıya alındı

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği etkili olan sis nedeniyle askıya alındı.

Haber 06-04-24 07:21

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu yorumu gündem olmuştu! Aydın'a Özgür Demirtaş'tan sert tepki geldi

Buket Aydın'ın Youtube’da yaptığı bir yayında, ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. “Ekrem İmamoğlu kim?” diyen Aydın’a, Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş’tan sert tepki geldi.

Magazin 05-04-24 09:15

İmamoğlu seçimi kazanır kazanmaz geri adım attı: Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan dikkat çeken açıklama: ‘Karşı çıkmayacağız…’

Yerel seçimler öncesi tüm adayların vaatleri arasında İstanbul’un taksi sorunu girmişti. Daha önce İBB’nin 15 kez öneride bulunmasına rağmen tüm teklifleri geri çeviren İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan açıklama geldi. Seçim öncesi “Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum” geliyor sözleri ile gündem olan Aksu İBB’ye seslendi: “Taksi artışı kanuna hukuka uygun teklif gelirse karşı çıkmayacağız…”

Finans 04-04-24 10:58

İYİ Parti'de peş peşe istifalar! Buğra Kavuncu'nun ardından Burak Akburak da görevini bıraktı

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Buğra Kavuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada İYİ Parti Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kavuncu'nun ardından İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak da partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 03-04-24 20:19

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-24 21:13

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-24 22:39

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi? Yanıtlar Mynet'te!

Haber 30-03-24 22:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık mesajı: İstanbul, pazartesi günü bir başka güne uyanacak

Seçimlere artık sadece 1 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son gün çalışmalarını İstanbul'a ayırdı. İki programı olan Erdoğan ilk konuşmasını Arnavutköy'de gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada yarın için sandık mesajı verdi ve, "Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul başka bir güne uyanacak." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ikinci adresi olan Güngören'e geçti.

Haber 30-03-24 14:50

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'Atatürk' sorusuna gündem olan yanıt! Ayağa kalkıp...

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Birol Aydın, konuk olduğu programda bir seyircinin "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine gündem olan bir hareketle yanıt verdi. İşte o anlar!

Haber 28-03-24 09:26

Fatih'te çarşaflı kadını darbeden şüpheli tutuklandı

İstanbul Fatih'te çarşaflı olan bir kadını tartışma sonrasında darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan A.Ü.Ş. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 27-03-24 21:47

Sevgilisi evdeyken birlikte yaşadığı eski kocası zile bastı! Çamaşır ipiyle 4. kattan inmek isterken olan 6 yaşındaki çocuğa oldu

Akılalmaz olayın adresi İstanbul Bahçelievler... Sevgilisinin evine giden Vahdet T. sevgilisinin birlikte yaşadığı eski kocası Turgay E.'nin zile basmasıyla büyük panik yaşadı. Kaçmak isteyen Vahdet T. 4. kattan aşağı çamaşır ipi sarkıttı. Ancak çamaşır ipi kopunca okula giden 6 yaşındaki kızın üstüne düştü. Talihsiz kız ise 10 gün yoğun bakımda hayata tutunmaya çalıştı. İşte detaylar...

Haber 23-03-24 16:19

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmara Denizi ile ilgili önemli karar! Tepki gecikmedi: “Marmara’nın sonunu getirebilir”

Marmara Denizi ile ilgili çok önemli bir karar alındı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na, Marmara Denizi'ndeki 3 ayrı bölge için petrol arama ruhsatı verildi. Bu karara ilk tepki ise Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nden geldi. Yapılan açıklamada "Olası bir petrol sızıntısı ise kapalı bir deniz olan ve Marmara Denizi’nde yaşamın sonu demektir" ifadeleri kullanıldı.

Finans 23-03-24 14:15

Türkiye'nin konuştuğu Eylem Tok olayında flaş gelişme! Kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan'da ehliyeti olmadan kullandığı arabayla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki T.C, annesi yazar Eylem Tok ile birlikte önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçmıştı. Türkiye'nin konuştuğu acı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde araçların yarıştığı o anlar, Eylem Tok'un kazayı öğrendiği an ve olay yerine gidişi de görülüyor. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 23:02

Şişli'de elektrik panosunda meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı

Şişli'deki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi'nde elektrik panosunun patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

Yurthaber 20-03-24 14:04

Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde eş zamanlı 'Mahzen-15' operasyonları: Çetinler organize suç örgütü çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü olan Çetinler çökertildi. Operasyonlarda 109 şüphelinin yakalandığı öğrenilirken kilolarca uyuşturucu madde ve çok sayıda tabanca ele geçirildi.

Haber 20-03-24 08:23

Bisikletli Doğanay Güzelgün'ün ölümüne sebep olmuştu: Temel Ünlü'nün cezası belli oldu! Uslanmaz bir kişilik detayı dikkat çekti

İstanbul Bostancı'da bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne sebep olan ve alkollü olduğunu itiraf eden Temel Ünlü'ye 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme Ünlü'nün 'uslanmaz bir kişiliğe' sahip olduğunu değerlendirerek sanığın cezasına indirim uygulamadı.

Haber 18-03-24 15:49

36 saatlik elektrik kesintisi isyan ettirdi! Esnaf kepengi kırdı: 500 bin liralık et ziyan oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 36 saatlik elektrik kesintisi semt sakinlerini isyan ettirdi. Kesinti nedeniyle kepenk açamayan esnaf ürünlerinin bozulmasından dert yandı. Bir kasap 500 bin liralık et ürününün ziyan olduğunu, bir başka esnaf 10 bin lira mağdur olduğunu dile getirdi. Elektrik dağıtım şirketinden kesintiyle ilgili açıklama geldi.

Haber 15-03-24 16:55

Gündem olan 'para sayma' görüntüleri sonrası yeni gelişme! İfadeye çağrılan Fatih Keleş adliyeye geldi

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekilen 'para sayma' görüntüleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Haber 15-03-24 11:14

İmamoğlu Erdoğan'ın bana köfte borcu var diyerek yıllar önceki o anısını ilk kez anlatmıştı... O dükkanın fotoğrafı ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) adayı olan mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bir anısını anlatmıştı. Yıllar önce Erdoğan'ın lokantalarına gelerek köfte yediğini söyleyen İmamoğlu "Benim lokantamda köfte yedi parasını da almadım. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" demişti. Kamuoyunda merak uyandıran köfteci dükkanının fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber 14-03-24 07:50

Cizre’de kaçak kablo patlamaya neden oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaçak kullanımdan kaynaklanan yeraltı kablo patlaması meydana geldi. Dicle Elektrik, kayıp-kaçak ekipleri ana hattan kaçak bir hat çekildiğini tespit etti. Yangına sebep olan hattı kullananlar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Haber 13-03-24 12:26

İstanbul'da börekçide korkunç cinayet! Silahla başından vurarak öldürdü

İstanbul Arnavutköy'de iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi olan iki arkadaş arasında buluştukları börekçide tartışma çıktı. Tartışma sonucunda Salih İ., Abdullah Ü.'yü silahla başından vurdu. Abdullah Ü. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haber 12-03-24 20:27

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 12-03-24 09:23

2003'te birinci olmuştu... Sertab Erener'e bomba Eurovision daveti!

Eurovision'da ülkemizi gururlandırarak birinci olan Sertab Erener'e Eurovision'dan davet geldi. Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul konserinde müjdeyi verdi!

Magazin 11-03-24 07:54

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli: Vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle gemi trafiği geçici olarak askıya alındı. Vapur seferleri de ikinci bir duyuruya dek iptal edildi. Öğleden sonra kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine trafik güney-kuzey yönlü olarak açıldı.

Haber 10-03-24 10:30

Deprem olunca ağlamaktan krize girdi! Zeynep Bastık korkusu yüzünden İzmir'den ev almıştı

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depreme Zeynep Bastık da İstanbul'da yakalandı. Ciddi bir korkusu olan Bastık ağlamaktan krize girdi.

Magazin 05-03-24 07:28

Buğra Kavuncu'dan Dursun Özbek'e 'Randevu' tepkisi! O görüntü gündem oldu... 'Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz. Bize gelince…'

Galatasaray Başkanı Özbek'in AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum’la olan görüntüleri gündem yarattı. Söz konusu görüntülere İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu tepki gösterdi. Kavuncu yaptığı açıklamada Özbek'e tepki göstererek "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz, bize gelince randevu günü Ankara'ya gidiyorsunuz" dedi.

Haber 03-03-24 10:08

İstanbul'un yıllık enflasyonu yüzde 76'yı aştı

İstanbul’un enflasyonu Şubat ayında yıllık yüzde 76,58 oldu. Şubat ayında İstanbul’da; perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre yüzde 4,07, toptan fiyat hareketlerini yansıtan toptan eşya fiyatları indeksi ise yüzde 4,64 oranında arttı.

Finans 01-03-24 12:25

GÜNCELLEME - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar normale döndü

İstanbul'da, sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aksayan seferler normale döndü. SEFERLERİN NORMALE DÖNDÜĞÜ BİLGİSİ VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 29-02-24 13:54

Konut fiyatlarında sıralama değişti! İstanbul, Ankara ve İzmir’i geride bıraktılar

Metrekare fiyatı en yüksek ve en düşük olan iller sıralaması değişti. Anadolu'da artış oranları daha yüksek olurken büyükşehirlerde fiyat artışı yavaşladı. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Anadolu'daki konutlarda fiyat avantajı olması sebebiyle konut alacakların yönünü buraya çevirdiğini söyledi.

Finans 29-02-24 09:42