Kum Saati Vucut Haberleri

Beşiktaş transfere son noktayı koydu: Immobile İstanbul'a geliyor! Saati belli oldu

Paulista ve Rafa Silva ile anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi son olarak Ciro Immobile için adım atmıştı. Immobile bu akşam Türkiye'ye geliyor! 34 yaşındaki İtalyan golcünün İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Spor 2024-07-11 16:56:14

2 milyon TL'lik lüks saatini bulması için dalgıç tuttu! Dokuz saat süren arama çalışması nefesleri kesti... Şansıma inanamadım

38 yaşındaki amatör dalgıç Giorgio, 2023 yılında Mallorca açıklarında kaybolan milyonluk bir saatin peşine düştü. Saatin sahibinin oğlunun değerli parçayı bulması için onu tutması üzerine Giorgio, su altında geçen 9 saatin sonunda Patek Phillipe marka saati buldu. Saatinin bulunmasına sevindiğini dile getiren sahibi ise, "Şansıma inanamadım. Çocuklarıma miras bırakmak istediğim ender bir parçaydı" dedi.

Trend 2024-07-11 10:27:15

Cildinizdeki kararmalarla vedalaşın! İşte en popüler kararma karşıtı ürünler

Yaz geldi, deniz, kum, güneş derken cildinizde oluşan kararmalar canınızı mı sıkıyor? Özellikle dirsekler, dizler, koltuk altı ve boyun gibi bölgelerdeki renk değişiklikleri, çoğumuz için büyük bir problem haline gelse de merak etmeyin, bu sorunu çözmek sandığınızdan çok daha kolay! Cildinizdeki kararmalarla vedalaşmak, daha pürüzsüz ve eşit tonlu bir ciltle tanışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırsanız, cildinizin en iyi haline kavuşmasını sağlayacak ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 2024-07-08 14:30:32

Önce servis edilip, sonra silindi! TFF Başkanı Büyükekşi için olay yaratacak iddia... Çok sert çıktı: Şenes abinin yüzüne nasıl bakacaksınız?

UEFA'nın bozkurt işareti nedeniyle Merih Demiral'a verdiği skandal ceza sonrası TFF Onursal Başkanı, FIFA ve UEFA'nın eski yöneticisi Şenes Erzik'in TFF başkan aday adayı Servet Yardımcı'ya tepki gösterdiği iddia edilmişti. Servis edilen haberler bir süre sonra kaldırılırken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atan spor yazarı Tahir Kum, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: Yüzüne nasıl bakacaksınız?

Spor 2024-07-06 08:19:01

Diğer Haber Etiketleri

AZ yaşında Ciro Immobile beşiktaş Dalgıç saat alara Güneş güzellik hücreler koltuk altı kararması aday erden Servet Yardımcı spor yazarı UEFA ust euro 2024 TFF Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi sosyal medya Hayko Cepkin Türkiye Hollanda Yunanistan mesai saati Tatil Villam İle Yaz Tatili tatil çalışma saati düzenleme meslek resmi gazete Petrol ele Oyuncu Nesrin Cavadzade güneş çarpması casio erkek kol saati kol saati kol saati erkek erkek kol saati erkek kol saatleri ucuz baklava şirinevler kilo stanley termos vantilatör Telefon kılıfı sinek kovucu plaj Hakan Fidan putin düğü kurban Kurban Bayramı Kurban eti sıcaklık Özgür Özel fenerbahçe José Mourinho Antalyaspor uz yıllık Alex de Souza son dakika uçak Sergen Yalçın İbrahim Reisi İran Altın kadın kol saati lacoste titanik Aksaray Üsküdar metro açıklama yangın a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Ramazan Bayramı Bayram namazı bayram namazı saatleri ankara bayram namazı Kahramanmaraş deprem abd seçim Joe Biden Barack Obama Belediye başkanı Bitlis CHP ak parti Irak terörle mücadele Arnavutköy ali erbil magazin Mehmet Ali Erbil Ramazan osmanlı fiyat ramazan ayı belediye Kırşehir galatasaray oynanacak türkiye futbol federasyonu verildi Acun Ilıcalı mesai saatleri esnek çalışma Süper Lig tff tff,

Hayko Cepkin'den hayranını kırmadı, konser saati öne çekti!

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin cumartesi günü olan konserinin saatini değiştirdi. Cepkin, 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye-Hollanda maçıyla çakışan konserinin saatini, hayranının talebi üzerine erkene çekti.

Magazin 03-07-24 18:18

4 gün çalışma derken onlar 6 güne çıkardı: Komşuda mesai saati isyanı

Yunanistan hükümeti, mesaiyi altı gün olarak değiştirme kararı aldı. Yeni uygulama, Pazartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek. Çalışanlara altıncı gün için yüzde 40 ek ücret önerilecek. Başbakan Miçotakis, kararın azalan nüfus ve iş gücü eksikliği riskleri nedeniyle gerekli olduğunu savunuyor. Yunanistan'da ekonomik kriz nedeniyle son on yılda yaklaşık 500 bin genç eğitimli vatandaşın göç ettiği tahmin ediliyor.

Finans 03-07-24 14:43

Yaz mı kış mı? Bu test yapman gereken tatili söylüyor!

Senin bu yıl yapman gereken tatil ne? Deniz, kum ve güneşle yaz tatili mi yoksa daha sakin bir kış tatili mi? Hemen testi çöz, cevabını öğren!

Trend 30-06-24 22:18

Senin tatilde olmazsa olmazın ne?

Yaz tatili zamanı geldi çattı! Şimdi deniz, kum, güneş derken bir yandan da tatilde senin için en önemli olan şeyin ne olduğunu keşfetme zamanı. Testi çözmek için aşağı kaydırmaya devam et!

Trend 30-06-24 14:35

O meslek grubunda çalışanlar dikkat! Çalışma saatleri yeniden düzenlendi! Karar Resmi Gazete'de...

Petrol araştırma, arama ve sondaj faaliyetlerindeki işçiler için çalışma saati düzenlemesine gidildi. Söz konusu faaliyetler kapsamında yürütülen işler ve bu işlerin yürütüldüğü iş yerlerinde çalışma saati düzenlemesi, 24 saatte 2 işçi postası olacak şekilde yapılabilecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 30-06-24 07:48

Hem saati hem de beyaz bikinisi olay... Nesrin Cavadzade'ye bir bakan bir da daha baktı

Son günlerde sezonun yorgunluğunu tatilde atan Nesrin Cavadzade Göcek’te konakladığı otelin iskelesinde görüntülendi. Güzel oyuncunun iddialı beyaz bikinisine bir bakan bir daha baktı.

Magazin 30-06-24 07:01

Güneş çarpması belirtileri nelerdir? Güneş çarpmasına ne iyi gelir?

Yaz ayları çoğu insan için tatil, deniz, kum ve güneş anlamına gelir. Güneşin parlak ışınları doğrudan ruh hâlimizi iyileştirir ve bize enerji verir. Ancak güneşin bu gücü aynı zamanda sağlığımız üzerinde ciddi etkiler de yaratabilir. Güneş çarpması bu etkilerin en tehlikeli olanlarından biridir ve bu nedenle yaz aylarında güneşle olan ilişkimizi dikkatle yönetmemiz gerekir.

Haber 28-06-24 11:03

Fiyatı 2 bin 884 TL'ye düştü! Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saati günün fırsat ürünü

Saat tutkunları için fırsat zamanı! Su geçirmez ve dayanıklı kaliteli bir saat arayışındaysanız Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saat'ini kaçırmak istemezsiniz. Su altı sporlarıyla uğraşanların ve klasik kombinlerinin tarzını yükseltmek isteyen saat tutkunlarının favorisi olan Casio'nun en sevilen saat modeli kısa süreliğine 670 TL indirimle sizleri bekliyor.

Haber 25-06-24 16:14

Bir saati aşkın güneşin altında beklediler! Kilosu 110 TL: Sonu görünmedi, Şirinevler'de ucuz baklava kuyruğu

Ramazan Bayramı'nın ardından Kurban Bayramı'nda da fiyatlar cep yaktı. Kilosu 1000 TL'yi aşan baklava Şirinevler'de 110 TL'ye satılınca uzun kuyruklar oluştu. Kuyruktakiler baklava alabilmek için güneşin altında 1 saatten fazla bekledi.

Finans 16-06-24 13:32

Güneşin keyfini çıkarın! Bu yazı rahat geçirmenizi sağlayacak ürünler

Yaz mevsiminin getirdiği deniz, kum ve güneşi ne kadar sevsek de bazen kavurucu sıcaklarla bunalmadan edemiyoruz. Bu noktada günlük hayatımızı kolaylaştıran pratik ürünler imdadımıza koşarak yaz mevsimini daha serin rahat geçirmemize destek oluyor. Günlerin uzadığı bu sıcak yaz günlerinde içeceklerimizi serin tutarak susuzluğumuzu gideren termostan gün boyunca özgürce hareket etmemizi sağlayan powerbank’e kadar uzanan pratik ve işlevsel ürünlerin yer aldığı bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 14-06-24 12:44

SON DAKİKA | Kremlin duyurdu! Putin ile Hakan Fidan bugün görüşecek

Son dakika haberi: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bugün görüşeceği bildirildi. Görüşme saati olarak 18.00 duyuruldu.

Haber 11-06-24 12:20

Uzmanı uyardı: Yeni kesilmiş kurban etine sakın bu hatayı yapmayın!

Kurban Bayramı’nda kesilecek kurbanların etinin muhafazası ile ilgili bilgi veren Doç. Dr. Hüdayi Ercoşkun, kesimden sonra etin bir süre dışarıda bekletilmesi gerektiğini belirterek, "Kesilmiş eti 24 saati dondurursak et, ölüm sertliği aşamasında donmuş olacak ve çözündürdüğümüz zaman en sert halinde olacak" dedi.

Yemek 10-06-24 10:10

Kavurucu sıcaklar için çalışma saati önerisi! 'Modifiye edilebilir' Bazı belediyeleri örnek gösterdi! 'Özel iş yerlerinde de uygulanabilir'

Kavurucu sıcaklar etkisini gösterirken uzmanlardan uyarılar geliyor. Prof. Dr. Tuna Katırcıbaşı'dan çalışma saati önerisi geldi. Sıcak havada güneş altında çalışanlar ve 65 yaş üzeri vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini belirtip "Bence çalışma saatleri modifiye edilebilir. Özellikle tarım işçileri çok aşırı sıcaklarda çalışmalarını devam ettiriyor ve bu maalesef insani değil. Sabah 06.00-09.00 arası ile 17.00-20.00 saatleri çalışmak için daha mantıklı olabilir" dedi.

Finans 06-06-24 10:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ziyaret edecek! Özgür Özel: 'Gün ve saati bugün paylaşılacak'

Siyasetin gündeminde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti'yi ziyaret etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye yapacağı ziyaret yer alıyordu. Erdoğan'ın ziyaretin Kurban Bayramı öncesinde olacağını söylemesi gündemi hareketlendirdi. Özgür Özel konuyla ilgili bir açıklama yaparak gün ve saatin bugün açıklanacağını ifade etti.

Haber 05-06-24 18:42

Fenerbahçe resmen duyurdu! Jose Mourinho açıkladı: 'Kadıköy'de buluşuyoruz, haydi yolculuğumuza başlayalım'

Fenerbahçe Spor Kulübü, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile anlaştıklarını resmen duyurdu. Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun taraftarlara seslendiği bir video paylaşarak imza töreni için saati açıkladı. Videoda Mourinho "Merhaba Fenerbahçeliler. Kadıköy'de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım" ifadelerini kullandı.

Spor 01-06-24 22:52

Alex de Souza görevine resmen başlıyor! Geliş saati belli oldu

Uzun yıllar sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönen Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın geliş saati belli oldu. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 11:12

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Meşhed'teki İmam Rıza Türbesi'nde defnedildi

Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Tebriz, Kum, Tahran ve Bircend kentlerinde düzenlenen veda törenleri sonrasında bugün Meşhed kentinde son yolculuğuna uğurlandı. Reisi'nin cenazesi, Meşhed'deki İmam Rıza Türbesi'nde düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Haber 23-05-24 19:47

Altın fiyatları için saat saat tahmin! Hepsi iki günde açıklanacak: ‘Bunun ekmeğini yiyorlar…’ (14 Mayıs 2024 çeyrek, Cumhuriyet, gram altın fiyatı)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ederken bugün ve yarın peş peşe açıklanacak veriler piyasaların odağına yerleşti. Önce ABD ÜFE verisi açıklanacak, ardından Fed Başkanı Powell konuşacak. Yarın ise altın fiyatları için tam anlamıyla kader günü. Nisan ayı ABD enflasyonu belli olacak. Peki altın fiyatları için tahminler ne? Uzmanlar tüm gelişmeleri saati saatine yorumladı. Altın için tüm senaryoları anlattılar. İşte detaylar…

Finans 14-05-24 10:32

Zamansız şıklık! Lacoste kol saatlerinde indirim başladı

Lacoste kol saati modellerinde kaçırılmayacak bir indirim başladı. İster spor ister klasik modeller arıyor olun, stilinize en uygun saatler şimdi indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor. İndirimdeki Lacoste modellerinden hazırladığımız seçkimize bakmadan geçmeyin.

Haber 13-05-24 16:11

Titanik'teki en zengin adamın cansız bedeninden çıkmıştı! Açık artırmada satılıyor: Değeri...

Titanik’te hayatını kaybeden ve dönemin şartlarında dünyanın en zenginleri arasında kabul edilen John Jacob Astor’ın cansız bedeninden çıkan altın cep saati, bugün açık artırmada satışa sunuluyor.

Haber 27-04-24 15:08

Aksaray’da kum silosundan düşen işçi ağır yaralandı

Aksaray’da kum silosunda çalışırken dengesini kaybeden işçi, 4 metre yükseklikten beton zemine düşerek ağır yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 12:07

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saati aşkın süredir giderilemedi

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 09:36

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

2016’dan beri uygulanıyor! Yaz saati ile ilgili yeni açıklama Bakan Bayraktar’dan geldi! Yaz saati uygulaması değişecek mi?

2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise tartışmalara neden olan yaz saati uygulamasının değişmeyeceğini açıkladı.

Finans 24-04-24 09:14

e-Devlet ikametgâh değiştirme: e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden ikametgâh (adres) değişikliği

Günümüzde yaygın olarak kullanılan hizmetlerden biri e-Devlet Kapısı platformudur. Bu platform aracılığı ile birçok resmî kurumun sunduğu hizmete kolay bir biçimde ulaşım sağlanabilmektedir. e-Devlet Kapısı sistemi bünyesinde yer alan hizmetlerden haftanın her günü ve saati ücretsiz bir şekilde yararlanabilmek mümkündür. Bu hizmetlerden biri de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan yerleşim yeri değişikliğidir. Peki, e-Devlet’ten ikametgâh değişikliği nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:35

29 kişi hayatını kaybetmişti! İtfaiye rapor hazırlandı: İşte kahreden detaylar...

2 Nisan'da Beşiktaş'ta bir binanın alt katında yer alan gece kulübünde yangın meydana gelmiş acı olayda 29 işçi hayatını kaybetmişti. Tadilat yapıldığı belirlenen eğlence mekanındaki yangına ait itfaiye raporu hazırlandı. Yangının çıkış saati 12.44 olarak belirlenirken elektronik cihaz detayı da dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:31

A101'e Columbia kol saati, Viomi robot süpürge, Xiaomi kulaklık geliyor! İşte 11 Nisan A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 11 Nisan Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. a101 online özel broşürde bu hafta da yok yok! Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz a101 aktüel ürünler listesini inceleyebilirsiniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 10-04-24 17:51

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 06-04-24 13:24

Seçim öncesi para yağdı! Dünyaca ünlü isimler de yalnız bırakmadı: Biden ile fotoğraf çektirmek 100 bin $!

Türkiye gibi ABD de seçim atmosferinde ama arada büyük farklar var. ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmek 500 bin dolar oldu! Biden'ın katıldığı seçim etkinliğinde aynı fotoğraf karesinde yer almak içinse 100 bin dolar ödenmesi gerekti. Etkinliğin yapıldığı binanın çevresine kum dolu 20 kamyon konuşlandırıldı. Etkinliğe dünyaca ünlü isimlerin katılması kadar Donald Trump detayı da dikkat çekti.

Haber 29-03-24 08:45

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 28-03-24 16:59

'Sıfır saati' için gözler bu ziyarette: Irak'ta operasyon için tarih iddiası! Irak'ın 'PKK' kararı sonrası Türkiye düğmeye basıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Irak ziyaretiyle beraber Irak, PKK konusunda radikal bir karar almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da ay başında "Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız" mesajını vermişti. Terörle mücadele konusunda diplomasi trafiği yoğunlaşırken Türkiye'nin Irak'ta düzenleyeceği operasyon için tarihle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine çevrildi.

Haber 27-03-24 09:09

Gruba gelen hırsız var mesajını önemsemeyince aracı soyuldu

Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı.

Yurthaber 25-03-24 10:29

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-03-24 14:38

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Gülseren Ceylan Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in hediye ettiği saati paylaştı. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 15-03-24 17:41

Oruç tutma süreleri neden farklı? Oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Oruç tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar ve güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denir. İftar vakti akşam namazı saati, güneş battıktan sonra başlamaktadır. Her bölgeye göre güneş batma saati farklı olabilmektedir. Bu nedenle her yerleşim yerinin iftar saati değişiklik gösterir. Peki, oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Haber 15-03-24 02:21

2 milyon dolara satılık 'Osmanlı Sultanı' hamamı! Mimar Sinan, Nurbanu Valide Sultan için yapmıştı: '20-25 yıl içinde çökecek...'

Fatih’te 2. Selim'in eşi Nurbanu Valide Sultan tarafından 1582 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan Ayakapı Hamamı, 2 milyon dolara satışa çıkarıldı. Ana kapısı kum çuvallarıyla 1 aydır kapalı olan ve çürümeye yüz tutan hamamı yerinde inceleyen Tarihçi-Yazar Mehmet Dilbaz, "Bu yapı tamir edilmezse en fazla 20-25 yıl içerisinde çökecek ve bu yapı çöktükten sonra ayağa kaldırma şansınız olmayacak" dedi.

Finans 13-03-24 13:19

Baklavacılarda Ramazan mesaisi başladı, personel sayısı iki katına çıktı: Fiyatı dudak uçuklattı!

Avrupa Birliği'nin (AB) ilk tescilli Türk ürünü "Antep baklavası", ramazanda iftar sofralarının baş köşesinde yerini almaya hazırlanıyor. Baklavacılar mesai saati ve personel sayısını iki katına çıkarırken baklavanın kilo fiyatı da bin TL'ye yaklaştı.

Finans 10-03-24 11:00

Ramazan manileri 2024: En güzel, kısa, uzun, komik Ramazan manileri

Ramazan manileri, eski zamanlardan beri sahur saati geldiğinde davulcuların oruca kalkacak olan kişileri uyandırmak adına dizdiği methiyelerdir. Ramazan ayının gelmesi ile Ramazan manileri de araştırılmaya başlanır. Sahur saatinde oruç tutacakları uyandırmak için davul çalan kişiler davul eşliğinde güzel maniler de seslendirir. İşte en güzel, kısa, uzun, komik Ramazan manileri...

Haber 08-03-24 17:53

Belediyede skandal! Mesai saatinde çıplak görüntülü sohbet yaptı

Kırşehir’de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasıyla çıplak görüntülü sohbet yaptı. Disiplin suçu işlediği tespit edilen güvenlik görevlisi H.İ.’nin işine son verildi. Taciz ve istismar suçlarıyla konuşulan belediyede bir yılda 5. cinsel vaka olarak kayıtlara geçti.

Haber 07-03-24 10:59

Mesaide görüntülü çıplak sohbet yapan belediye çalışanı işten atıldı

Kırşehir’de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasıyla görüntülü seks yaptı.

Yurthaber 07-03-24 10:12

Bakan Işıkhan’dan mesai saati mesajı: Çalışma süresi kısalacak mı? ‘Gündemimizde önemli bir yere sahip’ diyerek açıkladı

Mesai saatleri kısalacak mı? Çalışma süreleri için en yeni açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Daha önce mesai saatlerinin kısalmayacağını açıkça belirten Bakan Işıkhan bu kez, “Çalışma süreleri, ücretler, iş sağlığı ve güvenliği, işçilerin refahı, kadın, çocuk ve gençlerin çalıştırılması, kayıt dışılık, işsizlik, istihdam ve iş gücü piyasası uygulamaları gibi konular gündemimizde önemli bir yere sahiptir" dedi. Esnek çalışmanın ise önünü açacak düzenleme yolda…

Finans 06-03-24 09:41

Turkcell Süper Kupa maçının saatinde değişiklik!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinin başlama saati 21.30 olarak değiştirildi.

Spor 04-03-24 14:57

Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! 10.30'da başlasın dedi, o sektörleri ise ayrı tuttu: Sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok!

Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak 'mesai saati' açıklaması geldi. İletişim konusunda çok büyük adımlar atıldığının altını çizen Ilıcalı, "Öğlene kadar uyuyalım demek istemiyorum ama sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok." dedi. Ilıcalı, mesai saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini söyledi.

Finans 03-03-24 16:47

‘Mesai saati kısalacak mı’ derken plan ortaya çıktı! 57 maddelik yol haritasında gözden kaçan detay: Az değil, esnek çalışma geliyor

Dünyada pek çok ülkede uygulanmaya başlanan haftada 4 gün çalışma modeli Türkiye’nin de gündemine gelmişti. Mesai saatlerinin kısalmayacağını Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan net bir şekilde ifade ederken, hükümetin çalışanları ilgilendiren planı ortaya çıktı. 57 maddelik YOİKK Eylem Planı’na göre, esnek çalışma için düzenleme yapılacağı öğrenildi.

Finans 02-03-24 08:39