Manchester City Inter Maci Saat Kacta Haberleri

Reyting sonuçları açıklandı! Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler 10 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi kim oldu?

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizi ve yapımların izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz gün Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Haziran reyting sonuçları ne oldu? İşte, Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Şarkılar Bizi Söyler'in ekrana geldiği 10 Haziran 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 2023-06-11 11:09:30

Manchester City Inter maçı hakemi Szymon Marciniak kimdir? UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı hakemi Szymon Marciniak performans bilgileri

Manchester City Inter maçı hakemi Szymon Marciniak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının başlamasıyla merak edildi. Manchester City Inter maçı bugün saat 22.00’de başlayan maç İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı. 2022 Dünya Kupası finalini de yöneten hakem aslen Polonyalıdır. Peki, Manchester City Inter maçı hakemi Szymon Marciniak kimdir? İşte UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı hakemi Szymon Marciniak performans bilgileri...

Spor 2023-06-11 00:36:05

İLKAY GÜNDOĞAN kaç yaşında, kimdir? Manchester City kaptanı İlkay Gündoğan Türkçe biliyor mu, hangi takımlı? Gözler iki Türk kaptanda!

İlkay Gündoğan, Manchester City Inter maçıyla birlikte gündem oldu. Kullanıcılar 'İlkay Gündoğan, Türkçe biliyor mu?, hangi takımlı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Türk asıllı Alman futbolcu, Manchester City'nin ilk Türk kaptanı. Yıldız futbolcu, Inter'de Hakan Çalhanoğlu'nun kaptanlığına karşı mücadele ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Peki, İLKAY GÜNDOĞAN kaç yaşında, kimdir? Manchester City kaptanı İlkay Gündoğan Türkçe biliyor mu, hangi takımlı? Gözler iki Türk kaptanda!

Spor 2023-06-11 00:33:55

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir ilk! İlkay Gündoğan ile birlikte tarihe geçen kare...

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geldi. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Manchester City'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İngiliz ekibi, bu sonuçla Devler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını tarihte ilk kez Türk kökenli futbolcu kazandı. İşte detaylar...

Spor 2023-06-11 00:32:05

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU MANCHESTER CITY! İşte Avrupa'nın en büyüğü!

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu bu gece belli oldu. Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola mı yoksa Inter teknik direktörü Simone Inzaghi mi kupayı kaldıracak merak edildi. Karşılaşma Manchester City'nin 1-0 üstünlüğüyle devam etti. Peki, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU kim oldu? Kupayı Inter mi Manchester City mi kaldırdı? Avrupa'nın en büyüğü belli oldu!

Spor 11-06-23 00:31

Son dakika: Manchester City - Inter finalinde kaçan pozisyon, izleyenleri şaşkına çevirdi! Pep Guardiola, o anları yerde takip etti...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geldi. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 59. dakikasında gelişen bir pozisyon, sosyal medyanın gündemine oturdu. Inter atağında Lautaro Martinez'in kaçırdığı gol çok konuşulurken, Guardiola'nın tepkisi dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 11-06-23 00:03

MAÇ SONUCU: Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City! İstanbul'daki dev final nefes kesti...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geldi. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakaya her iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Büyük bir mücadelenin sergilendiği ve heyecan fırtınasının yaşandığı maçta kazanan taraf Manchester City oldu. İngiliz devi, bu sonuçla birlikte Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. İşte detaylar...

Spor 10-06-23 23:55

Manchester City-Inter maçı öncesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda görsel şölen!

2023 Şampiyonlar Ligi final maçında Manchester City ile Inter, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşma öncesinde seremoni düzenlendi. Öte yandan İstanbul'daki büyük final öncesinde sanatçılar Anitta ve Burna Boy sahne aldı.

Spor 10-06-23 23:08

MANCHESTER CITY INTER MAÇI CANLI İZLE: UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City-Inter maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Büyük final başladı!

Avrupa'nın en büyüğü bugün İstanbul'da belli olacak. Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geliyor. Tribünde 70 bin, ekran başında 200 farklı ülkeden 400 milyonu aşkın insan, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan dev mücadeleyi izliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City-Inter maç sonunda şampiyon kim olacak merak edildi. Peki, Manchester City-Inter maçı CANLI izlenebilecek mi, hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta? İşte detaylar..

Spor 10-06-23 22:25

UEFA, İstanbul'a gelen taraftarlara uyarı! ''Taksi kullanmayın''

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen Inter ve Manchester City taraftarları İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etti. UEFA, İstanbul'a gelen taraftarlara, taksi kullanmamaları konusunda resmi uyarıda bulundu.

Spor 10-06-23 15:58

İngiliz ve İtalyan taraftarlar Taksim Meydanı'nda maç saatini bekliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen Manchester City ve Inter taraftarları maç saatini bekliyor.

Spor 10-06-23 13:34

MANCHESTER CITY INTER MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLE: UEFA Şampiyonlar Ligi finali Manchester City Inter saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?

Manchester City Inter maçı canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek ve sporseverler UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını anbean takip edebilecekler. Manchester City Inter maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rumen Istvan Kovacs olarak açıklandı. Tomasz Kwiatowski ise video yardımcı hakem olarak görev alacak. İşte Manchester City Inter maçı canlı yayın saati ve kanalı...

Spor 10-06-23 10:18

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? UEFA Şampiyonlar Ligi finali için 10 Haziran 2023 İETT, otobüs, metrobüs, metro bedava mı?

Bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi finali Manchester City İnter maçı nedeniyle merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? " sorusuna yanıt arıyor. Bilindiği üzere İETT geçtiğimiz günlerde 9, 10 ve 11 Haziran 2023 tarihlerine ilişkin programı paylaştı.

Spor 10-06-23 10:15

Inter ile Manchester City maçını 1.5 milyara yakın insan izleyecek! Şampiyonlar Ligi için İstanbul'da turist yoğunluğu var...

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde bu akşam Manchester City ile karşılaşacak Inter, hazırlıklarını tamamladı. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için İstanbul'a geldiklerini ve sezonu bu kupayla kapamanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Dev maç için İstanbul'a akın eden turistler, İstanbul'daki tüm otelleri doldurdu.

Spor 10-06-23 09:34

TV yayın akışı 10 Haziran 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

10 Haziran 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Haziran 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, Kardeşlerim, Evim Sensin, Gönül Dağı, Gol Kralı ve Şampiyonlar Ligi Finali "Manchester City - Inter" programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 10-06-23 07:16

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi finalindeki favorisini açıkladı!

Yarın İstanbul'da gerçekleşecek Şampiyonlar Ligi finali öncesi Fatih Terim favorisini açıkladı. Inter ile Manchester City'yi karşı karşıya getirecek mücadele öncesi konuşan Terim, Manchester City için bu maçın kolay olmayacağını söyledi.

Spor 09-06-23 11:08

Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 7-11 Haziran 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'da trafiğe kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar

Manchester City ile İnter UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç için hazırlıklar sürüyor. Manchester City - İnter maçı ve düzenlenecek etkinlikler sebebiyle 7-11 Haziran tarihlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? İşte alternatif güzergahlar...

Spor 08-06-23 10:01

UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşması Manchester City İnter maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester City İnter maçı hangi kanalda?

Manchester City ile İnter UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç için hazırlıklar sürüyor. Bilindiği üzere Atatürk Olimpiyat Stad'ı 2005'in ardından ikinci kez UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. UEFA Şampiyonlar Ligi finali için heyecan dorukta. Peki, Manchester City İnter maçı ne zaman, saat kaçta? Manchester City İnter maçı hangi kanalda?

Spor 08-06-23 09:59

UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Inter-Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı nerede oynanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının ne zaman oynanacağı merak konusu oldu. İngiltere'nin temsilcisi Manchester City ile İtalya ekiplerinden Inter, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Sporseverler şimdiden konuya dair araştırma yapmaya başladı. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Inter-Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı nerede oynanacak?

Spor 31-05-23 09:56

İlkay Gündoğanlı Manchester City, Galatasaray tesislerine geliyor!

Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek Manchester City'de dev final öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı.

Spor 26-05-23 15:52

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek hakem belli oldu!

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliğinde Manchester City ile Inter arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak.

Spor 22-05-23 16:53

Son dakika: Şampiyonlar Ligi için hesaplar karıştı! Süper Lig'de şampiyon olacak takım...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City - Real Madrid ve Inter - Milan eşleşmelerinin yaşanmasının ardından Spor Toto Süper Lig ile ilgili de flaş bir gelişme yaşandı. Rusların UEFA organizasyonlarında yer almama kararının devam etmesi sonrasında Türkiye'nin sıralamadaki yeriyle alakalı değişim gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 21-04-23 09:48

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turu, iki karşılaşma ile sona erdi. Oynanan karşılaşmaların ardından yarı finalde Milan-Inter, Real Madrid-Manchester City eşleşmeleri oluştu.

Spor 20-04-23 00:14

RB Leipzig-Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta? RB Leipzig-Manchester City maçı hangi kanalda?

RB Leipzig Manchester City maçı canlı olarak yayınlanacak. EXXEN'de ekrana gelmesi planlanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarına ilişkin konuşan Acun Ilıcalı, hafta boyunca TV8 kanalının elde edeceği reklam gelirinin tamamının depremzede vatandaşlar için bağışlanacağını açıklamıştı. Maçın yayın saati, kanalı ve 11'leri merak konusu oldu. RB Leipzig-Manchester City maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. RB Leipzig-Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Spor 22-02-23 15:31

Borussia Dortmund Manchester City ne zaman, saat kaçta? Borussia Dortmund Manchester City hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Borussia Dortmund Manchester City maçı Şampiyonlar Ligi G grubu 5. haftasında gerçekleşecek. Mücadeleyi yakından takip etmek isteyen futbol severler Borussia Dortmund Manchester City maçının tarih, saat ve canlı yayın bilgisini araştırıyorlar. Peki, Borussia Dortmund Manchester City ne zaman, saat kaçta? Borussia Dortmund Manchester City hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 25-10-22 21:53

MANCHESTER CITY KOPENHAG MAÇI CANLI İZLE! Manchester City Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. Maç, Etihad Stadium'da gerçekleşecek maç için geri sayım sürüyor. Futbolseverler, heyecanla beklenen karşılaşma öncesi 'Manchester City Kopenhag maçı canlı izle' konusunu sorguluyor. Peki, Manchester City Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-10-22 18:28

NEWCASTLE UNITED - MANCHESTER CITY MAÇI CANLI İZLE! Newcastle United - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Newcastle United ile Manchester City İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. Futbolseverler geri sayım devam ederken, heyecanla beklenen karşılaşma öncesi internette araştırma yapmaya başladı. Peki Newcastle United - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Newcastle United - Manchester City maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 21-08-22 18:15

Liverpool Manchester City maçı saat kata, hangi kanalda? Liverpool Manchester City canlı izle!

Liverpool Manchester City maçı için geri sayım sürüyor. Maça dakikalar kala futbolseverler internette mücadeleye ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Liverpool Manchester City maçı saat kata, hangi kanalda? İşte Liverpool Manchester City canlı izle bilgisi...

Spor 30-07-22 18:52

Liverpool Manchester City kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Liverpool Manchester City kupa maçı bu akşam tüm futbolseverlere heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Premier Lig şampiyonu Manchester City ve FA Cup şampiyonu Liverpool bu akşam Community Shield Finali'nde karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyor. Peki, Liverpool Manchester City kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 30-07-22 13:20

Bayern Münih Manchester City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Bayern Münih Manchester City maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Bayern Münih Manchester City hazırlık maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Heyecanla beklenen maç için vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Bayern Münih Manchester City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Bayern Münih Manchester City maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 24-07-22 01:31

Manchester City Atletico Madrid maçı saat kaçta? Manchester City Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Manchester City Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiliz ekibi Manchester City ile İspanyol takımı Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Etihad Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin saati ve yayıncı bilgisi ise araştırılıyor. İşte, maçın hangi kanalda yayınlanacağının cevabı!

Spor 05-04-22 16:48

Mario Balotelli kimdir, nereli? Mario Balotelli kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Daha önce İnter, Juventus, Manchester City, Milan ve Liverpool gibi takımlarda formalar giyen dünyaca ünlü futbolcu Mario Balotelli, Adana Demirspor ile anlaştı. Başarılı futbolcunun Çarşamba günü Türkiye'ye geleceğinin duyurulmasının ardından Balotelli bugün İstanbul'a vardı. Peki Mario Balotelli kimdir, nereli? Mario Balotelli kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte ayrıntılar...

Spor 07-07-21 17:21

PSG Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Şampiyonlar Ligi yarı final turu tüm hızıla devam ediyor. Yarı final maçında Paris Saint Germain (PSG) ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Kendi evinde Manchester City'i konuk edecek olan PSG, galibiyet için yarışacak.

Spor 28-04-21 13:17

Şampiyonlar ligi askıya mi alındı? Avrupa Süper Ligi'ne Türkiye katılacak mı?

Avrupa futbolunu ilgilendiren devrim gibi karar dün gece açıklandı. Şu ana kadar Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid ve Tottenham gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının bu ligde mücadele edeceği duyurulurken, 3 takımın daha katılım sağlayacağı ifade edildi. Peki, Şampiyonlar Ligi askıya mi alındı? Avrupa Süper Ligi'ne Türkiye katılacak mı?

Haber 19-04-21 14:53

Manchester City - Liverpool maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Şampiyonluk hasretine son veren Liverpool, Manchester City'e konuk olacak. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Manchester City, Liverpool'u alkışlarla karşılayacak ve 30 yıl sonra bu sevinci yaşayan rakibine jest yapacak. Premier Lig'in en iyi iki takımının maçı aynı zamanda dünyanın en iyi teknik adamlarından ikisini karşı karşıya getirecek. Yıldızlar geçidine sahne olacak müsabakada Kırmızılıların mı yoksa Mavililerin mi kazanacağı merak konusu. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ise bu h

Spor 02-07-20 14:17

GRAFİKLİ - Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

İngiltere Premier Lig'de haftayı maç oynamadan geçen lider Liverpool'un takipçileri arasındaki mücadelede Manchester City, Leicester City'yi 3-1 yendi - La Liga'nın zirvesindeki Barcelona, Real Madrid ile arasındaki farkı 2 puana çıkardı - Serie A'da Inter, Bundesliga'da Leipzig, Ligue 1'de de PSG liderliğini sürdürdü - La Liga ve Serie A'ya 2 hafta, Ligue 1'e 3 hafta, Bundesliga'ya ise bir ay sonra devam edilecek

Spor 23-12-19 11:45

Futbol devlerinin ambalajda tercihi Bursa

Bursa'da 1986'dan bu yana faaliyet gösteren bir matbaa firması, Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösteren Avrupa futbol devlerinin mağazalarında satılan ayakkabı, parfüm, saat, anahtarlık, oyuncak ve kol düğmesi gibi birçok ürüne ve hediyelik eşyaya ambalaj üretiyor - İngiltere'den Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Everton, Crystal Palace ve Birmingham, Fransa'dan Olympique Lyon ile İskoçya'dan Celtic takımlarının ürünlerine ambalaj gönderen firma, bu takımların dergi, broşür ve kataloglarını da üretmeyi hedefliyor

Yurthaber 19-02-19 11:06

Manchester City şampiyonluğuu ilan etti, saat satışları arttı

İngiltere Premier Lig’te şampiyonluğunu ilan eden Manchester City, sponsorlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Haber 20-04-18 12:14

Manchester City Şampiyonluğuu İlan Etti, Saat Satışları Arttı

İngiltere Premier Lig’te şampiyonluğunu ilan eden Manchester City, sponsorlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2014 yılından...

Yurthaber 20-04-18 12:07

Manchester City-Basel, Tottenham-Juventus maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş heyecanı başladı. Devler Ligi'nde dün akşam oynanan maçlar sonrasında Real Madrid ile Liverpool çeyrek finale kalırken PSG ve Porto, organizasyona veda ettiler. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Manchester City - Basel maçı ile Tottenham - Juventus maçları oynanacak. Peki çeyrek finale hangi takımlar kalacak? Bu maçlar saat kaçta, hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi maç programı...

Spor 07-03-18 07:45

Avrupa futbolunda zorlu hafta

Arsenal'ı 5 günde iki kez 3-0 yenen Manchester City, sahasında Chelsea'yi ağırlayacak - Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan, derbide Inter ile karşılaşacak

Haber 02-03-18 11:32

GRAFİKLİ Avrupa liglerinde liderler değişmedi

- Üst üste 14. galibiyetini alarak İngiltere ligi rekorunu egale eden Manchester City, en yakın rakibiyle arasındaki farkı 11 puana çıkardı - Bundesliga'da Bayern Münih, takipçilerinin puan kaybettiği haftayı 3 puanla kapatarak ilk yarıyı lider tamamlamayı garantiledi - La Liga'da Barcelona, Serie A'da Inter, Ligue 1'de PSG liderliğini korudu

Haber 11-12-17 11:18

GRAFİKLİ Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

- İngiltere Premier Lig'de art arda 13. galibiyetini alarak bu alandaki rekora ortak olan Manchester City, en yakın rakibiyle arasındaki 8 puanlık farkı korudu - La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan lider Barcelona ile Valencia ve Real Madrid'in puan kaybettiği haftada, Atletico Madrid galip gelmeyi başardı - Serie A'da Inter zirveye çıktı, Ligue 1'de lider PSG ilk mağlubiyetini yaşadı - Bundesliga'da Bayern Münih, haftayı galibiyetle kapatarak liderliğini sürdürdü

Haber 04-12-17 11:03

Manchester City - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hangi kanallar şifresiz yayınlıyor?

Manchester City - Napoli maçı hangi kanaldan yayınlanacak futbolseverler merak ediyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere Premier Lig lideri Manchester City ile İtalya Serie A lideri Napoli, bu akşam İngiltere'de karşı karşıya gelecekler. Peki Manchester City - Napoli maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Dev maçı şifresiz yayınlayan kanallar hangileri?

Haber 17-10-17 12:12

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maç programı, puan durumları (Hangi maç saat kaçta, hangi gün?)

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta maçları başlıyor. UEFA tarafından organize edilen Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. hafta maçları, Salı ve Çarşamba günü oynanacak. Ülkemizi temsil eden tek takım olan Beşiktaş, Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. 8 maçın oynanacağı Salı günü Real Madrid, Tottenham ile karşılırken Manchester City, Napoli'yi konuk edecek. Liverpool, Maribor deplasmanında galibiyet arayacak. İşte Şampiyonlar Ligi 3. hafta maç programı ve son puan durumları...

Haber 16-10-17 11:07

Manchester City Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenecek?

Manchester City Liverpool maçı sabırsızlıkla bekleniyor. Manchester City Liverpool maçı için heyecan dorukta! Peki Manchester City Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenecek? İşte detaylar...

Haber 09-09-17 13:10

Avrupalı Altınordu

İZMİR, Kırmızı lacivertliler, aralarında Barcelona, Chelsea, Manchester City, Inter ve Milan gibi devlerin de bulunduğu Avrupalı rakipleri karşısında altyapıda uluslararası maç

Yurthaber 31-12-16 11:52

Liverpool – Manchester City canlı yayınla Lig Tv 3’te

Ada’da haftanın en önemli maçı Liverpool – Manchester City arasında oynanacak. 1 Mart Pazar saat 14:00’te başlayacak karşılaşma Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak.

Spor 28-02-15 13:39

Liverpool – Manchester City İngiltere Premiere Lig maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Liverpool, İngiltere Premier Ligi 27. hafta maçında  Manchester City'i konuk ediyor. Peki Liverpool - Manchester City maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 26-02-15 08:36