Nottingham Forest Haberleri

Beşiktaş'ta beklenen stoper transferi mutlu sonla bitti! Nottingham Forest forması giyen İngiliz oyuncu Joe Worrall sezon sonuna kadar kiralandı

Beşiktaş, Joe Worrall transferi için Nottingham Forest ile anlaşma sağladı. İngiliz stoperi sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlılar, Nottingham Forrest kulübüne kiralama bedeli ödemeyecek.

Spor 04-02-2024 18:06

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için dev piyango! Galatasaray ile anılıyordu ama...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezona teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde hazırlanan Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo - mavililerin kaptanı ve kalecisi Uğurcan Çakır'ın adı, son dönemde transfer için sıkça anılıyordu. Son olarak Galatasaray'a gideceği iddia edilen milli eldiven için ilk ciddi temas İngiltere Premier Lig'den geldi. İşte detaylar...

Spor 26-06-2023 14:29

Premier Lig'de Manchester City, Nottingham Forest deplasmanında liderliği kaybetti

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, deplasmanda Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldı, liderliği kaybetti.

Spor 18-02-2023 22:55

Son dakika: Dünya devleri sıraya girdi! Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro'luk gelişme...

Son dakika haberleri: Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 13 puan toplayan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise iki maçta 4 puan alan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekiyor. A Milli Takım'da da boy gösteren ve farklı mevkilerde forma giyebilen genç futbolcu, Avrupa kulüplerini peşine taktı. Fenerbahçe Yönetimi, Fulham, Nottingham Forest, Brighton, Club Brugge ve Ajax'ın izlediği oyuncunun bonservisini belirledi.

Spor 30-09-2022 11:25

Nottingham Forest

Nottingham Forest Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nottingham Forest Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.