Okul Öncesi Öğretmenliği Haberleri Ve Son Dakika Okul Öncesi Öğretmenliği Haberleri

Okul Öncesi Öğretmenliği Haberleri Ve Son Dakika Okul Öncesi Öğretmenliği Haberleri

Okul öncesi öğretmenliği, 0-6 yaş arası çocukların eğitimi ve gelişimlerini yakından takip eden ve destekleyen bir meslek dalıdır. Okul öncesi dönemde olan çocukların duygusal, bilişsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunan okul öncesi öğretmenleri bu anlamda eğitim sürecini planlar, çocukların yaşlarına ve gelişimlerine yönelik araçlar kullanır, çocuklara değerler eğitimi verir, öz bakımlarını nasıl sağlayacaklarını öğretir. Okul öncesi öğretmenliği bölümünde erken çocukluk eğitimine giriş, bebeklik döneminde gelişim, erken çocuklukta müzik eğitimi, oyun gelişimi ve eğitimi, drama, çocuk ruh sağlığı, çocuk sanat eğitimi, karakter ve değer eğitimi gibi dersler verilir. Bu mesleği yapmak isteyen kişilerin 4 yıllık Okul Öncesi Öğretmenliği lisans programlarından mezun olması gerekir.

Okul Öncesi Öğretmenliği Haberleri

DGS OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ TABAN PUANLARI 2023: DGS Okul Öncesi Öğretmenliği taban puanları, kontenjan ve başarı sıralaması kaç?

DGS Okul Öncesi Öğretmenliği taban ve tavan puanları merak ediliyor. 16 Temmuz'da gerçekleştirilen 464 bin 281 adayın ter döktüğü Dikey Geçiş Sınavı sonuçları bugün (11 Temmuz 2023 Cuma) günü açıklandı. DGS tercihlerinde Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü tercih etmek isteyen adaylar konuya ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, DGS Okul Öncesi Öğretmenliği taban, tavan puanları ve başarı sıralaması kaç? DGS 2023 Okul Öncesi Öğretmenliği kontenjanları belli oldu mu?

Egitim 11-08-2023 10:50

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ TABAN PUANLARI 2023: YKS ile özel ve kamu üniversiteleri Okul Öncesi Öğretmenliği taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları

Okul Öncesi Öğretmenliği taban puanları 2023 merak konusu oldu. YKS sonuçları grçtiğimiz gün açıklandı. ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023 YKS tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde yapılacağını belirtti. Okul Öncesi Öğretmenliği taban puanları ve başarı sıralamaları birçok öğrenci tarafından merak konusu oldu. İşte, Okul Öncesi Öğretmenliği taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları ile ilgili ayrıntılar...

Egitim 21-07-2023 09:06

Deprem şehidi öğretmenler, toprağa verildi

Van'daKİ 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatlarını kaybeden öğretmenler, memleketlerinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Yurthaber 26-10-2011 17:37

Okul Öncesi Öğretmenliği

Okul Öncesi Öğretmenliği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Okul Öncesi Öğretmenliği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.