Para Sayma Makinesi Haberleri

İster evde ister iş yerinde kullanabileceğiniz güvenilir ve pratik kullanımlı para sayma makineleri

Paralar zaman zaman birbirine yapışabildiği için para saymak zorlayıcı olabiliyor. Ancak para sayma makineleri sayesinde artık bu işlem, çok daha hızlı ve güvenilir. Siz de evde veya iş yerinde para saymakla uğraşmak yerine çok daha hızlı ve doğru bir şekilde bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız hazırladığımız en iyi para sayma makinesi önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 08-03-2024 18:01

Sahte dolarlar, sahte Euro'lar, para sayma makinesi... Esenyurt'ta kalpazanlara şok baskın! Suriye uyruklu 3 kişi tutuklandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kalpazanlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda dudak uçuklatan miktarlarda sahte dolar ve sahte Euro'nun yanı sıra para sayma makinesi ele geçirildi. Suriye uyruklu 3 kişi tutuklandı.

Haber 13-09-2023 09:48

O ülkede para sayma makinesi satışlarında patlama! Sebebiyse... 'Elle sayılacak durumda değil' Günün büyük kısmı para saymakla geçiyor

Lübnan'da yerel para birimi liranın dolar karşısındaki tarihi değer kaybının ardından banknotların ceplere sığmadığı öğrenildi. En küçük esnafın dahi para sayma makinesi kullanmak zorunda kaldığı kaydedilirken elektronik ürünler satan bir esnaf, dükkanında en çok para sayma makinesinin satıldığını söyledi. Reklam panolarının da para sayma makinesi ve kasa reklamlarıyla dolduğu aktarıldı. Öte yandan bir kebapçı esnafı da müşteriden aldıkları paranın elle sayılacak gibi olmadığını belirtti.

Finans 09-03-2023 14:51

Para Sayma Makinesi

Para Sayma Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Para Sayma Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.