Sen Anlat Karadeniz Dizisi Haberleri

Türk filmlerinin ve dizilerinin çekim hataları 'Bu kadar da olmaz' dedirtti

Türk dizi ve filmlerinde uzun çalışma saatlerinin yanına bir anca önce projenin izleyici ile buluşma isteğinden ötürü pek çok hata gözden kaçıyor. Bazen öyle hatalar oluyor ki görenler gözlerine inanamıyor.

Trend 25-08-2021 10:43

Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu'nun yaşı şaşkına çevirdi!

Daha önce atv'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yine atv'de yayınlanan Baş Belası dizisi ile seyircinin karşısına çıktı. Dizide İpek karakterini canlandıran genç oyuncunun özel hayatı hayranları tarafından merak edilirken Helvacıoğlu'nun yaşını duyanlar inanmakta zorlandı.

Magazin 26-07-2021 09:28

İrem Helvacıoğlu, derin yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı

Sen Anlat Karadeniz'de yıldızı parlayan ve son olarak 'Seni Çok Bekledim' isimli dizide rol alan İrem Helvacıoğlu, derin yırtmaçlı elbisesiyle hayranlık uyandırdı.

Magazin 15-07-2021 14:40

Cam Tavanlar dizisinin İnci’si Ayten Soykök kimdir? Ayten Soykök kaç yaşında?

Ayten Soykök, 9 Haziran Çarşamba günü izleyici ile buluşan yeni yaz dizisi Cam Tavanlar’da İnci karakterine hayat veriyor. Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi alan Ayten Soykök, sektöre ilk olarak “Baba Evi” dizisindeki rolü ile girmiştir. Rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile dikkat çeken Ayten Soykök, şimdi de yeni dizi Cam Tavanlar ile izleyici karşısına çıkıyor.

Magazin 08-06-2021 20:10

Seni Çok Bekledim bitti ama İrem Helvacıoğlu’nun keyfi yerinde

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adını duyuran İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz’le başrollerini paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisinde rol almıştı. Reyting kurbanı olan dizinin sona ermesi oyuncunun keyfini bozmamış görünüyor.

Magazin 15-04-2021 13:44