Striptiz Haberleri

Annenin oğluna 18. yaş günü hediyesi çok konuşuldu! Striptizci hediye etti... Sosyal medya karıştı

Meksika’da kaydedilen görüntülerde bir annenin 18. yaşına giren oğluna verdiği hediye herkesi şaşkına çevirdi. Oğlunun gözlerini kapatmasını isteyen anne partiye hediye olarak striptizci çağırdı. Hediyesini görünce utancından ne yapacağını şaşıran çocuk yeniden yüzünü kapattı. O anlar saniye saniye kaydedilip sosyal medyada paylaşılınca tepkiler de gecikmedi.

Trend 18-07-2023 09:25

Olivia Attwood iç çamaşırlarıyla poz verdi! Her şey araştırma adına!

Olivia Attwood, Getting Filthy Rich'in ikinci serisiyle geri döndü ve hayranları şimdiden programın bağımlısı oldu. 32 yaşındaki Love Island yıldızı sosyal medyada çekimin kamera arkasını paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 17-07-2023 10:41

Tekerlekli sandalyedeki yaşlılar için striptizci tuttular! O huzurevi açıkladı: 'Çok üzgünüz'

Tawain'de emekli ordu personeli için devlet tarafından işletilen bir tesis olan Taoyuan Gaziler Evi, Asya kültürünün en önemli bayramlarından biri olan ve hasat için şükran günü olarak kutlanan, Mooncake Festivali olarak da bilinen Güz Ortası Festivali'ni kutlamak için bir striptizci tuttu. Ancak o anın görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından, huzurevi yetkilileri özür dilemek zorunda kaldılar.

Trend 14-09-2022 07:49

Ölümünden sonra öğrendiler! Yaşadığı çifte hayat herkesi şaşkına çevirdi

ABD'de yaşayan Imani Armstrong isimli genç kadın, bu haftanın başlarında New York'un Gramercy Park bölgesinde vurularak öldürüldü. 25 yaşındaki genç kadının ölümünün ardından, ailesi ondan sakladığı birçok şeyle yüzleşmek durumunda kaldı. Ortaya çıkanlar, Armstrong'un resmen çifte bir hayat yaşadığını gözler önüne serdi.

Trend 05-09-2022 12:43

Striptiz

Striptiz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Striptiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.