Tahta Kurusu Haberleri

Fransa'nın başkenti Paris'te tahtakurusu istilası! Hükümet müdahale kararı: 'Hiç kimse güvende değil'

Fransa'nın başkenti Paris, olimpiyat oyunları öncesinde tahtakurusu kriziyle boğuşuyor. Kentte toplu taşıma ve sinema gibi kamu alanlarında yoğun bir şekilde tahta kurusu görülüyor. Halk, sosyal medyada toplu taşıma araçlarında bulunan tahtakurularından videolar paylaşmaya başladı. Yaşananlar sonrasında hükümet müdahale kararı aldı, Paris Belediye Başkanı Yardımcısı Emmanuel Gregoire ise “Gerçekte hiç kimsenin güvende olmadığını anlamalısınız" dedi.

Haber 30-09-2023 14:05

Göremiyoruz ama her yerdeler! Evinizin böceklerle kuşatıldığını gösteren gizli işaretler

Böcekler evde hijyen eksikliğine ve çeşitli korkulara neden olabiliyor. Böcek fobisi olan birçok kişi evinde gördüğü tek bir böceğe bile tahammül edemiyor. Evdeki böceklerden kurtulmak için ilk önce nerelerde yaşadıklarını öğrenmek gerekiyor. Haşere uzmanı evimizde göremesek bile birçok böceğin yaşadığını gösteren işaretleri açıkladı.

Kadin 07-04-2023 14:29

Tahta kurdu nasıl yok edilir? Tahta kurdu ilacı nedir, doğal mücadele nasıl yapılır?

Tahta kuruları bulundukları ortamın huzurunu bozan, zorluk çıkaran küçük canlılardır. Haşereler içerisinde kurtulması en zorlarıdır. Ancak tahtaların arasında görünmeden yıllarca yaşayabilen bu zararlılardan kurtulmanın birden fazla yolu mevcuttur. Genellikle doğal bitkilerden gelen kokuları sevmedikleri için bunlar tercih edilir. Böylece onlarla doğal yollarla mücadele edilebilir. Bu haşerelerden kurtulmanın yollarını bilmek önemlidir. Peki, tahta kurdu ilaçla nasıl yok edilir?

Haber 20-03-2023 17:48

Tahta Kurusu

Tahta Kurusu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tahta Kurusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.