Telefon Operatörü Haberleri

Telefon kapalıyken arayan numaraları nasıl öğrenebilirim? Telefon kapalıyken kimin aradığı nasıl öğrenilir? Türk Telekom, Vodafone, Turkcell telefon kapalıyken kimin aradığını öğrenme

Günlük yaşamda aniden şarjı biten ya da herhangi bir nedenden ötürü telefonu kapanan bir kişinin cihazı açıldığı gibi öğrenmek istediği bilgiler arasında gelen aramalar yer alır. Telefon kapalıyken gelen aramaların ayrıntılı bilgilerine ulaşmak için ücretli servisler tercih edilebilir. Cihaz ayarlarından telefon kapalıyken gelen aramaları görüntüleme seçeneğinin nasıl açılabildiği ise ayrı bir başlık altında ele alınmalıdır.

Haber

Ücretsiz numara sorgulama nasıl yapılır? Bilinmeyen numara öğrenme, bulma işlemi adımları nelerdir?

İnsanlar, birbirinden haber alabilmek ve iletişim kurabilmek için tarih boyunca çeşitli teknolojiler üretip geliştirmişlerdir. Bugün bakıldığında dünyada yüzlerce operatör servisi, milyonlarca insana iletişim alanında hizmet vermektedir. Bu iletişim ağında bilinmeyen numaralardan gelen aramalar hakkında bilgi almak için numara sorgulama işleminden yararlanılır. Ücretsiz bilinmeyen numaralar nasıl bulunur, sorgulama yapmak için nasıl bir yol izlemek gerekir?

Haber

Telefon aramalarını gizli ve özel numara çağrılarına açma yöntemi: Gizli, özel, bilinmeyen numaraların aramasına izin verme nasıl yapılır?

Hat sahipleri, kullandıkları numaralarını bazı işlemler sayesinde gizleyebilir ve aranan kişi tarafından görülmeyebilir. Özel veya gizlenmiş numaraları kabul etmek istemeyen telefon kullanıcıları ise bu numaraların aramalarını engelleme imkanına sahiptir. Aynı zamanda telefon aramalarını gizli veya özel numaralara kapayan kullanıcıların bu işlemi değiştirmesi ve geri alması da mümkündür. Telefon aramalarını gizli ve özel numara çağrılarına açma nasıl yapılır?

Haber

Türkiye’de Yepyeni Bir Arama Deneyimi: Petal Search

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından birine dönüşen Huawei, şimdi de Petal Search arama motoru ile adından söz ettiriyor.

Haber

Türkiye'de numara taşıma sayısı 153,4 milyona yaklaştı

Türkiye'de cep telefonu operatörleri arasında bugüne kadar 151 milyon 91 bin 343 numara taşınırken, sabit telefonlarda bu sayı 2 milyon 263 bin 38 olarak kayıtlara geçti.

Haber

48 TL’lik faturası 4 bin 485 TL gelince neye uğradığını şaşırdı

Manisa’da yaşayan Bircan Saray, üzerine kayıtlı faturalı telefon hattına her ay 48 TL öderken son faturanın 4 bin 845 TL gelmesi üzerine neye uğradığını şaşırdı. Faturanın neden bu kadar fazla geldiğini öğrenmek için GSM operatörü bayisine giden kadın kendi telefon hattı üzerinden 3 taksitle yaklaşık 15 bin TL’lik 3 telefon alındığını öğrenince konuyu yargıya taşıdı.

Haber