Vermem Seni Ellere Haberleri

Yer: Adana! Elimde fotoğrafların var diyerek şantaj yaptı: Durumu öğrenen baba çılgına dönünce...

Adana'da şantaj cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Arda Demirci, kendisinden ayrılmak isteyen İ.A.'ya "Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim" diyerek şantaj yaptı. Olaydan haberi olan İ.A.'nın babası Mehmet Akkel, Demirci ile görüşmek istedi. Kızının peşini bırakmasını isteyen baba Akkel'e karşı Demirci şantajını devam ettirdi. İşte tam bu noktada olaylar farklı bir boyut aldı.

Haber 2024-05-09 10:13:07

Kastamonu'da üniversiteli genç kız kabusu yaşadı! Yaşadığı işkenceyi anlattı: Kalçama jiletle küfür yazdı

Kastamonu'da üniversiteli genç bir kız, birlikte yaşadığı sevgilisinden önce psikolojik sonra da fiziksel şiddet gördü. "Kalçama jiletle ağza alınmayacak bir küfür yazdı" diyen genç kız "Bir-iki ay yatarım seni öldürürüm diyordu. Daha fazla ceza almasını istiyorum" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-05-06 23:08:44

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-05-04 10:59:39

'Uygunsuz mekana gitmiş, masasında kadınlar...' diyerek Nihat Hatipoğlu'ndan akıl istedi! Dedektiflik yapar gibi...

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu izleyicilerden gelen sorulara yanıt vermeye devam ediyor. Programda arada gelen ilginç sorular ise dikkat çekmeyi başarıyor. Programa bağlanan bir izleyici ünlü ilahiyatçıya, "Eşim yalan söyleyerek uygunsuz mekana gitmiş ve bana 'seni boşuyorum' dedi. Boşanmış olur muyuz?" diye sordu. Hatipoğlu'nun verdiği yanıt gündem oldu.

Magazin 2024-04-29 10:45:58

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

Spor 25-04-24 09:47

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Aksaray’da akılalmaz olay! Ölen kişinin mezarını açtı, mezarı ateşe verip cesedi yakmak istedi

Aksaray’da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 8 gün önce intihar eden borçlusunun ödeme gününde mezarı başına gitti. Mezar başında canlı yayın açan şahıs yaptıkları ile adeta tüyler ürpertti. ‘Yakacağım seni Apo’ diyerek önce mezarı açmaya başladı ardından ateşe verdi. Mezarı tamamen açmak üzereyken ise bekçi ve polisler tarafından yakalandı.

Haber 23-04-24 07:36

Her satırı korkunç! Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdı, önce tecavüz etti, sonra vahşice katletti

Ankara'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kerim Coşkun (36), 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32), oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Yonca Kazan Coşkun, hasta olduğunu düşündüğü oğlunun yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada eve giren eşi tarafından tecavüze uğrayıp bıçaklanarak öldürüldü. İşte detaylar...

Haber 19-04-24 16:55

14 yaşındaki çırağına 'Seni istiyorum' diye mesaj attı! Mide bulandıran olay: Küçük kız 'kıyafetlerimin üzerinden' diyerek o anları anlattı

İğrenç haber Zonguldak'tan geldi. Kadın kuaförü Hasan E. yanında çalışan 14 yaşındaki çırağını hem mesajlarla hem sözlerle hem de dükkanında birçok kez istismar etti. Kızın olayı ailesine anlatmasıyla sapık kuaför tutuklandı. 'Dokunmasına izin vermedim' diyen mağdur kız, "Bu ay 3 kez kıyafetimin üstünden göğüslerimi sıktı." diyerek o iğrenç anları anlattı. Sapığın 78 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 19-04-24 11:17

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 18-04-24 22:13

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 14-04-24 15:37

‘Seni akşam evinden aldıracağım’ diyerek tehdit edince ortalık karıştı! “Polismiş, çakal bu çakal!”

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalara çok ilginç anların yaşandığı bir yeni bir görüntü daha eklendi. Başakşehir’de yaşanan kavga esnasında şahıslardan birisi polis olduğunu iddia ederek “Seni akşam evinden aldıracağım” diyerek karşı tarafı tehdit etti. Bu hamlesinin ardından polis olduğunu iddia eden şahsı video kaydına alındı. O anlarda yaşananlar ise böyle görüntülendi…

Haber 11-04-24 14:02

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Şehit Aslan'a acı veda! 1 yaşındaki kızı uğurladı: Bugün bizim bayramımız

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 10-04-24 14:26

Survivor Nagihan ve Seda arasında olay kavga! Gömerim seni, yolarım

Survivor All Star'da gerilim dolu günler sürüyor. Survivor All Star 2024 81. bölüm tanıtımında Nagihan ile Seda arasında inanılmaz bir kavga yaşandı. Nagihan'ın "Gömerim seni" sözleri şoke etti.

Magazin 10-04-24 07:44

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 08-04-24 06:56

'Süleyman Amca'nın CHP için kullandığı ifadeler gündem oldu! CHP'den babam Üsküdar'a belediye başkanı olsa...

31 Mart yerel seçimleri tamamlandı. Yerel seçimlere gidilirken yapılan sokak röportajlarında vatandaşların verdikleri cevaplar çok konuşuldu. O sokak röportajlarından birinde 'Süleyman Amca' olarak ünlenen Süleyman Çakır'ın CHP'yi eleştirmek için kullandığı ifadeler gündem oldu. "CHP'den babam Üsküdar'a belediye başkanı olsa vallahi, billahi vermem" diyen Çakır, "Sandıkta babamı tepelerim" diye konuştu.

Haber 02-04-24 01:13

Otobüste bebek arabası katlanmayınca olanlar oldu! Seni mermi manyağı yaparım

Kocaeli'de bebek arabası kavgası çıktı. Özel halk otobüsü sürücüsü iddiaya göre bebek arabası katlanmayınca bir aylık bebekle ile birlikte 4 kadını arabadan indirdi. Arkalarından "Yürü" diye bağıran sürücünün önü bebeğin babası tarafından kesildi. Tarafların birbirini tehdit ettiği tartışmayı araya giren vatandaşlar ayırdı.

Haber 31-03-24 01:01

YRP'li Türk, Belediye Başkanı Bahadır'la telefonda birbirine girdi! Kanun benim, gelirim seni fena yaparım

Seçimlere saatler kala tansiyon iyice yükseldi. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde adaylar arasında bayrak krizi yaşandı. Yeniden Refah Partisi Adayı Metin Türk, Belediye Başkanı Hakan Bahadır'la arasında geçen gergin telefon konuşmasını paylaştı. Bahadır çok sert ifadeler kullanırak, "Dedikoducu karı gibisiniz. Gelirim seni fena yaparım. Şerefsiz" dedi. İşte yaşananlar...

Haber 30-03-24 13:36

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-24 08:29

Melis İşiten'den bomba itiraf! Konuklarının programdan sonraki teklifleri ağızları açık bıraktı

Şimdilerde Şahin Irmak ile oynadığı 'Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız' tiyatro oyunu ile adından söz ettiren Melis İşiten 'İşin İçinden' YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve yeni oyunları ile ilgili açıklamalar yapan Melis İşiten'den bomba bir açıklama daha geldi. İşiten kendi programına gelen konukların programdan sonraki teklifleri ile ağızları açıkları açık bıraktı.

Magazin 27-03-24 10:17

İstanbul’da gündem yaratacak Kemal Kılıçdaroğlu afişleri! Kime ‘Oy yok’ mesajı verildi?

İstanbul’da yerel seçimlere 4 gün kala şehrin bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde “Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!” mesajı verildi. İşte çok konuşulacak o afişler…

Haber 27-03-24 07:44

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-03-24 13:50

İzmir'de AK Partili aday ile vatandaşların diyaloğu dikkat çekti! 'CHP’li olarak seni çok beğeniyorum'

İzmir'de AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu ile vatandaşların diyaloğu dikkat çekti. Bir vatandaş "CHP’li olarak seni çok beğeniyorum" dedi.

Haber 25-03-24 00:13

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'kolay kolay söz vermem' diyerek açıkladı: Romanları milletvekili olarak görevlendireceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programın kapsamında Romanlarla buluştu. Özel, "Kolay kolay söz vermem. Romanlara söz verdim, bu sözümü somutlaştırarak söylüyorum. Romanları milletvekili olarak görevlendireceğiz. Belediye meclislerinde Roman arkadaşlarımıza önemli yerler vereceğiz. İzmir'de belediye başkanlarımızdan birinin Roman olması çok büyük bir zenginliğe işaret eder. Yeni bir döneme başlıyoruz" dedi.

Haber 22-03-24 19:18

Survivor'da gergin anlar! Yasin ve Yaman birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yasin ve Yaman arasındaki gerginlik damga vurdu. Oyun esnasında sözlü tartışan ikili Yaman'ın 'kimse elimden alamaz seni' sözlerinin ardından bir anda gerildi.

Magazin 22-03-24 08:02

Akülü araba verseniz de oy vermem diyen vatandaşa akülü araç

Kırşehir’de seçim çalışmaları çerçevesinde kendisini ziyaret eden AK Partili yetkililerden akülü araba isteyen engelli vatandaş, "Akülü araba verseniz de oy vermem" dedi.

Yurthaber 20-03-24 14:28

Eşi yeni vefat eden kadın, kendisini rahatsız eden adama meydan dayağı attı! İşte o anlar...

Sakarya'da eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini son zamanlarda rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada yayılan o görüntüler gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda kadın, "Benim kocam yeni öldü, seni gebertirim, adam ol arama diyorum sana" dedi. Yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, “Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım” ifadelerine yer verdi.

Haber 15-03-24 21:17

Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: 'Bana yarım saatini ayır'

Yaşar Alptekin, katıldığı bir programda sosyal medyada halini görünce ağladığını ve ulaşmaya çalıştığını söylediği Serdar Ortaç’a çağrıda bulundu. Alptekin, "Serdar, seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Bana yarım saatini ayır” dedi.

Magazin 15-03-24 11:45

Bekarlığa veda partisinde yaşadığı yasak aşkı ifşa etti! TikTok'tan adamın nişanlısına seslendi... Seni aldattı beni bul

TikTok'ta 'Tianawiltshire' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın sosyal medya üzerindenilişki yaşadığı adamın nişanlısına seslendi. Genç kadın Las Vegas'taki bekarlığa veda partisinde tanıştığı adamın nişanlısına TikTok'tan seslenerek, "Seni aldattı beni bul" dedi.

Trend 13-03-24 10:02

Vatandaş, Mansur Yavaş'ı örnek vererek eleştirdi! Altınok: 'Seni 20 dakika dinleyemeyiz'

Sosyal medyada bir video gündem oldu. Görüntülerde kendisinin AK Parti seçmeni olduğunu ifade eden bir vatandaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a minibüsçülük ile ilgili verilen sözlerin tutulmadığı yönünde eleştiride bulundu. Altınok, açıklamalarına devam eden vatandaşa "Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki burada programa gideceğiz" diyerek müdahalede bulundu.

Haber 11-03-24 20:44

21 yaşındaki genç kız 4 yıldır kabusu yaşıyor! 'Tecavüz ederim, öldürürüm'

Adana'da yaşayan 21 yaşındaki genç kız kabusu yaşıyor. Saplantılı aşık, Hazal Özçimenoğlu'na hayatı zindan etti. 4 yıldır tehditler aldığını ifade eden genç kız, "Sana tecavüz ederim, seni öldürürüm tehditleriyle yaşamak istemiyorum" dedi. O adam sosyal medyadan birtakım videolar paylaşarak geçmiş dönemde genç kızla sevgili olduklarını iddia etti. Genç kız ise o iddiaları yalanladı.

Haber 10-03-24 21:33

Sana börek, kete yaparım ama oy vermem sözleri gündem olmuştu! İmamoğlu ve Mahruze teyze 5 yıl sonra bir araya geldi: Oy tercihini açıkladı

2019 yerel seçimlerinde İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Mahruze Keleş isimli vatandaşın Ekrem İmamoğlu'na verdiği yanıt gündem olmuştu. İmamoğlu, "Sana börek, kete yaparım ama oy vermem" diyen Keleş'in evini 5 yıl aradan sonra ziyaret etti. Gazetecilerin oy tercihi yönündeki soruya Keleş, İmamoğlu'nu destekleyeceğini ifade etti.

Haber 09-03-24 20:18

Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 şey!

Pamuk gibi yumuşak ve pürüzsüz eller, bakımlı bir görünümün önemli bir parçasıdır ve birçok kişinin arzusudur. Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 önemli şey var. Ellerinizin görünümünü ve dokusunu iyileştirmek için basit ve etkili yöntemleri evde kolakyıkla deneyebilirsiniz.

Kadin 08-03-24 16:00

Ekrem İmamoğlu'nun mitingi sonrasında ilginç anlar! 'Denetim amiriyim' deyip İmamoğlu'na kartını verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bahçelievler'de düzenlenen 'Halk Buluşması'na katıldı. Miting sonunda ise İmamoğlu ile yanına gelen kendisinin 'denetim amiri' olduğunu söyleyen bir vatandaş arasında ilginç anlar yaşandı. Kartvizitini İmamoğlu'na veren kişi 'Sana yapılan sabotajları var, sabotajları var' dedi. Koruma ekibi ise yaşanan kargaşa sırasında güç anlar yaşarken, vatandaşa yanıt veren İmamoğlu "Seni arayacağım" diyerek seçim otobüsüne bindi.

Haber 06-03-24 00:06

Taksi krizleri kamerada! Taksimetre açmadı, istediği ücret dudak uçuklattı

İstanbul’da taksiyle yolculuk yapan bir kadın, seyahat sonunda taksimetre ücretini ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsü ise yaşananları “Seni savcılığa vereceğim” diyerek kayıt altına aldı. Beşiktaş’ta ise taksiye binerek Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira isteyen taksi sürücüsü yolcuları yolda indirdi. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 04-03-24 09:59

Yunus Emre ve Aleyna gizlice kahve içmeye çalıştı! Yakalanınca çalışanlara söylediği söz olay...

Survivor All Star tarihinde belki de en çok ceza alan isim Yunus Emre, tam cezaları bitmişken yine ceza aldı. Sebebi ise kamera arkasında çalışan ekibin "Yunus Emre seni nasıl durduracağız?" sorusuna verdiği yanıttı. Aleyna ve Yunus Emre birlikte gizlice kahve içerken yakalanınca olanlar oldu.

Magazin 03-03-24 11:49

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a çağrı! Gündem olacak sözler: Tarih ve saat verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hedefinde rakibi Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum vardı. “Esenyurt düşerse Mekke düşer" söylemine atıf yapan İmamoğlu "Allah sizi ıslah etsin. Mekke'yle Esenyurt ne alaka?" dedi. İmamoğlu, Kurum'a yönelik "5 Mart salı günü sabah 11.30’da seni Sultangazi'deki tesislerimize lojistik sahaya davet ediyorum. Gel orada beraber İstanbulluların yardımlarını hep beraber Gazze'ye yollayalım" dedi.

Haber 02-03-24 19:23

AK Parti Marmaris adayı Serkan Yazıcı'yla vatandaş arasında dikkat çeken anlar: Seni hiç unutmadım

31 Mart seçimi için çalışmalarını hızlandıran belediye başkan adaylarının sahadaki çalışmaları devam ediyor. AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı da pazarda vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıcı'nın pazarda karşılaştığı teyzeyle diyaloğu dikkat çekti.

Haber 22-02-24 17:52

'Doktorum' deyip evine zorla girdi... 84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırı! 'Perdeleri kapattım, şalvarını çıkardım'

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun, zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun tutuklanırken kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.

Haber 21-02-24 12:50

Müjdat Gezen'den dikkat çeken Yılmaz Erdoğan açıklaması: Seni mahvedecektik...

Son olarak İnci Taneleri dizisiyle ekrana dönen Yılmaz Erdoğan dizinin hem yazarı hem de başrol oyuncusu... İnci Taneleri dizisini izlediğini söyleyen usta sanatçı Müjdat Gezen, Yılmaz Erdoğan'la ilgili açıklamalarda bulundu. Gezen, "Vaktinde Yılmaz Erdoğan'ı konservatuvar imtihanlarından almadım, iyi ki almamışız" dedi.

Magazin 21-02-24 10:21

Kendisine gelen tweet'i canlı yayında okuyan Cemal Enginyurt tehdit etti: Seni de Akşener'i de sokağa çıkamaz ederim

İYİ Partili ismin tweet'ini canlı yayında okuyan Demokrat Partili Cemal Enginyurt küplere bindi, tehditvari sözlerle ateş püskürdü. Akşener'in "kumar masası" çıkışıyla 'altılı masa'yı kastettiğini savunan Enginyurt, aksini iddia eden İYİ Partili Bilal Uzun'a "Seni de ablanı da sokağa çıkmaz ederim" dedi. Sunucu Sinem Fıstıkoğlu o anlarda "Aman aman aman" diyerek araya girmeye çalıştı.

Haber 19-02-24 08:39

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e genç sevgilisi Gülseren Ceylan'dan Sevgililer Günü sürprizi!

Gülseren Ceylan, aşkı Mehmet Ali Erbil'in adını dövme yaptırdı. Gülseren Ceylan'ın 'Mali' dövmesine Mehmet Ali Erbil "Aşkımın sevgililer günü hediyesi seni seviyorum" notuyla karşılık verdi.

Magazin 14-02-24 14:28

Seni çok mutlu edecek hamur işi hangisi?

Seni tam şu an mutlu edecek hamur işi hangisi, öğrenmek ister misin?

Yemek 13-02-24 14:31

'Seksi dadı tuttum' paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı! Kocan seni kesin aldatır yorumuna tepki gösterdi

Avustralya'nın Byron Bay şehrinde yaşayan ikiz çocuk annesi Katie, toplumsal kalıpları yıkmak için çocukların bakımını üstlenmesi adına genç ve güzel bir dadıyı işe aldığını söyledi. TikTok'tan yaptığı 'Seksi dadı tuttum' paylaşımının sonrasında Katie kocasının kesinlikle kendisini aldatacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi.

Trend 13-02-24 11:25

Bakan Yumaklı paylaştı: Çizgili sırtlan fotokapanla görüntülendi! Nadir de olsa Anadolu coğrafyamızda seni görmek çok güzel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden, fotokapanla görüntülenen çizgili sırtlan ile ilgili bir paylaşım yaptı. "Nadir de olsa Anadolu coğrafyamızda seni görmek çok güzel" ifadelerini kullanan Bakan Yumaklı, doğal zenginliklerle dolu Türkiye'de çizgili sırtlan gibi birçok türü korumayı sürdürdüklerini bildirdi.

Haber 11-02-24 16:37

Güldür Güldür'deki gazi skecine dair Ali Sunal açıklama yaptı! Bu yanlış doğrumuz gibi yansıtılınca...

Güldür Güldür Show'da yayınlanan bir skeçte, gazilere ithafen kullanılan "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Ali Sunal bu tepkiler sonrası programın son bölümünde açıklama yaptı.

Magazin 11-02-24 14:46

Yavuz Bingöl Memleket Partisi için mi aradı? 51 gün kala flaş iddia... 'Duyan şaşıracak' dedi, olay oldu: Seni aday yapmak istiyoruz

Sanatçı Yavuz Bingöl için ortaya atılan Memleket Parti iddiası gündem oldu. Gazeteci Levent Gültekin'in aktardığı iddiaya göre Yavuz Bingöl, İstanbul'da CHP'den aday adayı olan bir isme Memleket Partisi için telefon açmış. Seçimlere 51 gün kala gündeme gelen iddiaya göre Bingöl, CHP’den aday adayı olan kişiyi arayarak "Biz seni Memleket Partisi’nden aday yapmak istiyoruz" demiş.

Magazin 09-02-24 16:30

Emrah küçük kızının başını örtüp namaz kıldığı halini paylaştı! Allah'ım seni bağışlasın

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yıllardır görüşmeyen Emrah kızının pozunu paylaşınca gündem oldu. Emrah kızının namaz kıldığını anları paylaşınca sosyal medyada adından söz ettirdi.

Magazin 07-02-24 14:13