Yuruyen Ceset Sendromu Haberleri

İsrail'den kan donduran katliam! Şifa Hastanesi'ndeki 3. toplu mezardan 49 ceset çıkarıldı

İsrail ordusunun baskın yaptığı Gazze kentindeki Şifa Hastanesinde bulunan üçüncü toplu mezardan 49 Filistinlinin cesedinin çıkarıldığı duyuruldu.

Haber 2024-05-08 15:15:33

Kastamonu'da korkunç olay! Başsız ceset bulundu, 3 kişi tutuklandı: Cinayetin nedeni yasak aşk çıktı

Kastamonu'da bir sulama kanalında başsız bir ceset bulundu. Cesedin 4 gündür kayıp olarak aranan Adem Yeşilgil’e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken cinayetin yasak aşk sebebiyle işlendiği iddia edildi.

Haber 2024-05-07 22:51:17

Kafası bedeninden ayrılmış halde bulundu! Kastamonu'da kesik baş dehşeti: Her şey şüpheli araçla ortaya çıktı

Kastamonu'da dehşet veren bir olay meydana geldi. Kentin Dere köyünde vatandaşlar terk edilmiş bir araca rastladı, araç şüphe uyandırdı. İhbar üzerine köye gelen ekipler su kanalının altına atılmış, başı kesilmiş bir ceset buldu. Cansız bedenin kime ait olduğuyla ilgili bir ihtimal üzerinde durulurken kayıp başın bulunması için komandolar da devreye girdi.

Haber 2024-05-07 08:22:39

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

Haber 2024-04-27 00:18:49

Alkollü araç kullandığı için ceza kesildi! Vücudum kendisi üretiyor, içmedim diyerek kendisini savundu... Meğerse 'sarhoş hasta sendromu' varmış

Belçika'da, trafik kontrolleri sırasında birkaç kez kanında yüksek oranda alkol bulunduğu tespit edilen ve ehliyetine el konan erkek sürücü karar en sonunda itiraf etti. Nadir görülen hastalığı nedeniyle vücudunun alkolü otomatik olarak ürettiğini iddia eden ismi açıklanmayan adam yapılan sağlık kontrollerinden sonra haklı bulundu ve trafik cezaları silindi.

Trend 24-04-24 13:51

Yaylaya ot toplamak için gitti, bir daha geri dönmedi! Betül'ün cansız bedeni bulundu

Sakarya'da yaylaya giden 27 yaşındaki Betül Kurt'tan bir daha haber alınamadı. Kaldırık otu toplamak için yaylaya giden Erhan Sofuoğlu akşam saatlerinde bir ceset gördü ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybeden kadının Betül Kurt olduğu tespit edildi. Kurt'un dün akşam saatlerinde yaylaya geldiği öğrenilirken, ceset otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Haber 21-04-24 18:39

Bir gören bir daha baktı! Görüntüsü kurt adamı anımsattı... Annesinin açıklaması şaşkına çevirdi: Bunun nedeni hamileyken kedi yememdi

Filipinler'de dünyaya gelen Jaren isimli bir bebek fiziksel görüntüsü nedeniyle görenleri şaşkına çevirdi. Son derece nadir görülen tıbbi bir durumla dünyaya gelen Jaren'in annesi oğlunun alışılmışın dışındaki fazla tüylü görüntüsünün nedenini hamileyken kedi yemesine bağlarken doktorlar bebeğin kurt adam sendromu hastalığıyla doğduğunu söyledi.

Trend 13-04-24 15:48

Çay bahçesinde korkunç olay! Silahlarla birlikte başı kopmuş erkek cesedi bulundu

Rize'nin Çayeli ilçesinde çay bahçesinde 35- 40 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Baş kısmı kopmuş, yanında tüfek ile tabancanın bulunduğu ceset, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 09-04-24 19:52

Marfan sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Marfan tanısı nasıl konulur? Marfan sendromu tedavisi

Marfan Sendromu, insan bedenindeki bağ dokusunda meydana gelen bir genetik bozukluk olarak tanımlanır. Bu sendrom bir proteindeki mutasyonlardan kaynaklanır ve birçok fiziksel özelliğe ve sağlık sorununa yol açabilir. Bu durum, nadir görülen ancak karmaşık bir rahatsızlıktır. Peki, marfan sendromu nedir?

Haber 30-03-24 11:58

Lüks villada dehşet! Alevler içinde kaldı, sokaktakiler gözlerine inanamadı: Bodrumdaki ceset için dedektifler devreye girdi

Bursa'da korku dolu dakikalar yaşandı. Sahibinin evde olmadığı bir villada patlama meydana geldi. Villanın bahçıvanı alevlerin içinden yanarak çıktı ve kendini sokağa attı. Ekiplerin söndürdüğü yangının ardından bodrum katta bir ceset bulundu. Dedektifler dehşete düşüren olay için devreye girdi.

Haber 29-03-24 13:32

Bandırma'da sahile ceset vurdu! Batan geminin mürettebatı olup olmadığı araştırılacak

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, 15 Şubat günü batan Batuhan A isimli geminin kayıp 3 mürettebatından birine ait olup olmadığı araştırılıyor.

Haber 28-03-24 18:14

Yangın çıkan iş yerinde elleri bağlanmış erkek cesedi bulundu! Kan donduran detay

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Ekipler, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu tespit etti. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı düşünülen olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 28-03-24 13:56

Bahçelievler’de korkunç olay: İş yerinden çıkan yanmış cesedin kimliği belirlendi

Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu.

Yurthaber 28-03-24 13:44

Lima sendromu nedir, nedenleri nelerdir? Lima sendromu belirtileri ve tedavisi

Lima Sendromu, kaçırılan kişi ile kaçıran kişi arasında gelişen duygusal bağı ifade eden bir durumdur. Bu sendromda rehin alan ya da kaçıran kişi bir süre sonra kaçırılan ya da rehin alınan kişiye karşı bir bağ geliştirir. Kaçıran kişi kendisini kaçırılan kişinin yerine koyar, derin bir empati ve bağlılık geliştirir. Bu süreç içerisinde de 2 kişi arasında bir bağ kurulur. Peki, adını yaşanmış bir olaydan alan Lima sendromu nedir, belirtileri nelerdir?

Haber 26-03-24 18:32

Progeria (erken yaşlanma hastalığı) nedir, neden olur? Progeria hastalığının tedavisi var mı?

Progeria, bilimsel olarak Hutchinson-Gilford progeria sendromu (HGPS) olarak adlandırılan nadir ve genetik bir hastalıktır. Bu sendrom, çocuklarda yaşlanma sürecinin hızlanmasıyla karakterizedir. Genellikle çocuk yaşta belirtiler gösterir ve yaşlanma belirtileri erken çocukluk döneminde başlar. Progeria, yaşamı tehdit eden bir durumdur.

Haber 26-03-24 18:21

Balık kokusu (trimetilaminüri) sendromu nedir? Balık kokusu (trimetilaminüri) sendromu belirtileri ve tedavisi

Balık kokusu sendromu, bilimsel olarak trimetilaminüri olarak adlandırılan nadir bir genetik bozukluktur. Bu sendromda vücut trimetilamin adı verilen bir kimyasalı normalden çok daha fazla üretir ve bu kimyasalın birikmesi sonucunda kişinin vücudundan, teri, idrarı ve solunum yoluyla balık benzeri bir koku yayılır.

Haber 26-03-24 12:45

Yabancı el sendromu (Alien Hand Sendromu) nedir, nasıl anlaşılır? Yabancı el sendromu belirtileri ve tedavisi

Yabancı El Sendromu, nörolojik bir bozukluk olarak tanımlanan, oldukça nadir görülen bir durumdur. Bu sendromda, bir kişinin kendi uzuvu sanki bir başkasına aitmiş gibi algılanır ve kontrol dışı davranışlar sergileyebilir. Yabancı El Sendromu genellikle beyin yapısında meydana gelen bir hasar sonucunda ortaya çıkar. Bu sendromun tedavisi oldukça zordur ve genellikle semptomları hafifletmek veya yönetmek için çeşitli terapi yöntemleri kullanılır.

Haber 26-03-24 11:23

Cotard Sendromu (Yürüyen Ceset Sendromu) nedir, neden olur? Cotard Sendromu belirtileri ve tedavisi

Cotard Sendromu, nadir görülen ancak oldukça farklı bir psikiyatrik bozukluktur. Bu sendrom hastaların kendi varlıklarını ya da bir kısmını kaybettiklerine inanmalarıyla karakterizedir. İnsanlar bedenlerinin parçalarının yok olduğuna, ölmüş olduklarına ya da hiç var olmadıklarına inandıklarında, genellikle bu sendromla ilişkilendirilirler. Peki, cotard ya da yürüyen ceset sendromu nedir, neden olur?

Haber 26-03-24 11:13

Apartman boşluğunda bulunan ceset davasında Can Paksoy’a 3. kez beraat

Beyoğlu’nda 14 yıl önce bir apartman boşluğunda cesedi bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun davasında mahkeme, bozma ilamına uymayarak sanık Can Paksoy’un 3. kez beraatına karar verdi.

Yurthaber 22-03-24 15:19

Seyir halinde infaz ettiler, cesedi bagaja koyup saatlerce şehirde gezdiler: Bir günde 14 kişiye borcunu da ödedi

İzmir'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Özel bir hastanenin otoparkındaki aracın bagajında ihbar üzerine ceset bulundu. Cesedin bir kuyumcuya ait olduğu belirlendi. Caniler tabancayla öldürdükleri kuyumcuyu aracın bagajına koyarak şehirde tur attı. Hatta yetmedi içlerinden biri kuyumcunun dükkanını soyarak 14 kişiye borcunu ödedi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 22-03-24 07:20

Malatya'da down sendromlu bireyler bir günlüğüne temsili doktor oldu

Malatya'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında doktor önlüğü giyen down sendromlular, temsili olarak sağlık hizmeti verdi.

Yurthaber 21-03-24 14:42

Mehmet Topal, Down Sendromlular için verdiği iftarda sanat ve spor dünyasını buluşturdu

Sezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - Sanat ve futbol camiası Down Sendromlularla iftarda bir araya geldi. Aktif futbol hayatı döneminde Down sendromlulara sıkça destek veren Mehmet Topal, pandemi döneminde ara verdiği buluşmalara bu kez teknik adam olarak devam ediyor. Mehmet Topal ile eşi Selda Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, Down Sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenleyip sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerini iftarda bir araya getirdi.

Spor 21-03-24 11:11

Down sendromlu bireylerin aileleri omuz omuza vererek çocuklarını topluma kazandırıyor

Trabzon'da down sendromlu oğlu olan Ensar Öztürk'ün girişimleriyle 7 yıl önce kurulan Trabzon Down Sendromu Derneği, aileleri bir araya getirerek çocuklarının sosyalleşmesini sağlıyor.

Yurthaber 20-03-24 11:12

Gizemli hastalık 'Havana Sendromu' ile ilgili dikkat çeken araştırma! 'İyi bir haber'

İlk olarak 2016-2017 yıllarında Küba'da görev yapan Kanadalı ve ABD'li diplomatlar ile ailelerinde görülen 'Havana Sendromu' ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan çalışmalarda gizemli hastalıkla ilgili vakalarda "beyin hasarına rastlanmadığını" ortaya çıktı. Hazırlanan raporda , bulgulara göre eşleştirmeler arasında bilişsel ve diğer testlerde de önemli farklılıkların bulunmadığı ve bunun "iyi bir haber" olduğu vurgulandı.

Haber 18-03-24 19:51

Belgrad Ormanı'nda vahşet! Çöp konteynerine yazılan o not cesede götürdü

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 13:59

Overthinking (aşırı düşünme) sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Overthinking (aşırı düşünme) sendromu tedavisi

Overthinking, insanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmaya çalışırken sıkça yaşadıkları bir durumdur. Bu, bir konu veya durum hakkında aşırı düşünme, analiz etme ve endişelenme eğilimidir. Genellikle gelecekle ilgili korkular, geçmişteki hatalar veya belirsizlikler üzerinde aşırı odaklanmakla ilişkilendirilir. Overthinking, kişinin zihnini işgal ederek stres, anksiyete ve hatta depresyon gibi olumsuz duygulara yol açabilir.

Haber 13-03-24 19:58

İstanbul'da şoke eden manzara: Her odada 10 yatak, yatak başı 3 bin TL! 'Ceset kokuyor içerisi'

Avcılar'da bir ev sahibi, 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.

Haber 04-03-24 12:59

Kucağındaki o detay... Otomobilin içinde ölü bulundu! Yakınları sinir krizi geçirdi

Bahçelievler’de bir kişi park halindeki otomobilin içerisinde başında vurulmuş halde bulundu. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 02-03-24 14:51

Hastane içinde panik anları! Morgta ceset torbasının içinden bir anda çıktı... Öldü zannedilen adamın dirilmesi herkesi şaşırttı

Guatemala'da San Juan de Dios Genel Hastanesi'nde 5 saat boyunca morgta kaldıktan sonra ceset torbasından bir anda çıkan bir hasta herkesi şoke etti. Hastane personeli doktorları uyarmak için ceset torbası içindeki kadını tekerlekli sandalyeyle hastanenin içinde gezdirdi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Trend 22-02-24 08:47

Metruk binada ceset bulundu

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde metruk bir binada erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 21-02-24 11:32

Pes dedirten 'ceset' merakı! Film gibi izlediler: Polis uyarıp uzaklaştırdı, onlar yine toplandı

Antalya’da sokakta yaşayan İbrahim Polat (55)’in çocuk parkında kaydırakların altında, üzerinde battaniye ile cansız bedeni bulundu. Bu sırada polis ve sağlık ekiplerini olay yerinde gören vatandaşlar, çalışmaları izlemek için bölgeye geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin çalışmasını yakından takip etmek isteyen kalabalık adeta polisi bezdirdi. Polis ekiplerinin uyardığı ve uzaklaştırdığı kalabalık çevrede yine toplandı.

Haber 18-02-24 16:08

Kaçış Sendromu nedir, neden olur? Kaçış Sendromu belirtileri

Kaçış Sendromu nadir görülen ve hâlâ anlaşılması gereken bir tıbbi durumdur. Bu neden ile Kaçış Sendromu belirtileri olan kişilerin uzman bir sağlık ekibinden destek alması ve tedavi edilmesi önemlidir. Kaçış Sendromu'nun bilinmesi, hızlı tanı ve etkili müdahale ile hastaların hayatını kurtarabilir ve yaşam kalitesini artırabilir.

Haber 17-02-24 14:34

Auto-Brewery sendromu nedir, neden olur? Auto-Brewery sendromu belirtileri ve tedavisi

Auto-Brewery Sendromu nadir görülen ancak oldukça ilginç bir tıbbi durumdur. Bu sendrom sindirim sistemindeki mayaların aşırı miktarda alkol üretmesi sonucu ortaya çıkar ve kişinin vücudu kendi kendine alkol üretir. Peki, alkol tüketmeden sarhoş olma sendromu olarak da tanımlandığı görülen Auto-Brewery sendromu nedir ve neden olur, belirtileri nelerdir?

Haber 17-02-24 14:23

Sarıyer'de ormanlık alanda erkek cesedi bulundu

Sarıyer'de ormanlık alanda ağaca asılı halde bulunan ceset, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yurthaber 13-02-24 08:31

Kan donduran vahşet! Belgrad Ormanı'nda çıplak halde kravatla ağaca bağlanmış ceset bulundu

Sarıyer'den kan donduran bir vahşet haberi geldi. Belgrad ormanında çıplak halde ağaca kravatlarla bağlanmış bir erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 12-02-24 17:31

Cansız bedeni sudan çıkarıldı, dövmesi tespit edildi! Antalya kıyılarında son 1 ayda dokuzuncu ceset

Sahilden 2 metre uzaklıkta suda hareketsiz duran bedeni gören işçiler telefona sarıldı, olay yerine gelen ekipler sudaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Bu, Antalya kıyılarına son bir ayda vuran dokuzuncu ceset oldu. Sonuncu cansız bedenin üzerinden kimliği değil ancak kimliğinin belirlenmesinde yardımcı olabilecek bir dövme çıktı.

Haber 12-02-24 12:06

Konyaaltı sahilinde deniz üzerinde yarı çıplak erkek cesedi bulundu

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde deniz üzerinde yarı çıplak 25-30 yaşlarında erkek bir şahsa ait ceset bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesetle ilgili inceleme başlatıldı.

Yurthaber 12-02-24 10:38

Bahçelievler'de korkunç tesadüf! 1 hafta arayla aynı arazide 2. ceset bulundu

Bahçelievler'de korkunç bir olay yaşandı. 1 hafta önce vatandaşlar tarafından erkek cesedi bulunan boş arazide bugün bir ceset daha bulundu. Cansız bedeni bulunan gencin, annesine intihar içerikli veda mesajı attığı ortaya çıktı. Kimliği tespit edilen Can Muhammet Akyel'in zehirli bir madde alarak intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi işleminin ardından belirlenecek.

Haber 08-02-24 20:16

El ve ayaklarınızda renk değişimi varsa dikkat! En sık genç kadınlarda ortaya çıkıyor 'Tehlikeli' diyerek uyardı

Bazen stresli günlerde bazen de soğuk havalarda el ve/veya ayak parmak uçlarında oluşan mavi-mor renk değişikliklerin raynaud fenomeni (Sendromu) belirtisi olabileceğini söyleyen Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Kadin 08-02-24 15:10

Antalya'da kayıp motokuryeyi öldürdüğü iddia edilen şüpheli adliyeye sevk edildi

Antalya'da kayıp olarak aranan motokuryeyi öldürdüğü öne sürülen ve gösterdiği yerde bir ceset daha bulunan şüpheli Z.B. ile eşi ve arkadaşı, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 26-01-24 11:01

Arkadaşını ve baldızını katletmişti! Kan donduran vahşette yeni detaylar ortaya çıktı

Antalya'da Zeynel Boyacı (33), arkadaşı Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri, Diken ve Aksay'ın cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı. Boyacı'nın, arkadaşını olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 17:31

Bu kez komşu kıyılarından çıktı! 2 ceset daha vurdu: Birinin üzerinden Türk pasaportu çıktı

Hatay, Antalya, Muğla derken kıyıya vuran cansız bedenler bugün Kıbrıs ve Yunanistan sahiline de vurdu. Komşu sahile vuran cansız bedenlerin birinin üzerinde ise Türk pasaportu çıktı.

Haber 25-01-24 15:03

Antalya’nın ardından şimdi de Kıbrıs! 3 ceset haberi daha geldi…

Türkiye günlerdir Antalya’da sahil kenarlarında bulunan cesetleri konuşurken benzer bir haber de Kıbrıs’tan geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sahillerine de bir ay içinde 3 kişinin cansız bedeninin vurduğu öğrenildi. Cansız bedenlerin kimlik teşhisi henüz yapılamazken, soruşturma devam ediyor. Antalya sahillerinde de 8 ceset bulunmuştu.

Haber 25-01-24 08:43

Antalya'da vahşet! Kayıp motokuryeyi öldürüp gömen kişi itiraf etti! Aynı yerde baldızının cesedi de bulundu

Antalya'da 35 gündür kayıp olan ve aranan motokurye Ali Diken'den (32) acı haber geldi. Yakınlarının bulabilmek için televizyon programına da katıldığı Ali Diken'in arkadaşı Z. B. (33) tarafından öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı. Z. B.'nin gösterdiği yerde yapılan aramada, Diken'in cansız bedeni bulundu. Şüphelinin alanda ikinci bir ceset daha olduğunu söylemesi üzerine yapılan aramada, saat 19.00 sularında battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu. Şahıs cesedin baldızına ait olduğunu söyledi.

Haber 24-01-24 20:51

8 kişinin cansız bedeni kıyıya vurmuştu! Antalya sahillerinde ceset devriyesi! Sahil Güvenlik ve polis Kaş'tan Belek'e kadar her yeri arıyor

Antalya sahillerde 6 günde 8 ceset bulunmasının ardından Serik'te polis ekipleri, kıyı bandında gece gündüz devriye görevine başladı. Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri de denizdeki devriye görevlerini artırdı. Sahil Güvenliğe ait çok sayıda gemi ve botun yanı sıra DEGAK dalış timleri Kaş, Belek, Gazipaşa'nın da arasında olduğu geniş bir bölgede 24 saat görev yapıyor. Kaş'a kadar tüm sahil şeridi incelenirken, Sahil Güvenlik helikopteri de havadan çalışmalara katılıyor.

Haber 23-01-24 21:17

Bodrum’da yol kenarında gömülü ceset bulunmasıyla ilgili 4 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ümit Erol'un öldürülerek yol kenarına gömülmesiyle ilgili yargılanan tutuklu 4 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis, tutuksuz yargılanan diğer 4 sanığa da 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 23-01-24 15:09

İkizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebeklere operasyon

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu.

Yurthaber 23-01-24 10:27

Karış karış aranan çöp evdeki ceset gözden kaçtı! Emekli öğretmen akıllara durgunluk veren dairesinde böyle can vermiş

İstanbul'da yaşayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'den (82) günler boyu haber alınamadı. Pazar günü gece saatlerinde eve gelen itfaiye ekipleri şaşkına çeviren bir manzarayla karşılaştı: Ağır kokusu apartmana yayılan ev ağzına kadar çöple doluydu. İtfaiye ekipleri dairede arama yapsa da herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı. Fakat asıl şoku, itfaiye gittikten sonra yeğenleri kıyafetleri dışarı çıkarırken yaşadı.

Haber 23-01-24 08:30

Antalya sahillerinde bulunan cesetlerden biri 18 yaşındaki Merve'ye ait çıktı! Acı gerçek DNA raporuyla tespit edildi

Antalya sahillerinde son 6 günde 9 ceset bulundu. Sahile vuran cesetlerin kimlikleri araştırılırken acı bir gerçek ise DNA sonucunda ortaya çıktı. Serik'te sahilde geçtiğimiz hafta bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.

Haber 22-01-24 21:41