Mynet Trend

Kapat

Yunan Başbakan Kiryakos Miçotakis Türkiye sınırı önündeki duvarda seçim mesajı verdi! “Beni seçmezseniz...”

Yunanistan genel seçimlere hazırlanırken Başbakan Kiryakos Miçotakis’in seçim kampanyalarının en önemli maddesini Türkiye’den göç konusu oluşturuyor. Başbakan Miçotakis, Türkiye sınırı önündeki çelik duvarda seçim vaatlerini açıkladı. Başbakan Miçotakis, 21 Mayıs’taki seçimi kazanması halinde Türkiye sınırındaki duvarın uzatılacağının sözünü verdi.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis 21 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçimler için Orestiada bölgesinde kampanya turlarına başladı. Türkiye- Yunanistan sınırını belirleyen Meriç Nehri boyunca uzanan beş metre yüksekliğindeki çelik çiti seçimleri kazanması durumunda Başbakan Miçotakis, 35 kilometre daha uzatmaya karar verdiğini açıkladı. Duvar şu anda 37,5 km uzunluğunda ve Atina, 2026 yılına kadar duvarı 100 km’ye ulaştırmayı hedefliyor.

MALİ YARDIM İSTEDİ

Yunan Başbakan Kiryakos Miçotakis Türkiye sınırı önündeki duvarda seçim mesajı verdi! “Beni seçmezseniz...” 1

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Avrupa Birliği'ni (AB) Türkiye sınırı boyunca göçmenlerin geçişini engellemek için örülen duvarın uzatılması için mali yardım sağlamayı ciddi şekilde düşünmeye çağırdı.

Yunan Başbakan Kiryakos Miçotakis Türkiye sınırı önündeki duvarda seçim mesajı verdi! “Beni seçmezseniz...” 2

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Projesini “Avrupa'nın güvenliğine katkıda bulunuyoruz” sözleriyle açıklayan Başbakanı Miçotakis’in planının maliyetinin 100 milyon euro’yu bulacağı tahmin ediliyor. Başbakan Miçotakis, başka bir hükümetin iş başına gelmesi durumunda bu planın tamamen gündem dışı kalabileceğini belirtti.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat