HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Laftan Anlamaz 17.Bölüm Fragmanı 2 Kasım Tanıtımı Show Tv Murat Hayat Dudak Dudağa

Show Tv Dizisi Aşk Laftan Anlamaz 17.Bölüm 1.Fragmanı Yayınlandı 2 Kasım tanıtımı Aşk Laftan Anlamaz 17.Bölüm 1.Fragmanında Neler Olacak Kahkaha Devam ediyor Aşk Laftan Anlamaz 17.Bölüm 1.Fragmanı İzle

Aşk Laftan Anlamaz 17.Bölüm Fragmanı 2 Kasım Tanıtımı Show Tv Murat Hayat Dudak Dudağa

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Didem, Hayat’ın yaşadığı evi öğrenmiştir. İbrahim’i de kullanıp Hayat’ı ifşa etmek ister. Hayat, Murat’la ilişkilerini bir süre gizli tutmak ister. Murat da Hayat’a hiç olmadığı kadar mesafeli davranır. Bu yüzden gerilen ikiliye Kerem ve Doruk yardım eder ve ilk randevularına çıkarlar. Hayat eve döndüğünde ise Emine’yi son derece sinirli bulur.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ'IN HİKAYE VE KONUSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Hayat ve Murat arasındaki tüm sırlar tek tek ortaya çıkmaya ve tüm sorunlar çözülmeye başlamıştır. Üstelik o akşam Murat ani bir kararla Hayat’ın avucuna bir de yüzük bırakmıştır. Geriye tek şey kalmıştır artık. Büyük yalanını açıklamak. Acaba Hayat bu yalanı Murat’a kendisi açıklayabilecek midir? Her şeye rağmen yan yanadır iki aşık. Sırlara, yalanlara rağmen adım adım mutluluğa yürümektedirler. Önlerine Haşmet dede dikilene kadar.

Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen "Aşk Laftan Anlamaz"ın güçlü kadrosuna, usta oyuncu Metin Akpınar katıldı. Akpınar, "Aşk Laftan Anlamaz"ın bu haftaki bölümünden itibaren "Haşmet" karakteri ile ekrana gelecek. Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği "Aşk Laftan Anlamaz", kadrosuna sevilen, usta oyuncu Metin Akpınar’ı kattı.

Aşk Laftan Anlamaz"a Hayat'ın dedesi "Haşmet" olarak katılan usta oyuncu Metin Akpınar dizinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünden itibaren Hayat'ın dedesini canlandıracak.

Aşk Laftan Anlamaz'ın 15. bölümünde; Hayat, ilk randevularından sebepsiz ayrılışını nasıl açıklayacağını düşünürken, Murat ve Doruk'un "Kutsal Çarşamba" hakkında konuştuklarını duyar. Kızlarla kafa kafaya verip bunu açığa çıkarmaya çalışırlar. Annesinin tüm sözlerine rağmen Hayat işten ayrılmayı reddeder. Bu yüzden Emine bir plan yapar. Hayat'ın sevdiği erkeği bulmayı kafasına koymuştur. Sarte'ye geldiğinde işler planladığı gibi gitmez. Üstelik Hayat'ın kimliği de şirkette bir yerlerde kayıptır.

“Aşk Laftan Anlamaz”, büyük usta Metin Akpınar’ın kadrosuna katılacağı 16’ncı bölümüyle evlerimize konuk olacak. Akpınar’ın, Hande Erçel’in canlandırdığı Hayat’ın Giresunlu, torununa düşkün, sert mizaçlı fakat yufka yürekli dedesi Haşmet rolüne hayat verecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler