HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Etiyopyalı işçiye, düşerken yardım etmek yerine video çekti

Bir binanın yedinci katından düşmek üzere olan Etiyopyalı çalışanının yardım çağrısını dikkate almayan işverenin, kurtulmak için çırpınan kadını kurtarmak yerine videoya çekmesi sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu oldu. Bir binanın yedinci katından düşmek üzere olan Etiyopyalı çalışanının yardım çağrısını dikkate almayan, kurtarmak yerine videoya çeken işverene tepki üzerine tepki yağıyor. Düşmek üzere olan çalışanını kurtarmak yerine videoya çekti!

El Arabiya'da yer alan habere göre Kuveyt'te yaşanan skandal olayın videosu sosyal medyada paylaşılır paylaşılmaz gündem oldu. Videoya kaydedilen görüntüler ise izleyenlerin kanını dondurdu.

KADIN YALVARIYOR, İŞVEREN 'ÇILGIN, GEL İÇERİ' DİYEREK YARDIM ETMİYOR

Bir binanın yedinci katından düşmek üzere olan Etiyopyalı işçi kadının görüldüğü videoda, kadın işverenine yalvararak "Beni tutun, sarılın!" diyor ancak İşveren ise "Çılgın, gel içeri!" diyerek kadına yardım etmiyor ve bu durumu videoya çekiyor.

DAHA FAZLA DAYANAMAYIP KENDİNİ BIRAKTI

Kadının bu duruma nasıl geldiği bilinmezken, düşmek üzere olan kadın daha fazla dayanamıyor ve pencere kenarını bırakıyor.

Bu anlar anbean işveren tarafından kaydediliyor.

Neyse ki kadın yumuşak bir çatıya sahip olan yandaki küçük binaya düşüyor ve ciddi bir yaralanma olmadan kurtarılıyor.

Sabah El Salem bölgesindeki El Eiddan Hastanesi'ne nakledilerek hayata tutunuyor.

Kısa süre içerisinde tüm sosyal medyaya yayılan görüntüler büyük tepki topladı.

Ev sahibi kadına herhangi bir yaptırım uygulanıp uygulanmadığı ise bilinmiyor.


En Çok Aranan Haberler