HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dikkat! Hafta sonu kar yağışı geliyor

Karadeniz Bölgesi, hafta sonu kuzeyden gelecek olan soğuk havanın etkisi altına girecek. Bölgenin bazı bölümlerinde kar yağışı, buzlanma ve don bekleniyor.

Dikkat! Hafta sonu kar yağışı geliyor

Hava sıcaklığı lodosla birlikte Türkiye genelinde 2 ila 4 derece azalacak.

**5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu dışında yurt genelinin genellikle yağmur ve sağanak yağışlı, Güney Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının gök gürültülü sağanak, gece ve sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusu ile Bayburt ve Gümüşhane'nin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor. Sabah ilk saatlerde Doğu Karadeniz'de sis görülecek.

Hava sıcaklığı, lodosla birlikte Türkiye genelinde 2 ila 4 derece azalacak.

Rüzgar ise,güney yönlerden Ege'de kuvvetli, Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında kuvvetlice esecek.

-TOZ TAŞINIMI UYARISI-

Meteoroloji, güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ile birlikte İç Anadolu'nun güney ve doğu kesimlerinde toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

-BACA VE SOBA GAZI ZEHİRLENMELERİNE DİKKAT-

Türkiye'nin iç ve batı zamanla doğu kesimlerinde görülecek kuvvetli lodos nedeniyle özellikle gece saatlerinde meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı meteoroloji vatandaşlarıdikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-

Rüzgarın güney yönlerden Ege'de kuvvetli, Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu ve zamanla Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı meteoroloji vatandaşlarıdikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı. (18)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçecek. (19)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı. (20)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu. (22)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu. (17)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (19)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu.(11)

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu. (22)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; doğu kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Aydın ve Manisa çevrelerinde hafif olmak üzere bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu, zamanla batı kesimleri çok bulutlu.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'de sis görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece ve yarın sabah saatlerinde kuzeydoğusunun karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler