HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethullah Gülen'in çiftliğinin önünde büyük gerginlik

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ABD'deki çiftliğinin önünde toplanan Türklerin gösterilerini takip için orada bulunan gazeteciler FETÖ'nün militanları tarafından provoke edildi. Hatırlanacağı üzere FETÖ elebaşının yaşadığı bölgedeki hareketlilik hasta olduğu bilinen Gülen'in öldüğü şeklinde haberlere neden olmuştu.

Fethullah Gülen’in ABD’deki çiftliğinin önünde toplanan Türklerin gösterilerini takip etmek amacıyla bulunan Türk gazeteciler FETÖ militanları tarafından provoke edilmeye çalışıldı. İsmini "Fethi" olarak açıklayan görevli, soyadının sorulması üzerine ise "hangini söyleyeyim" diye yanıt verdi.

Gazetecilerin fotoğraflarını çeken FETÖ militanı, aynı zamanda provokatif sözler kullandı. AA muhabiri özel alana girilmemesine rağmen, gazetecileri çekme nedenini sorması üzerine FETÖ kampı görevlisinin agresif tavırları dikkati çekti.

İŞTE AA'NIN YAYINLADIĞI O GÖRÜNTÜLER

Gazetecilerin görüntülerini alan ve kendisine "Fethi" diyen FETÖ militanının adının Fethullah Önal olduğu anlaşıldı.

FETÖ’cü Önal da görüntüleri sosyal medyada yayımladı

'FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?' İDDİASI GÜNDEM YARATTI

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Pensilvanya'da FETÖ elebaşının kaldığı bölgede büyük givenlik önlemleri dikkat çekmiş ve gazetecilerin bölgeye yaklaşması engellenirken, AA ise helikopterle bölgeden yayın yapmıştı.

FETÖ elebaşının yaşadığı bölgedeki hareketlilik bir süredir hasta olduğu bilinen Gülen'in öldüğü şeklinde haberlere de neden olmuştu. Ancak bu konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama gelmiş değil.

En Çok Aranan Haberler