HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız hayatını kaybetti

AKP'li Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta tartıştığı zabıta memuru tarafından tabancayla vurulan Cüneyt Yıldız'ın şöförü Yener Şimşek ise iyi durumda.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız hayatını kaybetti

Bir süredir yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veren Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız hayatını kaybetti. Bursa'da geçtiğimiz hafta Çarşamba günü belediye binasında zabıta memuru Fevzi Bekar ile tartışmasının ardından zabıta memuru Bekar tarafından tabancayla vurulan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız olayın ardından hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı ancak ölüm kalım savaşı veren Cüneyt Yıldız bu sabah yaşamını yitirdi. Öte yandan Cüneyt Yıldız ile birlikte olay yerinde karnından vurularak yararlanan Yener Şimşek'in iyi durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gürsu İlçe Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız geçen hafta çarşamba günü zabıta memuru olarak çalışan ve kendisinden müdürlük isteyen Fevzi Bekar'a olumsuz yanıt verdi. Ardından belediye binasında Bekar'ın tabancalı saldırısında başına kurşun isabet eden Belediye Başkanı Yıldız, ağır yaralandı. Aynı olayda Yıldız'ın şoförlüğünü yapan Yener Şimşek de karnından yaralandı.

Durumu ağır olan Belediye Başkanı Yıldız, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam eden evli ve 2 çocuk babası olan Cüneyt Yıldız, bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp yaşamını yitirdi. Aynı olayda yaralanan Yener Şimşek'in sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Saldırı sonrası kaçan ve Yozgaz'ta polise teslim olan zanlı Fevzi Bekar tutuklanarak cezaevine konuldu.


En Çok Aranan Haberler