HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilemiyor? Instagram erişim problemleri yaşıyor! Problem sunucularda

Instagram çöktü mü? Instagram, sunucuları nedeniyle mi çöktü? Instagram, sunucu kaynaklı bazı sorunlar yaşıyor. Twitter'dan resmi açıklama gelmese de yaşanan Instagram bağlantı sorunları sunucu sorunlarını işaret ediyor.

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilemiyor? Instagram erişim problemleri yaşıyor! Problem sunucularda

Instagram'ın erişim sıkıntıları nedeniyle dünya genelinde Instagram çöktü mü soruları yönlendiriliyor. Instagram yaklaşık 1 saattir sunucu kaynaklı problemler yaşıyor. Dünyanın en çok kullanılan data uygulaması olan Instagram, son 1 haftadır server kaynaklı sıkıntılar yaşıyor. Son aylara baktığımızda 15 günde bir düzenli olarak çöken Instagram, yaklaşık 1 saattir erişim sıkıntısı yaşatıyor.

Instagram çökme nedeni, Instagram güncellemeleri mi?

Bugün, Instagram merkezi bazı yeni özellikleriyle büyük çapta getirilecek olan bir güncelleme duyurdu. Güncelleme duyurulduktan sonra 22.30 civarında Türkiye'ye erişimi kısıtlı hale geldi, 22.45 itibariyle dünya genelinde sorunlar yaşamaya başladı. Instagram'ın çökmesiyle ilgili resmi bir açıklama olmamasına karşın; Instagram'ın sunucularında sorunlar olduğu aşikar.

-

Instagram'a siber saldırı mı var?

Yaklaşık 2 saattir ABD yine yoğun siber saldırı altında. Yaklaşık 1 saat önce NYSE'a siber saldırı olduğu belirtildi, Washington DC'ye ve Kaliforniya'ya bazı siber saldırılar mevcut. Ancak henüz resmi bir açıklama yok!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler