HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah İnci son bölüm izle: 8. bölümde Irmak'a ne oldu merak ediliyor! (Star TV)

Siyah İnci son bölüm dün akşam Star TV'de ekrana geldi. Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın başrolünde oynadığı Siyah İnci 8. bölümü final sahnesi herkesi şok etti. Melek anne, Kenan ile Irmak'ın nikah kıyacaklarını öğrenince Hazal ile gerçeği anlatmak için yola çıkar. Ama zaten Kenan, vazgeçtiğini Irmak'a söyler. Diğer yanda Vural da bu nikahı duyunca silahı ile gider. Fakat dışarıda Irmak'ın Kenan'ın kollarında baygın olduğunu görür. Irmak'a ne oldu? Siyah İnci 8. son bölümü haberimizde.

Siyah İnci son bölüm izle: 8. bölümde Irmak'a ne oldu merak ediliyor! (Star TV)

Siyah İnci son bölümü ile nefesleri kesti. Kenan'ın Siyah İnci'yi Hazal'dan alması ve Irmak'la evlenmeye karar vermesi sonrasında Hazal, annesine Vural ile gerçeği, niye evlenmek zorunda kaldığını anlatır. Bu olayın şokunu yaşayan Melek anne, Vural ile bu konuda sert bir tartışma yaşar. Melek anne, daha sonra Irmak ile Kenan'ın nikah kıyacaklarını öğrenince kızı ile ilgili gerçekleri ona anlatmaya gider. Fakat Kenan, o zamana kadar Irmak'a nikahtan vazgeçtini söylemiştir.

Siyah İnci 8. bölümde Hazal zor günler geçirmektedir. Kenan'ın Irmak ile evlenme kararı alması ve Siyah İnci'yi hakedene vereceğim diyerek ondan alması Hazal'ı iyice uçurumun kenarına iter. Hazal, aynı zamanda Irmak ile Kenan'ın gelinlik provasında görmesi ile iyice bunalıma girer. Hazal, daha sonra bu düşünceleri kafasında silerek bir anda bunu kendisine yapanlardan teker teker intikam alacağını söyler.

Siyah İnci son bölümde Vural da Irmak ile Kenan'ın evleneceklerini öğrenince yanına silah alarak nikah dairesine çıkar. Fakat tam o sırada Irmak'ın baygın bir şekilde Kenan'ın kollarında görünce silahı elinde düşürür ve şok geçirmiş bir şekilde kalır. Şimdi ise Irmak'a ne olduğu merak konusudur. Siyah İnci 8. bölümü aşağıdaki linkten kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Siyah İnci son bölümü izlemek için tıklayınız

SİYAH İNCİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah İnci yeni bölümde; Hazal'ı gördüğü anda onun kendi kızı olduğunu anlayan Aziz, Melek'e hesap sormaya gittiği yerde, Hazal'la karşılaşınca, yıllardır hasret kaldığı kızına sarılmak ve kokusunu içine çekme imkanı yakalamıştır.

Kenan ise hızla Irmak'la evlilik yoluna girmiştir. Bu haber duydukları anda hem Hazal'da, hem Demiroğlu hanesinde büyük bir şok ve yıkım yaratacaktır. Kenan aşklarının son nişanı olarak Hazal'ın boynundaki Siyah İnci'yi geri alır... O kolyenin hakedene takılmasını istemektedir.

Melek kızıyla barıştıktan sonra onun Vural'la para için evlenmediğine bir kez daha emin olmuştur.

Hazal çaresiz kaldığı anda itiraf eder annesine gerçeği... Vural'ın kızıyla zorla birlikte olduğunu öğrenen Melek, deliye döner. Bu sırrın Melek tarafından öğrenilmesi büyük yüzleşmelere ve hesaplaşmalara yol açacaktır...


En Çok Aranan Haberler