HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Kupası: Akhisar Belediyespor - Galatasaray canlı yayınla ATV'de

Bugün Akhisar Belediyespor - Galatasaray canlı yayınla ATV'de izlenebilecek. Heyecan dolu Türkiye Kupası'nda Galatasaray ilk maçta işini sağlama almak ve üst tur kapısını aramak istiyor.

Türkiye Kupası: Akhisar Belediyespor - Galatasaray canlı yayınla ATV'de

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan Çeyrek Final maçlarıyla devam ediyor. Kupa kapsamında oynanacak Akhisar Belediyespor - Galatasaray canlı yayınla ATV'den izlenebilecek. Ligde iddiasını kaybeden Galatasaray ile, lige adeta damga vuran Akhisar Belediyespor arasındaki maç güzel bir rekabete sahne olacak. Kupanın son şampiyonu olan Galatasaray,rakibi karşısında ilk maçtan tur kapısını aralamayı hedefliyor. Keyifli bir 90 dakika yaşatacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi ve Mehmet Kapluhan yapacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Türkiye Kupası maçı saat 18.45'te başlayacak. Maçı izlemek isteyenler için Akhisar Belediyespor - Galatasaray canlı yayınla ATV'de ekrana gelecek.

[

****](https://www.mynet.com/spor/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari)

Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinden bu yana mütevazi kadrosuna ve kısıtlı imkanlarına rağmen ortaya koyduğu futbolla beğeni toplayan Akhisar Belediyespor, Cihat Arslan yönetiminde istikrarını koyuyor. Ligde 33 puana ulaşarak 5. sırada yer alan Ege temsilcisinde teknik direktör Arslan yaptığı açıklamada yarışın içerisinde olduklarını ifade etmişti. Kadrosundan önemli isimlerin ayrılmasına rağmen, güç kaybetmeyen, aksine kazanan, Akhisar Belediyespor, kupada da bu aşamaya geldikten sonra finali, hatta kupayı hayal etmeye başladı. İki maçlık bir eleinasyon sisteminin uygulanacağı çeyrek finalede Manisa ekibi, rakip sahaya gitmeden önce avantajlı bir skor yakalamak istiyor.

Galatasaray ise bu sezon adeta eriyor. Geçen sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe ile arasındaki yarışı, birazda rakiplerinin hatasıyla kazanan ve lig şampiyonluğu sayesinde 4. yıldızı ilk takan kulüp olan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon geçen sezonu mumla arıyor. Akhisar Belediyespor efsanesini yaratanlardan biri olan, takımın geçen yılki başarısında büyük pay sahibi olan Hamza Hamzaoğlu sezonun ilk yarısında oynattığı futbol beğenilmeyerek takımdan gönderildi ve yerine kurt teknik adam Mustafa Denizli getirildi ancak Denizli çare olmadı. Kadrosunda yer alan yıldızlara rağmen başarıdan uzaklaşan ve finansal anlamda sıkıntıya düşen Galatasaray, Avrupa'dan da men edilme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu karar alınırsa ceza takımın Avrupa'ya katılacağı ilk sezondan itibaren başlayacak. Bu ihtimale karşı G. Saray bu sezon kupalarda mücadele edebilecek bir pozisyonda ligi tamamlamayı ve kupaya ulaşmayı hedefliyor.

AKHİSAR BELEDİYESPOR - GALATASARAY

Saat: 18.45

Yayın: ATV

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Mete Kalkavan, Oğuz Terzi, Mehmet Kapluhan

Akhisar Belediyespor: Lukac, Douglao, Ahmet Cebe, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Merter Yüce, Onur Ayık, N'Guemo, Custodio, Sami, Rodallega

Teknik Direktör: Cihat Arslan

Galatasaray: Muslera, Chedjou, Linnes, Denayer, Yasin, Selçuk, Donk, Sneijder, Olcan, Umut, Podolski

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler