Cabbar Yaver Haberleri

Tam 60 kilo vermişti! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cabbar'ı Cem Cücenoğlu evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cabbar karakteri ile hafızalara kazınan Cem Cücenoğlu verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri olan Cücenoğlu evlendi. İşte ünlü ismin nikahından ilk kareler...

Magazin 2024-03-12 08:08:40

Berkan Karabulut'un Survivor açıklaması! 'Yaver' yorumu kızdırdı

Hilmi Cem ve Avatar Atakan'ın Survivor'a gidişi sonrası Berkan Karabulut'un adı da anılmaya başlandı. Survivor Berkan bu konuda sessiz kalamadı. Gelen bir yorum ise eski yarışmacıyı kızdırdı.

Magazin 2024-02-11 08:51:01

60 kilo birden vermişti! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cabbar'ı Cem Cücenoğlu nişanlandı

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cabbar karakterine hayat veren Cem Cücenoğlu verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri olan Cücenoğlu nişanlandı.

Magazin 2023-12-18 15:35:16

Galatasaray'ın Zaha paylaşımı gündeme oturdu! Ali Cabbar şarkısıyla duyurdular...

Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha ile transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı. Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise kısa süre içinde ses getirdi.

Spor 2023-07-23 17:32:27

Ali Cabbar şarkısının çalıntı olduğu iddia edilmişti! Emir Can İğrek ilk kez konuştu

Son dönemin en çok konuşulan şarkılarından biri olan Ali Cabbar'ın çalıntı olduğu iddiası sosyal medyada gündem olmuş, Yeşilçam'ın sevilen yapımlarından Beş Milyoncuk Borç Verir Misin'in film müziğiyle benzerliği dikkat çekmişti. Emir Can İğrek iddialara yanıt verdi.

Magazin 21-07-23 11:37

Ali Cabbar çalıntı mı? Yeşilçam filminin müziğiyle benzerliği olay oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor

Emir Can İğrek'in duygusal hikayesi ile son dönemde dilden dile dolaşan şarkısı Ali Cabbar'ın çalıntı olduğu iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Çalıntı olduğu iddia edilen Ali Cabbar şarkısı ve Yeşilçam film müziği arasındaki benzerlik dikkat çekti.

Magazin 20-07-23 14:20

Son dakika: Fenerbahçe, Dusan Tadic transferini resmen açıkladı! Duyuruda Ali Cabbar göndermesi...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Ajax ile sözleşmesi sona eren Dusan Tadic'in transferinin resmen tamamlandığını açıkladı. Sarı - lacivertliler, oyuncuyla 2 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu. Sırp yıldızın Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücretin ise 4.2 milyon euro olacağı ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 16-07-23 22:03

Cep delik, cepken delik! Temmuz ayının en fakir burçları belli oldu

Temmuz ayında meteliğe kurşun atan burçlar belli oldu. Para ve finansal durumları idare etmek bazen birçok kişi için zor olabiliyor. Astrologlara göre 3 burcun şansı bu ay hiç yaver gitmedi. İşte temmuz ayının en fakir 3 burcu…

Kadin 14-07-23 11:23

Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı? Sözleri gündem oldu!

Ali Cabbar şarkısının hikayesi merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in yeni albümündeki şarkılardan biri olan Ali Cabbar sosyal medyada gündem oldu. Şarkıda adı geçen Ali Cabbar hakkında sık sık sorgulamalar yapılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı?

Magazin 11-07-23 00:08

Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si usta oyuncu Rana Cabbar son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimlerden hüzünlü veda

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının usta isimlerinden Rana Cabbar, Şişli Katolik Ermeni Mezarlığı’nda yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Talat Bulut, Cezmi Baskın, Altan Erkekli, Altan Gördüm, Vahide Gördüm, Halil Ergün, Gülsen Tuncer'in yanı sıra sevenleri katıldı. Törende taziyeleri Cabbar'ın yakınları kabul etti. Cabbar'ın Aşk-ı Memnu dizisinden rol arkadaşları Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre'nin de törene gönderilen çelenklerde ismi olduğu görüldü.

Magazin 22-04-23 15:13

Aşkı Memnu'nun Süleyman Efendisi Rana Cabbar hayatını kaybetti! Rana Cabbar kimdir, kaç yaşındaydı?

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Süleyman Efendi karakteri ile hafızalara kazınan Rana Cabbar, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi gören usta oyuncu Rana Cabbar'dan üzen haber geldi. Ünlü isim hayatını kaybetti.

Magazin 20-04-23 14:04

Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar'dan kötü haber! Usta oyuncu yoğun bakıma kaldırıldı

Aşk-ı Memnu dizisindeki Süleyman Efendi rolüyle büyük kitlelere ulaşan Rana Cabbar, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren usta oyuncu Rana Cabbar'ın sağlık durumu hakkında Metin Yıldız açıklama yaptı.

Magazin 08-04-23 00:38

Kayseri’nin ilk ve tek ragbi takımı, ilçe protokolü ile bir araya geldi

Kayseri’nin ilk ve tek RAGBİ takımı olan Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Develi Belediyesi Ragbi Takımı, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ve Develi Kaymakamı Mehmet Tunç’la birlikte kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Yurthaber 02-12-22 15:35

Aziz apar topar kaldırılmıştı! Murat Yıldırım Teşkilat'la anlaştı

Aziz dizisinde yaşanan senaryo krizi sonrası dizi apar topar yayından kaldırıldı. Sezon ortası yeni dizi anlaşması yapamayan oyuncular için bu durum sorun oldu. Ancak Murat Yıldırım'ın şansı yaver gitti ve hemen bir teklif aldı. Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.

Magazin 04-09-22 08:12

Rüyada domates görmek ne anlama gelir? Rüyada yeşil, pişmiş domates görmek ne demek?

Rüyada domates görmek, farklı şekillerde yorumlanır. Bunu belirleyense rüyadaki diğer imgelerle birlikte anlam kazanmasıdır. Kırmızı görüntüsü ile hafızada yer eden domates, rüya sahibinin şansının yaver gideceğinin simgesi kabul edilir. Rüyada domates tarlası gören kişinin ise kötü insanlardan uzaklaşıp, huzur bulacağı biriyle ilişkiye başlayacağı dalalet olur. Domates salçası yer alan rüyaların ise, hayırlı ve bereketli rızkın alameti kabul edilir.

Trend 08-06-22 13:57

Yaver ne demek? Yaver kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Yaver kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Yaver ne demektir?

Egitim 18-05-22 15:33

Talihi yaver gitmek ne demek? Talihi yaver gitmek TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Talihi yaver gitmek ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Talihi yaver gitmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:26

Şansı yaver gitmek ne demek? Şansı yaver gitmek TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. şansı yaver gitmek ifadesi de bunlardan biridir. şansı yaver gitmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:21

6 ay boyunca evden çıkmamışlar! Dolandırıcılar deşifre oldu, milyon dolarlık vurgun ortaya çıktı

Adana'da köpek satış ilanıyla dolandırıcılık yapan şebeke deşifre oldu. Yaklaşık 150 kişiyi 1 milyon TL dolandıran şebekenin lideri Cabbar Onur Akbay (27) ile 8 şüpheli daha yakalandı. Cabbar Onur Akbay ile sevgilisinin 6 ay boyunca evden hiç çıkmadığı bildirildi. Şebekenin dolandırıcılık yöntemine ilişkin ayrıntılar da ortaya çıktı.

Haber 20-04-22 11:16

Babasını satırla öldürüp 'Ölek, gidek, geri gelek oyunu oynadık' demişti! Cezaevinde kalp krizinden öldü

Adana’da tartıştığı babası Cabbar Kürçe'yi (64) satırla öldüren Sefa Kürçe (39), cezaevinde kalp krizi geçirip öldü. Kürçe, adliyeye sevki sırasında, "Babamı ben öldürmedim. Zaten ölmüştü. Boyu 1 metreydi ve buz gibi olmuştu. Babama bir satır vurdum, kendime de bıçak vurdum. Ben sadece oyun oynuyordum. Babamla, 'Ölek, gidek, geri gelek' oyunu oynadık" demişti.

Haber 29-01-22 11:13

Devlet sanatçısı Sadi Yaver Ataman, mezarı başında anıldı

Devlet sanatçısı Sadi Yaver Ataman, mezarı başında anıldı

Yurthaber 10-12-21 16:30

Türk folkloru ve halk müziği ustası Sadi Yaver Ataman eserleriyle yaşıyor

Saha araştırmalarıyla binlerce türkü, ezgi ve folkloru Türk kültürüne kazandıran, Atatürk'ün huzurunda iki kez saz çalarak türkü okuyan devlet sanatçısı Sadi Yaver Ataman'ın eserleri, ölümünün üzerinden 27 yıl geçmesine rağmen sanatçılara ilham kaynağı oluyor - Araştırmacı yazar Aytekin Aytekin: - "Sadi Yaver Bey, dönemin en ünlü derlemecisi. Bütün Türkiye'yi dolaşmıştır. Türküleri ana kaynağından toplamıştır"

Yurthaber 10-12-21 12:57

Tekirdağ'da geleceğin aşçılarının yaptığı yemekler resmi kurumlara dağıtılıyor

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Aytaç Yaver: - "Öğrencilerimiz yaptıkları uygulamalar sayesinde sektör için daha donanımlı ve hazır hale geliyor. Böylece sektörde ara eleman değil aranan eleman oluyor" - 11. sınıf öğrencisi Abdurrahman Gören: - "Derslerde öğrendiğimiz şeyleri mutfakta uygulama şansı buluyoruz. Burada öğrendiklerimin ileride mesleğim için bana çok katkısı olacaktır"

Yurthaber 18-11-21 11:12

Babasını satırla öldürdü, sözleri kan dondurdu: Oyun oynadık

Adana'da babasını satırla öldüren zanlı Sefa Kürçe, gazetecilere babasını öldürmediğini ileri sürerek, ''Boyu 1 metreydi ve buz gibi olmuştu. Babama bir satır vurdum, kendime de bıçak vurdum. Ölek, gidek, geri gelek oyunu oynadık'' dedi. Satır darbeleri sonucu öldüğü belirlenen baba Cabbar Kürçe, toprağa verilirken yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber 16-11-21 10:04

Sinir krizi geçirdiler! Cezaevinden izinli çıktı, babasının boğazını kesti

Adana'da Sefa Kürçe, evine gidip tartıştığı babası Cabbar Kürçe'nin boğazını kesti. Cabbar Kürçe olay yerinde hayatını kaybederken, Sefa Kürçe ise polis ekiplerine teslim oldu.

Haber 14-11-21 12:39

Katlettiği eşini, 7 yaşındaki kızlarını öldürmekle tehdit etmiş

Hatay'ın Erzin ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ebru Kara (30) ile kayınpederi Ali Dik'i (58) pompalı tüfekle öldürüp kaçan Cabbar Kara'nın (35), eşini ikna etmek için kendi kızlarını öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Olayda kolu kırılan Ebru Kara'nın annesi Eşe Dik, (56), "Kızımı barışmaya ikna etmek için kendi kızını öldürmekle tehdit etti. Yine de kabul etmeyince bu kez hem kızımı hem eşimi öldürdü" dedi.

Haber 10-07-21 15:32

Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınpederini öldürüp kaçtı

Hatay'ın Erzin ilçesinde Cabbar Kara (35), pompalı tüfekle boşanma aşamasındaki eşi Ebru Kara(30) ve kayınpederi Ali Dik'i (50) öldürdü. Olayın ardından Kara, durdurduğu minibüsü gasbedip kaçtı.

Haber 09-07-21 16:50

Erzurum'daki cağ kebabı işletmecileri kademeli normalleşmeyle kapılarını açtı

İşletmeci Cabbar Erdoğan: - "Kademeli normalleşme süreci herkese iyi geldi. Paket servisiyle cağ kebabını satıyorduk ancak servis sırasında soğuyordu" - Müşteri İsmail İtmez: - "Restoranların açılmasını bekliyorduk. Açılınca çok güzel oldu"

Yurthaber 01-06-21 14:09

Develi Belediyesi’nden sıfır atıkta dev adım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2021 yılı sıfır atık projelerine hibe kapsamında, Develi Belediyesine tahsis edilen 500 bin liralık hibenin ardından sıfır atık çalışmalarına başlandı.Elbiz Parkı önü, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ve Aşık Seyrani Caddesine montesi yapılan 7’li Mobil Atık Getirme Merkezlerinde kağıt, plastik, cam, metal, atık pil, elektronik atık ve bitkisel yağlar ayrı ayrı biriktirilerek geri dönüşüm tesislerinde sıfır atık haline getirilecek.Çevreci belediyecilik anlayışından ödün vermeden en büyük emanet olan çevreyi koruyarak daha yaşanabilir Develi için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Projemiz kapsamında çalışmamızın ilk kısmı olan 7’li Mobil Atık Getirme Merkezlerimiz Develimize hayırlı olsun.

Yurthaber 06-04-21 17:58

Şehit ailelerinden gıda kampanyasına tepki

Gaziantep’te şehitlerin adına başlatılan gıda kolisi bağışı kampanyasına karşı çıkan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Cabbar Cücük, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin üzerinden rant sağlamaya ve çıkar elde etmeye çalışan şahıslara itibar etmeyiniz” dedi.Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi şehitler adına ramazan ayında gıda kolisi dağıtmak için bağış kampanyası başlatan derneğe tepki gösterdi.

Yurthaber 02-04-21 13:58

TÜRKÜLERE SES VERENLER - Bedri Ayseli, 50 yılı aşan sanat yaşamını anlattı:

"İlkokulda müsamerelere çıktık. İstanbul'a gittikten sonra lise yıllarında duydum ki Fatih Halkevi'nde müzik dersleri veriliyormuş. Gidip kaydımı yaptırdım. Sadi Yaver Ataman'dan ders aldım hatta değerli sanatçımız Belkıs Akkale de oradaydı. İstanbul'a gittikten sonra Orhan Gencebay, Yılmaz Güney, Arif Sağ, Nuri Sesigüzel gibi sanatçılarla tanıştım. 1968-1970 arasında sınavı kazanıp TRT'ye geçtim. TRT'ye geçtikten sonra şöhret yolları açılmaya başladı" - "Yaptığım besteler Diyarbakır'a özlemimden geliyor. Buraya geldiğim zaman ilham alıyorum. O kadar Diyarbakır'ı seviyorum ki buraya gelmek için bahane arıyorum"

Yurthaber 01-04-21 11:13

Develi ’Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ dedi

İçişleri Bakanlığı tarafından yaya önceliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı kırmızı çizgi uygulamasına Develi’de katıldı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" dedi, hazırlıklar başladı.Dün Develi’de başlayan hazırlıklar kapsamında yaya geçitleri kırmızıya boyandı.30 Mart salı (bugün) günü yurt genelinde ’Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ denilerek yapılan farkındalığa Develi’de katıldı.Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Jandarma - Polis ekipleri ve öğrencilerin katıldığı farkındalık programında öğrenciler ’Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ ve ’Yayalar Kırmızı Çizgimizdir’ pankartları açtı.

Yurthaber 30-03-21 12:55

Erciyes yolunda ağaçlandırma çalışmaları başladı

Develi Belediyesi tarafından, Develi-Erciyes arasında bulunan yolun ağaçlandırılması için çalışma başlatıldı.Develi-Erciyes arasındaki yolda ağaçlandırma çalışmaları için Orman İşletme ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün de projeye destek verdiğini ifade eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Söz verdiğimiz projelerimizden birisi olan Erciyes yolu ağaçlandırma çalışmamızın ilk etap kısmını tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yurthaber 22-03-21 16:15

Develi’de bahar mevsimi için peyzaj çalışmaları başladı

Baharın yaklaşmasıyla birlikte, Develi Belediyesi ekiplerinin peyzaj çalışmaları başladı.Develi’nin baharla birlikte daha güzel görünmesi için ekiplerin çiçek ekim çalışmalarına başladığını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Öncelikli olarak Cumhuriyet Meydanı ile Elbiz Caddesinde ekeceğimiz 6 bin menekşe ve çuha çiçeğinin ardından, program dahilinde ilçemizi rengarenk çiçeklerle güzelleştireceğiz” dedi.

Yurthaber 19-03-21 17:02

Seyrani Kampüsünde yol ve çevre düzenleme çalışması

Yeni bölümler açılarak genişleyen Kayseri Üniversitesi’ne bağlı Seyrani Kampüsünde Develi Belediyesi ekipleri yol ve çevre düzenleme çalışmaları başlattı.Karayolları tarafından yapılan yolun ardından kampüs girişinin kavşağa uygun olmamasından ve diğer eğitim bloklarının da hizmete açılacak olmasından dolayı yeni yola gerek duyulmasından dolayı çalışma başlatıldığını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Yeni bölümlerin açılmasıyla kampüsümüz daha da büyüyecek ve Develimize olan katma değeri artacaktır.

Yurthaber 19-03-21 16:56

Develi’de ilçe protokolü Elbiz Caddesi esnafına tedbirleri hatırlattı

Develi ilçesinde protokol, Elbiz Caddesi üzerinde incelemelerde bulunarak, esnaflara korona virüs tedbirlerini hatırlattı.Develi İlçe Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Emniyet Müdürü Salif Öztürk, Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak, Develi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Somuncu ve Develi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Murat ile birlikte Elbiz Caddesi üzerinde bulunan esnafa maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatmak için ziyaretlerde bulundu.Tedbirlere azami ölçüde riayet edilmesi gerekliliğini bunun için de denetimlerin daha da çok artacağını belirten Kaymakam Duru “Şükürler olsun ki sokağa çıkma yasakları ve iş yerlerinin kapanması söz konusu değil.

Yurthaber 18-03-21 15:33

Başkan Mehmet Cabbar’dan emekli olan zabıta personeline teşekkür plaketi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, emekli olan zabıta personeli Mahir Kayserilioğlu’nu makamında ağırlayarak Zabıta Müdürü Ahmet Özdil ile birlikte teşekkür plaketi takdim etti.1993 yılından beri Develi Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan Kayserilioğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mehmet Cabbar, “Memuriyet hayatı boyunca beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile Develililerin ve belediyemizin takdirini kazanmış Mahir abimize teşekkür ediyor, hayatının bundan sonraki döneminde sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.Mahir Kayserilioğlu da Başkan Mehmet Cabbar’a iyi dileklerinden ve nezaketinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yurthaber 17-03-21 16:42

Develi’de ekipler şehit mezarlarını çiçeklerle süsledi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile Develi Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan şehit mezarlarını ziyaret öncesi çiçeklerle süsledi.Şehitlerin cennet çiçeği olduklarını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Canlarını verip kanlarını akıtarak bu cennet vatanımızı bereketlendiren şehitlerimizi bu özel günde bir kez daha anmak ve şehitlerimizi ziyaret edenleri hoşnut etmek için şehitlerimizin mezarlarını çiçeklerle süsledik.

Yurthaber 17-03-21 16:38

Başkan Cabbar’dan İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’ne atanan Kürşat Kaliber’e teşekkür plaketi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 2004 yılından beri belediyemizin veteriner hekimi olarak görev yapan Kürşat Kaliber’i İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanmasından dolayı makamında misafir ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.Kürşat Kaliber’in Veteriner Hekim olarak 17 yıldır Develi Belediyesinde başarılı ve özverili bir şekilde hizmet yürüttüğünü belirten Cabbar, “Aldığı her sorumluluğu hakkıyla yerine getiren, her daim vicdandan ve adaletten yana olan Kürşat kardeşime yeni görev yerinde başarılar diliyorum.

Yurthaber 16-03-21 12:14

Develispor yeni sezona dualarla başladı,

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yeni sezon hazırlıklarına başlayan Develi Spor yönetimi ve sporcularıyla bir araya geldi.Sivasitti Hatun Camiinde Cuma namazının ardından Dev Ali Türbesi önünde edilen dualara ’amin’ diyen Başkan Mehmet Cabbar ve Develi Spor daha sonra ilçe stadında bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Yurthaber 12-03-21 15:34

Başkan Cabbar’dan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne Ziyaret

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi ve kırsal mahallelerinde günde ortalama 40 ton süt toplayarak ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin süt toplama tesisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Kayseri’de en çok tercih edilen marka haline gelen “Hunat” markası ürünleri hakkında da bilgiler alan Başkan Cabbar “Kayserimizin yerel ürünlerinden yapılarak piyasaya sürülen Hunat, kalitesi ve lezzetiyle çok daha fazla yaygınlaşacağı kanaatindeyim.

Yurthaber 12-03-21 10:58
Yurthaber 10-03-21 14:12
Yurthaber 10-03-21 14:12

Meteoroloji Parkı için alan devir protokolü imzalandı

Develi ilçesinde bulunan Meteoroloji Bölge Müdürlüğüne ait 8 bin 283 metrekare alanda Develi Belediyesinin Meteoroloji Parkı yapması için, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile Kayseri Meteoroloji 7.

Yurthaber 09-03-21 17:20

Başkan Cabbar’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kadınlara Karanfil

Develi Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıtıldı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Develi Belediyesi ekipleri sağlık ocağı, dispanser, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeli, hasta ve hasta yakınlarına, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın mesajının da bulunduğu karanfilleri hediye etti.8 Mart’ın kadınlara daha özenli davranılması ve kadına yönelik şiddetin son bulmasına vesile olmasını belirten Başkan Cabbar “Özellikle anne oluşlarıyla en büyük saygıyı hak eden kadınlarımız bizlerin en büyük veli nimetidir.

Yurthaber 08-03-21 14:20

Tarım Ve Orman İl Müdüründen Başkan Mehmet Cabbar’a ziyaret

Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek, Develi Belediyesinin bu sene ilk ürünlerini aldığı lavanta tarlası ve bakanlık bünyesinde uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ile ekimi teşvik edilecek ürünler hakkında istişarelerde bulundu.Lavanta üretimiyle Develi Belediyesinin alternatif tarım uygulamalarında güzel bir öncülük ettiğini belirten Şahin, “Bu güzel projesinden dolayı başkanımızı tebrik ediyor, ürünlerinin bereketli olmasını diliyorum” dedi.Develi’nin tarımsal desteklerden istifade etmesi için sürekli istişare halinde olduklarını belirten Başkan Mehmet Cabbar, "Çiftçimizin kalkınması için her tür proje ve desteğin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Yurthaber 02-03-21 17:38

Develi Belediyesi’nden kiracısı olan esnafa 1 milyon lira destek

Develi Belediyesi Mart Ayı olağan meclis toplantısında Covid-19 salgınından etkilenen kiracısı olan esnafa kira desteği ve süre uzatımında bulundu.Covid-19 salgını sürecinden en olumsuz etkilenen iş kolunun esnaflar olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Mülkiyeti belediyemize ait işyerlerinde kiracı olarak bulunan ve Covid 19 salgınından direk etkilenen 19, dolaylı olarak etkilenen 48 kiracı esnafımıza yaklaşık 750 bin lira kira indirimi ve süre uzatımında bulunduk” dedi.Cabbar, “Ayrıca 750 esnafımıza da üç posta halinde gıda desteğinde bulunarak pandemi sürecinde esnafımıza yaklaşık 1 milyon lira destek sağlamış olduk.

Yurthaber 01-03-21 17:12

Şehit Özgür Çelik ve Şehit Ali Taşöz dualarla anıldı

5 Şubat 2020 yılında Hakkari’nin çukurca ilçesinde şehit olan Özgür Çelik ve İdlip’teki operasyonda şehit olan Ali Taşöz dualarla anıldı.Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yetişir ile şehidin babası Mahmut Çelik ve yakınlarının katıldığı tören Çomaklı mezarlığında düzenlendi.Develi Kaymakamı Murat Duru, “Geçtiğimiz yıl 5 Şubat 2020 tarihinde Develimizin Çomaklı Mahallesinde yaşayan Mahmut Çelik amcamızın oğlu Özgür Çelik Hakkari Çukurca 2.Hudut Tugay Komutanlığında görev icra ederken şehit olmuştu.

Yurthaber 01-03-21 13:36

Develi’de ihtiyaç sahiplerine patates dağıtımına başlandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve Develi Belediyesi ekiplerinin muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için patates dağıtımına başlandı.Mahallelerin nüfusuna göre taksim yapıldığını ve dağıtımın bütün mahallelerde olacağını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “İhtiyaç sahiplerimize destek olmak ve onların ihtiyaçlarını gidermek adına Develimize bir kamyon patates gönderen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Memduh Büyükkılıç’a şahsım ve hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yurthaber 26-02-21 16:43