Erzurum Valisi Seyfettin Azizoglu Haberleri

Vali Çiftçi’den Ahilik Haftası kutlaması

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Ahilik Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yurthaber 2023-09-14 10:03:42

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi görevine başladı:

Valiler Kararnamesi ile Çorum'dan Erzurum'a atanan Vali Mustafa Çiftçi, görevine başladı.

Yurthaber 2023-08-18 09:55:15

Son dakika: Üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de! 187 general ve amiral görev yerlerine atandı! Yeni AFAD Başkanı Okay Memiş oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, pek çok kuruma atamalar yapıldı. AFAD, İŞKUR ve SGK başkanlıklarına yeni isimler getirildi. Eski Erzurum Valisi Okay Memiş, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevine getirildi. Atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 187 general ve amiralin görev yerleri de belirlendi. Orgeneral İrfan Özsert ise Genelkurmay 2'nci Başkanlığına atandı.

Haber 2023-08-11 00:13:46

Ekrem İmamoğlu olayların ardından Erzurum Valisi'yle telefonda görüştü! Sen dua et ben böyle konuşuyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında taşlı saldırıya uğramasının ardından yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kentte tansiyonun yükselmesinin ardından İmamoğlu'nun Erzurum Valisi Okay Memiş'le telefonda yaşadığı diyalog ise gündem oldu.

Haber 2023-05-07 20:35:38

Erzurum Valisi Memiş, depremzedelere tandır ekmeği gönderen kadınları ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı Hatay'da, lojistikten sorumlu koordinatör olarak görevlendirilen Erzurum Valisi Okay Memiş, afet bölgesine 1 tır tandır ekmeği gönderen kadınları ziyaret etti.

Yurthaber 27-04-23 14:11

Vali Memiş, Hatay'da depremzedelerle bayramlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı Hatay'da, lojistikten sorumlu koordinatör olarak görevlendirilen Erzurum Valisi Okay Memiş, afetzede ailelerle bayramlaştı.

Yurthaber 22-04-23 13:35

Palandöken ve Konaklı kayak merkezleri suni karlamayla hizmet veriyor

Erzurum Valisi Okay Memiş, Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Konaklı'da sporcu ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleriyle kayak yaptı.

Yurthaber 17-01-23 14:58

Erzurum Valisi Okay Memiş’ten Rektör Çomaklı’ya tebrik ziyareti

Erzurum Valisi Okay Memiş, Atatürk Üniversitesinin aldığı ‘Dijital Dönüşüm ve Büyük Veri Çalışmaları kategorisinde YÖK 2022 Yılı Üstün Başarı Ödülü’ ile ‘Öğrencilerin En Memnun Olduğu Kariyer Fuarı’ ödüllerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Haber 02-11-22 12:29

Erzurum Valisi Okay Memiş ödenekleri fabrikaya ve üretime harcayacaklarını bildirdi

Erzurum Valisi Okay Memiş ödenekleri fabrikaya ve üretime harcayacaklarını bildirdi

Yurthaber 18-10-22 21:29

Erzurum Valisi Memiş İl Koordinasyon Kurul Toplantısı'nda konuştu:

"Erzurum ekonomisinin büyük bir bölümü et ve süt hayvancılığından sağlanıyor. Bu alanlarda uygulanan projeler yapıyoruz"

Yurthaber 11-10-22 17:24

Erzurum Valisi Memiş, imkanı olmayanlara kayak malzemesi desteği verileceğini bildirdi

Erzurum Valisi Memiş, imkanı olmayanlara kayak malzemesi desteği verileceğini bildirdi

Yurthaber 04-10-22 17:41

Erzurum Valisi Memiş, deprem bölgesinde inceleme yaptı

Erzurum Valisi Memiş, deprem bölgesinde inceleme yaptı

Yurthaber 17-09-22 17:56

GÜNCELLEME - Erzurum'un Çat ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem

Vali Okay Memiş: - "Jandarmamız, AFAD ekiplerimiz, köy muhtarlarımızla irtibatta. Erzurum genelinde şu anlık olumsuz bir durum bulunmuyor" ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ'İN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 17-09-22 00:02

Son dakika: AFAD duyurdu! Erzurum'da korkutan deprem... Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberine göre, Erzurum'un Çat ilçesinde korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, depremin büyüklüğünün 4.9 olduğu bildirildi. Deprem Bingöl, Muş, Erzincan ve Diyarbakır gibi illerinden de hissedildi. Öte yandan Erzurum Valisi Okay Memiş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den depremle ilgili ilk açıklama geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Haber 16-09-22 23:39

Erzurum Valisi Okay Memiş üniversite öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu:

"Hiçbir öğrenci boşta kalmayacak. Bütün personelimizle tam kapasite ile eğitim öğretime hazırız"

Yurthaber 08-09-22 16:47

Erzurum'da Geleneksel Hasat Bayramı yapıldı

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Yüksek rakımda yaşadığımız için toprak kalitemiz çok iyi. Toprağımız henüz iyi, tarımdan dolayı sorun yaşamıyoruz. Ürünlerimizin de hem aroması hem de kalitesinin çok yüksek olduğuna inanıyoruz"

Haber 17-08-22 19:00

Erzurum Valisi Memiş, Avrupa'nın en büyük canlı hayvan pazarında incelemelerde bulundu

Erzurum Valisi Memiş, "Avrupa'nın en büyük canlı hayvan pazarında" incelemelerde bulundu

Yurthaber 07-07-22 18:54

Erzurum Valisi Memiş'ten kolluk kuvvetlerine vatandaş ve hukuk konularında tavsiyeler:

"Bu üniformaları giyenlerin mesuliyeti, vatandaşın gözünde çok daha önemli ve değerlidir. Kolluk kuvvetlerinin bu duruma çok dikkat etmesi ve vatandaşa iyi davranması gerekiyor" - "Biz devletten tarafız ama kendi başımıza göre hareket edecek değiliz, hukuk içinde hareket edeceğiz"

Yurthaber 24-06-22 14:39

GÜNCELLEME - Erzurum'da HES barajı borusundaki patlama heyelana yol açtı

Tortum ilçesinin Pehlivanlı Mahallesi'ndeki 10 ev tedbir amaçlı boşaltılırken, 3 kişi yaralandı - Vali Okay Memiş: - "HES'in kusuruyla ilgili gerek idari ve gerek adli her türlü soruşturma başlatıldı. Gereken de yapılacak ve zararlar da telafi edilecek" ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ'İN AÇIKLAMASI VE HEYELANDA 3 KİŞİNİN YARALANDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ

Yurthaber 24-05-22 13:36

Erzurum Valisi Okay Memiş, sağlık çalışanları ve öğretmenlerle iftar yaptı

Erzurum Valisi Okay Memiş, sağlık çalışanları ve öğretmenlerle iftar yaptı

Yurthaber 29-04-22 22:58

Erzurum Valisi Memiş, sanayici ve iş insanlarıyla iftarda buluştu:

"Askeriyeye ait olan yeni bir yer devraldık, burada belediyemizle yapılan çalışma sonucunda 300’e yakın fabrikanın yapılacağı alan oluşturuluyor"

Yurthaber 27-04-22 00:16

Erzurum'da koyun kanından tıbbi laboratuvarlarda kullanılacak materyal üretilecek

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Yurt dışında yarım litresi 80 avro iken neredeyse arkadaşlarımızın 15 avroya kadar bu materyali üretme hedefleri var"

Yurthaber 31-03-22 18:16

Vali'den tayin isteyen öğretmenlere sert çıkış: Çok ayıp

Erzurum Valisi Okay Memiş, hemen tayin isteyen öğretmenlere tepki gösterdi. "Erzurum’da genç arkadaşlar atanınca hemen tayin derdine düşüyorlar. Çok ayıp yaptıkları" diyen Vali Memiş, "Siz dağlarda olan Kürt, Türk, Alevi ve fakir çocukları yetiştirmeyecekseniz ne gereği var yaptığınız işin anlamıyorum. Orada olmak size bir fırsattır” ifadelerini kullandı.

Haber 14-03-22 23:26

Sürücüleri rahatlatacak Kop ve Dallıkavak tünelleri ekonomiye de ivme katacak

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Bu tüneller bitirilince bu bölgeye adeta bir baypas olacak, damarlarımızı iyice açmış olacak"

Yurthaber 19-01-22 12:22

Sarıkamış şehitleri, buluşma noktaları Bardız'da törenle anıldı

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Erzurum'dan yola çıkarak Kaleboğazı, Narman, Oltu, Köprüköy, Bardız ve Kosor Boğazı'nda aslanlar gibi savaşarak gelen bu cengaverler, 'bitti', 'yıkıldı' denilen bir devletin ve onu oluşturan milletin en zayıf sanıldığı anlarda bile neler yapabileceğini, diğer milletlerden ne farkının olduğunu burada ortaya koymuştur"

Yurthaber 24-12-21 15:46

Erzurum Valisi Memiş, Sarıkamış'ta şehit düşen dedesinin izini arıyor

Vali Okay Memiş: - "Bardız'da hava şartlarından dolayı veya çarpışarak hayatını kaybeden askerlerimiz var. Onlardan birisi de benim büyük dedem. Onu tespit etmeye çalışıyorum" - "Biz aile olarak burada şehit olduğunu biliyoruz ama Genelkurmay Başkanlığı arşivlerinden onu bulmaya çalışıyoruz. Asker olarak buraya geliyor, Sarıkamış Harekatı'na katılıyor ve bir daha geri dönmüyor. Şehit olduğunu değerlendiriyoruz. Onun için Genelkurmay Başkanlığına da başvurduk"

Yurthaber 23-12-21 11:15

GÜNCELLEME 3 - Kars-Erzurum yolunda otobüs devrildi, 4 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

Kars Valisi Türker Öksüz: - "Maalesef 2'si Azerbaycan vatandaşı olmak üzere 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 25 yaralımız var" KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ'ÜN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 19-12-21 00:41

Erzurum'da 14 ilin valisi düzensiz göçle mücadeleyi görüştü

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Batı'nın, Yunanlıların botu silahla batırıp onların ölümüne göz yumması gibi bir perspektifle hareket etmemiz söz konusu değil. Ama tedbirli de olmak durumundayız. Dünyada Türkiye Cumhuriyeti Devleti kadar milyonlarca insanı bir şekilde barındıran başka devlet yok. Bunu da görmek lazım"

Yurthaber 16-12-21 13:06

Erzurum Valisi Okay Memiş, Köprüköy'deki deprem bölgesinde incelemelerde bulundu:

"Vatandaşlarımız endişe etmesin. İlk depremden sonra konutlarında ağır hasar oluşan vatandaşa çadır ve konteyner temin ettiğimiz için artçılarda çok sorun yaşamadık. Devlet olarak vatandaşımızın yanında ve emrindeyiz, bütün ihtiyaçları karşılayacağız. Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanlığımızın talimatları bu yönde" - Köprüköy ilçesinde 19 Kasım Cuma günü meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan hasar tespit çalışmasında, bugün itibariyle 108'i ev, 64'ü ahır olmak üzere toplamda 172 yapının ağır hasar gördüğü belirtildi

Yurthaber 22-11-21 16:03

GÜNCELLEME 2 - Erzurum'da 4,7 büyüklüğünde deprem

Köprüköy ilçesindeki deprem anı kaymakamlığın güvenlik kamerasına yansıdı - Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Köprüköy ilçesinde artçı bir sarsıntı meydana geldi. Şu an için aldığımız herhangi bir olumsuz ihbar yok. Ekiplerimizin bölgedeki çalışmaları sürüyor" - AFAD İl Müdürü Selahattin Karslı: - "Vatandaşları evlerin dışında durmaları için uyarmıştık. Herkese çadır vermiştik. Çok şükür bu tedbirlerin faydası oldu" - Depremi yaşayan vatandaşlardan Abdullah Aydemir: - "Sallantı çok fazlaydı, Allah büyüğünden korusun" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 22-11-21 12:59

Erzurum Valisi Memiş, depremde enkaz altında kalan 2 kişinin kurtarıldığını bildirdi

Hınıs-Köprüköy kara yolu sarsıntının etkisiyle düşen kaya parçaları nedeniyle ulaşıma kapandı

Yurthaber 19-11-21 17:21

Son Dakika: Erzurum'da deprem (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Erzurum'da bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı. Deprem Ağrı, Diyarbakır ve Muş'tan da hissedildi. Erzurum Valisi Okay Memiş, can kaybının yaşanmadığı depremde birkaç köyde yıkılan evlerin olduğunu bildirdi. Memiş ayrıca Topçu Mahallesi'nde enkaz altında kalan 2 kişinin sağ çıkarıldığını açıkladı.

Haber 19-11-21 15:50

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten kemer takmayan sürücüye: Şimdilik seni affediyorum

Erzurum Valisi Okay Memiş, "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası kapsamında düzenlenen trafik uygulamasında emniyet kemeri takmayan sürücüyü, "Şimdilik affediyorum" diyerek uyardı. Sürücü de Vali Memiş'e teşekkür ederek, "Hakkınızı helal edin, Allah eksikliğinizi vermesin." diye konuştu.

Haber 13-11-21 09:06

Turistler rotasını Erzurum'daki Narman Peribacalarına çeviriyor

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Özellikle Uzak Doğu'dan, Avrupa ülkelerinden ve İtalya'dan turistlerin çok rağbet ettiği bir yer" - "Erzurum özelinde 1 milyonun üzerinde bir turist hedefimiz vardı ve onu yakalamış durumdayız. Narman Peribacalarına ise 100 bin turist bekliyoruz. Buraya insanların ayağı alıştıkça, tur operatörlerinin uğrak noktası oldukça bu sayı Tortum Şelalesi'yle beraber daha da artacak"

Yurthaber 29-09-21 21:41

İki bin rakımlı Daphan Ovası'ndaki seralarda sebze ve meyve hasadına başlandı

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Burada yediğiniz ürünler çok lezzetli. Vatandaşlar seralarda en az 2-3 ürün alıyor ve hepsini satabiliyor. Lahana hasadını yaptık ve çok kıymetli bir ürün. Kışın hem turşuda hem de salatada kullanabiliyoruz"

Yurthaber 10-09-21 17:09

Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Hassen'den, Erzurum Valisi Okay Memiş'e ziyaret

Sri Lanka Ankara Büyükelçisi Hassen'den, Erzurum Valisi Okay Memiş'e ziyaret

Yurthaber 26-08-21 17:02

Erzurum'da üç gün önce sele kapılan işçiyi arama çalışması sürüyor

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "İçerideki suyu tahliye ediyoruz. Selden dolayı içerisi balçık, moloz, büyük taş yığınlarıyla dolmuş vaziyette. Umuyoruz ki hayattadır ve bunu ümit ederek çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz"

Yurthaber 08-08-21 15:18

Yatırımlarla güzelleşen Tortum Şelalesi yeni çehresiyle ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Bir hayalim var, onlarca tur otobüsünü hayal ediyorum ve bunu orada göreceksiniz. İnşallah görev sürem dolmadan görebilirim çünkü muazzam bir coğrafya. Oraya 9 milyon liralık devlet yatırımı yapıyoruz. Doğa Koruma Milli parklarıyla başladık işe ve ihalemizi yaptık. Yollarını güzelleştiriyor, oraya yeni tesisler yapıyoruz" - "Doğayı zedelemeden bu coğrafyayı insanlarımızın hizmetine sunacağız. İleride doğaya uygun konaklamayı da planlıyoruz"

Yurthaber 26-06-21 11:09

CHP Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi, Erzurum Valisi Memiş'i ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi, Erzurum Valisi Memiş'i ziyaret etti

Yurthaber 21-06-21 17:37

Slovenya Büyükelçisi Primoz Seligo, Erzurum Valisi Okay Memiş'i ziyaret etti

Slovenya Büyükelçisi Primoz Seligo, Erzurum Valisi Okay Memiş'i ziyaret etti

Yurthaber 20-04-21 13:06

Erzurum Valisi Memiş, Peşin peşin söylüyorum diyerek uyardı

Erzurum Valisi Okay Memiş, kendisinin yakalandığı virüsün İngiliz varyantı olduğunu belirterek, "Öldürücü ve çok tehlikeli bir virüs ayrıca bendeki İngiliz varyantıydı. Bu nedenle daha çok tedbirli olacağız. Polisimiz ve jandarma ekiplerimiz sahada daha çok aktif olacak. 'Sayın valim çok ceza yazdınız, sayın valim' filan diye kimse bana söylemde bulunmasın. Peşin, peşin söylüyorum hiç kimseye haksızlık etmeyeceğiz ben de kurallara uymazsam ben de cezamı yiyeceğim" dedi.

Haber 16-04-21 10:09

Erzurum Valisi Memiş Şehir Hastanesinin alarm verdiğini, Kovid-19 tedbirlerini sıkılaştıracaklarını açıkladı

Erzurum Valisi Memiş Şehir Hastanesinin alarm verdiğini, Kovid-19 tedbirlerini sıkılaştıracaklarını açıkladı

Yurthaber 10-04-21 12:36

Erzurum’da çiftçilere yem bitkisi tohumu dağıtıldı

Erzurum Valisi Okay Memiş, “Türkiye de çiftçiye en fazla yem bitkisi tohumunu Erzurum olarak biz dağıttık.

Yurthaber 07-04-21 14:15

Erzurum Valisi Okay Memiş AA'nın 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı:

"Milli ajansımız yazılı, görsel ve günümüzde de online habercilik alanında daima öncü bir kuruluş ve güvenilir haber kaynağı olarak ilk adres olmuştur"

Yurthaber 05-04-21 11:33

Kahvehaneler iftar sonrası izin istedi

Erzurum Otelciler ve Kahveciler Odası Başkanlığı Erzurum Valiliğine dilekçe vererek Ramazan ayında iftar sonrası akşam saat 19.00 ile 24.00 arasında kahvehanelerin açılmasını talep etti.Erzurum merkezde 700 esnaf olduğunu ifade eden Erzurum Otelciler ve Kahveciler Odası Başkanı Seyfettin Saka, Ramazan ayında iftar sonrası akşam saat 7’den 12.00 kadar kahvehanelerin açık olması yönünde Erzurum Valiliğine dilekçe verdiklerini bu konuda kendilerinin anlayışla karşılamasını istediklerini söyledi.Saka, “Erzurum merkezde 700 esnafımız var bir yıldır mağduruz.

Yurthaber 05-04-21 10:11

Koronavirüsü yenen Erzurum Valisi Memiş: Ağır hastalık dönemi geçirdim

Erzurum Valisi Okay Memiş'in 14 gün süren tedavisinin ardından son yaptırdığı Covid-19 testi negatif çıktı. Şehir Hastanesi'nden taburcu edilen Vali Memiş, ağır hastalık dönemi geçirdiğini belirterek, maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı.

Haber 01-04-21 15:57

Kovid-19'u yenen Erzurum Valisi Okay Memiş sağlık çalışanlarına teşekkür etti:

"Kovid testimin pozitif çıktığı günden itibaren karantina sürecinde modern hastanelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın önemini bir kez daha yakından görmüş oldum"

Yurthaber 01-04-21 14:12

Korona virüse yakalanan Vali Memiş’ten teşekkür mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş korona virüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Yurthaber 01-04-21 12:15

Vali Memiş : “Asırların ortak bayramı Nevruz”

Erzurum Valisi Okay Memiş, Nevruz bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Vali Memiş, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Nevruz; Farsça ’da yeni gün anlamına gelen, halkları birbirine bağlayan, baharın gelişini müjdeleyen, birlik, beraberlik ve kardeşliğe işaret eden özel bir gündür.

Yurthaber 21-03-21 11:49