HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 gündür kayıp kızını arıyor

Gaziantep’te, lise öğrencisi 17 yaşındaki Ayşenur Turuşkan, 14 gün önce ortadan kayboldu.

14 gündür kayıp kızını arıyor

Günlerdir gözü yaşlı şekilde kızını arayan fabrika işçisi 37 yaşındaki baba Bayram Turuşkan, "Kızımın kaçırılmasından ve hayatından endişe ediyorum. Ne olur kızımı bulun" dedi.

Hasırcıoğlu Mahallesi’nde oturan çuval fabrikasında işçi olan 3 çocuk babası Bayram Turuşkan, 23 Ocak Cuma günü ailesiyle birlikte akraba ziyaretine gitti. Döndüklerinde kızı Ayşenur'un evde olmadığını gören Bayram Turuşkan, yaptığı aramalara rağmen kızına ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Ancak, aradan geçen süre içerisinde güvenlik güçleri ve yakınlarının uğraşına rağmen Ayşenur'a ulaşılamadı. Başarılı bir öğrenci olan kızının kaçırılmış olabileceğini belirten baba Turuşkan, yetkililerden yardım isteyerek, "Ayşenur’dan 23 Ocak tarihinden beri haber alamıyorum. Benim kızım akıllıdır bir yere gitmez. Şu ana kadar kızımı bulamadım. Her yeri aradım ama kızıma ulaşamadık. Hayatından endişe ediyorum ve başına bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi.

Günlerdir her yerde aradığı kızının bulunmasını isteyen Bayram Turuşkan, "Evimizde huzur kalmadı. Ben, eşim, çocuklarım, yakınlarım hepimiz Ayşenur'un geri dönmesini gözlerimiz yaşlı şekilde bekliyoruz. Onun art niyetli insanlar tarafından kaçırılmasından ya da öldürülmesinden korkuyoruz. Cep telefonu kullanmıyordu, çok mutlu bir ailemiz vardı. Aynı mutluluğumuzun sürmesi için kızımın eve dönmesini istiyoruz ve onu görenlerin de bize yardımcı olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler