HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızımı kaza değil uyuşturucu öldürdü

15 yaşındaki Gökçe Aydın’ın babası Mehmet Salih Aydın, "Onu trafik kazası değil, uyuşturucu illeti öldürdü” dedi.

Kızımı kaza değil uyuşturucu öldürdü

Tekirdağ’da yurttan kaçtıktan bir gün sonra Ergene İlçesi’nde yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Gökçe Aydın’ın babası Mehmet Salih Aydın, “Kızım kötü arkadaş çevresi ve uyuşturucunun kurbanı oldu. Onu trafik kazası değil, uyuşturucu illeti öldürdü” dedi.

Habertürk'ün haberine göre “Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, biz çektik başkaları çekmesin” diyen acılı baba, yaşananları şöyle anlattı: “Kızım gözümün önünde yok olup gidiyordu. Gökçe’yi alıp uyuşturucu testi yaptırmak için özel bir hastaneye götürdüm. Ama yapılmadığını öğrendim. Tekirdağ’da yatılı okumak istediğini söyledi. Hemen kaydını yaptırdım. Gökçe kaçıp eve geldi. Geri götürdüm. Telefonda bana ‘Arkadaş kurbanı oldum, pişmanım yaptıklarımdan’ dedi. Dayanamadım, gidip eve getirdim. Ancak o arkadaşları peşini bırakmadı. Evden çıkmasını yasakladım. Evden çıkamayınca krize girip kendine zarar vermeye başladı. Hap içerek intihar etmek istedi. Götürdüğüm psikiyatriste bonzai, hap, bali ve benzeri uyuşturuculardan kullandığını itiraf etti.”

Gökçe’nin İstanbul Bakırköy’deki AMATEM Kliniği’ne sevk edildiğini ve burada değişmeye başladığını dile getiren baba, şunları söyledi: “Bir an önce hastaneye yatıp tedavi olmak istiyordu. İşlemleri yaptık ama yer olmadığı için yatışı yapılmadı. 6 kez gittik ama her seferinde geri çevrildik. Bu süreçte Gökçe uyuşturucu krizine girip evdeki eşyaları dağıttıktan sonra camdan aşağıya atlamaya kalktı. Zor kurtardık. Savcılık, Gökçe’yi kız yetiştirme yurduna gönderdi. 30 Eylül günü telefonla arayıp ‘Baba ben yurttan kaçtım. Sizleri çok özledim’ dedi. Kızınca ‘Şaka yaptım baba, kızma yurtayım’ diye konuştu.

1 saat sonra ise yurt müdürü aradı ve yurda dönmediğini söyledi. Polise haber verdiklerini bildirdi. Kızımı aramaya çıktım. Bir gün sonra polis teşhis için Adli Tıp’a çağırdı. Teşhis ettim.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler