Birey Haberleri

Trans bireylerin Müşterimizi çaldın kavgası bir anda alevlendi! O anlar anbean paylaşıldı... Saç saç baş başa girdiler yetmedi tırmanıp üzerine atladı

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta yaşanan bir kavga sosyal medyadan canlı yayınlanınca ülke gündemine yerleşti. Görüntülerde iki grup trans birey arasında müşteri kavgası yaşandı. 100'den fazla seks işçisinin karıştığı olay saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 2024-03-06 09:03:07

Yerli kart TROY'a talep artıyor

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, "Kredi kartı kullanan her birey, TROY logolu kartları, çalışmış olduğu bankalardan istiyor. Gelecek dönemde TROY teşvikleriyle beraber bunun terse döneceğini ve gelecek 5 yıl içinde ciddi bir büyüme sağlayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-02-27 12:13:32

Evinde para karşılığı cinsel ilişkiye giren üniversite öğrencisi AIDS'li çıktı! Sosyal medyada bu yayınlarla müşteri arıyormuş

Kütahya'da evinde para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen bir üniversite öğrencisi ekipler tarafından gözaltına alındı. Fas uyruklu trans birey olduğu belirlenen öğrenci sağlık kontrolüne götürüldü ve AİDS virüsü taşıdığı belirlendi. Sınır dışı kararı verilen öğrencinin sosyal medyada müzik eşliğinde yayın açıp müşteri aradığı belirlendi. Kütahya'da geçtiğimiz yıl da fuhuş yapan bir kadının AIDS'li olduğu belirlenmişti.

Haber 2024-02-16 14:49:13

Cinsiyet değiştirip trans birey olmuştu! Katarsis'e katılan Almina Can Rencü eski hallerini paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde Bana Göre TV'de yayınlanan Katarsis X-TRA programına trans birey Almina Can Rencü konuk olmuştu. Aile hayatı, geçirdiği cinsiyet geçiş operasyonu dönemi, çektiği aşk acısı ve hayatına dair birçok önemli konuda açıklamalarda bulunmuştu. Almina, Instagram hesabından eski hallerini paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-02-07 16:38:08

Roll-on ve stick deodorant nedir? Roll-on ve stick deodorant arasındaki fark

Kadın erkek fark etmeksizin her birey için bakımlı olmak ve güzel kokmak en önemli konulardan biridir. Vücut bölgesinde istenmeyen kokuların engellemesinde oldukça etkili olan birçok farklı kozmetik ürün mevcuttur. Bu kozmetik ürünlerinden biri deodoranttır. Deodorantlar da kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bazıları roll-on ismiyle bilinirken bazıları ise stick olarak adlandırılmaktadır. Peki, roll-on ve stick deodorant nedir, arasındaki farklar nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:54

Yurt dışında yapamadı, yaşadıklarını anlattı... Merve Taşkın: Taşınma niyetiyle gitmiştim ama...

"Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım" diyen fenomen Merve Taşkın yurt dışında yapamadı. İstanbul'a dönen sosyal medya fenomeni bakın ne dedi...

Magazin 17-01-24 10:27

Müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılardan diyerek Türkiye'yi terk etmişti! Merve Taşkın fazla dayanamadı

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın fazla dayanamadı. Ülkeye dönüş yapan ancak tatil için mi yoksa kalıcı mı döndüğü bilinmeyen fenomen sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 16-01-24 11:31

Bağırsak çatlaması nedir, neden olur? Bağırsak çatlaması belirtileri ve tedavisi

Bağırsak çatlaması sadece fiziksel rahatsızlıklara neden olmak ile kalmaz aynı zamanda bireyin ruhsal sağlığını da etkileyebilir. Bu durum utangaçlık, endişe ve depresyon gibi duygusal zorluklara neden olabilir. Birey bu durumu başkaları ile paylaşmakta çekince yaşayabilir ve sağlık sorunları ile ilgili konuşmakta zorluk çekebilir. Fiziksel zorluklar arasında en belirgin olanı ağrıdır ve bu ağrı kişinin sindirim ve dışkılama alışkanlıklarını bozabilir.

Haber 07-01-24 20:28

Depremde 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin yargılanmasına başlanılan 5'i tutuklu 11 sanığın savunmaları tamamlandı. - Şampiyon Melekler Derneği Başkanı Ruşen Karakaya: - "İsias Oteli'ni yaratan her birey suçludur. Deprem sanıklarının tümü cinayetle yargılanmalıdır" SANIK SAVUNMALARI EKLENDİ

Yurthaber 04-01-24 07:37

GTA 6'nın (GTA VI) görüntülerini sızdıran hacker'a süresiz hastane cezası

İngiltere'de gelecek yıllarda yayınlanması beklenen video oyunu GTA VI'nın görüntülerini yasa dışı bir şekilde internette paylaşan hacker Arion Kurtaj, süresiz hastane cezası aldı. Bildirilenlere göre Kurtaj, sağlıklı ve toplum için tehdit oluşturmayan bir birey haline geldiği kanısına varılana kadar hastanede kalacak. "Lapsus$" hacker grubunun bir üyesi olan Kurtaj sağlık kontrolleri sırasında ise "siber suç işlemeye en kısa sürede geri dönmek istediğini" söyleyerek şaşırttı!

Haber 22-12-23 12:40

Çift terapisi nasıl yapılır? Çift terapisi kaç dakika sürer?

İletişim, insanın hayatı boyunca kendini ifade edebilmesi için oldukça önemli bir yere sahiptir. Her birey duygu ve ihtiyaçlarının anlaşılmasını ister. Sağlıklı ilişkilerin kurulabilmesi ise sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı durumlarda hatalı iletişimden kaynaklanan problemler, bireylerin anlaşılmadığını hissetmesine neden olabilir. Bu gibi durumlarda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak gerekir.

Kadin 16-12-23 20:18

Merve Taşkın ülkeyi terk etti! Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadım

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Bali'ye taşındığını açıklayan fenomen Merve Taşkın ülkeyi terk etme sebebini paylaşarak dikkat çekti. Onlyfans'tan ayda 100 bin dolar kazandığını söyleyen Merve Taşkın sözleriyle gündem oldu.

Magazin 04-12-23 14:52

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Ailem sevgilimin transseksüel bir birey olduğunu öğrenince beni evlatlıktan reddetti

Transseksüel bir kadınla sosyal medya aracılığıyla tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başlayan Jesse, ailesinin ilişkisine tepki gösterdiğini söyleyerek sosyal medyada viral oldu. Sosyal medyadan yaptığı itirafında Jesse, transseksüel bir kadınla sevgili olduğu için ailesinin kendisini yargılayarak evlatlıktan reddettiğini söyledi.

Trend 18-11-23 14:23

Evden bir transseksüel birey daha çıktı! Birliktelik için 3 bin liraya anlaştı, 50 bin lirasından olup kovuldu: Bakırköy'de ilginç olay

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 19 yaşındaki Y. C. A., internetten Ceren Ç. adıyla tanıdığı kişiyle 3 bin lira karşılığında birlikte olmak için anlaştı. Ceren Ç.'nin evine gittiğinde ise evde biri daha vardı. Y. C. A.'nın 50 bin lirasını gasp eden bireylerin transseksüel olduğu ortaya çıktı.

Haber 27-09-23 16:40

Amerika’da kadınlar tuvaletinin önünde transseksüel birey ve baba birbirine girdi! İçeri sokmayınca ortalık karıştı...

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kadınlar tuvaletinin önünde yaşanan tartışma sosyal medyada gündem yarattı. Transseksüel bir bireyin kadınlar tuvaletine girmek için hamle yaptığını gören baba “Kızım içeride” diyerek ona engel oldu. İkili arasındaki tartışma kısa sürede şiddetlendi.

Trend 09-09-23 08:15

Engelli adama akılalmaz işkence! Resmen kendi evinde esir hayatı yaşadı...“Eşimin bakıcımla ilişkisi vardı”

40 yaşında engelli bir birey olan Tom Somerset-How gerçekler ortaya çıkana kadar eşi ve yatılı bakıcısının kendisine uyguladığı işkence dolu 4 yılı anlattı. Serebral palsi hastası olan ve 24 saat bakıma ihtiyaç duyan Tom Somerset-How eşi ve yatılı bakıcısının bir ilişki yaşadığını söyleyerek zamanının %95’inde pis yatağında mahsur bırakıldığını dile getirdi.

Trend 30-08-23 14:42

Ameliyat yaraları iyileşti... Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan iç çamaşırlı poz!

Çukur dizisindeki Timsah Celil olarak tanınan ve geçtiğimiz yıl trans birey olduğunu açıklayan başarılı oyuncu Ahmet Melih Yılmaz yeni adıyla Meli Bendeli geçirdiği ameliyatlara dair açıklama yapmasıyla gündeme gelmişti. Oyuncu son olarak iç çamaşırlı poz verdi.

Magazin 04-08-23 09:55

Kan verme şartları nelerdir? Kimler kan bağışı yapabilir?

Tüm gelişmiş kabul edilen ülkelerde bir sosyal sorumluluk olarak kan bağışı yapılır. Ülkemizde de kan bağışı oldukça önem verilen bir durumdur. Kan merkezlerinde ve gezici araçlarda bağış yapmak isteyen gönüllülerden kan alınır. Her bilinçli ve sağlıklı birey, her yıl düzenli ve gönüllü olarak kan bağışı yapar. Ancak kan verebilmek için bazı şartlar bulunur. Bu şartlara uygun olmayan kişilerden bağış kabul edilemez.

Haber 20-07-23 16:50

Sokak ortasında bıçaklayıp tekmeledi! Dehşetin sebebi... Trans birey iki arkadaşın tartışmasıyla başlayan olay saniye saniye kamerada

Antalya'da dehşete düşüren bir olay meydana geldi. H.Y. (31), otomobilini izinsiz aldığı gerekçesiyle tartıştığı kendisi gibi trans birey olan arkadaş M.K. (33), tarafından sokak ortasında bıçaklanıp, tekmelendi. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrası H.Y. hastaneye kaldırılırken M.Y. ise gözaltına alındı.

Haber 03-07-23 16:15

Özel bireyler askere uğurlandılar

Kahramankazan’da ikamet eden 11 özel birey, bir günlük temsili askerlik görevlerine uğurlandı.Kahramankazan Belediyesi önünde gerçekleşen asker uğurlaması davul zurna eşliğinde özel bireylerin eğlenmesi ile başladı.

Yurthaber 17-05-23 10:02

Çankırı'da rehabilitasyon merkezindeki engelliler hem üretiyor hem rehabilite oluyor

Çankırı Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde oluşturulan kafeterya ile kağıt bardak ve seramik üretim atölyelerinde 30 engelli birey görev alıyor - Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım: - "Çocuklarımızın istihdam edilebilecekleri şekilde kafeterya hizmeti vermeyi planladık"

Yurthaber 08-05-23 11:53

Cinsel sağlık nedir, nasıl olmalıdır? Kadın ve erkeklerde cinsel sağlık için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Düzenli bir cinsel yaşam her birey için yaşamın en temel ihtiyaçları arasında yer alır. Kişilerin sağlıklı biri ilk cinsel deneyim yaşaması, hem kendilerinin hem de partnerlerinin mutluluğu ve sağlığı adına yapması ya da yapmaması gerekenleri bilmesine bağlı bir durumdur. Cinsel sağlık her birey için yaşadığı sürece devam eden bir öğrenme sürecini kapsar. Kadın ve erkeklerde cinsel sağlık için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Kadin 24-03-23 17:27

Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunma yolları nedir? Prezervatif hastalıktan korur mu?

Sağlıklı ve düzenli bir cinsel hayatın her birey için hem psikolojik hem fizyolojik hem de sosyolojik anlamda etkileri bulunabilir. Her durumda olduğu gibi cinsel ilişki konusunda da dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır. Cinsel yolla bulaşabilecek olan hastalıklar ve bunlardan korumak bunların başında gelir. Beklenmeyen gebelikler ya da cinsel hastalıklardan korunmak için geliştirilen birçok yöntem kişilere göre değişik etkiler gösterebilir. Cinsel hastalıklardan korunma yolları nedir?

Kadin 24-03-23 17:25

Çukur'un Timsah Celil'iydi! Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'ın göğüs dekolteli pozları sosyal medyayı salladı

Bir dönem ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı.

Magazin 03-03-23 08:34

65/1-g trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 65/1-g trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikteki düzeni sağlayabilmek adına trafik kurallarına uymayan kişilere uygulanan, kanunlar tarafından belirlenmiş trafik cezaları bulunmaktadır. Trafik kurallarına uyulmaması hâlinde birey hem kendini hem de karşı tarafı tehlikeye atmış olur. Trafikte hem yayalar hem de sürücüler üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeli ve trafik kurallarına uymalıdırlar. Peki, 65/1-g trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 03-02-23 10:10

65/1-h trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 65/1-h trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kuralları yaya ve sürücüler için oluşturulmuş ve trafikte güvenli seyahat edebilmek için oluşturulmuş bir dizi kuraldır. Trafikteki her birey trafik kurallarına uymakla yükümlüdür. Trafik kurallarına uymayan bireyler için var olan çeşitli yaptırımlar bulunmaktadır. Bu yaptırımlar trafik cezalarıdır. Peki, 65/1-h trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 02-02-23 16:24

65/1-i trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 65/1-i trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikte yer alan her bireyin hem güvenliğinin sağlanması hem de düzenin oluşabilmesi adına trafik kuralları oluşturulmuştur. Trafikteki her yaya ve her sürücü bu kurallara uymakla yükümlüdür. Trafik kurallarını ihlal eden her birey çeşitli yaptırımlarla karşılaşır. Bu yaptırımlar trafik cezalarıdır. 65/1-i trafik cezası bu hatayı gerçekleştiren bireylere uygulanır. Peki, 65/1-i trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 02-02-23 16:20

65/1-k trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 65/1-k trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kuralları trafikteki her bireyin güvenliği ve trafikte düzenin sağlanması için oluşturulmuş kurallar bütünüdür. Trafik kuralları yaya ve sürücü trafikteki her kişiyi yakından ilgilendirmektedir. Birey hem kendisi hem de karşı taraf için trafik kurallarına uymalıdır. Trafik kurallarına uymayan kişilere trafik cezası uygulanmaktadır. Peki, 65/1-k trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 02-02-23 14:50

67/1-a trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 67/1-a trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafikteki yaya ve sürücülerin güvenliği için kanunlar tarafından oluşturulmuş bir dizi kuralar bütünü bulunmaktadır. Trafik kuralları olarak adlandırılan bu kurallar bütünü, trafikteki düzeni sağlamaktadır. Trafikte yer alan her birey için geçerli olan bu kurallara uymama halinde uygulanan yaptırımlar bulunmaktadır. Kanunlarca belirlenen bu yaptırımlara trafik cezası denir. Peki, 67/1-a trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 02-02-23 14:29

67/1-c trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 67/1-c trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, ?

Trafik kuralları, trafikte yer alan yaya, yolcu ve sürücülerin güvenliklerini sağlamak için oluşturulmuş bir dizi kurallar bütünüdür. Trafikte yer alan her birey trafik kurallarına uymakla yükümlüdür. Trafik kuralları trafikteki düzeni sağlar. Trafik kurallarına uymayan her bireye trafik cezaları ile çeşitli yaptırımlar uygulanır. Peki, 67/1-c trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Haber 02-02-23 14:15

67/1-d trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 67/1-d trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kuralları, bütün olarak trafikteki güven ve düzeni sağlamak için oluşturulmuş bir dizi kuraldır. Kara yolları Trafik Kanunu’na göre hazırlanan bu kurallar, trafikteki herkes tarafından uyulması gereken kurallardır. Trafikte kimseye bir istisna gösterilmez, her birey eşit bir şekilde bu kurallara uymak zorundadır. Trafik kurallarına uymayan kişiler trafik cezası alarak, sorumluluğunu yerine getirmelidir. 67/1-d Trafik cezası nedir? 67/1-d trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir?

Haber 02-02-23 14:11

Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Washington eyaleti Seattle kentinde trans bir çiftin biyolojik yollarla çocuk dünyaya getirdiği iddia edildi. Trans çiftten Danny Wakefield, iki yıl önce testosteron ilaçlarını kullanmayı bırakmaya karar verdikten sonra aniden hamile kaldığı söyledi. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...

Trend 20-01-23 22:57

'İç çamaşırıyla peşimden geldi' Trans bireyin sır ölümünde tutuklu sevgiliden şok sözler 'Cinsiyet değiştirdiğini bilseydim...'

Kocaeli'deki trans birey Nefes Balkan'ın sır ölümünde yeni bir gelişme yaşandı. 5. kattan şüpheli şekilde düşüp yaşamını yitiren Balkan'ın tutuklu sevgilisi ilk kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen şahıs, Nefes'in cinsiyet değiştirdiğini bilseydi muhatap olmayacağını söyledi. Tanıklar, şahsın Nefes'e şiddet uyguladığını belirtti. Sanık, Nefes'in uyuşturucu kullandığını, olaydan 2 gün önce evden ayrılacakken Nefes'in iç çamaşırıyla peşinden geldiğini ve eve girdiklerini anlattı.

Haber 18-01-23 17:16

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzet önerileri! İşte 12 Ocak yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu her günün popüler sorularından biri haline geldi. Mutfakta yemeklerden sorumlu her birey, o gün ne pişireceğini düşünerek vakit kaybediyor. Biz de sizler için, birbirinden leziz yemek tarifleriyle yemek menüsü içeriği hazırladık. İşte 12 Ocak yemek menüsü...

Yemek 12-01-23 16:21

Eski sevgilisini tecavüz edip öldürmüştü! Zehirli iğneyle idam edilen transseksüel McLaughlin ABD tarihine geçti

ABD tarihinde dün akşam sularında bir ilk yaşandı. Transseksüel birey Amber McLaughlin, 2003'te cinsiyet değiştirmeden önce eski sevgilisine ofisinde tecavüz edip mutfak bıçağıyla öldürmüş, cesedini Mississippi Nehri'nin yakınlarına atmıştı. Avukatları, McLaughlin'in McLaughlin çocukluğuna dikkat çekerek cezasının müebbet hapse çevrilmesini talep etmişti. McLaughlin hakkında verilen idam cezası zehirli iğneyle infaz edildi.

Trend 04-01-23 16:09

2022 yılında cinsiyet değiştirmişti! Çukur'da Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan ve trans olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, 2022 yılında trans birey olduğunu açıklamıştı. Cinsiyet değiştiren başarılı oyuncu adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Meli Bendeli 2023 yılına girerken iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 02-01-23 06:58

En az 20 cinayet işlemişti! Fransız seri katil ülkesine döndü: Artık özgür bir birey

Çıktığı Güney Asya seyahatinde en az 20 cinayet işleyen Fransız seri katil Charles Sobhraj, Nepal Yüksek Mahkemesi tarafından serbest bırakılmıştı. 'Serpent katili' olarak da bilinen 78 yaşındaki Sobhraj, ülkesi Fransa'ya döndü. Tayland, Nepal ve Hindistan’da gezgin turistleri vahşice öldüren seri katil Charles Sobhraj'ın avukatı ise müvekkilinin iyi ve artık özgür bir birey olduğunu açıkladı.

Haber 24-12-22 22:37

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünmeye son! İşte 27 Kasım yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusuna, mutfaktan sorumlu her birey yanıt aramakla uğraşıyor. 'Bugün ne pişirsem?' başlığı altında her gün, birbirinden leziz tariflere haberimizde yer veriyoruz. Bugün yemekte leblebi çorbası var. İşte 27 Kasım yemek menüsü...

Yemek 27-11-22 15:27

Daha önce Koreli bir kadına dönüşmek için ameliyat olmuştu! Şimdi yeniden İngiliz bir adam olmak için kolları sıvadı

32 yaşındaki Oli London isimli sosyal medya fenomeni, Koreli bir kadına dönüşebilmek için sayısız estetik ameliyat geçirerek gündem olmuştu. Kendisini ırklar-arası bir birey olarak tanımlayan London, şimdi de İngiliz bir erkeğe dönüşmek için kolları sıvadı.

Trend 13-11-22 17:51

Trans birey Nefes'in sır ölümü! Tutuklu sevgili: 2 gün önce eve erkek gelince sinirlendim

Kocaeli'de geçen yıl meydana gelen olayda trans birey Nefes Balkan 5. kattan şüpheli şekilde düşerek ölmüş, olayla ilgili sevgilisi T.T. tutuklanmıştı. Balkan'ın sevgilisi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. Sanık T.T., olay günü Balkan ile uyuşturucu kullandıklarını, 2 gün önce gece eve gelen erkek şahıstan dolayı tartıştıklarını ve aralarında arbede çıktığını söyledi. Sevgilisini camdan atmadığını ileri süren T.T. ''Nefes'in pencereye çıktığını görmedim'' dedi.

Haber 08-11-22 10:40

TRT spikerinin işine son verildiği iddia edilmişti! 29 Ekim'deki 'ümmet' sözleri gündem olan Deniz Demir'den açıklama geldi

TRT spikeri Deniz Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla canlı yayında okuduğu mesajla gündem yaratmıştı. TRT spikeri Deniz'in okuduğu mesajda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkür edilirken "Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini armağan eden..." ifadeleri kullanılmıştı. Tartışma yaratan mesaj sonrası gazeteci Deniz Demir'in bugün itibariyle TRT'deki işine son verildiği iddia edildi. Söz konusu iddialar sonrası Deniz Demir'den ise açıklama geldi.

Haber 31-10-22 15:32

Kredi riski nedir? Kredi riski nasıl ölçülür?

Nakit akışına ihtiyaç duyan her birey ya da kurum kredi alabilir. Ancak kredi talebinde bazı şartlara uygun olma zorunluluğu vardır. Bu şartlara uygun olmama durumları kredi riski olarak görülür. Kişiler ya da şirketler borçlandığında, kredinin anaparasını ya da faizini ödemeyebilirler. Bu olasılık kredi riski terimi ila ifade edilir.

Finans 28-10-22 01:08

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere leziz ve doyurucu tarifler! İşte 21 Ekim günün menüsü...

Mutfaktan sorumlu birçok birey günün menüsünü belirlerken zorlanıyor. Biz de sizin için çorbadan tatlısına kadar yemek menüsü derledik. Menünün tarifine de haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 21 Ekim günün menüsü...

Yemek 21-10-22 09:35

Kemal Doğulu'dan bomba paylaşım! Türkiye'de sevilmek için aşırı trans bir birey (Bülent, Selin) ya da...

İşte Benim Stilim yarışmasındaki jüri üyeliğiyle hafızalara kazınan ve uzun süredir ekrandan uzak olan Kemal Doğulu son paylaşımıyla gündeme geldi. Kadir Doğulu'nun abisi olan Kemal Doğulu gay olmak konusunda yaptığı yorumu "İki yüzlülük konusunda dünya markasıyız" diyerek noktaladı.

Magazin 20-10-22 08:03

Engelli ehliyeti nasıl alınır, kodları nelerdir? Engelli ehliyeti yenileme nasıl yapılır?

Engele sahip bireyler için araç alırken yapılan indirim ve muafiyetler, engelli kişiler için kolaylıklar sağlar. Araç alan engelli birey aracını kullanabilmek için ehliyet sahibi olmalıdır. 2016 yılı sonrası yapılan düzenlemelerle engelli ehliyeti konusunda bazı değişiklikler yapılmıştır. Engelli ehliyeti olarak bilinen H sınıfı ehliyet yerine artık A ve B sınıfı ehliyet istenmektedir. Engelli ehliyeti nasıl alınır?

Haber 17-10-22 13:44

Yüzde 90 engelli aracı ruhsatı kimin üstüne yapılır? Yüzde 90 engelli aracını kimler kullanabilir?

Engelli bireylere sağlanan birçok hak bulunmaktadır. ÖTV’den muaf bir şekilde araç almak da bu haklardan biridir. Engelli birey ya da yakınları tarafından oldukça avantajlı bir hale gelen araç sahibi olmak, çokça tercih edilen haklardandır. Engel oranı engelli bireylerin haklarının sınırları konusunda belirleyici olmaktadır. Yüzde 90 engelli aracı ruhsatı kimin üstüne yapılır?

Haber 17-10-22 11:48

Bakanlık görüntüleri paylaştı! Nesli tehlike altındaki Anadolu leoparı fotokapanda

Tarım ve Orman Bakanlığı, nesli tükendiği sanılan ve 48 yıl aradan sonra mayıs ayında tekrar görülen Anadolu leoparının, fotokapana yansıyan yeni görüntülerini paylaştı. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 1974 yılında öldürülen Anadolu leoparının bu türe ait son birey olduğu ve Türkiye'de neslinin tükendiği düşünülürken, 25 Ağustos 2019'da erkek leopara ait iz ve işaretlere rastlanılmıştı. Gelen ihbarların değerlendirilmesiyle ülkede en az 4 farklı alanda leopar olduğu belirlendi.

Haber 10-10-22 12:38

PTT KEP adresi nasıl alınır? KEP adresi nedir, sorgulama nasıl yapılır?

İnternet, hayatımızın büyük bir kısmını kapladığı bu dönemde gerek resmi gerekse gayriresmi tüm işlerimizi uzaktan ilerletmemizi sağlayan bir araç haline geldi. Bu denli hayatımızda yer edinen bu uygulamaları kullanabilmek için e-posta adresleri ile kaydolmak gerekiyor. İnterneti kullanan her birey için artık e-posta bir kimlik görevi görüyor. Bu bağlamda merak edilen "KEP adresi nedir, sorgulama nasıl yapılır?" sorusunu yanıtladık.

Haber 09-10-22 10:38

Sütünüz gerçekten yetersiz mi? Anne sütü hakkında doğru bilinen yanlışlar!

Anne sütü, bebeğin ilk 6 ay boyunca tüm gereksinimleri olan su, protein, karbonhidrat, mineral ve yağları tek başına karşılayabilen mucize bir besin. Zengin içeriği sayesinde bebeğin büyümesini, gelişmesini ve enfeksiyon hastalıklarından alerjiye, kalp ve damar hastalıklarından kansere kadar pek çok sağlık problemlerinden korunmasını sağlıyor. Üstelik bebeğin zeki, mutlu ve özgüvenli bir birey olabilmesinde de önemli işlevler üstleniyor.

Haber 04-10-22 17:28