Kereviz Salatasi Yapimi Haberleri

Tanesini 50 TL'den satıyor! Büyük ilgi görüyor... Verimi de yüksek lezzeti de

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesi’nde yıllardır dedesinden kalan ata tohumu olan kereviz ile doğal ürün alan üretici Hüseyin Karcı, kerevizlerin özellikle lezzetinden dolayı oldukça fazla ilgi gördüğünü söyledi.

Yemek 2024-03-18 17:22:24

Portakallı kereviz tarifi: Portakallı kereviz nasıl yapılır?

Kış aylarında hem gerekli olan vitaminleri ve mineralleri içermesi, hem de lezzeti ve tazeliği açısından tüketilmesi gereken sebzeler ve meyveler vardır. Bunlardan biri de kerevizdir. Salata olarak da tüketilebilen kereviz özellikle mevsim meyvelerinden portakal ile yapıldığında çok daha lezzetli olur. Siz de mevsimine uygun portakallı kereviz tarifini denemek istiyorsanız aşağıda malzemeleri ve tarif adımlarını bulabilirsiniz.

Yemek 2024-01-24 20:09:39

Mandalinalı kereviz tarifi: Mandalinalı kereviz nasıl yapılır?

En lezzetli tatlılar, yemekler ya da çorbalar kendi mevsiminde meyveler ve sebzeler kullanılarak yapılır. Siz de mevsiminde sebzelerle ve meyvelerle farklı tarifler denemek istiyorsanız mandalinalı kereviz tarifimiz tam size göre!

Yemek 2024-01-24 19:04:13

Kereviz sapı faydaları: Kereviz çiğ yenir mi, nasıl yenirse faydalı olur?

Kereviz, sağlık açısından birçok yararı olan sebze türlerinden biridir. Maydanozgiller ailesine mensup olan kerevizin gerek vitamin gerekse mineral yönünden oldukça zengindir. Günümüzde özellikle alternatif tıp alanında tedavi amaçlı bitki ve sebzelerin kullanımı çok yaygındır. Kereviz de çok sık kullanılan sebzelerden biri olarak karşımıza çıkar. Kerevizin özellikle yaprağı ve sapı çok sık tercih edilir. Peki, kereviz sapı faydaları nelerdir?

Haber 2023-06-29 10:08:39

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere günün menüsü! İşte 25 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız doğru adrestesiniz... Sizler için nefis yemek menüsü içeriği hazırladık. Yemeğe kereviz çorbası ile başlayabilirsiniz. Yemekten sonrası için çay saatinde nefis atıştırmalık kömbe tarifi var! İşte 25 Aralık yemek menüsü...

Yemek 25-12-22 14:30

En Hamarat Benim kereviz çorbası nasıl yapılır? İçinizi ısıtacak kereviz çorbası tarifi!

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak kereviz çorbası havuç, patates, kereviz gibi malzemelerle hazırlanıyor. Bir kış sebzesi olan kereviz hem sağlıklı hem de besleyicidir. Peki En Hamarat Benim kereviz çorbası nasıl yapılır? İşte içinizi ısıtacak kereviz çorbası tarifi!

Yemek 23-12-22 15:37

Kereviz nasıl tüketilir, çiğ olarak yenir mi? Sap kereviz nasıl kullanılır, faydaları nelerdir?

Tüm sebzeler ve meyveler insan sağlığına yararlı birçok özelik içerirler. Kereviz de içerdiği vitaminler ve minerallerle bir şifa deposu olarak bilinir. Güçlü bir antioksidan olan kerevizin kan basıncını da dengelediği bilinir. Bilinçli olarak tüketildiği zaman bazı hastalıkların tedavisinde bile fayda sağlar. Kış aylarının gözde sebze yemekleri arasında da yer alan kereniz nasıl tüketilir?

Haber 04-11-22 18:32

Daha pratiği ve lezzetlisi yok: Kereviz salatası tarifi! Kereviz salatası nasıl yapılır?

Kereviz konusunda insanlar ikiye ayrılıyor. Bazıları bu baskın tada bayılırken bazıları ise oldukça sağlıklı olan kerevizi mutfağına bile sokmuyor. Ancak kereviz salatası öyle bir tarif ki kerevizi hem sevenlerin hem de sevmeyenlerin favorileri arasında bulunuyor. Üstelik oldukça kolay yapılıyor. Kereviz salatası nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 14-10-22 13:22

Bu kür iktidarsızlığı kökünden çözecek! İktidarsızlık için hap kullanmayın

İktidarsızlık en çok görülen cinsel problemler arasında bulunuyor. Erkeklerde oldukça özgüven eksikliğine neden olan iktidarsızlık çok çeşitli sorunlara yol açabiliyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu iktidarsızlık problemi için kereviz ve maydanoz kürünü öneriyor.

Haber 11-09-22 11:47
Yurthaber 25-08-22 10:46

Kereviz ne demek? Kereviz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin geliştirilmesi ve araştırmalar yapılması için kurulan TDK, kelimelerin kökenlerini ve anlamlarını incelerken yabancı kelimeleri de Türkçeleştirmek için çalışmalar yürütür. Bu nedenle kelime anlamları ile ilgili araştırma yapanlar için TDK pusula görevi görür. TDK’da açıklaması bulunan Kereviz kelimesi de anlamı merak edilen kelimeler arasında bulunur. TDK’nın çalışmaları doğrultusunda varılan sonuca göre Kereviz kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:34

Çoğu zaman çöpe atılıyor ama... İşte kereviz sapı ve yaprağının faydaları

Çoğu zaman çöpe atılan kereviz sapı en faydalı besinler arasındadır. Kerevizin sapı, meyvesi ve yaprağı dahil çok sayıda yararı bulunuyor. Üstelik kereviz sapının, modern tıp açısından oldukça önemli bir yeri bulunuyor. İşte kereviz sapı ve yaprağının faydaları...

Haber 29-04-22 01:16

Lezzetli ve sağlıklı anason tohumu çayını keşfetme zamanı! Anason tohumu çayının inanılmaz faydaları...

Anason; Türkiye'de bolca yetişen, aroması yüksek bir bitki. Maydanozgillerden olan anason; kereviz, havuç, maydanoz, dereotu gibi bitkilerle aynı aileden. Tahmin dahi etmediğiniz birçok faydası bulunan anason tohumu çayını çok seveceksiniz. 1 su bardağı kaynar suda 7-10 dakika boyunca demlediğiniz yarım çay kaşığı anason tohumunun sayısız faydasını göreceksiniz!

Yemek 24-02-22 18:30

Kan şekerini düşürmenin en doğal yolu

Faydaları saymakla bitmeyen kereviz, baştan aşağı şifa dolu olan besinler arasında ön plana çıkar. Kendisi kadar faydalı olan kereviz yaprakları ise kan şekerini düşürmek için birebirdir. Halk arasında sıklıkla kullanılan kan şekeri yüksekliği, kontrol altına alınmazsa ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Haber 24-02-22 12:31

Kadın hastalıklarına birebir! 12 günde mucize çözüm

Kereviz lezzetiyle damak çatlatırken içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde hastalıklara savaş açıyor. Her zerresi faydalı olan kerevizin yaprağını kullanan kişi sayısı çok azıdır. Halbuki kereviz yaprağı başlı başına bir şifa kaynağı! Özellikle kadın hastalıkları ve akciğer enfeksiyonlarına karşı çok etkili bir savaşçıdır.

Haber 15-02-22 15:33

Karnabaharın/brokolinin kokusuna dayanamıyorum diyenler! Bu yöntemleri mutlaka denemelisiniz

Kimileri kötü kokuyor diye kereviz yemek istemezken bazı kişiler de karnabahar ve brokolinin pişerken yaydığı koku yüzünden bu sebzeleri evine sokmayabilir. Oysa kış aylarının vazgeçilmezi karnabaharı ve beslenme uzmanlarının her fırsatta tavsiye ettiği brokoliyi haşlarken kullanacağınız bazı yöntemlerle kötü kokuları önleyebilirsiniz. İşte, o yöntemler...

Yemek 01-02-22 12:28

Eşine kereviz sevdirmek isterken makarnanın anavatanına sebzeli makarna sattı

Gıda mühendisi Tuğba Bayburtluoğlu: - "Eşim kereviz hiç yemezdi. Kerevizi makarnanın içerisine koydum, güzelce soslayıp sunduğumda çok hoşuna gitti" - "Yurt dışından talepler alıyoruz. Hedefimiz doğal ürünleri fazlalaştırmak"

Yurthaber 21-01-22 11:05

Faydalarını öğrenince her sabah içmeye başlayacaksınız

Kereviz, pek çok ülke mutfağında yaygın kullanılan şifalı bir sebzedir. Güçlü bir antioksidan ve iltihap giderici olan kerevizi hem zeytinyağlı yemek olarak hem de çiğ olarak tüketilebilir. Alkali oranı çok yüksek olan kereviz, yüksek su içeren bir besindir. Hücreleri nemlendirmeye yardımcı olan kereviz, sindirim sistemini rahatlatır.

Haber 20-01-22 15:10

Sadece 5-6 çeşit gıda yiyebiliyordu! Genç doktorun hayatı böyle kurtuldu

İstanbul’da yaşayan genç doktor, Ömer Aşkıner, hastalığı nedeniyle ne yerse yesin kaşınıyor, yediklerini kusmaya başlıyordu. 46 yaşındaki Op. Dr. Aşkıner, 2 sene içinde yalnızca kereviz, havuç ve kabak gibi 5-6 çeşit yiyecek tüketebilir duruma geldi. Sürekli sefer tasıyla gezen ve 2 yıl içinde 20 kilo veren doktorun imdadına meslektaşı yetişti. Meslektaşı Doç. Dr. Murat Kanlıöz’ün gerçekleştirdiği flora nakli ile eski sağlığına kavuşan Aşkıner, kuru ekmeği bile özlediğini söyledi.

Haber 25-12-21 10:55

Bu lezzeti nasıl çöpe atıyormuşuz? Kereviz sapıyla yapabileceğiniz tadına doyulmaz iki tarif

Buram buram kokusu ile mutfakları şenlendiren kereviz, hem zeytinyağlısı hem de etlisi yapılabilen muhteşem bir kış sebzesi. Kereviz salatası veya cevizli yoğurtlu kereviz gibi mezelerin de ana malzemesi olan bu sebze, lezzetinin yanında vitamin ve mineral içeriğiyle de oldukça cömert.

Yemek 24-11-21 07:24

Sadece yemeğini yapıyorsanız bir de böyle deneyin! Lezzetli bir kereviz için ne yapılmalı? İşte Mehmet Yalçınkaya’dan püf noktası...

Kereviz uzun zamandır özellikle diyet listelerinin favori sebzesi olarak kabul ediliyor. Genellikle zeytinyağlı yada etli kereviz yemeği ve salatası dışında bu sebze ne yazık ki daha farklı tariflerde kullanılmıyor. MasterChef Türkiye programıyla ünlenen Mehmet Yalçınkaya kerevizden yapılabilecek alternatif tarifleri paylaştı.

Yemek 01-10-21 16:52

Osso Buco nasıl yapılır? Osso Buco malzemeleri neler?

Osso buco, İtalyan mutfağının sevilen lezzetlerinden biridir. Osso buco hazırlamak için gerekli olan malzemeler arasında 4 adet dana incik, 1 adet kuru soğan, 1 adet havuç ve 1 adet kereviz sapı yer alıyor. İşe incikleri tuz ve karabiber ile tatlandırılarak başlanıyor. İşte Osso buco tarifi...

Yemek 09-09-21 23:28

Yemeyen bin pişman! Zeytinyağlı kereviz tarifi

Kerevizin uzun zamandır düşük kalorili bir "diyet yemeği" olarak görülmesinin nedeni, sap başına sadece 10 kalori olması gösterilebilir. Ancak kereviz sadece bir diyet yemeği değil her zaman tüketilmesi gereken bir besin kaynağı. Bugün sizin için pek çok faydası bulunan kerevizin zeytinyağlı yemeğini yaptık.

Yemek 05-01-21 12:08

Usta şeflerden enfes öneri: Tavuklu kereviz salatası

Davet sofralarının olmazsa olmazı soğuk mezeler, özellikle yoğurtlu olunca tadından yenmez. Yoğurtlu kereviz salatası hem doyurucu hem de son derece lezzetli ara soğukların başında geliyor. Yapılışı ise oldukça pratik.

Yemek 16-12-20 09:16

Belki de ilk kez duyacaksınız: Kereviz reçeli tarifi

Klasik reçel tariflerini bir kenara bıraktık ve farklı lezzetler denemeye karar verdik. Enfes kış sebzesi kerevizin reçelini yaptık ve tadına doyamadık. Siz de bu lezzetten mahrum kalmayın diye tarifini anlatmaya karar verdik. İşte kereviz reçeli tarifi ve yapılışı.

Yemek 02-12-20 08:00

Kırklareli genelinde sigara içme kısıtlaması getirilen yerler duyuruldu

Kırklareli Valiliği, il genelinde sigara içmenin yasak olduğu yerleri duyurdu.İçişleri Bakanlığının korona virüs tedbirleri kapsamında maskenin doğru şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla tüm illerde vatandaşların yoğun olduğu yerlerde sigara içilmesini yasaklanmasının ardından Kırklareli Valiliği de bir duyuru yaparak, il genelinde sigara içmenin yasak olduğu yerleri açıkladı.Yasaklanan yerler şöyle:"Kırklareli Merkez ilçede trafiğe kapalı caddelerde, İstasyon Vaddesi Sabahattin Ali Sokağı, Balıkçı Eşref Arslanoğlu Sokağı, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı, Fevzi Çakmak Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Mustafa Kemal Bulvarı ve Karaumurbey CaddesiLüleburgaz’da İstanbul Caddesi, İstasyon caddesi, Sıla Sokak, Bağlantı Sokak, Stad Sokak, Emrullah Efendi Sokak, Kereviz Sokak, Acı Çeşme Sokağı, Hal Sokak, Turgutbey Caddesi, Kemal Kendi Caddesi, Feshane Sokak, Tulumba Caddesi, Kubbeler Altı Sokak, Fındıklı Sokak, Enver Cengiz Caddesi,Emrullah Efendi Ara Sokak,Şevket Ödül Caddesi, Yasemin Sokak, Fatih Caddesi, Çakmak Sokak, Babaeski; Fatih Caddesi.

Yurthaber 12-11-20 18:09

Gelinim Mutfakta kadınbudu köfte nasıl yapılır? Kadınbudu köfte tarifi nedir? Kadınbudu köfte malzemeleri nelerdir? İşte kadınbudu köfte tarifi...

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında herkes tarafından sevilen lezzetler yapılmaya devam ediliyor. 5 Kasım Perşembe günü yayınlanan 569. bölümde gelinler ayvalı portakallı kereviz yaptı. Zeytinyağlı kereviz yemeğinin yanında ise sürpriz bir lezzet eşlik etti. Çeyrek altına sahip olmak isteyen gelinler, kadınbudu köfte tarifiyle beğeni topladı.

Yemek 05-11-20 15:26

Ayvalı portakallı kereviz nasıl yapılır? Ayvalı portakallı kereviz tarifi nedir? Ayvalı portakallı kereviz malzemeleri nelerdir? İşte Ayvalı portakallı kereviz tarifi

Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden lezzetli yemek tarifleri yapılmaya devam ediyor. 5 Kasım Perşembe günü yayınlanan 569. bölümde gelinler ayvalı portakallı kereviz yaptı. Haftanın finaline bir gün kala çeyrek altına kavuşmak isteyen gelinler, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan ayvalı portakallı kereviz yaparak kıyasıya yarıştı.

Yemek 05-11-20 14:58

Hem Sağlıklı Hem Pratik Bir Lezzet: Kereviz Salatası Tarifi

Kışın en faydalı sebzelerinden olan kerevizi yemek olarak yapmaktan sıkıldıysanız salata olarak da tercih edebilirsiniz. Sofralarınızda hem meze hem de salata olarak yapabileceğiniz kerevizi pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Yemek 14-09-20 18:11

E vitamini enfeksiyon hastalıklarına karşı vücudu koruyor

Medipol Üniversite Esenler Hastanesi İç Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Abdullah Sığanık: - “E vitamini yeterli miktarda alındığında enfeksiyon hastalıklarına karşı vücudu koruyor. Zeytinyağı, badem, fındık, fındık yağı, ceviz, ay çekirdeği, gibi yağlı tohumlar, ıspanak, tere, maydanoz, marul, kereviz, lahana, brokoli, balkabağı gibi sebze ve yeşillik içinde bolca E vitamini barındırıyor”

Yurthaber 20-06-20 11:22

Buse Terim 25 kilo vermesinin sırrını anlattı! 'Yeşil çay, kereviz sapı...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, değişimiyle şaşırtmaya devam ediyor. 25 kilo veren Terim, zayıflama süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 31-05-20 14:17

BEYOĞLU'NDA EL YAPIMI PATLAYICI ATAN ŞÜPHELİLER KAMERADA

BEYOĞLU'nda gece saatlerinde yüzlerini kapüşon ile kapatan iki kişinin bir eve el yapımı patlayıcı atması güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 23-01-20 14:40

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'da (3)

BAKAN KURUM, SUR'DA YAPIMI SÜREN KONUTLARI İNCELEDİ Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İl Değerlendirme Toplantısı'nın ardından beraberindeki Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat ile birlikte, terör örgütü PKK'nın Sur ilçesinde hendek olaylarının ardından inşa edilen konutları inceledi.  İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Bakan Kurum, terör örgütü PKK'nın hendek olaylarında 7 bin 200 konuta zarar verdiğini söyledi.

Haber 22-01-20 19:20

Kereviz yemeği nasıl yapılır? Kereviz yemeği tarifi

En lezzetli kış sebzelerinden olan kereviz, zeytinyağı ve portakalla buluştu! Akşam yemeğinde farklı bir tat, aroma isteyenler için kereviz yemeği tarifi hazırladık. Lezzetinin yanı sıra faydasıyla da göz dolduran kereviz yemeği nasıl yapılır? Detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

Yemek 08-01-20 13:53

Mahallelinin yol çilesi (2)

YOL YAPIMI İÇİN ARAZİ VERİLMEMİŞ Gümüşhane'nin Torul ilçesi Kirazlık köyü Cami Mahallesi'nde yaşanan yol sorunu ile ilgili Torul Kaymakamlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.

Haber 14-12-19 14:01

ÇEKMEKÖY-SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ METRO HATTI ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

YAPIMI 2 yıldır durdurulmuş olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nın yapımına  yeniden başladı.

Haber 26-11-19 15:15

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı çalışmaları yeniden başladı

YAPIMI 2 yıldır durdurulmuş olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nın yapımına  yeniden başladı.

Haber 26-11-19 13:45

Erkenci karnabaharın merkezi Manisa oldu

Manisa’nın Kula ilçesinde kış aylarında kereviz, pırasa, lahana, marul, gibi onlarca çeşit sebze yetiştiriciliği yapan çiftçiler, karnabahar hasadına başladı.

Yurthaber 19-11-19 01:01

Erkenci karnabaharın merkezi Manisa oldu

Manisa’nın Kula ilçesinde kış aylarında kereviz, pırasa, lahana, marul, gibi onlarca çeşit sebze yetiştiriciliği yapan çiftçiler, karnabahar hasadına başladı.

Yurthaber 18-11-19 09:52

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Bursa'da(2)

YAPIMI SÜREN MİLLET BAHÇESİNİ İNCELEDİ Bursa'daki ziyaretlerine AK Parti İl Başkanlığı ile devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, daha sonra Osmangazi ilçesinde yapımı devam eden millet bahçesine gidip incelemelerde bulundu.

Haber 08-11-19 22:20

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Bursa'da(2)

YAPIMI SÜREN MİLLET BAHÇESİNİ İNCELEDİ Bursa'daki ziyaretlerine AK Parti İl Başkanlığı ile devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, daha sonra Osmangazi ilçesinde yapımı devam eden millet bahçesine gidip incelemelerde bulundu.

Haber 08-11-19 18:45

EL YAPIMI ÇİKOLATA DÜKKANLARINA YOĞUN İLGİ.. BEYLİKDÜZÜ'NDEN KUZGUNCAK'A...

İSTANBUL'un birçok noktasında, el yapımı çikolataların yapıldığı dükkanların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Haber 26-10-19 10:29

EL YAPIMI ÇİKOLATA DÜKKANLARINA YOĞUN İLGİ.. BEYLİKDÜZÜ'NDEN KUZGUNCAK'A...

İSTANBUL'un birçok noktasında, el yapımı çikolataların yapıldığı dükkanların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Haber 26-10-19 10:06

Menopoz döneminde brokoli ve kereviz tüketmek dişleri koruyor

Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Bülbül, "Menopoz döneminde ağız kuruluğu yaşanıyor. Bu da tükürüğün asitlere karşı yıkayıcı etkisini azaltıyor ve diş çürükleri ile diş kayıpları meydana gelebiliyor. Dolayısıyla bu dönemde yüzde 90'dan fazlası sudan oluşan kereviz ve brokoli tüketmek diş sağlığını korumaya yardımcı oluyor" dedi.

Kadin 23-10-19 11:40

Menopoz döneminde brokoli ve kereviz tüketmek dişleri koruyor

Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Bülbül: - "Menopoz döneminde ağız kuruluğu yaşanıyor. Bu da tükürüğün asitlere karşı yıkayıcı etkisini azaltıyor ve diş çürükleri ile diş kayıpları meydana gelebiliyor. Dolayısıyla bu dönemde yüzde 90'dan fazlası sudan oluşan kereviz ve brokoli tüketmek diş sağlığını korumaya yardımcı oluyor" - "Menopoz dönemine girmiş kadınların kontrollerini aksatmaması gerekiyor. Bu, oluşacak diş ve diş eti rahatsızlıklarının erken teşhisi açısından önemli. Böylelikle kemik kaybıyla birlikte oluşabilecek diş eti çekilmesi engellenebilir"

Haber 23-10-19 09:35

Canan Karatay’dan kış reçetesi

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yaz sebzelerinin kışın tüketilmemesi gerektiğini söyleyerek, bağışıklık sistemini güçlendirmek için lahana, brokoli, karnabahar, kereviz, turp, ev turşusu, soğan ve karnabahar yenmesini önerdi. Prof. Dr. Karatay, “Turp yerseniz turp gibi olursunuz” dedi.

Yemek 21-10-19 14:15

İSTANBUL - BEYOĞLU'NDA GECEKONDUNUN ÇATISINA ATILAN ÇANTADAN EL YAPIMI PATLAYICI ÇIKTI

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL - İstanbul DHA - BEYOĞLU'nda bir gecekondunun çatısına atılan çantadan el yapımı patlayıcı çıktı.

Haber 10-10-19 15:50

Portakallı kereviz yemeği tarifi

Sonbaharın en lezzetli sebzelerinden biri olan kereviz ile portakal suyunu birleştirdik, sağlık dolu bir yemeğe imza attık. Portakallı kereviz yemeği tarifine çocuklar da bayılacak!

Yemek 27-09-19 15:01