Sertab Erener Demir Demirkan Haberleri

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

Magazin 2024-05-10 11:36:54

21 yıl sonra aynı sahnede! Eurovision'a davet edilen Sertab Erener'in prova görüntüleri ortaya çıktı

2003 yılında katıldığı Eurovision ile ülkemize birincilik getiren Sertab Erener 21 yıl sonra aynı sahnede görüntülendi. Everyway That I Can şarkısıyla birinciliği kazanan Erener'e Eurovision 2024'den davet gelmişti. Erener'in 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek sahnesi merak konusuyken prova görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

Magazin 2024-05-08 22:16:38

Sertab Erener dillere düşünce yeniden paylaştı ama olmadı! Yüzünü eski haline getir

Şarkıcı Sertab Erener "Mecbursun" adlı şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Sertab Erener'in klipteki değişimi ise sosyal medyanın diline düştü. Yeni pozlarını paylaşan şarkıcı yine takipçilerini ikna edemedi ve yorumlar da gecikmedi.

Magazin 2024-04-29 07:40:35

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Sertab Erener'in son haline yorum yağdı: 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Erener'in klibindeki son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetikle değişen yüzüne sosyal medyada 'Ne Sertab kalmış ne de Erener' yorumları yağdı.

Magazin 2024-04-28 10:15:50

2003'te birinci olmuştu... Sertab Erener'e bomba Eurovision daveti!

Eurovision'da ülkemizi gururlandırarak birinci olan Sertab Erener'e Eurovision'dan davet geldi. Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul konserinde müjdeyi verdi!

Magazin 11-03-24 07:54

Sertab Erener Sezen Aksu ile olan videosunu 'Sadece 39 kiloydum' diyerek paylaştı! O paylaşıma beğeni yağmuru

Sertab Erener, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik görüntülerle gündem oluyor. Son olarak Sezen Aksu imzalı 'Sakin Ol' klibinin çekimleriyle ilgili bir kamera arkası görüntüsü paylaşan ünlü sanatçıya adeta yorum ve beğeni yağdı. Paylaşım kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Magazin 01-10-23 10:23

Demir Demirkan'dan Pentagram sürprizi! Amerika'dan dönüyor

2015'te lise aşkı Seda İnce ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturan ve ardından baba olan şarkıcı Demir Demirkan, Amerika'ya taşınarak gözlerden uzakta bir yaşam sürmeye başlamıştı. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Demir Demirkan hayranlarına güzel haberi verdi.

Magazin 16-12-22 08:17

Sertab Erener 58. yaşını annesiyle kutladı! Fotoğrafa yorum yağdı

Sertab Erener, 58. yaş günü ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Annesi Yücel Erener ile objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı

Magazin 05-12-22 17:45

Turkcell Vadi'de Yıldızlı Geceler kapılarını Candan Erçetin’le açıyor

7 Ağustos'a kadar art arda 10 konserin yapılacağı Turkcell Yıldızlı Geceler’de müzikseverler Candan Erçetin, MaNga, Fatma Turgut, Haluk Levent, Berkay, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Öykü Gürman, Oğuzhan Koç, Kenan Doğulu ve Sertab Erener sahne alacak

Yurthaber 28-07-22 16:58

Sertab Erener’den kötü haber! İlk açıklama geldi

Sertab Erener’den kötü haber! Ünlü şarkıcı Sertab Erener, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Erener’in 27 Temmuz'da düzenlenecek olan konserin iptal edildiği duyuruldu.

Magazin 27-07-22 07:53

Sertab Erener koronavirüse yakalandı, konser ertelendi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener koronavirüse yakalandı. Şarkıcının rahatsızlığı nedeniyle 27 Temmuz akşamı düzenlenecek olan açık hava konseri de ertelendi. Erener, sosyal medya hesabından da açıklama paylaştı.

Magazin 26-07-22 22:36

O Ses Türkiye’de parladı, TikTok’ta milyonlar izledi!

O Ses Türkiye yarışmasında sesini geniş kitlelere duyurmayı başaran şan eğitmeni Doğan Cem, TikTok’ta başlattığı akımla şimdiden 5.5 milyon izlenmeye ulaşmış durumda. Bu akıma katılanlardan biri de ünlü şarkıcı Sertab Erener oldu.

Magazin 07-07-22 14:35

Sertab Erener'in son hali Zehra Çilingiroğlu'na benzetildi

Sertab Erener, 23 yıl sonra yeniden seslendirdiği 'Vur Yüreğim' şarkısı için kapak çekimi yaptı. Sertab Erener'in bu çekimden kareleri görenleri şoke etti. Ünlü şarkıcıyı görenler değişimine inanamayarak "Hülya Avşar'ın kızı Zehra sandım" yorumları yaptı.

Magazin 16-06-22 15:48

Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık reklam filminde buluştu

Bir alışveriş uygulamasının reklam filminde Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık yer aldı. "Sence mutluluk ne demek?" sloganıyla yola çıkılan sevilen sanatçılar, mutlu olmak için diledikleri ürünleri sipariş vererek dakikalar içinde teslim alıyor.

Magazin 12-01-22 13:47

Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık aynı projede!

Müziğin yıldız isimleri Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık, Getir'in hem yeni reklam filminde rol aldı hem de jingle'ını seslendirdi.

Magazin 31-12-21 15:04

Öykü Karayel ile Can Bonomo’yu sinirlendiren Sertab Erener sorusu

GQ Türkiye Men of the Year 2021 Ödül Töreni'ne katılan Öykü Karayel-Can Bonomo çiftine geçtiğimiz aylarda basın önünde gergin anlar yaşadıkları Sertab Erener’le ilgili sorular soruldu.

Magazin 17-12-21 20:38

Can Bonomo ve Öykü Karayel’in sözünü kesti! Sertab Erener’in gergin anları

Bir projenin lansman gecesi için bir araya gelen Can Bonomo, Öykü Karayel ve Sertab Erener, etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yöneltilen bir soru sonrası, Sertab Erener’in gergin halleri kameralara böyle yansıdı.

Magazin 18-11-21 09:32

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo'dan 'İyiliğe Ninniler'

"İyiliğe Ninniler" projesinin lansman toplantısı, ninni albümüne sesiyle hayat veren Sertab Erener ve albümde Erener ile düet yapan ve markanın yeni yüzleri olan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Projenin tüm dijital dinleme gelirleri AÇEV'in çalışmalarına aktarılacak.

Magazin 17-11-21 17:32

Sertab Erener Eurovision yıllarına geri götürdü

Türkiye’nin en sevilen kadın sanatçılarından Sertab Erener, bu yılın ilk Harbiye Açıkhava konserini önceki akşam gerçekleştirdi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde yaklaşık bir yıl aradan sonra yeniden sevenleriyle kavuşan sanatçı, bir an olsun düşmeyen enerjisi ve performansıyla her zaman olduğu gibi yine herkesi kendine hayran bıraktı.

Magazin 28-08-21 14:21

Sertab Erener'den anlamlı hareket

Sertab Erener, dün akşam gerçekleşen konserinin gelirinin tamamını ormanları yeşertmek için bağışlayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı,konser öncesi "Şarkılarımı bütün ruhumla kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim." ifadelerini kullandı.

Magazin 31-07-21 14:59

Sertab Erener: Maskelerinizi çıkarmayın!

Şarkıcı Sertab Erener, Çeşme'de konser verdi. Erener, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Çeşme Amfi Tiyatro'da hayranlarıyla bir araya geldi. Erener, dinleyicilerini maskelerini çıkarmama konusunda uyarırken, bir de istek de bulundu

Magazin 23-07-21 14:36

Bakan Koca'dan Sertab Erener'e teşekkür

Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası çerçevesinde Sertab Erener, 'Bu Son Olsun' şarkısını yeni sözlerle yeniden seslendirdi. Çalışmayı Twitter hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sertab Erener'e teşekkür etti.

Haber 13-07-21 22:53

Sertab Erener köy yaşantısına geçti

Ünlü sanatçı Sertab Erener şehir yaşantısından uzak doğayla iç içe yaşamaya başladı. Salgın nedeniyle 1,5 yıldır Bodrum’da köy hayatı yaşayan Erener, Bodrum Belediyesinin yaptığı Gençlik ve Tarım Kampını açılmadan ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz’dan bilgi aldı.

Magazin 15-06-21 14:56

Türkiye’nin Eurovision macerası neden yarıda kesildi?

Türkiye, Eurovision şarkı yarışmasına ilk kez, Semiha Yankı'nın "Seninle bir dakika" isimli şarkısı ile 1975 yılında katıldı. 2003 yılında Riga'da yapılan yarışmada Sertab Erener ile ilk kez birincilik alındı. Türkiye, 2013'te ani bir kararla yarışmaya katılmama kararı aldı. Bu kararı ve Türkiye’nin Eurovision macerasını, 97 yılındaki yarışmada üçüncü olan Şebnem Paker ve müzik yazarı Murat Meriç’le konuştuk.

Haber 22-05-21 15:22

Fatma Turgut: Sertab Erener ile artık konuşmuyoruz

Şarkıcı Fatma Turgut, bir dönem samimi olduğu meslektaşı Sertab Erener ile ilgili açıklamalarda bulundu. Turgut, "8 yıl kadar uzun bir süredir yakın arkadaştık ama artık konuşmuyoruz. Birbirimize doyduk" dedi.

Magazin 03-03-21 17:32

Sertab Erener isyan etti: Utanıyorum insan olmaktan

Ünlü şarkıcılar Sertab Erener ve Yonca Evcimik, Bodrum sahillerinde çöp topladı. Sahil boyunca çöp toplayan Sertab Erener ise “Burada herkesin bıraktığı pisliği toplamaya çalışıyorum. Bu çok büyük bir ayıptır. Utanıyorum insan olmaktan” diyerek isyan etti.

Magazin 27-10-20 20:16

Sertab Erener: Babamı kaybettiğim akşam sahneye çıktım

Şarkıcı Sertab Erener, YouTube kanalında bilinmeyenlerini anlattı. Erener, hayatındaki en zor anın babası vefat ettikten yarım saat sonra sahneye çıkmak zorunda olması olduğunu ifade etti.

Magazin 18-08-20 17:17

Sertab Erener Bodrum’u salladı

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Sertab Erener, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde bu yaz ikinci kez sevenleri ile bir araya geldi.Bodrum Antik Tiyatro’nun tarihi ve mistik atmosferinde, unutulmaz şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendiren Sertab Erener, “2020 bize çok büyük sürprizlerle geldi.

Yurthaber 15-08-20 14:20

Sertab Erener yeni şarkılarını görücüye çıkardı

Türkiye’de ilk olarak Kerki Solfej’in düzenlediği arabalı konserler serisinde geçtiğimiz akşam Sertab Erener sahne aldı. İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da TikTak'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Park Et Seyret'' konserlerinin ikincisinde sahneye çıkan Sertab Erener, yeni albümü Ben Yaşarım’ın şarkılarını ilk kez seslendirdi.

Magazin 06-07-20 10:36

Sertab Erener'den 13 yıl sonra Eurovision itirafı

Sertab Erener, Moda Tasarımcıları Derneği’nin Instagram hesabında gerçekleşen canlı yayına konuk oldu. “Everyway That I Can” şarkısıyla 17 yıl önce Eurovision’da birinci olan sanatçı, o gece yaşananları anlattı

Magazin 27-05-20 10:44

Sertab Erener: Ruhum 90'lar

Ruhunun 90'lara ait olduğunu söyleyen Sertab Erener "2000'ler bana çok uzak geliyor" dedi.

Magazin 23-05-20 14:08

Müzik tarihinin en büyük karşılaşmalarından biri olan Red Bull SoundClash 2012 yılından sonra tekrar Türkiye’de

Gelmiş geçmiş en büyük müzik karşılaşmalarından bir olan Red Bull SoundClash, Türkiye müzik tarihine damga vurmaya hazırlanıyor. Red Bull SoundClash’te Türkçe pop müziğin iki dev ismi Sertab Erener ve Kenan Doğulu, aynı anda performans gösterecek. Türkiye’de 2012 yılında gerçekleşen ilk Red Bull SoundClash’te sahneyi Manga ve Athena paylaşmıştı.

Trend 13-03-20 11:56

Türkçe pop müziğin en güçlü kadın sesi: Sertab Erener'in en sevilen şarkıları

Müzikte devrim yapan kadınların listesi uzun. Türkçe pop müziğinde ise öne çıkacak isimlerden birisi kuşkusuz ki Sertab Erener olacaktır.

Trend 12-03-20 11:27

Red Bull SoundClash'ta Kenan Doğulu ve Sertab Erener sahneye çıkacak

Red Bull SoundClash'ta Kenan Doğulu ve Sertab Erener sahneye çıkacak

Yurthaber 27-02-20 13:38

Red Bull SoundClash Kenan Doğulu ve Sertab Erener ile Türkiye’nin en büyük müzik karşılaşmasına sahne olacak

Müzik tarihinin en büyük karşılaşması Red Bull SoundClash’te Türkçe pop müziğin iki dev ismi Sertab Erener ve Kenan Doğulu, aynı anda performans gösterecek. İki büyük sanatçının bu çok özel karşılaşmasında kazanan ise; önce dostluk sonra müzikseverler olacak.

Trend 27-02-20 11:11

Müzisyendi ihracatçı oldu

Girişimci desteğiyle gitar teli üretmeye başlayan müzisyen Ulaş Engin, 10 ülkeye ihracat yapıyor - KOSGEB Girişimcisi Müzisyen Ulaş Engin: - "Üzerine nano kaplama yaparak ömrünü uzattığımız tellerimiz Japonya, Tayvan, Brezilya, Şili, Slovakya ve çeşitli Avrupa ülkelerinde satılıyor. İspanya ve İngiltere'yle de görüşüyoruz" - "Türkiye'den Buray Hoşsöz, Demir Demirkan, İsmail Soyberk, dünyada ise son dönemin bas gitar konusunda duayen ismi Brezilyalı Junior Braguinha, Filipe Moreno, Tiago Moraes, Moto Fukushima gibi önemli isimler tellerimizi kullanıyor"

Finans 18-01-20 11:03

Sertab Erener'den 'ünlü olmanın bedeli' yanıtı! Olay oldu

Sertap Erener, izin almadan fotoğrafını çeken gazetecilere gösterdiği tepki üzerine yapılan yorumları eleştirdi. Tepkisinin makyajsız olmasından kaynaklanmadığını belirten Erener, "Çalakalem umarsızca yazılmış, tacize girecek kadar sınırı aşmış bu hale ses çıkartmak gerektiğini düşündüm" dedi.

Magazin 15-12-19 09:14

Makyajsız görüntülenen Sertab Erener sinirlendi

Şarkıcı Sertab Erener (55) önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda aracını beklerken görüntülendi

Magazin 10-12-19 11:26

Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ itirafı

Sezen Aksu'nun müzik dünyamıza kazandırdığı başarılı sanatçı Sertab Erener, ustasıyla ilgili bir itirafta bulundu.

Magazin 29-11-19 10:29

Berlin’de 12 sanatçıya Avrupa Türk Müzik Ödülü ’ETMA’ verildi

Almanya’nın 24 saat Türkçe yayın yapan radyosu METROPOL FM, Almanya genelinde yapılan müzik anketinin sonuçları doğrultusunda, 12 sanatçıya farklı kategorilerde 12 ödül verdi.Metropol FM Müzik Festivali çerçevesinde verilen Avrupa Müzik Ödülleri ’ETMA’ (European Turkish Music Awards), Avrupa’da son yıllarda olağanüstü performans gösteren Sertab Erener olmak üzere farklı dallarda başarı sağlayan, Ziynet Sali, Işın Karaca, Feride Hilal Akın, Ceza, Ersay Üner gibi sanatçılara verildi.

Magazin 27-11-19 17:01

Sertab Erener'den her konsere 100 fidan

Sertab Erener, konser organizasyonlarına dahil olan kurumlar ve organizatörlerden her konseri için 100 fidan dikmesini istedi.

Magazin 21-10-19 17:02

Çok çay tüketimi kansızlık yapıyor

Diyetisyen Dilara Demirkan Erkek, kansızlık yapan besinler hakkında bilgi verdi.Diyetisyen Dilara Demirkan Erkek, “Toplumumuzda özellikle kadınlarda sıkça görülen kansızlık demir, folik asit, B12 vitamini eksikliğinde halsizlik, kalp çarpıntısı, yorgunluk, iştahsızlık, baş dönmesi, ağız kenarlarında kuruluk, enfeksiyona yakalanma sıklığının artması gibi semptomlarla kendini gösterir.

Yurthaber 15-10-19 12:45

Sertab Erener Harbiye'de konser verdi

Bu yıl müzik hayatının 27. yılını kutlayan Sertab Erener, "Paraf Halkın Yıldızları" konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı

Yurthaber 02-09-19 00:40

Sertab Erener Harbiye'de konser verdi

Bu yıl müzik hayatının 27. yılını kutlayan Sertab Erener, "Paraf Halkın Yıldızları" konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı

Haber 02-09-19 00:38

Sertab Erener'den Eurovision itirafı

Sertab Erener, Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde, İzmir'in Çeşme ilçesinde konser verdi. Eurovision Şarkı Yarışması'na katılacakların kendisinden öneri aldığını belirterek,"İtiraf edeyim, onlara işin sırrını söylemiyordum" dedi.

Magazin 13-08-19 11:11

Sertab Erener sahnede düştü

Önceki akşam Ayvalık'ta konser veren Sertab Erener, zeminde bulunan halıya takılarak düştü. Erener, görüntüleri kendi sosyal medya hesabında paylaşarak yetkililere sitem etti.

Magazin 29-07-19 11:16

Sertab Erener sahnede düştü

Ayvalık'ta sahne alan ünlü şarkıcı Sertab Erener, çıktığı sahnede talihsiz anlar yaşadı.

Magazin 27-07-19 22:41

İtalyan tenor Safina, sahipsiz hayvanlar için sahneye çıkacak

İtalyan tenor Alessandro Safina sahipsiz hayvan barınakları yararına verilecek konserde sahne alacak.Sezen Aksu, Sertab Erener, Ferhat Göçer ve Meyra ile düet şarkıları ile Türkiye’de gönülleri fetheden İtalyan tenor bir kez daha Türkiye’de.

Haber 23-07-19 14:10

Bodrum’da Sertab Erener konseri

Ünlü sanatçı Sertab Erener, akustik-elektrik performansıyla Bodrum Antik Tiyatro’da hayranlarıyla buluştu.

Haber 21-07-19 14:37