2 El Araç Haberleri

2. el taşıt kredisi şartları nelerdir? 2. el araç için ne kadar kredi kullanabilirim?

Sıfır araç almak için yeterli bütçesi olmayan kişiler genel olarak ikinci el araç tercih ederler. İkinci el bir araç alınmadan önce iyi bir araştırma yapılmalı ve aracın tüm kontrolleri eksiksiz şekilde yaptırılmalıdır. Bankalar ikinci el taşıt kredisi adı altında kredi vermektedir. Bu kredi için başvuru yapmadan önce kredi koşulları ile ilgili detaylı bilgi sahibi olunması önemlidir.

Haber 20-07-2023 15:40

'Bana 2 ay versinler araba piyasasını düşüreyim' 2. el araç al-sat videoları gündem olmuş, ceza kesilmişti! 'Videolarım ironi hepsi kurgu'

Sosyal medyada “6ilerimetehan” ismiyle otomobil al-sat içerikleri üreten Metehan Meşe, çektiği video sonrası tepki çekti. Al-sat yaparak araç piyasasını yükseltenleri anlatmaya çalıştığını söyleyen Meşe, “Tüm videolarım ironidir, videolarımın hepsi kurgudur” dedi. Öte yandan Meşe, "Bana sadece 2 ay versinler araba piyasasını düşüreyim. Bunu gerçekten iddia ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 15-07-2023 12:10

'Biz 250 bin TL kazandık onlar 500 bin TL' İkinci el araçlarla ilgili yasak galericileri sevindirdi! 'Türkiye tarihinde ilk defa gördüğümüz bir durum...'

İkinci el araç fiyatının sıfır liste fiyatından yüksek belirlenmesinin yasaklanması galericileri sevindirdi. Galerici Ahmet Yurtlu, "Bu yasanın yürürlüğe girmesiyle bir takım yeniliklerin geleceğini ve piyasadaki bu dengeyi sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. Otomotiv sektörünün bir yatırım aracı haline gelmesinin fiyatları artırdığını söyleyen Yurtlu, kendilerinin alıp satarak elde ettikleri kârdan çok daha fazlasını vatandaşın aracı elinde tutarak elde ettiğini belirtti.

Finans 10-07-2023 11:35

İkinci el araba piyasasında en çok satılan markalar belli oldu! En hızlı satılan...

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

Finans 19-05-2023 15:34

2 El Araç

2 El Araç Hakkındaki Haberler Mynet'te. 2 El Araç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.