65 Yas Haberleri

Çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş ceset bulunmuştu! Sır perdesi aralandı... Her şeyi itiraf etti 'Döverek öldürdüm'

Adana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan, otogarında değnekçilik yapan 61 yaşındaki Murat Arlı'yı, 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, otogarda birlikte değnekçilik yaptığı 65 yaşındaki arkadaşı Atilla Cücü'nün öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı. Cücü'nün emniyetteki ifadesinde "Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik" dediği öğrenildi.

Haber 2024-07-26 11:23:54

Yaş ve prim gün sayısı değişecek, emeklilik reformu masada! Uzman isim risklere dikkat çekti: Yoksa alacağımız maaşlar harçlık olarak kalacak

Milyonlarca emekli zamlı maaşlarının hesaplarına geçmesini beklerken emeklilik sistemi reformunun detaylarına dair de detaylar şekillenmeye başladı. Yaş ve prim gün sayılarında değişiklik beklenirken uzman isim emeklilik sistemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi gazetecisi Yıldırım, emeklilik yaşı kadınlarda 60, erkeklerde 65 olarak sabitlenmesine ilişkin olarak "Olması gereken adım atılıyor" dedi.

Finans 2024-07-25 14:01:07

Aşırı sıcaklara dikkat: Kalp krizi riskini 2 kar artırıyor! Özellikle o gruplar dikkat etmeli

Havaların aşırı ısınması bazı hastalıkları da beraberinde getirdi. Sıcak çarpması vakalarının bir hayli artış gösterdiği günlerde bu kez kalp krizi riskine dikkat çekildi. Sıcaklık artışının özellikle ileri yaştaki bireylerde kalp krizi riskini tetiklediği belirtildi. Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, 20 derecenin üzerindeki her bir derecelik sıcaklık artışının 65 yaş üstü bireylerde kalp krizi riskini yüzde 2 yükselttiğini söyledi.

Haber 2024-07-22 11:34:59

Önce 2000, sonra 2008… Erdoğan’dan ilk sinyal geldi: Emeklilik sistemi reformu gündeme alındı… ‘Emeklilik yaşı kademeli artışla 65’e çıkacak’

SGK emeklilik sistemi reformu için ilk sinyal geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2008 sonrası sigortalı olanların emeklilik hesaplamasında değişiklik yapılacağı mesajını verdi. Peki nasıl bir reform gündemde? Emeklilik yaşı yükselecek mi? Erdoğan, "Yeni yasama döneminde inşallah konuyu gündeme alacağız" dedi. İşte emekli maaşını yükseltecek o formül…

Finans 2024-07-22 09:53:31

Bitcoin'de 'ABD' etkisi: 65 bin dolara yaklaştı

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, ABD'de Donald Trump'ın başkanlık yarışını kazanma ihtimalinin artması ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın "güvercin" mesajlarıyla 65 bin dolara yaklaştı.

Finans 16-07-24 17:18

Sıcaklıklar ter oldu aktı! 53 yıldır böylesi görülmedi: 65 merkezde rekor kırıldı

Türkiye geçen ay sıcaklıklara teslim oldu! Haziran ayı ortalama sıcaklık 3,6 derece artışla 25,4 derece gerçekleşen ülkemizde, 53 yılın en sıcak haziran ayı yaşandı. 65 merkezde ekstrem maksimum sıcaklık yaşanıp, sıcaklık rekoru kırıldı.

Haber 15-07-24 11:03

Bu sene 65.si yapılan Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri ile Akşehir sanata doydu!

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri 5-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Altı gün altı gece süren festivalde yerli yabancı binlerce sanatsever misafir edildi. Şenlik boyunca operadan söyleşiye, resimden müziğe birçok konuda onlarca etkinlik düzenlendi.

Haber 12-07-24 16:44

İki asgari ücretin altına destek! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi: İBB kabul etti KİPTAŞ yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin depreme dayanıklı hale gelmesi için maddi destek projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında riskli evlerin yenilenmesine yüzde 40 ila 65 maddi destek sağlanacak. İlk etapta 7 çok riskli binanın yıkılıp yeniden yapılması planlanıyor. İBB Meclis'inde onaylanan projeyi ise KİPTAŞ hayata geçirecek.

Finans 12-07-24 13:57

Demet Akalın'dan sonra Sarp Apak da aldığı kirayı açıklayıp isyan etti! Herkes 65 bin TL'ye verirken...

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde kiracısının çok az bir bedel ödediğini söyleyerek isyan etmişti. Akalın'dan sonra Sarp Apak da benzer konuyla gündeme geldi. Oyuncu Sarp Apak, Sarıyer'deki lüks dairesinde oturan kiracısıyla mahkemelik oldu.

Magazin 09-07-24 12:14

Dikkat! Ölümcül olabilir! Uzman isim uyardı: ‘Riske atılabilecek bir durum değil’

Yaz aylarında artan sağlık sorunlarına ilişkin uzmanlardan uyarı geldi. Prof. Dr. Alper Şener, 'yaz ishali' ya da 'turist ishali' olarak adlandırılan hastalıklardaki artışa dikkat çekerek bu hastalıktan korunmanın yollarını açıkladı. Prof. Dr. Şener yaz ishali ile ilgili uyarısında “Özellikle 65 yaş üstü ve 5 yaşın altındakileri yakın takip etmek gerekir. Riske atılabilecek bir durum değil” dedi.

Haber 04-07-24 13:00

Önce yüzde 25 sınırı bitti sonra yüzde 65 artış geldi: Uygun fiyata bulan şanslı! Temmuz gerginliği dört bir yanı sardı

Türkiye genelinde Haziran 2022'den bu yana devam eden kiralara yüzde 25 sınırlaması uygulaması, 1 Temmuz itibarıyla son buldu. Kiracılar arasında ise Temmuz tedirginliği başladı. Emlakçılar, arz talep dengesinde bir sorun olmadığını ancak fiyatların yüksek olduğunu vurgulayarak, "Birçok kiracı endişeli. Artan fiyatları karşılayamayacak kiracılar ev arayışına başladı” dedi.

Finans 04-07-24 09:46

SON DAKİKA: 65 yaş aylığı, engelli aylıkları, evde bakım maaşı… Sosyal destek ödemelerine memur zammı dokunuşu! 9 bin TL’nin üzerine çıktı

Son dakika haberi… Bugün açıklanan 6 aylık memur enflasyon farkı ile sosyal yardım ödemeleri de değişti. Yüzde 19,31 oranında artacak 2024 Temmuz memur maaşları 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı gibi ödemeleri yukarı taşıdı. Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında memur maaşına yapılan zam kadar yükselen yardım ödemelerinde yeni rakamlar tek tek hesaplandı. İşte detaylar…

Finans 03-07-24 10:47

O ilimizde su faturalarında indirim kararı! Emekli ve öğrenciler yararlanabilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri, 65 yaş ve üzeri ile emeklilere yönelik su faturalarında yüzde 50, EYOF Sosyal Tesisleri'nde de emeklilere yüzde 20'lik indirim kararı aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Sezon başlamadan önce öğrencilere doğal gaz indirim kararını da alacağız" dedi.

Finans 30-06-24 11:26

Yüzde 20 indirim için ‘belge’ istiyorlardı: 3 bakanlıktan emekliler için yeni düzenleme: ‘EYT’liler kapsam dışı kalsın’ talebi

Emeklilere yüzde 20 indirimli otobüs bileti uygulaması resmen hayata geçirilse de uygulamada sorunlar yaşanmış, otobüs firmaları emekliye indirimli bilet satmak için belge şartını koşmuştu. Ancak 3 bakanlığın uygulamadaki sorunu gidermek için yeni bir düzenleme yaptığı öğrenildi. Emeklinin kimlik numarasına ‘emekli belgesi’ tanınacak. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Birol Özcan ise indirimden EYT’lilerin çıkarılmasını, 65 yaş üzerinin faydalanmasını talep etti.

Finans 25-06-24 13:44

İspanya'ya Erasmus'a giden Türk öğrenci hayatını kaybetti! Üniversitede 3 günlük yas ilan edildi

Çankaya Üniversitesi'ndeki eğitimini birincilikle bitiren Berkekan Gündoğan, İspanya'nın Malaga şehrindeki bir üniversiteye Erasmus öğrencisi olarak gitmişti. Nerja'daki uçurum kazasında hayatını kaybeden Gündoğan ölümü derin bir üzüntü yarattı. İspanya'daki üniversite Türk öğrencinin ölümünün ardından 3 günlük yas ilan etti.

Trend 21-06-24 13:26

Gürcistan maçında tarihe geçecek karambol! Rakip kaleci ceza sahamıza geldi, saniyeler sonra topu ağlara gönderdik!

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında BVB Dortmund Stadyumu’nda Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti. Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri 25’inci dakikada Mert Müldür, 65’inci dakikada Arda Güler ve 90+7'nci dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golün hikayesi uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek cinstendi.

Spor 18-06-24 21:09

Arda Güler'in olağanüstü golü dünyada gündem oldu! Maç sonrası konuştu: 'İnanılmaz hisler içindeyim'

Milli takımımız bugün Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Arda Güler'in maçın 65. dakikasında kaydettiği olağanüstü gol dünya çapında büyük ses getirdi. Arda Güler'in golü hem Real Madridli takım arkadaşları hem de spor camiasından birçok isim tarafından heyecanla paylaşıldı. Maç sonrası açıklama yapan Arda Güler, "İnanılmaz hisler içindeyim" dedi.

Spor 18-06-24 21:00

İstanbul'a yeni tramvay hattı: Anadolu Tramvayı! İBB Meclisi'nde onaylandı, 65 dakikaya düşecek

İstanbul'a yeni tramvay hattı için çalışmalar tamamlandı. Üsküdar, Kadıköy ve Maltepe'yi birbirine bağlayacak olan 'Anadolu Tramvayı'nın etüt raporu İBB Meclisi’nde oybirliğiyle onaylandı. Proje için Ulaştırma ve Altyapı Yatırımları Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ile görüşmeler devam ederken, daha sonrasında Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Yatırım Programında yer alabilmesi için onaya gönderileceği öğrenildi.

Finans 12-06-24 14:43

Kavurucu sıcaklar için çalışma saati önerisi! 'Modifiye edilebilir' Bazı belediyeleri örnek gösterdi! 'Özel iş yerlerinde de uygulanabilir'

Kavurucu sıcaklar etkisini gösterirken uzmanlardan uyarılar geliyor. Prof. Dr. Tuna Katırcıbaşı'dan çalışma saati önerisi geldi. Sıcak havada güneş altında çalışanlar ve 65 yaş üzeri vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini belirtip "Bence çalışma saatleri modifiye edilebilir. Özellikle tarım işçileri çok aşırı sıcaklarda çalışmalarını devam ettiriyor ve bu maalesef insani değil. Sabah 06.00-09.00 arası ile 17.00-20.00 saatleri çalışmak için daha mantıklı olabilir" dedi.

Finans 06-06-24 10:49

Gece gündüz demeden alışveriş yapıyorlar! Van sokakları İranlı turistlerle doldu taştı, ortaya renkli görüntüler çıktı

İranlılar bir kez daha gözde tatil adreslerinden Van'a akın etti, doyasıya alışveriş yapıp gönüllerince eğlendi! Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümü nedeniyle geçtiğimiz günlerde yas tutulan ülkeden tatil fırsatını değerlendirmek için Van'a gelen İranlı turistler renkli görüntüler de verdi. İranlılar esnafın yüzünü güldürmeyi de ihmal etmedi.

Haber 05-06-24 14:39

Litresi 400 bin TL! Fransa, İngiltere, Amerika, Japonya... Hepsinden talep var! Sabah erkenden toplamaya başlıyorlar

Dünya gül yağı üretiminin yüzde 65’lik oranını karşılayan Isparta’da kozmetik sektörünün ham maddesi gül yağının litre fiyatı dudak uçuklatıyor. Tonlarca gül çiçeğinin kaynatılmasıyla elde edilen 1 litre gül yağının fiyatının 12 bin euro’nun üzerinde olması bekleniyor. Elde edilen gül yağının başta Fransa, İngiltere, Amerika, Hindistan ve Japonya olmak üzere dünya üzerinde birçok ülkeye ihracatının sağlandığı belirtiliyor.

Finans 05-06-24 10:18

Kıdem tazminatına artış bedelli askerliğe zam! Kalem kalem tüm ödemeler değişiyor: Memur maaş zammı ile 220 bin liraya dayanacak

Milyonlarca kişi Temmuz 2024 memur maaş zammı dönemini bekliyor. Maaş zammı bazı kişileri sevindirse de bazı kişileri de üzecek. Çünkü kıdem tazminatı tavan ücreti 2024 Temmuz ayı için 42.075 liraya kadar yükselecek. Ancak 2024 Temmuz ayından Ocak 2025’e kadar geçerli olaca bedelli askerlik ücreti ise 36.558 liralık artış ile 220 bin liraya dayanacak. Ayrıca 65 yaş aylığı (yaşlılık maaşı), engelli maaşı, SED ödemeleri de değişecek.

Finans 30-05-24 14:07

Sakın hafife almayın! Alzheimer hastalığının erken görülen 8 önemli belirtisi

Alzheimer, temel ihtiyaçların bile giderilmesini engelleyerek yaşamı oldukça zorlaştıran hastalıklardan biri. Genellikle yaşlı kesimlerde yaygın olarak görülen Alzheimer hastalığının görülme oranının daha erken yaşlara düştüğü biliniyor. 65 yaş altı veya bazen 40 yaşlarına kadar erken görülen Alzheimer'ın bazı önemli belirtileri var. Erken teşhisin tedavi için büyük önem taşıdığı Alzheimer hastalığının bu belirtilerine dikkat ederek sağlığınız için önemli bir adım atabilirsiniz.

Manşet 28-05-24 07:48

Ortalama maaş 44 bin lirayı aşacak! Memurun zammında tablo tablo hesap! Temmuz’da yüzde 10 olarak uygulanacak…

Mayıs ve Haziran ayı TÜFE verileri sonrası 6 aylık memur enflasyon farkı ile memur maaş zammı netleşecek. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca kişi için memur maaş tablosu ipuçlarını verdi. Öğretmen, polis, hemşire, doktor ve mühendis dahil tüm meslek gruplarında zamlı maaşlar tek tek hesaplandı. Ayrıca 65 yaş, evde bakım ve engelli maaşı da bu oranda artacak. İşte 2024 Temmuz en düşük memur ve memur emekli maaşı…

Finans 27-05-24 15:16

Belgeyi alan doğrudan işe giriyor! Maaşlar ise 65 bin lirayı buluyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen ekskavatör operatörlüğü kursunda son eğitimler tamamlandı. Bugüne kadar 800 kişinin belge aldığını ifade eden Halk Eğitim Müdürü Cemali Özlü, kurs bitirme sertifikası alan herkesin kolaylıkla iş bulabildiğini söyledi.

Finans 26-05-24 15:26

Bakan Yerlikaya duyurdu! 13 ilde yasa dışı bahis operasyonu: Onlarca gözaltı var...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde jandarma tarafından yasa dışı bahis ve nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik düzenlenen “Sibergöz-41” operasyonlarında 65 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Haber 26-05-24 08:36

Özel okul velilerinin yüreğine su serpildi: Paranızın tamamını geri alabilirsiniz! İsyan ettiren ek ücret ve fahiş zamlar için emsal karar

Yemek, kırtasiye, etüt gibi ardı arkası kesilmeyen ek ücretler velileri isyan ettiriyor. Yine eğitim ücretine yasal sınır olan yüzde 65 oranının üzerinde zam yapılması da sık sık şikayet konusu oluyor. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileten bir velinin şikayeti için verilen karar benzer durumdaki velilerin de yüreğine su serpti.

Egitim 24-05-24 08:58

İran’da Reisi için cenaze töreni! İzdiham yaşanıyor: Ağıtlar yakıp, akın ettiler...

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için ilk resmi cenaze töreni bugün Tebriz'de düzenleniyor. Ülkede 5 günlük yas ilan edilirken, binlerce kişinin akın ettiği cenaze töreni alanında yer yer izdiham yaşandığı görüldü.

Haber 21-05-24 10:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıkladı! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle 1 günlük milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalar yaptı. Türkiye'de doğum hızının düştüğüne işaret eden Erdoğan "TÜİK'in 2023 yılı doğum istatistikleri endişe vericidir. Bu, açık söylüyorum, Türkiye açısından varoluşsal bir tehdittir, bir felakettir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye'de 1 günlük ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.

Haber 20-05-24 20:04

Kırklareli'nde sülük kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla yargılanan sanık duruşmaya zorla getirilecek

Romanya'dan kaçak yollarla 65 kilogram sülüğü Dereköy Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye getirmeye çalıştığı iddia edilen sanık hakkında mahkemece zorla getirme kararı çıkarıldı.

Yurthaber 14-05-24 13:38

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-05-24 10:19

Karagümrük'ten Feghouli'ye verilen ceza hakkında ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Cezayirli futbolcuları Sofiane Feghouli'ye verdiği 5 maç men ve 65 bin TL para cezası ile ilgili açıklama yaptı.

Spor 08-05-24 16:44

Fatih Karagümrük'e büyük şok! PFDK Sofiane Feghouli’ye 5 maç ceza verdi

PFDK, Fatih Karagümrük'te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verdi.

Spor 08-05-24 11:24

Muğla’da 2 ayda 65 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, Muğla’nın güvenliği ve asayişi hakkında ikinci bilgilendirme toplantısını düzenledi.

Yurthaber 06-05-24 13:36

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 06-05-24 07:42

1 Mayıs'ta gözaltına alınmışlardı, 38'i tutuklandı! Aralarında fenomen isim 'Basel' de var

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde polise mukavemet göstermekten gözaltına alınan 65 şüpheliden 52'si, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Aralarında sosyal medyada 'Basel' olarak tanınan Bekir Aslan'ın da olduğu 38 kişi tutuklandı.

Haber 05-05-24 07:36

3-0 kazanılan Cadiz maçında 65 dakika sahada kalmıştı! Ancelotti'den Arda Güler için çok ilginç açıklama... Gençlere süre vermek için burada değilim

Real Madrid Cadiz engelini 3 golle geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken Carlo Ancelotti karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 04-05-24 20:49

İstanbul'da 1 Mayıs'ta gözaltına alınanlarla ilgili yeni gelişme! 52 kişi hakkında tutuklama talebi

İstanbul'da 1 Mayıs’ta çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan 65 kişi emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından 52 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Haber 04-05-24 19:17

Arda Güler'in ilk 11 başladığı mücadelede Real Madrid şampiyonluk meşalesini yaktı!

İspan La Liga'da heyecan 34. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken maçında Real Madrid sahasında Cadiz'i 3-0 mağlup ederken, Arda Güler 65 dakika sahada kaldı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 19:15

Ali Koç'un oğlu sinirlendi, yanındakiler zor sakinleştirdi! İşte geceye damga vuran görüntüler

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalde Fransa'nın Monaco ekibine 65-62 yenildiği maçın ardından salonda gerginlik yaşandı. Sosyal medyada ise Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'un sinirli anları gündem oldu. Çılgına dönen Koç'u yanındakiler zor sakinleştirdi.

Spor 04-05-24 10:52

EuroLeague'de olaylı gece! Fenerbahçe Beko-Monaco maçı sonrası ortalık karıştı, polis müdahale etti

THY Euroleague çeyrek final 4. maçında Fenerbahçe Beko sahasında Monaco'ya 65-62 kaybetti. Karşılaşmanın son bölümü oldukça gergin bir atmosferde geçerken, maçın bitimiyle Monaco'lu oyuncular tribünlerle tartışma yaşadı. Fenerbahçe Beko'lu oyuncular da bu tartışmaya dahil olurken, polis olaylara müdahale etti.

Spor 03-05-24 23:18

Antalya'da huzurevinde vahşet! 65 yaşındaki adam katliama kalkıştı: 2 ölü 1 yaralı

Antalya'da Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece saatlerinde korkunç dakikalar yaşandı. 65 yaşındaki İzzettin Söğüt, husumetli olduğu Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı. Goncegül ve Batır olay yerinde hayatını kaybederken Söğüt yangın merdivenlerinden kaçtı. İlerleyen saatlerde operasyon düzenleyen ekipler katili yakaladı.

Haber 03-05-24 10:05

Sezon yaklaştı, fiyatlar belli oldu! Satın almak yerine bu yöntemi tercih ediyorlar: 7 bin 900 TL'den başlıyor... İşte satılık ve kiralık gelinlik fiyatları

Gaziantep’te düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte gelinliklere ilgi artarken son zamanlarda yoğun sipariş alınan gelinlikler de yeni sezonun fiyatları da belli oldu. Gelinlik kiralama fiyatlarının 7 bin 900 TL'den başlayıp 150 bin TL'ye kadar çıktığı, satılık gelinlik fiyatlarının ise 65 bin TL'den başladığı öğrenildi.

Kadin 02-05-24 11:57

Milyonlara yeni ödeme! Memur zammı ile 42 bin lirayı aşacak: Kıdem tazminatı, engelli maaşı, 65 yaş aylığı… Hepsi değişiyor

Memur maaşı zammı Temmuz ayı ile bir kez daha artacak. Enflasyon tahminlerine göre yılın ikinci yarısı için memur zammı oranının yüzde 20 olması bekleniyor. Bu rakam sadece memur maaşları değil birçok kalemde de ödemeleri artıracak. Kıdem tazminatı tavanı Temmuz 2024’te 42 bin lirayı aşacak. Peki memur zammıyla 65 yaş aylığı (yaşlılık maaşı), engelli maaşı, SED ödemeleri Temmuz 2024’te ne kadar olacak? İşte detaylar…

Finans 24-04-24 08:47

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 09-04-24 08:24

Mansur Yavaş'tan 8 isme çağrı! Kabul etmeyenlerin hepsi gitti diyerek seslendi, rahatsız olduğu konuyu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (ABB) rekor bir oyla yeniden kazanan Mansur Yavaş, bu sonucu beklediğini belirterek, "Bazı anketlerde yüzde 65 çıktığını da duyuyorduk" dedi. Gözüne rantı kestirenlerin artık ABB’ye gelmediklerini ve gelemeyeceklerini söyleyen Yavaş, "Kaybettiğimiz sekiz ilçe belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Ben daha önce teklifi yaptım, kabul etmediler. Etmeyenlerin hepsi gitti" dedi.

Haber 03-04-24 09:08

24 gün önce annesini kaybetmişti! Zafer Algöz'ün babası hayatını kaybetti

Usta oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla iki büyük acı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde annesi Güner Algöz'ü toprağa veren Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi ''65 yıllık aşıklar cennette buluştular'' sözleriyle duyurdu.

Magazin 03-04-24 08:48

Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor: 'Alo' derken düşündürtecek zam! Yeni ücret tarifesi belli oldu

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı. Böylece bir 'alo' demenin maliyeti 3 lira 12 kuruşu aştı...

Finans 03-04-24 07:55

Korkutan şarbon salgını: Vaka sayısı 65’e yükseldi! Komşu ülke alarma geçti

Laos'ta son günlerde büyükbaş hayvanlardaki ani ölümlerin artması ve hastanelerdeki şarbon vaka sayısının 65’e yükselmesinin ardından komşu ülke Tayland alarma geçti.

Haber 01-04-24 07:21