Ali İpin Haberleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. son bölümde 'Kimsesiz Doğan Baba' öldü! Ali Sürmeli EDHO'dan ayrıldı!

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde Behzat, Haşmet'in intikamını aldı ve Rıdvan'ı öldürdü. EDHO'da Rıdvan Karadağ rolünü canlandıran Ali İpin diziden ayrıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünden dizinin hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı. Dizinin sevilen karakteri Doğan Baba öldürüldü. Dizide kimsesiz Doğan olarak da anılan usta oyuncu Ali Sürmeli ise son bölümde EDHO'ya veda etti.

Magazin 09-06-2021 02:30

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde finalden önce ayrılık şoku

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranları sezon finali üzüntüsü yaşarken bir de gelen veda haberiyle sarsıldı. 199. Bölümde final yapması planlanan dizi, 7. sezonda da ekranda olacak.

Magazin 05-06-2021 20:49

Seni Çok Bekledim yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Erol ölüyor!

Star TV ekranlarında her hafta yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi Cumartesi günleri ekranlara geliyordu. Cumartesi günü Star TV’de başlayan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı sebebiyle dizinin günü Cumartesi’den Çarşamba’ya çekildi. 21 Nisan Çarşamba günü yeni gününde ve yeni bölümü ile izleyici karşısına geçecek olan Seni Çok Bekledim dizisi, saat 20:00’de Star TV ekranlarında.

Magazin 21-04-2021 11:02