Anadolu Efes Olimpia Milano Haberleri

Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Anadolu Efes, İtalyan ekibi Olimpia Milano karşısında!

Anadolu Efes, Olimpia Milano'yu THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında ağırlayacak. Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı için geri sayım sürüyor. Basketbolseverler arama motorlarında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 28-03-2023 13:22

Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı için heyecan dorukta!

Anadolu Efes ile Olimpia Milano, THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında karşılaşacak. Temsilcimiz, Avrupa Ligi'nde çıktığı 30 maçtan 14 kez üstünlükle ayrılırken, 16'sında mağlubiyet yaşadı. Temsilcimiz THY Avrupa Ligi'nde 10. sırada yer alıyor. Rakibi ise aynı galibiyet ve mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor. Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı için geri sayım sürüyor. Peki, Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 28-03-2023 08:56

Anadolu Efes Olimpia Milano

Anadolu Efes Olimpia Milano Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Anadolu Efes Olimpia Milano Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.