Delik Haberleri

Bugün Dünya’yı etkileyecek! Güneş fırtınası geliyor: İnternet ve elektrik kesintisi yaşanabilir...

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Güneş’in yüzeyinde Dünya’da 20 kat daha büyük bir koronal delik tespit edildiğini söylemişti. Koronal deliğin yarattığı saatte 2.9 milyon kilometreye varan güneş fırtınasının bugün Dünya’ya doğru ulaşması bekleniyor. Uzmanlar güneş fırtınasının internet veya elektrik kesintilerine neden olabileceğini belirtti.

Trend 31-03-2023 08:12

Güneş’te Dünya’dan 20 kat büyük delik tespit edildi! 2 milyon 896 bin kilometre hızla güneş rüzgarları yaşanabilir

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Güneş’in koronasında Dünya’dan 20 kat büyüklüğünde yeni bir delik bulunduğunu duyurdu. Bulunan yeni deliğin Dünya’ya 2 milyon 896 bin kilometre hızla güneş rüzgarları gönderebileceği belirtildi.

Trend 30-03-2023 10:59

Yüz çukurları için etkili maske tarifi! Yüz çukurları nasıl geçer?

Yüz çukurları ciltte istenmeyen problemler arasında bulunuyor. Toplumda birçok kişi yüz çukurlarından şikayet ediyor. Genellikle sivilcelerin sıkılması nedeniyle kaynaklanan bu durum için çeşitli çözüm önerileri bulunuyor. Yüz çukurları nasıl geçer? diye merak ediyorsanız ciltte oluşan delik ve çukurlar üzerinde etkili olan maske tarifine şans verebilirsiniz.

Kadin 04-11-2022 09:38

Hiç duymamıştınız! Göbek deliğiniz karakterinizi ve kaç yaşına kadar yaşayacağınız belirliyor

Herkesin vücudu farklılık gösteriyor. Temel uzuvlarımız farklılık gösterdiği gibi göbek delikleri de çok çeşitli olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre 6 çeşit göbek deliği bulunuyor ve bu göbek delikleri yaşamla ilgili ilginç bilgiler veriyor.

Haber 12-09-2022 09:14

Delik

Delik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Delik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.